דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אוסטרליה עולה כחדשנית מובילה בחקלאות 4.0
אוסטרליה עולה כחדשנית מובילה בחקלאות 4.0
חיים נוי 21/02/19 |  צפיות: 3134
אוסטרליה עולה כחדשנית מובילה בחקלאות 4.0

משקיעים וחוקרים פונים לאוסטרליה כדי לפתח את טכנולוגיות החקלאות והמזון של העתיד

סידני, 21 בפברואר 2019, (BUSINESS WIRE) :

ההיסטוריה הארוכה והמכובדת של אוסטרליה במחקר חקלאי מחזקת את מעמדה כמרכז גלובלי של טכנולוגיות חקלאות ומזון.

עם מגוון של אקלימים ומערכות אקולוגיות, סביבה עסקית יציבה וחיובית וחיבור עם השווקים הצומחים במהירות של אסיה, אוסטרליה מנצלת את היתרונות האלה כדי להפוך למרכז של חדשנות באגטק ופודטק.

אוסטרליה למען חקלאות 4.0, יוזמה חדשה של אוסטרייד, הסוכנות לקידום המסחר וההשקעות של המדינה, תתבסס על הרקורד המרשים של אוסטרליה בחדשנות חקלאית כדי לקדם השקעות זרות, ייצוא ושיתוף פעולה באגטק ופודטק.

מטרת היוזמה לבסס את אוסטרליה כמרכז גלובלי לחדשנות בחקלאות ומזון. היא תציג לראווה את היכולות של אוסטרליה באגטק ופודטק, ותדגיש את ההתפתחויות הטכנולוגיות הייחודיות שלה, המחקר והמצוינות, רקורד חזק של מומחיות בחידושים, וגם את התמיכה הממשלתית החזקה וערוצי היצוא המבוססים של המדינה.

אוסטרייד פיתחה פלטפורמה דיגיטלית חדשה (www.austrade.gov.au/agriculture40), שמושקת היום ב-evokeAG. היא תציג לראווה יכולות ותובנות ממגזר האגטק ופודטק האוסטרלי, ותחבר משקיעים, יצואנים ושותפי מחקר למנהיגים ובעלי העניין בתחום במימשל, במגזר הפרטי ובאקדמיה של אוסטרליה.

evokeAG הוא אירוע חדש של טכנולוגיות אגריפוד לקהילת המזון והחקלאות. האירוע, שמתקיים במלבורן, אוסטרליה, מפגיש חקלאים, חדשנים ומשקיעים מאוסטרליה ומחו"ל כדי לשתף ולחקור כיוונים חדשים לדור החדש של מזון וחקלאות.

אוסטרייד מארחת יותר מ-70 נציגים במשלחת כלל ארצית במשך שבוע שלם כחלק מ-evokeAG. המשלחת תיסע לאתרים בטריטוריה של בירת אוסטרליה, ניו סאות וולס, קווינסלנד, טסמניה וויקטוריה, ולנציגים תהיה הזדמנות להיפגש עם הזנקי האגטק ופודטק המובילים של אוסטרליה, יזמים מצליחים, עסקים, גופי מחקר וסוכנויות ממשלתיות.

"לאוסטרליה יש פוטנציאל להיות מעצמה בטכנולוגיות אגריפוד ואנחנו רוצים לעזור למגזר להגיע למלוא הפוטנציאל שלו", אמר סיימון ברמינגהם, שר המסחר, התיירות וההשקעות.

"החקלאים שלנו הם בין החדשנים ביותר בעולם אבל אנחנו מאחורי השאר כשמדובר במסחור של טכנולוגיות המזון והחקלאות שלנו. היוזמה הזאת עוסקת בחיבור משקיעים עם חקלאים והזנקי אגטק אוסטרלים וגם ביצירת הזדמנויות ליותר שיתוף פעולה במחקר ופיתוח".

ממשלת אוסטרליה משקיעה יותר מ-600 מיליון דולר אוסטרלי בשנה במחקר ופיתוח חקלאי, ותומכת ביוזמה של פדרציית החקלאים הלאומית להגדיל את החקלאות האוסטרלית לתעשייה של 100 מיליארד ד"א עד 2030.

"החקלאים ויצרני המזון האוסטרלים ידועים בכל העולם בחדשנות שלהם, הם משתמשים בטכנולוגיה כדי להגדיל בעקביות את הפריון, לפתח מוצרים יותר איכותיים ולבנות עסקים תחרותיים בקנה מידה גלובלי. למרות התמודדות עם תנאי סביבה ואקלים מהקשים ביותר בעולם, הם הפכו את המדינה ליצרנית בין החמש הראשונות של שעורה, שיבולת שועל, חומוס, שקדים, בקר, כבשים וצמר", אמרה קארן קסטון, מומחית השקעות בכירה, עסקי חקלאות ומזון, אוסטרייד.

"יצרני התוצרת החקלאית והמזון האוסטרלים גם ממהרים לרתום טכנולוגיות שבחזית הקידמה כדי לספק חומרי גלם ומוצרים באיכות גבוהה שניתן לעקוב אחריהם לשוקי יצוא. פתרונות האגטק ופודטק שלנו מושכים תשומת לב רבה ברחבי העולם, ואנחנו רואים עניין גובר ממשקיעים ושותפי מחקר זרים שרואים באוסטרליה שדה ניסויים או בסיס אזורי להמשך פיתוח ויזמות".

מובילים גלובליים באגטק ופודטק, כמו סיסקו ובוש, בוחרים באוסטרליה כבסיס להרחבת פעילות החדשנות שלהם.

סיסקו השקיעה באגטק האוסטרלי על ידי הקמת מרכזי חדשנות בפרת וסידני, שניים מרק עשרה מרכזי חדשנות ברשת הגלובלית של סיסקו. סיסקו אוסטרליה מנצלת את תעשיית החקלאות החזקה של המדינה, וכיום היא מנסה חידוש חדש באגטק.

בניו סאות וולס וויקטוריה מנסים את פלטפורמת ההחלטות של החווה כדי לספק לחוואים נתונים בזמן אמת בשטחים שלהם. הפלטפורמה מספקת חיבור מאובטח בשטח החווה על פני מרחקים ארוכים ותומכת בכל יישום/ חיישן של צד שלישי. שותפים מהתעשייה יכולים לארח את היישומים והחיישנים שלהם בפלטפורמה. המטרה של סיסקו היא לקחת את הפתרון הזה לכל העולם יחד עם שותפי האגטק שלה.

קווין בלוק, מנהל טכנולוגיות ראשי, סיסקו אוסטרליה, אמר שההחלטה של סיסקו להשקיע בחידושי חקלאות באוסטרליה מקבלת דחיפה משיתוף הפעולה של קהילת האגטק והיחס של "אפשר לעשות" והגישה של פתרון בעיות מצד חקלאי אוסטרליה.

"הגודל היחסי של אוסטרליה, הידע הנרחב במזון וחקלאות, הגישה של פתרון בעיות והתמיכה של הממשלה בשיתופי פעולה יצרו סביבה שתומכת בפיתוח של חידושים חדשים", אומר בלוק. "זה מרחב של שיתוף פעולה שבו "הטק" וה"משתמש" -- היצרנים והאגרונומים -- יכולים להיפגש כדי ליצור פתרונות שהם רלבנטיים ואיתנים".

מצאנו כמה פתרונות כאן באוסטרליה".

"בוש משקיעה באוסטרליה כמרכז פיתוח של חקלאות 4.0 משלוש סיבות עיקריות: ההיסטוריה העשירה שלה כיצרנית מובילה בעולם של סחורות חקלאיות, החוזק של המחקר החקלאי והיכולות המדעיות שלה והנכונות של תעשיית החקלאות והמזון לנסות ולאמץ פתרונות חדשים", אמר גאבין סמית, נשיא, בוש אוסטרליה.

"ההשקעות שלנו במוסדות אוסטרלים והשותפויות איתם הן עדות לחוזק של אוסטרליה בטכנולוגיות שיובילו את המהפכה הבאה בחקלאות".

בקרו בבקשה באתר www.austrade.gov.au/agriculture40 למידע נוסף על מגזר האגטק ופודטק של אוסטרליה וגלו איך נוכל לעזור לכם ולעסק שלכם להתחבר עם אוסטרליה.

צפו בסרטון על הסיבה שאוסטרליה היא יעד משכנע לחדשנות באגטק ופודטק.

אודות אוסטרייד

נציבות המסחר וההשקעות האוסטרלית (אוסטרייד) עוזרת לחברות ברחבי העולם לזהות ולנצל הזדמנויות השקעה באוסטרליה וגם להשיג מוצרים ושירותים אוסטרלים. העזרה שלנו כוללת:

  • תובנות על יכולות אוסטרליות
  • זיהוי פרויקטי השקעה ושותפים אסטרטגיים פוטנציאליים
  • לעזור לכם לזהות ספקים אוסטרלים ולהתקשר איתם

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

אנשי קשר

לשאלות מהמדיה, התקשרו בבקשה עם:
Naomi Mapstone
Media Manager, Australian Trade and Investment Commission
E: [email protected]
M: +61 466 142 308

מקור: Australian Trade and Investment Commission

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
O’Reilly מפרסמת ספר מעמיק על ניהול נתונים לוגי
בוחן את הבסיס הטכנולוגי והן את היתרונות העסקיים המוחשיים

Minovia Therapeutics קיבלה את אישור תרופת היתום של ה-FDA עבור MNV-201 בתסמונת מיאלודיספלסטית
ציון דרך רגולטורי מוסיף לייעוד המסלול המהיר ומספקת יתרונות רגולטוריים פוטנציאליים נוספים כאשר החברה מפתחת טיפול ראשון מסוגו בתאים מיטוכונדריאלים

Minovia Therapeutics קיבלה את אישור תרופת היתום של ה-FDA עבור MNV-201 בתסמונת מיאלודיספלסטית
ציון דרך רגולטורי מוסיף לייעוד המסלול המהיר ומספקת יתרונות רגולטוריים פוטנציאליים נוספים כאשר החברה מפתחת טיפול ראשון מסוגו בתאים מיטוכונדריאלים

" חמים יותר ביחד": Moncler מציינת את החום והאהבה, עם החברים המוכרים אל פאצ’ינו ורוברט דה נירו
הקמפיין החדש של Moncler מאחד בין שני חברים וסמלי תרבות של הוליווד בביטוי קולנועי של ידידות, חיבור וחום אנושי.

כוחו של הדרכון האמריקני צונח לשפל היסטורי
לראשונה מאז נוצר מדד הדרכונים של הנלי (Henley Passport Index) לפני 20 שנה, ארצות הברית כבר לא מדורגת בין 10 הדרכונים החזקים ביותר בעולם. הדרכון האמריקני, שפעם היה ללא תחרות במקום הראשון ב-2014, ירד כעת למקום ה-12, בשוויון עם מלזיה, עם גישה ללא ויזה רק ל-180 מתוך 227 יעדים ברחבי העולם.

דיגיטל 2026: משתמשי האינטרנט עוברים את ה-6 מיליארד, משתמשי המדיה החברתית הופכים ל'רוב על', והשימוש בבינה מלאכותית עולה על מיליארד
מדו"ח עולה שהמדיה החברתית הוסיפה יותר מרבע מיליארד זהויות משתמשים חדשות בשנה האחרונה, אך התנהגויות המשתמשים מתפתחות

e& ו-Mavenir חושפות שיתוף פעולה בתחום אבטחת שירותים קוליים ולמניעת הונאות המונעים בידי בינה מלאכותית
מציעות הגנה מבוססת בינה מלאכותית ברחבי הרשת מפני שיחות רובוטיות, זיופים והונאות צלצול אחד

דו"ח Bitget: ששים וששה אחוזים ממשתמשי הקריפטו מתכננים להגדיל את ההשקעות, מה שיניע את הצמיחה הגלובלית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את דו"ח אמון שוק הקריפטו ומגמת ההשקעה ב-BTC לרבעון השלישי של 2025, המדגיש אופטימיות מתמשכת בשווקים הגלובליים למרות אי הוודאות המקרו-כלכלית המתמשכת.

Axi עוררה עניין ב- Money Expo Dubai 2025 עם מוצרים ושירותים מתקדמים
Axi, מובילה פיננסית במסחר מקוון ב-CFD ובמט"ח, השתתפה בתערוכת Money Expo Dubai 2025, שהתקיימה ב-6-7 באוקטובר 2025, במרכז הסחר העולמי של דובאי בדובאי.

קבוצת MISTRAS משתפת פעולה עם Villari כדי להציע חיישני גילוי סדקים אלחוטיים עבור נכסי פלדה קריטיים
MISTRAS Group (NYSE: MG ), מובילה עולמית בפתרונות שלמות נכסים תעשייתיים ובדיקות מבוססי טכנולוגיה, הודיעה כי תשתף פעולה עם Villari, ספקית טכנולוגיה המציעה נראות רציפה לזיהוי עייפות וצמיחת סדקים במבני פלדה באמצעות מערכת אלחוטית לגילוי סדקים בעלת הרשאות ברחבי העולם.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI