דף הבית הודעות לעיתונות לימודים נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
חיים נוי 31/01/18 |  צפיות: 12479
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים

טורונטו, 30 בינואר 2018, (BUSINESS WIRE) :

נלסון, ההוצאה לאור המובילה בקנדה של ספרי לימוד, הודיעה היום על הקמת חטיבת השירותים הקמעונאיים שלה ושתי תוכניות חדשות שישנו עוד את החינוך בקנדה. VMI (מלאי מנוהל על ידי ספקים) ויוזמה חדשה להשכרת ספרי לימוד, שנוצרו בשיתוף פעולה הדוק עם חנויות ספרים בקמפוסים, יגדילו את המבחר וישפרו את הנשיגות לסטודנטים תוך הורדת עלויות והשגת רמות יעילות גדולות יותר.

היוזמה הוכרזה היום ב-BiiG, הכנס והתערוכה המקצועית היחידים בקנדה של חנויות ספרים בקמפוסים.

ההשקה היום היא שיאה של שנה של שינוי דרמטי אצל נלסון שבה ההוצאה לאור שקיימת 104 שנים עיצבה מחדש את עצמה ואת מערכת החינוך הקנדית באמצעות סדרה של רכישות אסטרטגיות, שותפויות ומוצרים חדשים.

"נלסון ממוקדת מאוד ביצירת שינוי וחדשנות בעסקי החינוך בקנדה ומעבר לה", אמר סטיב בראון, נשיא ומנכ"ל נלסון. "תוך כמה שנים הסטודנטים של היום יניעו את השגשוג הכלכלי של קנדה. המשימה שלנו היא להגדיל את המבחר והנשיגות לסטודנטים האלה, כדי שנתרום את חלקנו לעזור להם להגיע למלוא הפוטנציאל שלהם".

VMI היא נקודת השיא של יותר משנה של התייעצויות עם קמעונאים בקמפוסים מחוף לחוף. הדיונים האלה הציפו את הבעיות הלוגיסטיות הייחודיות שניצבות בפני חנויות ספרים ויכולות להפריע למאמצים לתת לסטודנטים את החומרים שהם צריכים, כשהם צריכים אותם. VMI הוא פתרון מתוחכם לניהול שרשרת האספקה שמותאם במיוחד לענף החומרים החינוכיים כדי לתת מענה לקשיים האלה.

"תוכנית VMI של נלסון מביאה גישה רעננה להזמנה ולניהול של תהליך רכישת חומרי הלימוד שלנו על ידי שימוש בפרקטיקות מיטביות מענפים אחרים ויישומן בתחום חומרי הלימוד", אמרה דבי הרווי, מנהלת כללית, השירותים הקהילתיים של האוניברסיטה, האוניברסיטה של קולמביה הבריטית. "המשמעות של VMI היא שיהיה לנו המספר המתאים של ספרים בחנות שלנו בכל זמן. זאת דוגמה נפלאה של הוצאה לאור וחנות שעובדים ביחד כדי לבצע דברים".

תוכנית השכרת ספרי הלימוד של נלסון היא היוזמה הגדולה השנייה של החברה בתחום של נשיגות לסטודנטים. במרץ 2017 נלסון נקטה בצעד חסר תקדים והודיעה שלא תעלה את המחיר של הכותרים של נלסון, לנצח.

תוכנית ההשכרה, כמו VMI, נוצרה בשותפות עם חנויות ספרים בקמפוסים והיא הראשונה מסוגה בקנדה. היא תוריד עוד את העלות של חומרי לימוד בכך שתאפשר לסטודנטים לשכור ספר לימוד במחיר יותר נשיג בהשוואה לרכישת ספר חדש. התוכנית קלה ליישום בחנויות ספרים ותכלול תוכן של כל ההוצאות, לא רק כותרים של נלסון. היא מאפשרת לסטודנטים יותר מבחר ומרחיבה את ההיצע בחנויות בלי להצריך עוד משאבי עובדים.

חטיבת המכירות הקמעונאיות החדשה של נלסון, שמעוגנת בתוכניות ההשכרה ו-VMI, היא עדות נוספת למחויבות שלנו לחולל שינוי ומודרניזציה בענף החינוך בקנדה", אמר בראון. "אבל בסופו של דבר, ההתמקדות האמיתית היא בסטודנט. כל מה שאנחנו עושים הוא כדי לשפר את הנשיגות לסטודנטים, לשפר את חוויית הלימוד שלהם ולתרום את חלקנו לעזור להם להפוך למנהיגים של המחר".

אודות נלסון

נלסון היא ההוצאה לאור הגדולה והמובילה בקנדה של ספרי לימוד. נלסון מאמינה בהתפתחות של השכלה במשך כל החיים ומקדישה את פעילותה העסקית ליצירת פתרונות איכותיים וחדשניים שתומכים בצרכים של כל סטודנט, מורה ומדריך כדי להעצים את תהליך הלמידה. למידע נוסף על נלסון, בקרו באתר Nelson.com או בפייסבוק וטוויטר.

אנשי קשר

NELSON
Justine E. Rae
[email protected]
416-752-9100 ext 6305
או
Media Profile
John Thibodeau
[email protected]
416-342-1821

מקור: NELSON

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20180130005186/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
לשכת המסחר הבינלאומית ו-Carbon Measures מכריזים על קבוצה ראשונה של מומחים גלובליים לפאנל חשבונאות פחמן
הפאנל מורכב ממנהיגים גלובליים בכירים מעולם העסקים, האקדמיה והחברה האזרחית.

Piper Sandler משלים את רכישת MENA Growth Partners
Piper Sandler Companies NYSE: PIPR)), בנק השקעות מוביל, הכריז היום על השלמת הרכישה של MENA Growth Partners, בנק למסחר מאבו דאבי, אשר ישמש כמוקד הבנקאי של החברה להשקעות אסטרטגיות באזור GCC.

המכון לחדשנות טכנולוגית TII והפורום הכלכלי העולמי מכריזים על הקמת 'מרכז אבו דאבי לטכנולוגיות קצה' בדאבוס
אבו דאבי הופכת למוקד של מרכז חדשני למהפכה התעשייתית הרביעית, המתמקד בטכנולוגיות קוונטיות, רובוטיקה, טכנולוגיות חלל ויישומי בינה מלאכותית קשורים

Axi תשתתף בתערוכת Money Expo מקסיקו 2026 – ותציג פתרונות מסחר והזדמנויות לשותפויות
חברת הברוקרים המובילה בתחום המט"ח וה-CFD המקוון Axi צפויה להשתתף ב-Money Expo Mexico 2026, שיתקיים ב-18–19 בפברואר 2026 במרכז Banamex, מקסיקו סיטי, כאשר העניין בתעשייה בפתרונות מסחר מרובי נכסים ושותפויות אסטרטגיות ממשיך לגדול ברחבי האזור.

אנג'ליני פארמה מכריזה על מינויו של סרג'יו מרולו די קונדוג'אני למנכ"ל החדש
אנג'ליני פארמה (Angelini Pharma), חלק מקבוצת התעשייה הרב-לאומית בבעלות פרטית, Angelini Industries, הודיעה היום על מינויו של סרג'יו מרולו די קונדוג'אני למנכ"ל.

SIRBAI משיקה את טכנולוגיית נחיל הרחפנים האוטונומית הראשונה במזרח התיכון המופעלת על ידי בינה מלאכותית בתערוכת UMEX 2026
פלטפורמה חדשה מאפשרת פעולות רחפנים אוטונומיות ומתואמות, המיועדות לסביבות הגנה מודרניות

Datawave ו-Cerberus מכריזות על הסכם להשקעה ולמימון של מערכת הכבלים התת ימית באזור סינגפור-הודו-המפרץ
Datawave Networks Ltd (Datawave ) , ספקית של תשתית תת ימית עצמאית מקפריסין, הכריזה היום כי חתמה על הסכם מחייב להשקעה ולמימון עם חברות שותפות של Cerberus Capital Management, L.P. ("Cerberus"), חברה גלובלית להשקעות אלטרנטיביות, בנוגע לפיתוח של מערכת הכבלים באזור סינגפור-הודו-המפרץ (SING).

חוזים מתמשכים בשוק הקריפטוגרפיה צוברים תאוצה כאשר סוחרים קובעים את הטון לשנת 2026
Axi מרחיבה את הגישה לחוזים עתידיים מתמשכים בקריפטו המבוססים על פיאט

קולגייט-פאלמוליב וקרן ארגון הבריאות העולמי מודיעות על שותפות גלובלית לקידום בריאות הפה והשיניים
מימון רב-שנתי יקדם את תחום בריאות הפה והשיניים, שכן מחלות הפה הן מן המחלות הלא-מדבקות הנפוצות ביותר - ולעיתים הקרובות גם המוזנחות ביותר - ומשפיעות על 3.7 מיליארד בני אדם ברחבי העולם.1

Andersen Consulting מצרפת את Africa International Advisors כחברה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום האסטרטגיה והטרנספורמציה העסקית באפריקה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Africa International Advisors ‏ - AIA, חברה שבסיסה ביוהנסבורג, המתמקדת בשיפור התחרותיות העסקית באמצעות תובנות מותאמות לענפים ספציפיים, חדשנות ושירותי ייעוץ.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI