דף הבית הודעות לעיתונות צרכנות וקניות Kao Corporation: בהקשר להצהרה של בעלי המניות
Kao Corporation: בהקשר להצהרה של בעלי המניות
חיים נוי 16/12/24 |  צפיות: 1700

Kao Corporation: בהקשר להצהרה של בעלי המניות

טוקיו, 15 בדצמבר 2024, (BUSINESS WIRE):

Oasis Management Company Ltd. (להלן " Oasis Management"), חברה לניהול השקעות ובעלת מניות בחברה שלנו, שחררה הצהרה בהקשר למועמדים לדירקטורים שיוצגו באסיפה הכללית הרגילה ה- 119 של בעלי המניות שלנו.

הדירקטוריון של Kao וצוות הניהול שלה שואפים לשפר את הערך עבור בעלי המניות בעזרת נקודת מבט ארוכת טווח המבוססת על האסטרטגיה העסקית שלנו. לצורכי שיפור הערך העסקי שלנו, אנחנו מחויבים לקיים קשר ישיר ויעיל עם כל בעלי בעניין ומקבלים בברכה נקודות מבט שונות שיעזרו לנו להתמודד עם האתגרים שבפניהם אנחנו ניצבים.

Kao ממשיכה לפתח ללא הרף את תהליך הבחירה כדי להבטיח גיוון מיטבי בקרב החברים בדירקטוריון החברה. במהלך השנה החולפת, הוועידה לבחינת מועמדים לתפקידי דירקטורים ולתפקידים במועצת הביקורת והפיקוח של החברה דנה במשך שישה חודשים בנושא לפני הגעה להחלטתה הסופית, אשר התקבלה לפני ש-Oasis Management הציעה מועמדים כלשהם לתפקידי דירקטורים.

מועד ההכרזה על מועמדים לתפקידי דירקטורים וחברים במועצת הביקורת נקבע ל-2 בדצמבר, התאריך הרגיל להכרזה על מנהלים בכירים, שבו דייוויד מונייז, דירקטור המכהן גם כמנהל בכיר, פורש מתפקידו כמנהל בכיר בסוף חודש דצמבר, אך ימשיך לכהן כדירקטור עד למפגש הכללי עם בעלי המניות שנקבע לחודש מרץ.

תהליך הבחירה שלנו הוסבר באופן מפורט ל-Oasis Management. בנוסף, בהקשר למועמדותם לתפקידי דירקטורים, שעבורה קיבלנו שמות ספציפיים מהחברה בסוף חודש נובמבר, אנחנו ממשיכים בתהליך הסינון המתאים, על פי תהליך הבחירה של הוועידה לבחינת מועמדים לתפקידי דירקטורים ולתפקידים במועצת הביקורת והפיקוח של החברה, תוך שדיווחנו על כך ישירות ל-Oasis Management. למרות זאת, הטענות שנטענו לאחרונה כללו הצהרות לא מדויקות, כגון "הדירקטורים סירבו להיות שקופים", "Kao הציע לראיין מועמדים… הליך לא הגיוני בעליל" וכי Kao נקטה "בגישה לבחירת מועמדים לתפקידי דירקטורים שאינה תואמת להליך תקין שמצופה מחברות ציבוריות".

Oasis Managementטוענת כי "Kao הכריזה כי האצילה באופן מהותי את הסמכויות להנהלה ולכן נטשה את מסגרת הפיקוח שלה", בתגובה להצהרה בהכרזה שפרסמה Kao ב-2 בדצמבר. הדבר משקף את הגישה הקיימת שלנו להאצלת סמכויות בהתאם להיקף המותר במסגרת חוק החברות ביפן, תוך חיזוק פונקציות הפיקוח שמאפשרות לנו לקבל החלטות באופן מהיר והחלטי. הדבר אינו כולל שינויים כלשהם במבנה הפיקוח שלנו.

Kao תמשיך להפגין שקיפות מלאה ופיקוח יעיל, תוך יישום אסטרטגיית K27 והפגנת מאמצים לשיפור הערך העסקי שלה.

למידע נוסף

שאלות בנושא מדיה יש להפנות אל:
יחסי ציבור
Kao Corporation
[email protected]

מקור: Kao Corporation

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget משיקה את הקמפיין "סיפורי מעריצים: UEX דרך העיניים שלכם" עם מאגר פרסים בהיקף של 100,000 יחידות USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה קמפיין קהילה חדש, Bitget Fan Story: UEX Through Your Eyes, המזמין משתמשים שזכאים לכך מכל העולם לשתף את המסע שלהם ב-Bitget ברשתות החברתיות לקבלת הזדמנות לתבוע חלק מקרן הפרסים בהיקף של עד 100,000 יחידות USDT, יחד עם מזכרות בלעדיות של Bitget Fan Club.

TruMerit ו-Creditera מנפיקות אישורים דיגיטליים ראשונים הניתנים לאימות עבור אנשי מקצוע בתחום הבריאות ברחבי העולם
TruMerit, חברה מובילה עולמית בפיתוח כוח אדם בתחום הבריאות ואימות הסמכות, הודיעה היום כי הנפיקה את אישוריה הדיגיטליים הניתנים לאימות הראשונים לאנשי מקצוע בתחום הבריאות באמצעות שותפות חדשה עם Credivera, מה שמסמן צעד משמעותי קדימה באימות אישורים מאובטח ונייד עבור כוח אדם בתחום הבריאות העולמי.

CYNREN משיקה חברת ייעוץ מהדור הבא, המשרתת משרדים משפחתיים, קרנות ומשקיעים מוסדיים
החברה נוסדה על ידי שותפים לשעבר ב-KPMG וב-Citibank, בעלי ניסיון של עשרות שנים בליווי עסקים, קרנות ומשפחות

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הארגונית באמצעות Afiniti
Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם Afiniti, חברת ייעוץ עולמית לטרנספורמציה עסקית שמרכזה בבריטניה, המסייעת לארגונים ליישם ולהטמיע תוכניות שינוי מורכבות ולשמר אותן לאורך זמן.

TACTICA AI מציגה את פלטפורמת הבינה המלאכותית הראשונה באזור להחלטות תפעוליות קריטיות בזמן אמת
TACTICA AI, הבנויה על טכנולוגיה עמוקה שפותחה על ידי TII, מתקדמת מעבר ללוחות מחוונים כדי לעזור למקבלי החלטות להפוך מודיעין מקוטע, חיישנים ונתונים תפעוליים לפעולה

Esentia מכריזה על תמחור מוצלח של איגרות חוב בכירות בריבית 6.125% לפירעון ב-2033 ואיגרות חוב בכירות בריבית 6.500% לפירעון ב-2038
חברת Esentia Energy Development, S.A.B. de C.V. ("ESENTIA" או "החברה"), הודיעה על תמחור סכום הקרן הכולל של 1,000,000,000.00 דולר אמריקאי של איגרות החוב הבכירות שלה בריבית של 6.125% שיפרעו ב-2033 ("איגרות החוב 2033") וסכום הקרן הכולל של 1,000,000,000.00 דולר אמריקאי של איגרות החוב הבכירות שלה בריבית של 6.500% שיפרעו ב-2038 (”איגרות החוב 2038“ ויחד עם איגרות החוב 2033, "האיגרות החוב") שיונפקו על ידי החברה בהנפקה פרטית לקונים מוסדיים כשירים בהתאם לתקנה 144A בחוק ניירות הערך משנת 1933, כפי שתוקן (”חוק ניירות הערך“), ומחוץ לארצות הברית לאזרחים שאינם אמריקאים בהתאם לתקנה S בחוק ניירות הערך.

כיצד לפנות את מיצרי הורמוז מהאוויר: UMag Solutions משיקה את F1Mag® - פתרון בלתי מאויש לגילוי מהיר של מוקשים ימיים ולוחמה נגד צוללות
F1Mag® מרחיב את פורטפוליו החישה המגנטית מבוססת הרחפנים של UMag עם מערכת מוטסת במהירות גבוהה לגילוי בזמן אמת של מוקשים ימיים וצוללות בסביבות ים פתוח, שיכול לכסות עד 6,000 דונם לשעה, מבלי לסכן כלי שיט ואנשי צוות

Ostathi, המופעלת בידי UniHouse, מובילה את התשתית הדיגיטלית הראשונה והחלוצית במזרח התיכון המקשרת פיתוח כוח אדם מובנה להכנסה מאומתת
התוכנית, במימון הבנק העולמי ומשרד הכלכלה הדיגיטלית של ירדן, יוצרת את הקשר הראשון הניתן לביקורת באזור בין פיתוח יכולות מובנות להכנסה מאומתת

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CONCORDE: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Concorde International Group Ltd. לקבל ייעוץ
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CONCORDE: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Concorde International Group Ltd. לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-20 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך - YOOV

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ALIGHT: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Alight, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-15 במאי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – ALIT ניו יורק, 7 במאי 202
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ALIGHT: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Alight, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-15 במאי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – ALIT
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI