דף הבית הודעות לעיתונות לימודים נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
חיים נוי 31/01/18 |  צפיות: 12691
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים

טורונטו, 30 בינואר 2018, (BUSINESS WIRE) :

נלסון, ההוצאה לאור המובילה בקנדה של ספרי לימוד, הודיעה היום על הקמת חטיבת השירותים הקמעונאיים שלה ושתי תוכניות חדשות שישנו עוד את החינוך בקנדה. VMI (מלאי מנוהל על ידי ספקים) ויוזמה חדשה להשכרת ספרי לימוד, שנוצרו בשיתוף פעולה הדוק עם חנויות ספרים בקמפוסים, יגדילו את המבחר וישפרו את הנשיגות לסטודנטים תוך הורדת עלויות והשגת רמות יעילות גדולות יותר.

היוזמה הוכרזה היום ב-BiiG, הכנס והתערוכה המקצועית היחידים בקנדה של חנויות ספרים בקמפוסים.

ההשקה היום היא שיאה של שנה של שינוי דרמטי אצל נלסון שבה ההוצאה לאור שקיימת 104 שנים עיצבה מחדש את עצמה ואת מערכת החינוך הקנדית באמצעות סדרה של רכישות אסטרטגיות, שותפויות ומוצרים חדשים.

"נלסון ממוקדת מאוד ביצירת שינוי וחדשנות בעסקי החינוך בקנדה ומעבר לה", אמר סטיב בראון, נשיא ומנכ"ל נלסון. "תוך כמה שנים הסטודנטים של היום יניעו את השגשוג הכלכלי של קנדה. המשימה שלנו היא להגדיל את המבחר והנשיגות לסטודנטים האלה, כדי שנתרום את חלקנו לעזור להם להגיע למלוא הפוטנציאל שלהם".

VMI היא נקודת השיא של יותר משנה של התייעצויות עם קמעונאים בקמפוסים מחוף לחוף. הדיונים האלה הציפו את הבעיות הלוגיסטיות הייחודיות שניצבות בפני חנויות ספרים ויכולות להפריע למאמצים לתת לסטודנטים את החומרים שהם צריכים, כשהם צריכים אותם. VMI הוא פתרון מתוחכם לניהול שרשרת האספקה שמותאם במיוחד לענף החומרים החינוכיים כדי לתת מענה לקשיים האלה.

"תוכנית VMI של נלסון מביאה גישה רעננה להזמנה ולניהול של תהליך רכישת חומרי הלימוד שלנו על ידי שימוש בפרקטיקות מיטביות מענפים אחרים ויישומן בתחום חומרי הלימוד", אמרה דבי הרווי, מנהלת כללית, השירותים הקהילתיים של האוניברסיטה, האוניברסיטה של קולמביה הבריטית. "המשמעות של VMI היא שיהיה לנו המספר המתאים של ספרים בחנות שלנו בכל זמן. זאת דוגמה נפלאה של הוצאה לאור וחנות שעובדים ביחד כדי לבצע דברים".

תוכנית השכרת ספרי הלימוד של נלסון היא היוזמה הגדולה השנייה של החברה בתחום של נשיגות לסטודנטים. במרץ 2017 נלסון נקטה בצעד חסר תקדים והודיעה שלא תעלה את המחיר של הכותרים של נלסון, לנצח.

תוכנית ההשכרה, כמו VMI, נוצרה בשותפות עם חנויות ספרים בקמפוסים והיא הראשונה מסוגה בקנדה. היא תוריד עוד את העלות של חומרי לימוד בכך שתאפשר לסטודנטים לשכור ספר לימוד במחיר יותר נשיג בהשוואה לרכישת ספר חדש. התוכנית קלה ליישום בחנויות ספרים ותכלול תוכן של כל ההוצאות, לא רק כותרים של נלסון. היא מאפשרת לסטודנטים יותר מבחר ומרחיבה את ההיצע בחנויות בלי להצריך עוד משאבי עובדים.

חטיבת המכירות הקמעונאיות החדשה של נלסון, שמעוגנת בתוכניות ההשכרה ו-VMI, היא עדות נוספת למחויבות שלנו לחולל שינוי ומודרניזציה בענף החינוך בקנדה", אמר בראון. "אבל בסופו של דבר, ההתמקדות האמיתית היא בסטודנט. כל מה שאנחנו עושים הוא כדי לשפר את הנשיגות לסטודנטים, לשפר את חוויית הלימוד שלהם ולתרום את חלקנו לעזור להם להפוך למנהיגים של המחר".

אודות נלסון

נלסון היא ההוצאה לאור הגדולה והמובילה בקנדה של ספרי לימוד. נלסון מאמינה בהתפתחות של השכלה במשך כל החיים ומקדישה את פעילותה העסקית ליצירת פתרונות איכותיים וחדשניים שתומכים בצרכים של כל סטודנט, מורה ומדריך כדי להעצים את תהליך הלמידה. למידע נוסף על נלסון, בקרו באתר Nelson.com או בפייסבוק וטוויטר.

אנשי קשר

NELSON
Justine E. Rae
[email protected]
416-752-9100 ext 6305
או
Media Profile
John Thibodeau
[email protected]
416-342-1821

מקור: NELSON

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20180130005186/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
LyondellBasell משלימה מכירת נכסי הערכה אסטרטגיים נבחרים באירופה
העסקה עם AEQUITA מקדמת את ארגון מחדש של תיק ההשקעות של החברה

Estithmar Holding מדווחת על זינוק של 97% משנה לשנה ברווח הנקי של הרבעון הראשון לשנת 2026 לסך של 333 מיליון ריאל קטארי
· ביצועים חזקים משקפים תנופה עקבית המונעת על ידי התרחבות בינלאומית ויעילות תפעולית · יוזמות טרנספורמציה דיגיטלית בתחום האוטומציה והבינה המלאכותית משפרים את התפוקה, את יכולת הפיקוח ואת מיטוב העלויות

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה עם Weexa
Andersen Consulting התקשרה בהסכם שיתוף פעולה עם Weexa, ספקית גלובלית של פתרונות טרנספורמציה דיגיטלית, אינטגרציית B2B ודיגיטציה של שרשרת האספקה.

Grindr מציעה שלושה מועמדים חדשים לתפקיד דירקטורים במועצת המנהלים שלה
NYSE) Grindr Inc.: GRND), ה- ‏Global Gayborhood in Your Pocket™, הכריזה היום כי בחרה ברוב סולומון, ליסה גרש ופאדי האנה כמועמדים לבחירות למועצת המנהלים שלה באספה השנתית של בעלי המניות אשר ייערך ב-2 ביוני 2026.

Expereo דורגה כאחת ממקומות העבודה הטובים ביותר באיחוד האמירויות הערביות לשנת 2026 על ידיGreat Place to Work® המזרח התיכון
Great Place to Work®, הרשות הגלובלית לתרבות במקום העבודה, מדרגת את Expereo כאחת ממקומות העבודה הטובים ביותר ברשימת איחוד האמירויות הערביות. באוסף הגדול ביותר של חוויות עובדים במזרח התיכון, נסקרו אלפי עובדים מרחבי האזור כדי לקבוע את מקומות העבודה הטובים ביותר (Best WorkplacesTM).

פורמרה ממנה את מאט בורוביץ' לתפקיד מנהל מסחר ראשי
Formerra, מפיצה מובילה של חומרי ביצועים, הודיעה היום על מינויו של מאט בורוביץ' (Matt Borowiec) לתפקיד מנהל מסחר ראשי (CCO). בורוביץ' יוביל את הארגון המסחרי של החברה לתמיכה בצמיחה מתמשכת ובהתרחבות עולמית תוך חיזוק ביצועי המכירות והצלחת הלקוחות.

Datavault AI ו-Kings Mine Capital הסכימו להקים את תוכנית יצירת האסימונים GoldVault™ בשווי של יותר מ-150 מיליון דולר
ההסכם משקף מטילים במחיר של 3,000 דולר לאונקיה במחיר ספוט לאספקה ​​תוך 24 חודשים עם רווח צפוי של 40 מיליון דולר במחיר של 5,000 דולר לאונקיה. הנפקת אסימוני GoldVault™ תתבצע בהנחה לפי מחיר ספוט עם זרם תמלוגים שמקושר לייצור

ניקסואה תשתתף בכנס הבריאות של בנק אוף אמריקה לשנת 2026
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המפתחת חלופות טיפול פורצות דרך לדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), הודיעה היום כי החברה תשתתף בכנס הבריאות של Bank of America 2026 ביום רביעי, 13 במאי 2026.

Estithmar Holding מדווחת על זינוק של 97% משנה לשנה ברווח הנקי של הרבעון הראשון לשנת 2026 לסך של 333 מיליון ריאל קטארי
ביצועים חזקים משקפים תנופה עקבית המונעת על ידי התרחבות בינלאומית ויעילות תפעולית · יוזמות טרנספורמציה דיגיטלית בתחום האוטומציה והבינה המלאכותית משפרים את התפוקה, את יכולת הפיקוח ואת מיטוב העלויות

מיקרוסופט ו-Postel: פתרון חדשני מבוסס נתונים ובינה מלאכותית לשיפור מערכות היחסים של עסקים קטנים ובינוניים באיטליה עם לקוחותיהם
מיקרוסופט ו-Postel, חברה מקבוצת Poste Italiane, מודיעות על התפתחות בשיתוף הפעולה ביניהן ובהסכמים שחתמו לצורך דיגיטציה של עסקים באיטליה, ומברכות על הצטרפותה של Audiencerate כשותפה טכנולוגית בתחום הנתונים והשיווק הישיר והדיגיטלי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI