דף הבית הודעות לעיתונות לימודים נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים
חיים נוי 31/01/18 |  צפיות: 12649
נלסון משתפת פעולה עם חנויות ספרים בקמפוסים כדי להפחית עלויות לסטודנטים

טורונטו, 30 בינואר 2018, (BUSINESS WIRE) :

נלסון, ההוצאה לאור המובילה בקנדה של ספרי לימוד, הודיעה היום על הקמת חטיבת השירותים הקמעונאיים שלה ושתי תוכניות חדשות שישנו עוד את החינוך בקנדה. VMI (מלאי מנוהל על ידי ספקים) ויוזמה חדשה להשכרת ספרי לימוד, שנוצרו בשיתוף פעולה הדוק עם חנויות ספרים בקמפוסים, יגדילו את המבחר וישפרו את הנשיגות לסטודנטים תוך הורדת עלויות והשגת רמות יעילות גדולות יותר.

היוזמה הוכרזה היום ב-BiiG, הכנס והתערוכה המקצועית היחידים בקנדה של חנויות ספרים בקמפוסים.

ההשקה היום היא שיאה של שנה של שינוי דרמטי אצל נלסון שבה ההוצאה לאור שקיימת 104 שנים עיצבה מחדש את עצמה ואת מערכת החינוך הקנדית באמצעות סדרה של רכישות אסטרטגיות, שותפויות ומוצרים חדשים.

"נלסון ממוקדת מאוד ביצירת שינוי וחדשנות בעסקי החינוך בקנדה ומעבר לה", אמר סטיב בראון, נשיא ומנכ"ל נלסון. "תוך כמה שנים הסטודנטים של היום יניעו את השגשוג הכלכלי של קנדה. המשימה שלנו היא להגדיל את המבחר והנשיגות לסטודנטים האלה, כדי שנתרום את חלקנו לעזור להם להגיע למלוא הפוטנציאל שלהם".

VMI היא נקודת השיא של יותר משנה של התייעצויות עם קמעונאים בקמפוסים מחוף לחוף. הדיונים האלה הציפו את הבעיות הלוגיסטיות הייחודיות שניצבות בפני חנויות ספרים ויכולות להפריע למאמצים לתת לסטודנטים את החומרים שהם צריכים, כשהם צריכים אותם. VMI הוא פתרון מתוחכם לניהול שרשרת האספקה שמותאם במיוחד לענף החומרים החינוכיים כדי לתת מענה לקשיים האלה.

"תוכנית VMI של נלסון מביאה גישה רעננה להזמנה ולניהול של תהליך רכישת חומרי הלימוד שלנו על ידי שימוש בפרקטיקות מיטביות מענפים אחרים ויישומן בתחום חומרי הלימוד", אמרה דבי הרווי, מנהלת כללית, השירותים הקהילתיים של האוניברסיטה, האוניברסיטה של קולמביה הבריטית. "המשמעות של VMI היא שיהיה לנו המספר המתאים של ספרים בחנות שלנו בכל זמן. זאת דוגמה נפלאה של הוצאה לאור וחנות שעובדים ביחד כדי לבצע דברים".

תוכנית השכרת ספרי הלימוד של נלסון היא היוזמה הגדולה השנייה של החברה בתחום של נשיגות לסטודנטים. במרץ 2017 נלסון נקטה בצעד חסר תקדים והודיעה שלא תעלה את המחיר של הכותרים של נלסון, לנצח.

תוכנית ההשכרה, כמו VMI, נוצרה בשותפות עם חנויות ספרים בקמפוסים והיא הראשונה מסוגה בקנדה. היא תוריד עוד את העלות של חומרי לימוד בכך שתאפשר לסטודנטים לשכור ספר לימוד במחיר יותר נשיג בהשוואה לרכישת ספר חדש. התוכנית קלה ליישום בחנויות ספרים ותכלול תוכן של כל ההוצאות, לא רק כותרים של נלסון. היא מאפשרת לסטודנטים יותר מבחר ומרחיבה את ההיצע בחנויות בלי להצריך עוד משאבי עובדים.

חטיבת המכירות הקמעונאיות החדשה של נלסון, שמעוגנת בתוכניות ההשכרה ו-VMI, היא עדות נוספת למחויבות שלנו לחולל שינוי ומודרניזציה בענף החינוך בקנדה", אמר בראון. "אבל בסופו של דבר, ההתמקדות האמיתית היא בסטודנט. כל מה שאנחנו עושים הוא כדי לשפר את הנשיגות לסטודנטים, לשפר את חוויית הלימוד שלהם ולתרום את חלקנו לעזור להם להפוך למנהיגים של המחר".

אודות נלסון

נלסון היא ההוצאה לאור הגדולה והמובילה בקנדה של ספרי לימוד. נלסון מאמינה בהתפתחות של השכלה במשך כל החיים ומקדישה את פעילותה העסקית ליצירת פתרונות איכותיים וחדשניים שתומכים בצרכים של כל סטודנט, מורה ומדריך כדי להעצים את תהליך הלמידה. למידע נוסף על נלסון, בקרו באתר Nelson.com או בפייסבוק וטוויטר.

אנשי קשר

NELSON
Justine E. Rae
[email protected]
416-752-9100 ext 6305
או
Media Profile
John Thibodeau
[email protected]
416-342-1821

מקור: NELSON

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20180130005186/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
רוזן, עורך דין מוביל בתחום המשפטים, מעודד את משקיעי monday.com Ltd לקבל ייעוץ
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מזכיר לרוכשים את המניות הרגילות של monday.com Ltd. (נאסד"ק: MNDY) בין התאריכים 17 בספטמבר 2025 עד 6 בפברואר 2026, שני התאריכים כוללים ("תקופת המחלוקת"), את המועד האחרון החשוב של 11 במאי 2026 להגשת תביעה ייצוגית בניירות ערך.

מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד QURE: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד משקיעים ב-uniQure N.V עם הפסדים העולים על 100,000 דולר לקבל ייעוץ
מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד QURE: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד משקיעים ב-uniQure N.V עם הפסדים העולים על 100,000 דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-13 באפריל בתביעה ייצוגית בניירות ערך – QURE

אנדרסן גלובל מרחיבה את נוכחותה בקריביים עם השקת חברה עמיתה בגרנדה
Andersen Global אנדרסן גלובל ממשיכה לחזק את נוכחותה בקריביים כאשר JD Consulting מאמצת את המותג Andersen והופכת לחברה חברה עמיתה, ומשיקה את Andersen in Grenada.

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד NAVAN: רוזן, יועץ למשקיעים בכיר, מעודד את משקיעי Navan, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד NAVAN: רוזן, יועץ למשקיעים בכיר, מעודד את משקיעי Navan, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-24 באפריל בתביעה ייצוגית לניירות ערך – NAVN

רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Nektar Therapeutics לקבל ייעוץ
רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Nektar Therapeutics לקבל ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – NKTR

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CORT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד משקיעים ב-Corcept Therapeutics Incorporated
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CORT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד משקיעים ב-Corcept Therapeutics Incorporated עם הפסדים של יותר מ-100,000 דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-21 באפריל בתביעה ייצוגית בניירות ערך – CORT

EarthDaily חתמה על הסכם מנוי נתונים מוכנים לבינה מלאכותית בסכום של שמונה ספרות עם חברת טכנולוגיית הגנה ומודיעין אמריקאית
ההסכם מדגיש את הביקוש הגובר לנתונים מכוילים ועקביים המניעים מודיעין כדור הארץ המונע על ידי בינה מלאכותית

מקרובונד ממנה את פדרו רודריגז למנהל הפלטפורמה והבינה המלאכותית הראשי
המנהל הוותיק יוביל את פיתוחה פלטפורמת בינה מלאכותית מקורית למחקר מקרו-כלכלי, המבוססת על יותר מ-20 שנות נתונים כלכליים קנייניים ומיועדת לצמצם את הפער בין נתונים מהימנים לבינה מלאכותית אמינה

Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) מודיעה על חוזי יצירת אסימונים בשווי 750 מיליון דולר שנחתמו ברבעון הראשון של 2026, והניבו 77 מיליון דולר בעמלות נלוות
פורטפוליו החוזים כולל כרייה ועמלות נלוות המכסות הוצאות בנקאות, רישוי קניין רוחני וכו' - והוא תומך בתחזית הכנסות של 200 מיליון דולר לשנת 2026 כולה

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הדיגיטלית באמצעות שיתוף פעולה עם Kyanon Consulting
חברת Andersen Consulting משפרת את הפלטפורמה שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Kyanon Consulting, חברת ייעוץ טכנולוגי שבסיסה בווייטנאם, הידועה במתן פתרונות טרנספורמציה דיגיטלית בקנה מידה גדול.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI