Bitget משדרגת את המסחר בעותקים של CFD עם בקרות סיכון מותאמות אישית
ויקטוריה, סיישל, 25 ביוני 2026 (GLOBE NEWSWIRE) –
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה שדרוגים משמעותיים למערכת מסחר ה-CFD Copy Trading שלה, המעניקה לעוקבים שליטה רבה יותר על ניהול הסיכונים באמצעות מודלים חדשים לגודל פוזיציות, הגדרות עצמאיות ללקיחת רווחים ועצירת הפסדים, ובקרות חשיפה מתקדמות.
מסחר בעותקים הפך לאחת הדרכים הפופולריות ביותר עבור משתמשים להשתתף בשווקים פיננסיים, ומאפשר לסוחרים לשכפל את האסטרטגיות של משתתפי שוק מנוסים. עם זאת, ככל שהאימוץ גדל, משתמשים רבים נתקלו באתגרים הקשורים למודלים מסורתיים של מסחר בעותקים, במיוחד כאשר הבדלים בסבילות סיכון ובסגנון מסחר יוצרים חשיפה לא מכוונת.
כדי לטפל בחששות אלה, השדרוג האחרון של Bitget מציג שני מודלים חדשים לגודל פוזיציות. במצב יחס קבוע, גודלי הפוזיציות מותאמים אוטומטית בהתאם להון העצמי היחסי של החשבון של העוקב והסוחר המועתק, מה שמפחית את הסיכונים הכרוכים בחוסר התאמה בהון. מצב אצווה קבועה מאפשר לעוקבים להגדיר גודל פוזיציה קבוע מראש עבור כל עסקה מועתקת, ומעניק למשתמשים שליטה ישירה יותר על החשיפה שלהם ללא קשר לגודל ההזמנה של הסוחר.
העדכון מציג גם הגדרות עצמאיות של "לקיחת רווחים" ו-"עצירת הפסדים" עבור עוקבים, המאפשרות למשתמשים לקבוע ספי סיכון אישיים נפרדים מאלה של הסוחר שהם עוקבים אחריו. לאחר שמושגת רמת רווח או הפסד מוגדרת מראש, ניתן לסגור פוזיציות באופן אוטומטי בהתבסס על ההגדרות האישיות של העוקב. בקרות נוספות, כולל מגבלות מקסימליות של עותק של מניות ומכפילי מניות מותאמים אישית, מספקות גמישות נוספת למשתמשים חדשים ומנוסים כאחד.
"מסחר בעותקים פירושו ויתור על השליטה בחשבון שלך", אמרה גרייסי צ'ן (Gracy Chen), מנכ"לית Bitget. "ככל שמשתמשים הופכים מתוחכמים יותר, הם רוצים את היכולת ליהנות מסוחרים מנוסים תוך ניהול סיכונים בהתאם למטרות שלהם. שדרוג זה מעביר את מסחר העותקים משכפול אסטרטגיה פשוט לחוויית מסחר אישית ומבוקרת יותר".
השיפורים פותחו בתגובה למשוב משתמשים ומשקפים מעבר רחב יותר בתעשייה לעבר כלי ניהול סיכונים גמישים יותר. ככל שסוחרים משתתפים יותר ויותר בשוקי קריפטוגרפיה ומסורתיים, הביקוש למוצרים המאזנים נגישות עם שליטה רבה יותר על הקצאת הון וחשיפה לסיכונים ממשיך לגדול.
ההשקה מגיעה בעקבות המשך הרחבת היצע ה-CFD של Bitget במסגרת האקוסיסטם של בורסה אוניברסלית, המאגדת קריפטוגרפיה, מניות, סחורות, מוצרי מט"ח ונגזרים באמצעות סביבת מסחר מאוחדת. מוקדם יותר החודש, Bitget הוכרה כ"פלטפורמת המסחר הגלובלית הטובה ביותר לנכסים מרובים" בתערוכת המסחר המקוונת, מה שסימן את הזכייה הראשונה של החברה בתחום ה-CFD ומשקף את ההכרה הגוברת בתעשייה באסטרטגיית המסחר מרובת הנכסים שלה. על ידי חיזוק יכולות ניהול הסיכונים במסחר בהעתקות, Bitget ממשיכה לשפר את הכלים והתשתית הזמינים לסוחרים המשתתפים בשווקים הגלובליים.
אודות Bitget
Bitget היא הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם המשרתת למעלה מ-125 מיליון משתמשים עם גישה ליותר מ-2 מיליון אסימוני קריפטוגרפיה ושווקי TradFi כגון יותר מ- 100 אסימוני מניות, קרנות סל, סחורות, מט"ח ומתכות יקרות כמו זהב. האקוסיסטם מחוייב לעזור למשתמשים לסחור בצורה חכמה יותר עם כלי המסחר המופעלים על ידי בינה מלאכותית. Bitget מניעה את אימוץ הקריפטוגרפיה באמצעות שותפויות אסטרטגיות עם LALIGAו-MotoGP™. בהתאם לאסטרטגיית ההשפעה הגלובלית שלה, Bitget חברה ליוניסף כדי לתמוך בחינוך לקריפטוגרפיה לכ- 1.1 מיליון איש עד 2027. Bitget מובילה כיום את שוק מטבעות ה-TradFi, ומספקת את העמלות הנמוכות ביותר בתעשייה ואת הנזילות הגבוהה ביותר ב-150 אזורים ברחבי העולם.
למידע נוסף, בקרו באתר: אתר | טוויטר | טלגרם | לינקדאין | Discord
לפניות בנושא מדיה, אנא צרו קשר עם: [email protected]
אזהרת סיכונים: מחירי הנכסים הדיגיטליים עשויים להשתנות ולחוות תנודתיות מחירים. השקיעו רק את מה שאתם יכולים להרשות לעצמכם להפסיד. ערך ההשקעה שלכם עשוי להיות מושפע וייתכן שלא תשיגו את היעדים הפיננסיים שלכם או לא תוכלו לשחזר את ההשקעה העיקרית שלכם. אתם תמיד צריכים לחפש ייעוץ פיננסי עצמאי ולשקול את הניסיון הפיננסי שלכם ואת המצב הפיננסי. ביצועי העבר אינם מדד אמין לביצועים עתידיים. Bitget לא תהיה אחראית לכל הפסד שעלול להיגרם לכם. אין לפרש דבר הכלול במסמך זה כייעוץ פיננסי. למידע נוסף, עיינו בתנאי השימוש שלנו.
תמונה המצורפת להודעה זו זמינה בכתובת: http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/358c49ac-5ffa-43e6-9ee7-357f2d796ba1
*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire
חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים