דף הבית הודעות לעיתונות לימודים נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
חיים נוי |  31/01/18 |  צפיות: 12925
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים

טורונטו, 30 בינואר 2018, (BUSINESS WIRE) :

נלסון, ההוצאה לאור המובילה בקנדה של ספרי לימוד, הודיעה היום על הקמת חטיבת השירותים הקמעונאיים שלה ושתי תוכניות חדשות שישנו עוד את החינוך בקנדה. VMI (מלאי מנוהל על ידי ספקים) ויוזמה חדשה להשכרת ספרי לימוד, שנוצרו בשיתוף פעולה הדוק עם חנויות ספרים בקמפוסים, יגדילו את המבחר וישפרו את הנשיגות לסטודנטים תוך הורדת עלויות והשגת רמות יעילות גדולות יותר.

היוזמה הוכרזה היום ב-BiiG, הכנס והתערוכה המקצועית היחידים בקנדה של חנויות ספרים בקמפוסים.

ההשקה היום היא שיאה של שנה של שינוי דרמטי אצל נלסון שבה ההוצאה לאור שקיימת 104 שנים עיצבה מחדש את עצמה ואת מערכת החינוך הקנדית באמצעות סדרה של רכישות אסטרטגיות, שותפויות ומוצרים חדשים.

"נלסון ממוקדת מאוד ביצירת שינוי וחדשנות בעסקי החינוך בקנדה ומעבר לה", אמר סטיב בראון, נשיא ומנכ"ל נלסון. "תוך כמה שנים הסטודנטים של היום יניעו את השגשוג הכלכלי של קנדה. המשימה שלנו היא להגדיל את המבחר והנשיגות לסטודנטים האלה, כדי שנתרום את חלקנו לעזור להם להגיע למלוא הפוטנציאל שלהם".

VMI היא נקודת השיא של יותר משנה של התייעצויות עם קמעונאים בקמפוסים מחוף לחוף. הדיונים האלה הציפו את הבעיות הלוגיסטיות הייחודיות שניצבות בפני חנויות ספרים ויכולות להפריע למאמצים לתת לסטודנטים את החומרים שהם צריכים, כשהם צריכים אותם. VMI הוא פתרון מתוחכם לניהול שרשרת האספקה שמותאם במיוחד לענף החומרים החינוכיים כדי לתת מענה לקשיים האלה.

"תוכנית VMI של נלסון מביאה גישה רעננה להזמנה ולניהול של תהליך רכישת חומרי הלימוד שלנו על ידי שימוש בפרקטיקות מיטביות מענפים אחרים ויישומן בתחום חומרי הלימוד", אמרה דבי הרווי, מנהלת כללית, השירותים הקהילתיים של האוניברסיטה, האוניברסיטה של קולמביה הבריטית. "המשמעות של VMI היא שיהיה לנו המספר המתאים של ספרים בחנות שלנו בכל זמן. זאת דוגמה נפלאה של הוצאה לאור וחנות שעובדים ביחד כדי לבצע דברים".

תוכנית השכרת ספרי הלימוד של נלסון היא היוזמה הגדולה השנייה של החברה בתחום של נשיגות לסטודנטים. במרץ 2017 נלסון נקטה בצעד חסר תקדים והודיעה שלא תעלה את המחיר של הכותרים של נלסון, לנצח.

תוכנית ההשכרה, כמו VMI, נוצרה בשותפות עם חנויות ספרים בקמפוסים והיא הראשונה מסוגה בקנדה. היא תוריד עוד את העלות של חומרי לימוד בכך שתאפשר לסטודנטים לשכור ספר לימוד במחיר יותר נשיג בהשוואה לרכישת ספר חדש. התוכנית קלה ליישום בחנויות ספרים ותכלול תוכן של כל ההוצאות, לא רק כותרים של נלסון. היא מאפשרת לסטודנטים יותר מבחר ומרחיבה את ההיצע בחנויות בלי להצריך עוד משאבי עובדים.

חטיבת המכירות הקמעונאיות החדשה של נלסון, שמעוגנת בתוכניות ההשכרה ו-VMI, היא עדות נוספת למחויבות שלנו לחולל שינוי ומודרניזציה בענף החינוך בקנדה", אמר בראון. "אבל בסופו של דבר, ההתמקדות האמיתית היא בסטודנט. כל מה שאנחנו עושים הוא כדי לשפר את הנשיגות לסטודנטים, לשפר את חוויית הלימוד שלהם ולתרום את חלקנו לעזור להם להפוך למנהיגים של המחר".

אודות נלסון

נלסון היא ההוצאה לאור הגדולה והמובילה בקנדה של ספרי לימוד. נלסון מאמינה בהתפתחות של השכלה במשך כל החיים ומקדישה את פעילותה העסקית ליצירת פתרונות איכותיים וחדשניים שתומכים בצרכים של כל סטודנט, מורה ומדריך כדי להעצים את תהליך הלמידה. למידע נוסף על נלסון, בקרו באתר Nelson.com או בפייסבוק וטוויטר.

אנשי קשר

NELSON
Justine E. Rae
[email protected]
416-752-9100 ext 6305
או
Media Profile
John Thibodeau
[email protected]
416-342-1821

מקור: NELSON

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20180130005186/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית כתוצאה מצמיחת מרכזי נתונים באמצעות הגנה על יערות עד, וממנה את Xange.com כשותפה לביצוע אימות ומדידה דיגיטליים (MRV)

Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI