דף הבית הודעות לעיתונות אינטרנט ומחשבים ARCHIBUS מקימה את קרן EMEA ARCHIBUS כדי לקדם מטרות של אחריות חברתית וסביבתית שהופכות את העולם למקום טוב יותר
ARCHIBUS מקימה את קרן EMEA ARCHIBUS כדי לקדם מטרות של אחריות חברתית וסביבתית שהופכות את העולם למקום טוב יותר
חיים נוי 20/03/17 |  צפיות: 8943
ARCHIBUS מקימה את קרן EMEA ARCHIBUS כדי לקדם מטרות של אחריות חברתית וסביבתית שהופכות את העולם למקום טוב יותר

לונדון, 20 במרץ 2017, (BUSINESS WIRE) :

ARCHIBUS, Inc., המפתחת מספר 1 בעולם של ניהול נדלן, תשתיות ומתקנים, מודיעה על יוזמה חשובה בשוק עם הקמתה של קרן ARCHIBUS EMEA ("הקרן") כדי לייצג את הסביבה המאוחדת של ARCHIBUS (AFE) באירופה, המזרח התיכון ואפריקה (EMEA) ולקדם סביבת בנייה ירוקה יותר באזור.

הקרן, שמרכזה בבריטניה, הוקמה כדי לתמוך בקהילה של ה-AFE -- שכוללת את מרכזי הפתרונות של ARCHIBUS, השותפים העסקיים של ARCHIBUS, שותפי ההשכלה וארגוני הלקוחות -- באמצעות קידום תוכניות השכלה והכשרה תוך שימוש בטכנולוגיות של ARCHIBUS כדי לשפר את הסביבה, וגם לקדם רווחה חברתית וכלכלית באמצעות הפעילות של קהילת ARCHIBUS.

בין היעדים הרבים של הקרן:

  • קידוםתוכניות אקדמיות במוסדות להשכלה גבוהה ב-EMEA על ידי הענקת מענקי תוכנה להתפתחות מקצועית.
  • שיתוףפעולה עם ארגונים שיש להם עניין משותף בקידום השכלת הקהילות על קיימותכלכלית, חברתית וסביבתית.
  • לפתחעוד מימשל, איכות ותקנים שמשותפים לכל החברים ב-AFE.

"אנחנו מצפים לעבודה עם כל בעלי העניין הקיימים והעתידיים שלנו ביצירת סביבת בנייה יותר בת קיימא הודות לטכנולוגיות של ARCHIBUS שיבנו עתיד טוב יותר לדורות שיבואו", אומר מנכ"ל ARCHIBUS ווייז צ'ו. "זה העיקרון המנחה שלנו בARCHIBUS- כבר יותר מ-35 שנים ואנחנו מקווים להמשיך בהתמקדות הזאת עוד שנים רבות".

אודות ARCHIBUS והסביבה המאוחדת של ARCHIBUS שקשורה אליה

ARCHIBUS היא המפתחת מספר 1 בעולם של פתרונות ניהול נדלן, תשתיות ומתקנים וההוצאה השנתית הכוללת על מוצרים ושירותים שקשורים לARCHIBUS- עולה על 2.7 מיליארד דולר. יותר מ-8 מיליון משתמשי ARCHIBUS ברחבי העולם נתמכים על ידי הסביבה המאוחדת של ARCHIBUS שכוללת יותר מ-1,700 מרכזי פתרונות של ARCHIBUS ושותפים עסקיים מוסמכים. במשך קרוב לארבעה עשורים, החידושים של ARCHIBUS קידמו שינויים ראויים לציון במוסדות, עסקים וממשלות.

ARCHIBUS הייתה חלוצה בטכנולוגיות "חכמות" לנכסים, בניינים, קמפוסים וערים ומאז 1980 היא מעורבת בהתפתחות של "ערים חכמות" (Smart Cities) ל"ערים נבונות" (Intelligent Cities). ARCHIBUS, שפעילה ביותר מ-190 מדינות, היא היועצת הגלובלית המובילה ו"משלבת טכנולוגיות עיר חכמה" עבור תוכניות ויוזמות של "ערים חכמות" ו"שינוי ערים וקהילות נבונות" (ICCT™). בקרו באתר www.archibus.com.

אנשי קשר

ARCHIBUS, Inc.
Cynthia Zawadski,

617-227-2508

מקור: ARCHIBUS, Inc.

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:


http://www.businesswire.com/news/home/20170319005036/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעי Avis Budget Group, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך נגד Pentwater Capital Management LP - CAR

אנדרסן גלובל מצרפת פירמה חברה חדשה בצרפת
Andersen Global מוסיפה עומק לנוכחותה בצרפת עם הצטרפותה של Andersen Société d'Avocats (Andersen in France), פירמה חברה המבוססת בפריז המציעה יכולות משפטיות משולבות ללקוחות בצרפת ובעולם.

רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY : רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Bloom Energy Corporation עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך - BE

מחקר גלובלי: המחסור באחיות ובאחים מחייב פתרונות מדיניות כוח אדם, ולא רק קמפיינים לגיוס עובדים
הסיבות לכך שאנשים בוחרים במקצוע הסיעוד, והסיבות לכך שהם עוזבים אותו, מסתכמות באותם גורמים

CMiC מרחיבה את NEXUS עם יכולות בינה מלאכותית חדשות בתחומי תמחור העבודות ותפעול הפרויקטים
השדרוג האחרון מביא סוכני בינה מלאכותית חדשים, אמצעי הגנה חזקים יותר על שכר ונראות רבה יותר לתהליכי עבודה יומיומיים בבנייה

קירגיזסטן ממקמת את טמצ'י על מפת ההשקעות העולמית בוועידת AIM בדובאי
אזור טמצ'י (Tamchy) – אזור פיננסי והשקעות מיוחד (SFIT) – חיזק את מעמדו הבינלאומי במסגרת המהדורה ה-15 של ועידת AIM בדובאי; האזור השתתף כנותן חסות רשמי לארוחת הגאלה והציג את מודל הפעילות שלו כישות פיננסית חדשה, המקשרת בין הון גלובלי לבין הזדמנויות עסקיות ברחבי קירגיזסטן ומרכז אסיה.

מציוד חכם לחיות מחמד ועד ניהול בריאות מבוסס בינה מלאכותית: PetSuper הציגה את עתיד הטיפול בחיות מחמד בתערוכת IFA 2026
PetSuper, מותג טכנולוגיה חכמה לחיות מחמד המתמקד בפיתוח מוצרים חכמים המשפרים את הטיפול היומיומי בחיות המחמד, ערך את הופעת הבכורה שלו בתערוכת IFA 2026.

תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

A2RL קבעה רף בינלאומי חדש עם מרוץ המכוניות האוטונומיות הראשון באירופה בהשתתפות חמש מכוניות
· קבוצת Kinetiz מאיחוד האמירויות הערביות זכתה במרוץ הראשון של A2RL מחוץ לאבו דאבי, שנערך במסגרת סוף שבוע המרוצים של ACI במסלול האייקוני Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari באימולה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI