דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים National Energy Services Reunited Corp. מודיעה על שיחה ב-21 בנובמבר לדון ברכישות של Gulf Energy SAOC ו‑National Petroleum Services
National Energy Services Reunited Corp. מודיעה על שיחה ב-21 בנובמבר לדון ברכישות של Gulf Energy SAOC ו‑National Petroleum Services
חיים נוי 21/11/17 |  צפיות: 2842
National Energy Services Reunited Corp. מודיעה על שיחה ב-21 בנובמבר לדון ברכישות של Gulf Energy SAOC ו‑National Petroleum Services

יוסטון, 20 בנובמבר 2017 (GLOBE NEWSWIRE) :

National Energy Services Reunited Corp. ("NESR") (NASDAQ:NESR) הודיעה היום שתקיים שיחה כדי לדון ברכישות של Gulf Energy SAOC ("GES") ו-National Petroleum Services ("NPS"). השיחה מיועדת לשעה 16:00 שעון החוף המזרחי ביום שלישי, 21 בנובמבר 2017. משתתפים יכולים לחייג לקו חינם שמספרו 1-800-753-9048 ולקו הבינ"ל שמספרו 1-323-794-2094.

משקיעים, אנליסטים ואנשי תקשורת שמעוניינים להאזין לשיחה מוזמנים לצפות בשקופיות של המצגת הנלווית, שמוגשת כמוצג בדוח השוטף של NESR על גבי טופס K-8 ב-20 בנובמבר 2017 ותהיה זמינה באתר של הרשות האמריקנית לניירות ערך (SEC) בכתובת www.sec.gov. השמעה חוזרת של שיחת הוועידה תהיה זמינה עד יום שלישי, ה-28 בנובמבר 2017. כדי להאזין להשמעה החוזרת, משתתפים יכולים לחייג לקו חינם שמספרו 1-844-512-2921 ולקו הבינ"ל שמספרו 1-412-317-6671 ולהקליד את מספר הזיהוי האישי 5466960. גם העתק של תעתיק שיחת הוועידה יוגש ל-SEC אחרי השיחה.

אודות National Energy Services Reunited Corp.
www.nesrco.com

NESR היא חברת רכישות למטרות מיוחדות שהוקמה באיי הבתולה הבריטיים והמטה שלה ביוסטון, טקסס. החברה גייסה 229 מיליון דולר בהנפקה הראשונה שלה כדי לרכוש חברות במגזר שירותי האנרגיה בכל העולם. NESR מנוהלת על ידי שריף פודה, שהוא גם אחד מבעלי המניות של החברה.

אודות National Petroleum Services
www.npsintl.com

NPS היא ספקית אזורית מובילה של שירותי אנרגיה משולבים באזורי המזרח התיכון וצפון אפריקה ואסיה פסיפיק, שפועלת כיום ב-12 מדינות באזורים אלה ובאמצעות חברות בת אזוריות שונות. תחומי השירות של NPS כוללים שירותים לבארות, ביצוע לוגים חשמליים, בדיקת בארות ופעילות קידוח והשלמת בארות משולבת. ל-NPS יש כוח אדם מאוד מיומן של יותר מ-1,600 עובדים מ-40 מדינות שונות.

אודות Gulf Energy SAOC
www.gulfenergy-int.com

GES היא ספקית של פתרונות שירותי קידוח והשלמת בארות משולבים באיכות גבוהה בשדות נפט באזור המזרח התיכון וצפון אפריקה, עם כוח אדם של בערך 1,200 עובדים. GES יצרה קשרים עם רוב המפעילים בעומאן וגם עם לקוחות בינ"ל אחרים. בהיותה חלוצה בטכנולוגיות רבות של שירותים לשדות נפט, יש ל-GES רקורד מוצלח בטיפול בבארות מורכבות.

לא הצעה או שכנוע

ההודעה לעיתונות הזאת היא למטרות מידע בלבד ולא תהווה הצעה למכור או שכנוע להצעה לקנות ניירות ערך כלשהם בעקבות שילוב העסקים המוצע ועסקאות אחרות המתוארות בזאת או במקומות אחרים, ולא תהיה כל מכירה של ניירות הערך בכל תחום שיפוט שבו הצעה, שכנוע או מכירה אלה יהיו בלתי חוקיים לפני הרישום או הכשירות בהתאם לחוקי ניירות הערך של אותו תחום שיפוט. שום הצעה של ניירות ערך לא תיעשה אלא באמצעות תשקיף שעונה על הדרישות של סעיף 10 של חוק ניירות ערך 1933, כפי שתוקן.

מידע חשוב למשקיעים ובעלי מניות

בקשר לשילוב העסקים המוצע, NESR מתכוונת להגיש לרשות האמריקנית לניירות ערך (SEC) מסמך מידע (proxy statement). מסמך המידע הסופי ומסמכים רלבנטיים אחרים יישלחו או יינתנו לבעלי המניות של NESR ויכללו מידע חשוב על שילוב העסקים המוצע ועניינים קשורים. אנחנו מייעצים לבעלי המניות של NESR ולמתעניינים אחרים לקרוא בתשומת לב, שיהיה זמין, את מסמך המידע בקשר לשידול להצבעה מצד NESR באסיפת בעלי המניות שתיערך כדי לאשר את שילוב העסקים המוצע כי מסמך המידע יכיל מידע על העסקה. זה אינו שידול להצבעה או אישור כלשהם. כשיהיה זמין, מסמך המידע הסופי יישלח לבעלי המניות של NESR שיהיו רשומים בתאריך שייקבע להצבעה על שילוב העסקים המוצע. בעלי המניות יוכלו להשיג עותקים של מסמך המידע, ללא תשלום, ברגע שיהיה זמין, גם באתר של SEC בכתובת www.sec.gov.

משתתפים בשידול

NESR והדירקטורים ונושאי המשרה שלה עשויים להיחשב כמשתתפים בשידול להשגת הצבעות מבעלי המניות של NESR בקשר לשילוב העסקים המוצע. בעלי המניות של NESR ומתעניינים אחרים יכולים להשיג, ללא תשלום, מידע מפורט יותר על הדירקטורים ונושאי המשרה של NESR בתשקיף הסופי שלה שהוגש ל-SEC ב-12 במאי 2017. מידע נוסף יהיה זמין במסמך המידע הסופי כשהוא יהיה זמין.

בשאלות לגבי NESR, התקשרו בבקשה עם:

Joseph Caminiti or Steve Calk
Alpha IR Group
312-445-2870
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ביטגט משיקה תוכנית VIP Fast Track לניהול חוזים עתידיים, ספוט ואחזקות נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה היום את תוכנית ה-VIP Fast Track, קמפיין חדש שנועד לעזור למשתמשים להגיע לרמות VIP גבוהות יותר באמצעות מסלולי מסחר מותאמים אישית בחוזים עתידיים, ספוט ואחזקות נכסים.

Gradiant זכתה בחוזה מים משמעותי עבור מרכז נתונים היפרסקייל בבריטניה
Gradiant, חברה עולמית מובילה לפתרונות מתקדמים למים ושפכים, זכתה בחוזה לתכנון והקמה של מתקני טיפול במים עבור מרכז נתונים היפרסקייל בדידקוט, אוקספורדשייר בבריטניה.

U.S. Polo Assn. תמכה באליפות הבין-מכללתית הלאומית של ליגה א, והציגה את עתיד ספורט הפולו
גמרי הנשים והגברים של ליגה א ישודרו בתוכנית 'Breakaway: Polo in College' ב-ESPN

Axi Select מציינת ציון דרך משמעותי כאשר סוחר רביעי מאסיה השיג מעמד של Pro M וחשבון ממומן של מיליון דולר
ספקית המסחר המקוון הגלובלית Axi הודיעה היום על ציון דרך חדש בתוכנית הסוחרים הממומנת שלה, Axi Select, שחוגגת את הישגיה של גב' וואנג ליניאן, שהפכה לסוחרת הרביעית מאסיה שהגיעה למעמד Pro M ברמה הגבוהה ביותר בתוכנית בשנת 2026.

Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) וDemora Foundation- מוציאות לדרך הסכם שילוב טכנולוגיות שיפעיל את הפלטפורמה הגלובלית של K-Entertainment ו-K-Wave
DVLT × Demora Foundation: ערמת הבינה המלאכותית הארגונית של Datavault AI נפרסה כשכבת בינת הנתונים וייצור אסימונים מבוססי נכסי עולם אמיתי עבור הקניין הרוחני של הפופ, הדרמה, הבידור והתרבות הקוריאניים - והיא משרתת מעל 200 מיליון מעריצי הגל הקוריאני (האליו) ב-156 מדינות באמצעות יותר מ-500 עסקים קטנים ובינוניים של הרשת הקוריאנית K2Global, ובאמצעות שלוש ערי חדשות גל קוריאני בארצות הברית

מנכ"ל Datavault AI, נתניאל בראדלי, יציג את טכנולוגיות DataValue(R), DataScore(R) ו- Information Data Exchange(R) בכנס XRP טוקיו 2026.
Datavault AI Inc. ("Datavault AI" או "החברה") (נאסד"ק: DVLT), מובילה בטכנולוגיות מוניטיזציה של נתונים, אימות אישורים, מעורבות דיגיטלית ואסימוני נכסים מציאותיים (RWA), הודיעה היום כי המנכ"ל נתניאל (נייט) ט. בראדלי יציג את טכנולוגיות סוכני הבינה המלאכותית של החברה, DataValue®, DataScore®, Data Vault Bank® ו- Information Data Exchange® הרשומות כפטנטים של החברה בכנס XRP Tokyo 2026 ב-7 באפריל 2026, ב-Happo-en בטוקיו, יפן.

Datavault AI חזרה בפעם השנייה לפורום משקיעים בלעדי ב-Mar-a-Lago
שולחן עגול פרטי לאחר הופעה בפסגה טכנולוגית ביוטה עבור עורכי דין בינלאומיים, הדן בהתקדמות בתחום הבינה המלאכותית

JDE Peet's עולה לאוויר עם Unison Planning™ של OMP, ומאיצה את ערך שרשרת האספקה ​​בקנה מידה גדול
OMP, חברה מובילה בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, חברה למובילת הקפה העולמית JDE Peet's, הפועלת אך ורק בתחום, כדי לספק תכנון שרשרת אספקה ​​מתקדם מקצה לקצה. עם Unison Planning™ שכבר הושק, JDE Peet's תשפר את הדיוק של התכנון, תקטין את עלויות המלאי ותשפר את הגמישות הכוללת.

Andersen Consulting מצרפת את Multiplica
Andersen Consulting מתקשרת בהסכם שיתוף פעולה עם Multiplica, חברת ייעוץ דיגיטלי המסייעת לארגונים לתכנן, לבנות ולהרחיב חוויות דיגיטליות בעלות השפעה.

Mavenir מקבלת את אות הנשיא בטקס פרסי החדשנות המובייל הלווייני של MSUA לשנת 2026
החברה זכתה להוקרה עבור חדשנות יוצאת דופן עבור פתרונות מובייל מבוססי בינה מלאכותית הפועלים על ענן עבור רשתות יבשתיות ולא יבשתיות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI