דף הבית הודעות לעיתונות לימודים נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
חיים נוי 31/01/18 |  צפיות: 12864
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים

טורונטו, 30 בינואר 2018, (BUSINESS WIRE) :

נלסון, ההוצאה לאור המובילה בקנדה של ספרי לימוד, הודיעה היום על הקמת חטיבת השירותים הקמעונאיים שלה ושתי תוכניות חדשות שישנו עוד את החינוך בקנדה. VMI (מלאי מנוהל על ידי ספקים) ויוזמה חדשה להשכרת ספרי לימוד, שנוצרו בשיתוף פעולה הדוק עם חנויות ספרים בקמפוסים, יגדילו את המבחר וישפרו את הנשיגות לסטודנטים תוך הורדת עלויות והשגת רמות יעילות גדולות יותר.

היוזמה הוכרזה היום ב-BiiG, הכנס והתערוכה המקצועית היחידים בקנדה של חנויות ספרים בקמפוסים.

ההשקה היום היא שיאה של שנה של שינוי דרמטי אצל נלסון שבה ההוצאה לאור שקיימת 104 שנים עיצבה מחדש את עצמה ואת מערכת החינוך הקנדית באמצעות סדרה של רכישות אסטרטגיות, שותפויות ומוצרים חדשים.

"נלסון ממוקדת מאוד ביצירת שינוי וחדשנות בעסקי החינוך בקנדה ומעבר לה", אמר סטיב בראון, נשיא ומנכ"ל נלסון. "תוך כמה שנים הסטודנטים של היום יניעו את השגשוג הכלכלי של קנדה. המשימה שלנו היא להגדיל את המבחר והנשיגות לסטודנטים האלה, כדי שנתרום את חלקנו לעזור להם להגיע למלוא הפוטנציאל שלהם".

VMI היא נקודת השיא של יותר משנה של התייעצויות עם קמעונאים בקמפוסים מחוף לחוף. הדיונים האלה הציפו את הבעיות הלוגיסטיות הייחודיות שניצבות בפני חנויות ספרים ויכולות להפריע למאמצים לתת לסטודנטים את החומרים שהם צריכים, כשהם צריכים אותם. VMI הוא פתרון מתוחכם לניהול שרשרת האספקה שמותאם במיוחד לענף החומרים החינוכיים כדי לתת מענה לקשיים האלה.

"תוכנית VMI של נלסון מביאה גישה רעננה להזמנה ולניהול של תהליך רכישת חומרי הלימוד שלנו על ידי שימוש בפרקטיקות מיטביות מענפים אחרים ויישומן בתחום חומרי הלימוד", אמרה דבי הרווי, מנהלת כללית, השירותים הקהילתיים של האוניברסיטה, האוניברסיטה של קולמביה הבריטית. "המשמעות של VMI היא שיהיה לנו המספר המתאים של ספרים בחנות שלנו בכל זמן. זאת דוגמה נפלאה של הוצאה לאור וחנות שעובדים ביחד כדי לבצע דברים".

תוכנית השכרת ספרי הלימוד של נלסון היא היוזמה הגדולה השנייה של החברה בתחום של נשיגות לסטודנטים. במרץ 2017 נלסון נקטה בצעד חסר תקדים והודיעה שלא תעלה את המחיר של הכותרים של נלסון, לנצח.

תוכנית ההשכרה, כמו VMI, נוצרה בשותפות עם חנויות ספרים בקמפוסים והיא הראשונה מסוגה בקנדה. היא תוריד עוד את העלות של חומרי לימוד בכך שתאפשר לסטודנטים לשכור ספר לימוד במחיר יותר נשיג בהשוואה לרכישת ספר חדש. התוכנית קלה ליישום בחנויות ספרים ותכלול תוכן של כל ההוצאות, לא רק כותרים של נלסון. היא מאפשרת לסטודנטים יותר מבחר ומרחיבה את ההיצע בחנויות בלי להצריך עוד משאבי עובדים.

חטיבת המכירות הקמעונאיות החדשה של נלסון, שמעוגנת בתוכניות ההשכרה ו-VMI, היא עדות נוספת למחויבות שלנו לחולל שינוי ומודרניזציה בענף החינוך בקנדה", אמר בראון. "אבל בסופו של דבר, ההתמקדות האמיתית היא בסטודנט. כל מה שאנחנו עושים הוא כדי לשפר את הנשיגות לסטודנטים, לשפר את חוויית הלימוד שלהם ולתרום את חלקנו לעזור להם להפוך למנהיגים של המחר".

אודות נלסון

נלסון היא ההוצאה לאור הגדולה והמובילה בקנדה של ספרי לימוד. נלסון מאמינה בהתפתחות של השכלה במשך כל החיים ומקדישה את פעילותה העסקית ליצירת פתרונות איכותיים וחדשניים שתומכים בצרכים של כל סטודנט, מורה ומדריך כדי להעצים את תהליך הלמידה. למידע נוסף על נלסון, בקרו באתר Nelson.com או בפייסבוק וטוויטר.

אנשי קשר

NELSON
Justine E. Rae
[email protected]
416-752-9100 ext 6305
או
Media Profile
John Thibodeau
[email protected]
416-342-1821

מקור: NELSON

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20180130005186/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mavenir מוסיפה את היכולות בזמן אמת של Speech AI של Sanas לפורטפוליו MAVcore Voice AI שלה עבור מפעילות תקשורת
השותפות האסטרטגית מביאה שדרוג באיכות הדיבור בזמן אמת, בשינויי מבטא והבנת שפה לרשתות של המפעילות, ופותחת חזית חדשה לבינה מלאכותית קולית מאובטחת ברמת הספקית

Nyxoah - מידע על המספר הכולל של בעלי זכויות ההצבעה וניירות הערך
בהתאם לסעיף 15 לחוק מיום 2 במאי 2007 על שקיפות בעלי מניות גדולים, Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: (NYXH מפרסמת את המידע שלהלן בעקבות הנפקת 1,767,402 מניות חדשות ב-20 באוגוסט 2026, וזאת בהקשר לתרומה בסוג של חוב קבלה המוחזקת בידי המחזיק באגרות החוב להמרה שהנפיקה החברה ב-18 בדצמבר 2025.

Grand Challenges Canada ו-AVPN משיקים את Nexa Lighthouse למימון חדשנות בתחומי האקלים והבריאות ברחבי אסיה ואזור האוקיינוס​​השקט
— Nexa, היוזמה העולמית לחדשנות בתחומי האקלים והבריאות, משלבת כוחות עם קרן The Lighthouse Fund כדי לתמוך בפתרונות בהובלה מקומית לאיומים בריאותיים הנובעים משינויי האקלים ברחבי אסיה והאוקיינוס ​​השקט

Slangit Technologies ו-GADEF International משיקות יוזמת אוריינות בינה מלאכותית באפריקה כדי להגיע לחמישה מיליון איש
הבנייה של מנהיגי העתיד באפריקה מועצמת בינה מלאכותית

רשימת נותני החסות של IPS 2026 משקפת את מלוא הספקטרום של חדשנות ומומחיות גלובלית בתחום הנדל"ן
IPS 2026 מרחיבה את רשימת נותני החסות שלה למהדורה ה-22 שלה, ומאגדת קבוצה מגוונת של יזמי נדל"ן, מומחי PropTech ועסקי נדל"ן משולבים, המשקפים את רוחב המומחיות המעצב את תעשיית הנדל"ן העולמית של ימינו.

Axi מרעננת את זהות המותג שלה עם השקת אתר אינטרנט חדש
Axi, ברוקרית גלובלית למסחר מקוון, הודיעה היום על השקת זהות מותג רעננה, הכוללת אתר אינטרנט חדש עם שפה חזותית מעודכנת במלואה, שנועדה לשקף את מעמדה של הברוקרית כשותפה מסורה לסוחרים בכל השווקים.

נותר שבוע אחד לפתיחה: תערוכת Saudi WoodShow מביאה לריאד חברות מובילות בתחומי העץ והנגרות
מציגים בינלאומיים מציגים עץ, רכיבי ריהוט ופתרונות מיכון מתקדמים, ובכך יוצרים הזדמנויות חדשות לאיתור ספקים ולשיתופי פעולה בתעשייה בשוק הסעודי

Danube Properties מצטרפת ל-IPS 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום, ותציג את פורטפוליו הנדל"ן המתרחב שלה
חברת Danube Properties, גורם מוביל במגזר הנדל"ן הפרטי באיחוד האמירויות, מצטרפת למהדורה הקרובה של תערוכת IPS כנותנת חסות בדרגת יהלום; בכך היא מחזקת את תפקידה של הפלטפורמה בקידום הזדמנויות השקעה גלובליות, בטיפוח חדשנות בתעשייה ובאפשור שותפויות אסטרטגיות חוצות-גבולות.

Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר
Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר, לאחר שקבוצת SBI הובילה גיוס של 68 מיליון דולר בסבב C להרחבת שירותי הנאו-בנקאות בתחום המטבעות היציבים מבוססי הבינה המלאכותית

Jetex מודיעה על פתיחת פעילות בסופיה
Jetex Sofia צפויה לקבל את פני אורחיה הראשונים ברבעון הרביעי של 2026.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI