דף הבית הודעות לעיתונות צרכנות וקניות LEGO Education משיקה פעילויות מייקינג חדשות לבתי ספר
LEGO Education משיקה פעילויות מייקינג חדשות לבתי ספר
חיים נוי 24/01/18 |  צפיות: 5568


LEGO Education משיקה פעילויות מייקינג חדשות לבתי ספר

מחנכים יכולים להתנסות בפעילויות החינמיות החדשות של LEGO® Education Maker, לקבל עצות להקמת מייקרספייס בבתי הספר שלהם ולשתף את פעילות ה"מייקינג" שלהם באמצעות לבני לגו בכיתות בהרשמה לפרס המורה של LEGO Education.

בילונד, דנמרק, 23 בינואר 2018, (BUSINESS WIRE):

LEGO® Education Maker, רצף של פעילויות ללמידה מוקדמת עד חטיבת הביניים, זמין היום לבתי ספר ברחבי העולם. הפעילויות מתרכזות סביב לבנת הלגו האייקונית בהשראת היצירתיות העליזה והפתוחה של עולם המייקינג. הפעילויות החינמיות החדשות של LEGO Education Maker כוללות אתגרים מדרבנים לכל תלמיד בכל רמת חינוך, ומשלבות פתרונות של LEGO Education, וביניהם LEGO Education STEAM Park, LEGO Education Simple Machines, LEGO Education WeDo 2.0, LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 ו-LEGO Education Simple and Powered Machines.

הפעילויות החדשות של LEGO Education Maker מאפשרות למידה בלתי-מוגבלת לכל הגילאים

בפעילויות החדשות של LEGO Education Maker, המחנכים הופכים למנחים, בעודם מובילים את תלמידיהם בסדרה של אתגרים פתוחים מבוססי בעיות, הקשורים לתרחישים מציאותיים. התלמידים חוברים יחד כדי להגדיר בעיה, להעלות רעיונות, להגדיר קריטריונים לתכנון וליישם את המימצאים שלהם, על מנת לפתח ולהרכיב פתרונות חדשניים. בפעילויות של LEGO Education Maker משולבים מנועים וחיישנים קלים-לתכנות, המאפשרים פיתוח מיומנויות חיוניות למאה ה-21, תוך עידוד עבודת צוות בין התלמידים, חשיבה ביקורתית, פתרון בעיות ומיומנויות תקשורת.

גלו את הפעילויות החדשות של LEGO Education Maker, וכן רעיונות להקמת מייקרספייס היום, באתר www.LEGOeducation.com/maker.

פרס המורה השנתי של LEGO Education להוקרת הוראה חדשנית ומייקינג ברחבי העולם

היום, מחנכים מרחבי העולם מוזמנים להירשם לפרס המורה של LEGO Education (LEGO Education Teacher Award), תוכנית גלובלית שנועדה להוקיר הוראה חדשנית במקצועות המדע, הטכנולוגיה, ההנדסה והמתמטיקה. השנה, פרס המורה של LEGO Education מעודד מחנכים בחינוך יסודי ותיכוני לשתף את פעילות ה"מייקינג" שלהם בלבני לגו בכיתות.

בעקבות ההצלחה של פרס המורה של LEGO Education בשנה שעברה, במסגרתו השתתפו זוכים מרחבי העולם בכנס LEGO Education 2017 בבילונד, דנמרק כדי להציג שיטות חדשניות ולחלוק אותן עם מחנכים בעלי אופן חשיבה דומה, החיפוש אחר קבוצת המחנכים המוכשרים והמסורים של השנה הזאת נמצא בעיצומו.

הזוכים יקבלו הזדמנות להציג את עבודתם בכנס LEGO Education 2018 בבוסטון, ארה"ב מה-5 עד 7 ביוני 2018, בשיתוף פעולה עם אוניברסיטת טאפטס.

מחנכים מכל העולם יכולים להירשם לפרס המורה של LEGO Education כאן.

אודות LEGO Education

LEGO Education מציעה חוויות למידה ופתרונות הוראה עליזים, המבוססים על מערכת הלבנים של לגו, חומר השייך לתוכנית הלימודים ומשאבים פיזיים ודיגיטליים לגני ילדים, בתי ספר יסודיים, חטיבות ביניים וחוגים. מזה 35 שנה, אנו משתפים פעולה עם מחנכים כדי בהוראה באופן מרתק, מעורר השראה ויעיל. הפתרונות שלנו מאפשרים לכל תלמיד להצליח, בכך שהם מעודדים אותו ללמוד באופן פעיל ותוך שיתוף פעולה, לפתח מיומנויות לאתגרים עתידיים וליצור דפוס חשיבה חיובי לגבי למידה.

LEGO והלוגו של LEGO הם שמות מסחר של LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.

LEGO Education Global Communications
Kari Sherrodd, +1 860-835-6510
[email protected]

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51746223&lang=en[MS1]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
יוניבר סולושנס נכללה ברשימת החברות הטובות ביותר למנהיגי העתיד לשנת 2026 של מגזין טיים
חברת Univar Solutions LLC ("Univar Solutions" או "החברה"), ספקית גלובלית מובילה של פתרונות למשתמשים ברכיבים מיוחדים ובכימיקלים, הודיעה היום כי נכללה ברשימה היוקרתית של מגזין טיים – "החברות הטובות ביותר למנהיגי העתיד לשנת 2026" (Best Companies for Future Leaders 2026).

Templafy מביאה סוכני מסמכים ל-Claude, ChatGPT ו-Microsoft Copilot דרך MCP
מחברים חדשים מעניקים למקצוענים גישה ישירה ליצירת מסמכים ריבונית ומוכנה לעסקים, באמצעות סייעני הבינה המלאכותית שהם מעדיפים

U.S. Polo Assn ממנה את דייוויד סווטמן למנהל העיצוב הגלובלי של קווי הגברים והילדים, בעוד המותג מציב יעד של 4 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות גלובליות
בכיר לשעבר בתחום בגדי הגברים באברקרומבי & פיץ' מצטרף ל-U.S. Polo Assn כדי לקדם צמיחה גלובלית ולחזק את מעמד המותג ברחבי העולם.

NBKR ו-CertiK מכוננות שותפות אסטרטגית ארוכת-טווח בנושא אבטחת הסום הדיגיטלי ופיקוח על נכסים דיגיטליים
הבנק הלאומי של הרפובליקה של קירגיזסטן (NBKR) וחברת CertiK חתמו על מזכר הבנות (MoU) לכינון שותפות אסטרטגית ארוכת-טווח, במטרה לקדם שיתוף פעולה בנושאי אבטחת הסום הדיגיטלי ופיקוח על נכסים דיגיטליים

זום חשפה מערכת הפעלה להפקת הכנסות המבוססת על בינה מלאכותית, במטרה לאחד בין תובנות על הקונה, שיחות עם לקוחות וביצועי ההכנסות
החברה משיקה את הזמינות של Common Room ב-Zoom ומציגה יכולות חדשות ב-Zoom Revenue Accelerator –‏ Engage ו-Forecast – המקדמות את חזון החברה ליצירת מערכת הפעלה (OS) לניהול הכנסות המבוססת על בינה מלאכותית, שיחות עם לקוחות ותובנות עסקה

AGFA HealthCare שמה את המיקוד הקליני במרכז ההדמיה הארגונית ב-RSNA 2026
פלטפורמת הדמיה ארגונית אחודה אחת מחברת תזרימי עבודה, הזרמת מדיה, ענן ובינה מלאכותית כדי לעזור לרופאים להישאר ממוקדים ולארגוני הדמיה להפחית את המורכבות

Mavenir חוגגת ארבע מועמדויות לזכייה בפרסים בטקס 2026 Leading Lights Awards של Light Reading
הפרסים מכירים בחדשנות מובילה בתחומי ה-NTN, קישוריות IoT, מודרניזציה של רשתות ויעילות אנרגטית

Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית בכל סוגי התקשורת
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

בנק ABB משלים את רכישת השליטה בבנק Davr
קבוצת ABB Financial השלימה בהצלחה את רכישת השליטה ב-Davr Bank, בנק מסחרי הפועל באוזבקיסטן

BRKZ מגייסת 31 מיליון דולר להרחבת פעילות הרכש של חומרי בניין מבוססי בינה מלאכותית ברחבי ערב הסעודית ומדינות המפרץ (GCC)
חברת BRKZ הגדילה את הכנסותיה ב-250% בשנה שעברה ועובדת עם אלפי עסקים בענף הבנייה. היא מכרה חומרי בניין – מקומיים ומיובאים – בשווי של למעלה מ-133 מיליון דולר, ועיבדה בקשות להצעות מחיר בהיקף של למעלה מ-1.37 מיליארד דולר באמצעות הפלטפורמה שלה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI