דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Gradiant זוכה בפרויקט השני לטיפול במים של מוליכים למחצה בדרזדן כאשר H+E משתלבת באופן מלא תחת מותג אחד
Gradiant זוכה בפרויקט השני לטיפול במים של מוליכים למחצה בדרזדן כאשר H+E משתלבת באופן מלא תחת מותג אחד
חיים נוי 12/03/25 |  צפיות: 145

Gradiant זוכה בפרויקט השני לטיפול במים של מוליכים למחצה בדרזדן כאשר H+E משתלבת באופן מלא תחת מותג אחד

בוסטון, 11 במרץ 2025, (BUSINESS WIRE):

Gradiant, חברה מובילה לטיפול מתקדם במים ובמי שפכים, הכריזה היום על חוזה משמעותי לתיכנון ולבנייה של מתקן מים מטוהרים (UPW) עבור אחת מהיצרניות הגדולות בעולם של מוליכים למחצה בדרזדן, גרמניה. החוזה הוא הפרויקט הגדול השני של Gradiant בעיר בתחום הטיפול במי מוליכים למחצה, והוא מחזק את מיצובה כשותפה הנבחרת עבור תשתית מיום קריטית בתעשיות המתקדמות ביותר בעולם.

את הפרויקט ינהל הצוות של Gradiant בגרמניה, בתמיכת המומחים הגלובליים שלה לתהליכים ולמסירת פרויקטים בארצות הברית, בטאיוואן ובסינגפור. למפעל החדש לייצור מוליכים למחצה תפקיד חשוב בחיזוק שרשרת אספקת המוליכים למחצה באירופה במטרה לעמוד בדרישה לשבבים מתקדמים.

במקביל, Gradiant הכריזה על שילוב מלא של H+E במותג Gradiant. השינוי מאחד את המורשת בת מאה השנים של H+E בתחום הטיפול במים תעשייתיים ומטוהרים במיוחד עם תיק הטכנולוגיות המתקדמות של Gradiant, ומחזק את מיצובה של Gradiant כספקית המובחרת לפתרונות ברי קיימא של מים ברחבי העולם.

מאז הצטרפותה ל-Gradiant באוקטובר 2023, H+E חתמה וסיפקה מספר מתקנים מתקדמים לתעשיות חיוניות. הקמת הסינרגיה האסטרטגית והתפעולית, תוך שיפור העוצמה הפיננסית והרחבת תיק הטכנולוגיות, הופכת את Gradiant למצע האידאלי לצמיחה המהירה של H+E.

במהלך 18 החודשים האחרונים, החברות שילבו בהצלחה את המומחיות ההנדסית של H+E באירופה עם הפתרונות המיוחדים של Gradiant בתחום הטיפול במים ובמי שפכים, הסרה והשמדת PFAS , השבת משאבי ליתיום ומינרלים קריטיים, וכן הפקת מימן ירוק. השילוב משקף את מחויבותה של Gradiant לאספקה של חווית לקוח נטולת שיבושים תוך קיצור זמן האימוץ של טכנולוגיות מים חדשניות וברות קיימא לכל פינות העולם.

"מים הם קו החיים של כל תעשייה גדולה. המעבר של H+E אל Gradiant מהווה צעד טבעי במסע שלנו למינוף מים עבור תעשיות חיוניות בעולם", אמר פרקש גובינדן, מנהל תפעול ראשי ב-Gradiant. "המיזוג לזהות אחת מאפשרת לנו להגדיל את הפוטנציאל ולשרת את לקוחותינו תוך התבססות על מגוון טכנולוגיות מתקדמות וחסרות תחרות, פתרונות מים מקצה לקצה ומומחיות גלובלית".

המעבר יושלם במלואו עד ל-1 באפריל, 2025, כאשר כל הפעילות והתקשורת של H+E תתכנס תחת הזהות של Gradiant. לקוחות ימשיכו לקבל את אותו השירות האיכותי מהצוותים המהימנים שלהם, המגובים יותר מתמיד ברשת המומחים והמשאבים הגלובלית של Gradiant.

ציון דרך זה נותן דגש על תפקידה של Gradiant כמובילה באספקת תשתיות קריטיות לתעשיות המתקדמות ביותר - בקנה מידה גלובלי - וממחישה את יכולתה ליצור ערך אקספוננציאלי באמצעות רכישות אסטרטגיות.

אודות Gradiant

Gradiant היא חברה מסוג אחר לטיפול במים. החברה מציעה חבילה מלאה של פתרונות בולטים וקנייניים, מקצה לקצה, לטיפול במים ובמי שפכים אשר נוצרו על ידי המומחים הטובים ביותר בתחום המים. היא נותנת שירות לפעילות קריטית של לקוחות בענפים החיוניים ביותר בעולם כולל מוליכים למחצה, רוקחות, מזון ומשקה, ליתיום ומינרלים קריטיים ואנרגיה מתחדשת. הפתרונות היצירתיים של Gradiant מפחיתים את כמות המים הנצרכת ואת כמו מי השפכים שנפלטים מהתהליך, תוך שמירה על משאבים רבי ערך והמרת מי שפכים למים מתוקים. מטה החברה בבוסטון, היא נוסדה ב-MIT ולה 1,200 עובדים ברחבי העולם. גלו אותנו בכתובת gradiant.com.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/54221902/en

אנשי קשר

תאגיד
פליקס וונג
Gradiant, ראש מותג גלובלי
[email protected]

מקור: Gradiant

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
CGTN: 'הצלת דונגג'י': האנושות מחושלת בדם ואש
הסרט "הצלת דונגג'י" (Dongji Rescue), המבוסס על טביעת הספינה היפנית ליסבון מארו (Lisbon Maru) ב-1942 לאחר שטורפדה על ידי הכוחות האמריקנים, הוא סיפורם המרגש של דייגים סינים מהאי דונגג'י הסמוך שהצילו באומץ למעלה מ-1,800 שבויי מלחמה בריטיים שהיו על סיפון הספינה למרות ירי החיילים היפנים.

Nyxoah מודיעה על תוצאות ראשוניות לרבעון השני של 2025
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH) ("Nyxoah" או "החברה"), חברת טכנולוגיות רפואיות שמתמקדת בפיתוח ומסחור של פתרונות ושירותים חדשניים לדום נשימה בשינה (OSA) הודיעה היום על תוצאות כספיות ראשוניות ולא מבוקרות לרבעון השני של 2025 ועדכונים עסקיים אחרים.

31Concept תציג לראשונה טכנולוגיה הממתינה לרישום כפטנט ב- ISS Asia 2025 בסינגפור
לאחר שבעה חודשים בלבד בהן פעלה בחשאיות, חטיבת המחקר של 31 Concept מספקת פריצת דרך בתחום בינת הרשת - כעת בהמתנה לרישום כפטנט ושעתידה להופיע לראשונה באחד מכנסי האבטחה המובילים בעולם

חברת החשמל הסעודית מדווחת על צמיחה של 22% ברווח הנקי ברבעון השני של 2025
התוצאות החזקות משקפות ביקוש גובר, צמיחה עסקית והשקעות אסטרטגיות על רקע המעבר האנרגטי המואץ של ערב הסעודית

Nyxoah מקבלת אישור מה-FDA למערכת Genio® לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה
המסחור בארה"ב הושק רשמית

Andersen Consulting מצרפת לשורותיה את חברת הייעוץ 460degrees
Andersen Consulting מחזקת את האסטרטגיה שלה ואת יכולות הטרנספורמציה הטכנולוגיות שלה דרך שיתוף פעולה עם הפירמה 460degrees, ובכך מחזקת את יכולות הארגון לעזור ללקוחותיו להניע חדשנות, טרנספורמציה וביצועים עסקיים בשווקים הנעשים יותר ויותר מורכבים.

קרן ההגנה של Bitget מגיעה לשיא של 779.7 מיליון דולר ביולי 2025, ומחזקת את המחויבות לבטיחות נכסי המשתמשים
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, פרסמה היום את דו"ח קרן ההגנה שלה ליולי 2025, החושף שיא חדש בהערכת השווי ומדגיש את מחויבותה האיתנה להגנה על נכסי המשתמשים.

Rubicon Point Partners מכריזה על סגירה ראשונה של Rubicon Point Fund II
Rubicon Point Partners הודיעה על סגירה ראשונה של Rubicon Point Fund II, קרן השקעות נדל"ן המכוונת להזדמנויות במצבים מיוחדים ברחבי החוף המערבי, עם התמקדות אסטרטגית באזור המפרץ של סן פרנסיסקו.

אנטרה ביו מדווחת על תוצאות כספיות ועדכונים עסקיים לרבעון השני של 2025
אנטרה ביו Entera Bio Ltd. (נאסד"ק: ENTX), מובילה בפיתוח פפטידים וחלבונים טיפוליים הניתנים דרך הפה, מדווחת על תוצאות כספיות ועדכונים עסקיים מרכזיים לרבעון שהסתיים ב-30 ביוני 2025.

Andersen Consulting מכריזה על הסכם לשיתוף פעולה עם Virtual, Inc
Andersen Consulting מכריזה על הסכם לשיתוף פעולה עם Virtual, Inc, חברה אמריקאית המוכרת הודות למומחיותה המעמיקה באסטרטגיה ובתפעול בתחום ההתאחדות הטכנולוגית, ארגוני פיתוח תקנים וקבוצות חברים נוספים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI