דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ExaGrid מכריזה על שיא ברבעון השלישי של 2025 - הרבעון השלישי הטוב ביותר בהיסטוריה של החברה
ExaGrid מכריזה על שיא ברבעון השלישי של 2025 - הרבעון השלישי הטוב ביותר בהיסטוריה של החברה
חיים נוי 08/10/25 |  צפיות: 260

ExaGrid מכריזה על שיא ברבעון השלישי של 2025 - הרבעון השלישי הטוב ביותר בהיסטוריה של החברה

ExaGrid מגיעה לרבעון ה-19 ברציפות של תזרים מזומנים חופשי, EBITDA, ופעילות חיובית של רווח והפסד

מרלבורו, מסצ'וסטס, 7 באוקטובר 2025, (BUSINESS WIRE):

ExaGrid® , הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי בשכבות עם נעילת זמן הכוללת שכבה שאינה חשופה לרשת (תוך יצירת מרווח אוויר), מחיקה מושהה ועמידות בפני שינויים לצורך התאוששות ממתקפות כופר, הכריזה היום כי היא ממשיכה לצמוח ומגיעה לתזרים מזומנים חופשי (FCF) ו-EBITDA.

החברה רשמה שנת שיא נוספת בהזמנות ובהכנסות והייתה חיובית בתזרים מזומנים חופשי, רווח והפסד חיובי ו-EBITDA חיובי ברבעון ה-19 ברציפות. ExaGrid הוסיפה 164 לקוחות חדשים ברבעון. ExaGrid המשיכה לרשום למעלה מ-70% של הזמנות לקוחות חדשים בהזמנות רכש בגודל שש ושבע ספרות, וברבעון השלישי 40% מהלקוחות החדשים היו קשורים לעסקאות בנות שש ושבע ספרות.

ל-ExaGrid יש כיום יותר מ-4,800 לקוחות פעילים הנעים בין השוק הבינוני העליון ועד לארגונים גדולים, המשתמשים ב-אחסון גיבוי בשכבות של ExaGrid לאחסון ולהגנה על הנתונים שלהם. שיעור שימור הלקוחות ב-ExaGrid נשאר גבוה למדי, מה שיוצר עסק חזק של לקוחות קיימים וחוזרים.

ExaGrid תומכת בלמעלה מ-25 יישומי גיבוי ותוכניות שירות הכוללים: Rubrik, ‏Veeam, ‏Commvault, ‏NetBackup, ‏HYCU, ‏Mongo DB, ‏Oracle RMAN direct, ‏SQL Dumps direct ורבים אחרים. מוקדם יותר השנה, ExaGrid הכריזה גם על תמיכה מתוכננת ב-Cohesity DataProtect במחצית הראשונה של 2026.

ExaGrid היא חברה חזקה מבחינה פיננסית, עם תפוקת מזומנים חיובית מדי רבעון ואפס חוב מכל סוג. ExaGrid היא הספקית העצמאית הגדולה בעולם של אחסון לצורך גיבוי.

הדגשים מהרבעון ה-3 של 2025:

*נוספו יותר מ-160 לקוחות חדשים

*הרבעון ה-19 ברציפות של פעילות במזומן, EBITDA, ו-P&L חיובי

*50 אחוזים מהפעילות העסקית של ExaGrid מגיעים מהזמנות חוזרות של לקוחות קיימים

*למעלה מ-49% מהעסקים מגיעים מחוץ לארה"ב

*למעלה מ-14 אזורי מכירות נוספים ברחבי העולם

*הושקה גרסה 7.3.0 הכוללת תמיכה ב-Rubrik, תמיכה ב-MongoDB Ops Manager, וכן נוספה מניעת שכפול עבור Microsoft SQL Server direct dumps מוצפנים

"אנו מברכים בשמחה על כך שהגענו ל-19 רבעונים רצופים של תזרים מזומנים חופשי ו-EBITDA. ההכנסות וה-EBITDA ממשיכים לגדול מדי שנה. אנו הספקים הגדולים ביותר של פתרון עצמאי לגיבוי, ואנו ממשיכים להוסיף תמיכה ואינטגרציה יחד עם יישומי גיבוי נוספים שמציעים ערך ללקוחות קיימים הודות ליכולת להוסיף או לשנות את יישומי הגיבוי ותוכניות השירות, תוך הגנה על ההשקעה שביצעו בפתרון אחסון הגיבוי שלהם מ-ExaGrid", אמר ביל אנדרוז, נשיא ומנכ"ל ExaGrid. "הגענו ל-4,800 התקנות אצל לקוחות פעילים ברחבי העולם. ExaGrid ממשיכה להחזיק בשיעור ניצחון תחרותי של 70% בהחלפה של חומרה עיקרית מאחורי יישום הגיבוי של Dell, HPE ו-NetApp כמו גם יישומים נוספים ויישומי מניעת שכפול מובנים כגון Dell Data Domain, HPE StoreOnce ו-NetBackup Appliances".

אודות ExaGrid

ExaGrid מספקת אחסון גיבוי מדורג עם אזור נחיתה ייחודי מבוסס מטמון כוננים, מאגר החזקה לטווח ארוך וארכיטקטורת התרחבות. אזור הנחיתה של ExaGrid מספק את הגיבויים, השחזורים ואת אתחולי המכונות וירטואליות המהירים ביותר. מאגר ההחזקה מציע את העלות הנמוכה ביותר לשמירה לטווח ארוך. ארכיטקטורת ההתרחבות של ExaGrid כוללת התקנים מלאים ומבטיחה חלון גיבוי באורך קבוע ככל שהנתונים גדלים, ומבטלת שדרוגים יקרים והתיישנות מוצרים. ExaGrid מציעה את גישת אחסון הגיבוי הדו-שכבתי היחידה עם שכבה שאינה מחבורת לרשת, מחיקות מושהות ואובייקטים בלתי ניתנים לשינוי להתאוששות מהתקפות של תוכנות כופר.

ל-ExaGrid מהנדסי מכירות ומערכות טרום מכירה עם נוכחות פיזית במדינות הבאות: ארגנטינה, אוסטרליה, בנלוקס, ברזיל, קנדה, צ'ילה, מדינות חבר העמים, קולומביה, צ'כיה, צרפת, גרמניה, הונג קונג, הודו, ישראל, איטליה, יפן, מקסיקו, המדינות הנורדיות, פולין, פורטוגל, קטאר, ערב הסעודית, סינגפור, דרום אפריקה, דרום קוריאה, ספרד, טורקיה, איחוד האמירויות, בריטניה, ארצות הברית ובאזורים נוספים.

בקרו אותנו בכתובת exagrid.com או התחברו אלינו בלינקדאין. ראו מה יש ללקוחות שלנו לומר על חוויות ExaGrid שלהם ולמדו מדוע הם מקדישים כעת הרבה פחות זמן לגיבוי בסיפורי ההצלחה של הלקוחות שלנו. ExaGrid גאה בדירוג NPS 81+ שלה!

ExaGrid הוא סימן מסחרי רשום של חברת ExaGrid Systems, Inc. כל הסימנים המסחריים האחרים הם רכוש בעליהם המתאימים.

אנשי קשר

אשת מדיה עבור ExaGrid:

מרי דומינצ’לי
ExaGrid
[email protected]

מקור: ExaGrid Systems, Inc

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
סטונשילד קפיטל רוכשת 15% ממניות אקסולום מ-OMERS
סטונשילד קפיטל (Stoneshield Capital ) הודיעה היום כי חתמה על הסכם לרכישת 15% ממניות אקסולום (Exolum) מ-OMERS, בהתבסס על השקעתה הקיימת בחברה מאז ינואר 2026. 10% הנותרים של כ-25% ממניות OMERS נרכשים בנפרד על ידי חברת השקעות גלובלית מובילה עם ניהול נכסים של למעלה מ-100 מיליארד דולר. OMERS, יחד עם שותפיה להשקעה, מושקעת באקסולום מאז 2016. תנאי העסקאות לא נחשפים

Bitget הופכת את האמירה 'הקריפטוגרפיה מתה' לקאמבק עם הקמפיין Flip the Slice לרגל חגיגות יום הפיצה של ה-Bitcoin
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את קמפיין המותג העולמי שלה ליום הפיצה הביטקוין 2026, Flip the Slice , שבמרכזו סרטון חדש, The Infinite Flip. הקמפיין הופך את טענות 'הקריפטוגרפיה מתה' של הספקנים להמנון קליט וקולע.

ביטגט פותחת את שנתה השנייה בתמיכה בקואליציית משני המשחק של יוניסף, ותומכת בהרחבה לתחום האוריינות הפיננסית ובינה מלאכותית
התמיכה מתבססת על טווח ההגעה של קואליציית UNICEF Game Changers ליותר מ-642,000 צעירים, הורים ומורים בשמונה כלכלות מתפתחות.

מועצת התיירות הסלובנית: סלובניה תארח את אליפות 2026 UEC Road European באוקטובר הקרוב
אירוע האופניים הגדול ביותר בהיסטוריה של סלובניה יביא 800 רוכבים מיותר מ-50 מדינות לכבישי סלובניה - כולל כוכבי רוכבי האופניים הסלובנים טדיי פוגאצ'אר ופרימוז' רוגליק.

La Tableé des Chefs מקנדה זכתה בפרס הקהילה העולמית F1® Allwyn וב-100,000 אירו למאבק בחוסר ביטחון תזונתי
תוכנית 2026 מתרחבת כדי לציין יותר קהילות, יותר מרוצים, יותר תרומות והזדמנות לאוהדים להיות מעורבים

EMGA סידרה מימון של 15 מיליון דולר לבנק Asia Alliance מ-OeEB
Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA) שמחה להודיע ​​על סגירה נוספת באוזבקיסטן לאחר שהבטיחה מימון מ-OeEB, הבנק לפיתוח של אוסטריה, לתמיכה בבנק Asia Alliance.

ג'ונסון & ג'ונסון מקדמת את הקמתה של רשת חדרי ניתוח חכמים גלובלית, בשיתוף פעולה עם משרד הבריאות של אבו דאבי
משרד הבריאות של אבו דאבי מיישם סטנדרטיזציה של חדרי ניתוח המבוססים על Polyphonic™‎, במטרה להעצים קלינאים ולקדם בינה מלאכותית גלובלית

אפקט הרגע החי: מחקר של Genius Sports ו-MediaScience מצא כי רגעים מסוימים בספורט חי יכולים להכפיל את זכירת המותג ללא סיוע
מחקר חדש מראה שמותגים המוצגים במקביל לרגעים טעונים מבחינה רגשית בספורט חי יכולים לשפר את יעילות הפרסום

ריקרדו פברי מצטרף כמנהל טכנולוגיה ראשי ל- Audiencerate - מתחיל שלב הפלטפורמות המונעות על ידי בינה מלאכותית עבור עסקים קטנים ובינוניים וסוכנויות מדיה
אחד המייסדים והשותף המנהל לשעבר של Nohup (שנרכשה על ידי Havas Group בשנת 2021) יוביל את פיתוח תשתית הבינה המלאכותית המשלבת נתוני צד ראשון וצד שלישי ומניעה את הפלטפורמה המסופקת יחד עם Postel ו-Microsoft לעסקים קטנים ובינוניים באיטליה, וכן את הפלטפורמה המבוססת על המוצר של Display & Video 360 עבור סוכנויות מדיה גלובליות

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד NUAI: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד משקיעים ב- New Era Energy & Digital, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד NUAI: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד משקיעים ב- New Era Energy & Digital, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-1 ביוני בתביעה ייצוגית לניירות ערך – NUAI
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI