דף הבית הודעות לעיתונות אינטרנט ומחשבים פרסונס רוכשת את חברת וויליאמס אלקטריק
פרסונס רוכשת את חברת וויליאמס אלקטריק
חיים נוי 12/10/17 |  צפיות: 7972
פרסונס רוכשת את חברת וויליאמס אלקטריק

המטרה היא הזירה המתפתחת של איומים על תשתיות קריטיות

פסדינה, קליפורניה, 10 באוקטובר 2017, (BUSINESS WIRE):

פרסונס הודיעה היום על הרכישה של חברת וויליאמס אלקטריק, חברה מוסיפת ערך בבעלות פרטית שמתמחה בשילוב של מערכות בקרה, קבלנות חשמל וכללית ופתרונות של תשתיות אנרגיה. המטה של וויליאמס אלקטריק נמצא בפורט וולטון ביץ', פלורידה, עם משרדים של החברה בווירג'יניה ומרילנד ועובדים שנמצאים ביותר ממאה אתרי לקוחות בארצות הברית ובחו"ל. הלקוחות של החברה כוללים ארגונים רבים של משרד ההגנה ומגוון רחב של סוכנויות וארגונים ממשלתיים אמריקנים אחרים.

"יש לראות ברכישה הזאת את ההשקעה האחרונה במסגרת האסטרטגיה של פרסונס להגדיל את עמדת ההובלה שלנו בהגנה על נכסי תשתית קריטיים מפני איומים שמתמקדים בטכנולוגיות תפעול מחוברות, כולל מערכות בקרה", אמר צ'אק הרינגטון, יו"ר ומנכ"ל פרסונס. "טכנולוגיות תפעול (OT) הן טכנולוגיות המידע החדשות מבחינת המקום שבו איומי סייבר ניגשים לארגון המחובר. האסטרטגיה שלנו פשוטה -- שילוב ההובלה הגוברת שלנו במערכות בקרה עם יכולות הסייבר שאין כמותן של פרסונס כדי למלא את הבטחתנו להגנת OT מתכנסת ייחודית על נכסי תשתית קריטיים".

וויליאמס אלקטריק ופרסונס חולקות כמה קשרי לקוחות משמעותיים בממשלת ארה"ב, כולל חיל ההנדסה של צבא ארה"ב וגם קשרים מסווגים רבים עם לקוחות. פרסונס חוזה גידול משמעותי בעסקי מערכות הבקרה שלה בארה"ב ובעולם בעקבות הרכישה של וויליאמס אלקטריק.

"הקשרים החוזיים הקיימים של פרסונס עם לקוחות רבים במשרדי ההגנה, האנרגיה והחיילים המשוחררים ובמקומות אחרים הם סביבות אידיאליות להיצע מערכות הבקרה שלנו שהורחב עכשיו", אמרה קרי סמית, נשיאת חטיבת העסקים הפדרליים של פרסונס. "ובוודאי באזורים כמו המזרח התיכון שבו פרסונס היא שחקנית גדולה כבר עשרות שנים, וויליאמס אלקטריק תביא הזדמנויות חדשות משני צידי הרכישה".

בתוך מגזר ה-OT הרחב, שוק מערכות הבקרה לבדו הוא שוק של 50 מיליארד דולר וחזוי בו שיעור צמיחה שנתי מורכב של יותר מ-10% בחמש השנים הבאות. יוזמות נוטות לעתיד כמו "ערים חכמות", אוטומציה של הייצור מהדור הבא ותיקני סייבר שקובעות ממשלות לנכסי תשתית קריטיים יסתמכו כולם על טכנולוגיות חדשניות של מערכות בקרה.

"פרסונס מתכוונת להפוך לשם הנרדף להגנה מתכנסת באופן מלא על מערכות בקרה", אמרה סמית. "קישוריות והאינטרנט של הדברים הם גם הכרחיים וגם המקור של האיום המתפתח על תשתיות קריטיות. ברמת מערכת הבקרה, בין אם זה מעקב אחרי רשת או מערכת מיזוג אוויר חכמה, בכוונתו להמשיך להיות לפני עקומת האיומים".

"איחוד כוחות עם פרסונס היה המהלך האסטרטגי הנכון לשתי החברות", אמר דן ראקר, נשיא חברת וויליאמס אלקטריק. "השוק של טכנולוגיות מתכנסות להגנה על תשתיות קריטיות מתפתח במהירות, והשילוב של שתי החברות שלנו יוצר ספקית פתרונות מקצה לקצה עם מקור אחד של פתרונות משולבים להגנת סייבר ופיזית".

למידע נוסף, בקרו: https://www.parsons.com/2017/10/parsons-acquires-williams-electric-company.

פרסונס היא חברה לשירותים הנדסיים מוכוונת טכנולוגיות עם יותר מ-70 שנות ניסיון בענפי שירותי ההנדסה, הבנייה, הטכניים והמקצועיים. החברה היא מובילה בשווקים מגוונים רבים עם התמקדות בתשתיות, ביטחון, אבטחה ובנייה. פרסונס מספקת שירותי תכנון/ תכנון- בנייה, ניהול תוכנית/ בנייה, תכנון/ הנדסת מערכות, אבטחת סייבר/ מתכנסת ושירותים מקצועיים אחרים שארוזים בשיטות הספקה חלופיות חדשניות לסוכנויות מימשל פדרליות, אזוריות ומקומיות וגם ללקוחות תעשייתיים פרטיים ברחבי העולם. למידע נוסף על פרסונס, בקרו בבקשה באתר www.parsons.com, ועיקבו אחרינו בפייסבוק, טוויטר, לינקדאין ויוטיוב.

אנשי קשר

Parsons
Erin Kuhlman
+1 626.440.4590
[email protected]

מקור: Parsons

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20171010006656/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול

יוניבר סולושנס מרחיבה את הגישה לתוספי LANXESS בעלי ביצועים גבוהים עבור לקוחות בתחומי חומרי הסיכה ועיבוד המתכת במקסיקו
שיתוף הפעולה מחזק את פורטפוליו התוספים לחומרי סיכה ונוזלים לעיבוד מתכת (LMWF), במטרה לתמוך ביכולות הפיתוח והניסוח, להאיץ את החדשנות ולהרחיב את הגישה למוצרים ייחודיים ברחבי האזור

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי Wise Group plc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך שהוגשה במקור על ידי המשרד – WSE

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Park Ha Biological Technology Co., Ltd. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PHH, BYAH

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעי Avis Budget Group, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך נגד Pentwater Capital Management LP - CAR

אנדרסן גלובל מצרפת פירמה חברה חדשה בצרפת
Andersen Global מוסיפה עומק לנוכחותה בצרפת עם הצטרפותה של Andersen Société d'Avocats (Andersen in France), פירמה חברה המבוססת בפריז המציעה יכולות משפטיות משולבות ללקוחות בצרפת ובעולם.

רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI