דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Pole To Win International ממנה את דבורה קירקהם למנהלת העסקים הראשית
Pole To Win International ממנה את דבורה קירקהם למנהלת העסקים הראשית
חיים נוי 13/03/19 |  צפיות: 2458
Pole To Win International ממנה את דבורה קירקהם למנהלת העסקים הראשית בתפקידה קירקהם תהיה אחראית על המשך הצמיחה של החברה, ממוקדת במו"פ, ורכישה ושימור לקוחות

סן פרנסיסקו, 12 במרץ 2019, (BUSINESS WIRE):

Pole To Win International, Inc. (PTW), ספקית במיקור חוץ של משחקי וידאו ושירותים טכניים מובילה בענף, הודיעה היום על המינוי של גב' דבורה קירקהם למנהלת העסקים הראשית (מנכ"לית) של החברה החל מינואר 2019. קודם לכן קירקהם הייתה נשיאה ומנהלת תפעול ראשית, תפקיד שמילאה שמונה שנים. בתפקידה החדש קירקהם תהיה אחראית על המשך הצמיחה של החברה, ממוקדת במו"פ, ורכישה ושימור לקוחות.

כשקירקהם הצטרפה לראשונה ל-e4e, שמאוחר יותר נרכשה על ידי אחת מחברות הבת של PTW, החברה פעלה בשלוש מדינות עם פחות מ-500 עובדים בכל העולם. בהנהלתה, PTW, שהיא משמשת עכשיו המנכ"לית שלה, גדלה ליותר מ-1,800 עובדים ב-16 משרדים בעשר מדינות ברחבי העולם. בתפקידה כנשיאה ומנהלת תפעול ראשית, החברה חגגה צמיחה דו ספרתית לעומת השנה הקודמת ו-2019 מתקדמת באותו קצב. בנוסף, ביולי 2018 קירקהם הובילה שינוי מבני ומיתוג מחדש מוחלטים של החברה שנועדו לקדם צמיחה חיובית, למטב את קשרי הלקוחות, לתמוך בתרבות השוויון המגדרי והגיוון החזקה של PTW בכל העולם, וגם להעצים אתרים אזוריים להיות יותר אוטונומיים מבחינה מסחרית ותפעולית.

"PTW היא בדנ"א שלי. אני אוהבת את החברה הזאת כאילו היא שלי ובתפקידי החדש כמנכ"לית המחויבות שלי כלפי העובדים, הלקוחות והשותפים שלנו רק תגבר. ההתרחבות הג"ג בשנים האחרונות, במיוחד בקנדה, אסיה, הודו ואירופה, מיצבה את PTW להמשיך במסלול שלנו לאפשר ללקוחותינו בכל העולם להביא את הסיפור שלהם לעולם. כשמצרפים את PTW למקבלי ההחלטות, אנחנו תמיד מקיימים - זה מה שהופכת את החברה הזאת לגדולה", אמרה דבורה  קירקהם, מנכ"לית PTW. "לכבוד הוא לי שמועצת המנהלים הכירה בי כמנהלת שתעשה את העבודה, באמצעות ההיערכות וההתמקדות של ההנהלה הבכירה שלי".

קירקהם מחליפה את המנכ"ל הקודם, מר טפאי טצ'יבנה, שהודיע בדצמבר 2018 שיתפטר מהתפקיד אחרי כמעט תשע שנים כמנכ"ל PTW. טצ'יבנה הופך עכשיו ליו"ר PTW ושומר על תפקידו כנשיא ומנכ"ל Poletowin Pitcrew Holdings, Inc., ש-PTW היא חברת בת שלה.

כשנשאל על המינוי של קירקהם לתפקיד המנכ"ל, טצ'יבנה אמר: "דבורה היא שותפה עסקית רבת ערך. עבדנו ביחד קרוב לעשור וחלקנו תלאות ושמחות. אני מעריך את הלהט והחוכמה שלה, ואני בטוח שבניהולה החברה תתרחב לשווקים חדשים בעולם ותהפוך לשם שמוכר בכל בית. עם היסטוריה חזקה של יצירת צמיחה עסקית חיובית, דבורה מביאה נקודת מבט רעננה לחברה. מועצת המנהלים שמחה למנות את דבורה למנכ"לית".

Pole To Win Co., Ltd., שהוקמה ב -1994, ו-PTW גדלו מאוד, וביססו באופן איתן את המותגים כספקים גלובליים מובילים למגוון של שווקים ממוקדי טכנולוגיה. חברת הטכנולוגיה הגלובלית המגוונת של PTW מרכזת את הפעילות בענף משחקי הווידאו, המדיה הבידורית האינטראקטיבית, למידה מתוקשבת, מסחר אלקטרוני ובשוק המשגשג של האינטרנט של הדברים. החברה מתמקדת בעזרה לחברות שמפתחות מוצרים להכין את המוצרים שלהן לשוק העולמי.

למידע נוסף על PTW וחבילת השירותים הגלובליים שלה, בקרו בבקשה באתר https://www.ptw.com/

אודות Pole To Win International

Pole To Win International, Inc. (PTW) היא ספקית מובילה של פתרונות משחקים, בידור דיגיטלי ומדיה אינטראקטיבית עם 16 משרדים בעשר מדינות בעולם. מגוון השירותים שלנו כולל אבטחת איכות, לוקליזציה, חוויית הלקוח, שירותי הנדסה ופיתוח ושירותי הפקת אודיו. Pole To Win Co., Ltd. ו-PTW ביחד מציעות 25 שנות ניסיון ואת התשתית ליצירת תמיכה בהתאמה אישית לפרויקטים ולקוחות בכל גודל.

PTW, שכוללת חברות בת גלובליות, היא חברת החזקות בריטית שהוקמה ב-2016 תחת הגג של Poletowin Pitcrew Holdings, Inc. שרשומה במגזר הראשון של הבורסה לניירות ערך בטוקיו כ-3657. POLE TO WIN הוא סימן מסחר רשום של Pole To Win Co., Ltd. ביפן ומדינות אחרות. כל הזכויות שמורות. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://www.ptw.com/

הישארו מחוברים עם PTW בפייסבוק, טוויטר ו-לינקדאין.

אנשי קשר

Allison DeLeo
Racepoint Global for Pole To Win International
Phone: +1 (415) 694-6700
[email protected]

מקור:  Pole To Win International, Inc.

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20190312005547/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget Wallet משתפת פעולה עם Mastercard ו-Immersve כדי להציג כרטיס קריפטוגרפי ללא עמלות
Bitget Wallet, חברת התשלומים המובילה Mastercard וספקית התשתיות Immersve חברו זו לזו כדי להשיק כרטיס חדש המקושר לשוק הקריפטוגרפיה. כרטיס זה מאפשר למשתמשים לבצע תשלומים ישירות מהארנקים הדיגיטליים שלהם אצל יותר מ-150 מיליון סוחרים המקבלים Mastercard ברחבי העולם. המוצר נועד להגביר את קלות השימוש והיעילות בתחום הכרטיסים הקריפטוגרפיים.

ביקורת: חולמת על ברודווי – מופע מוזיקלי ממחזות זמר, תוסס וקולח – בית צבי
08/07/25 | תיאטרון
חולמת על ברודווי, העולה בבית צבי ברמת גן, הוא מופע מוזיקלי תוסס וקולח, המורכב מקטעים רבים של שירים וריקודים מתוך שורה ארוכה של מחזות זמר. אבישי בן גל ערך וביים את המופע המרהיב עם להקת השחקנים המוכשרת והתוצאה היא רביו מוצלח וצבעוני, שזור במיטב הקטעים המוזיקליים מתוך מחזות הזמר המוכרים , לחדוות הצופים הזקוקים כל כך למשב רוח רענן זה בימים אפורים הפוקדים אותנו. מסגרת המופע עוסקת בסטודנטים למשחק שחולמים על הופעה בברודווי, מלכת מחזות הזמר, ותוך כך מעלים מחרוזות של שירים וריקודים ממיטב המיוזיקלס.

PU Prime והתאחדות הכדורגל של ארגנטינה חוגגים את טקס החתימה הרשמי במדריד
טקס החתימה הרשמי של PU Prime x AFA במדריד חילופי מוצרים סמליים: PU Prime ו-AFA מסמנים את תחילת השותפות שלהם עם חוזים חתומים וחולצות רשמיות באקדמיית הכדורגל של ארגנטינה במדריד.

Xsight Labs E1 מבצעת השלמה ראשונה בענף של אימות SONiC-DASH Hero 800G
החברה מגיעה לציון דרך משמעותי בבדיקות עם תקורת ביצועים של 19%, 10 שבועות לפני הגעת החומרה

CGTN: כיצד BRICS רבתי מעצימה את הדרום הגלובלי?
במהלך פסגת ה-BRICS ה-17 בריו דה ז'ניירו, CGTN פרסמה מאמר הבוחן כיצד שיתוף הפעולה הגדול יותר של BRICS מגביר את קולו של הדרום הגלובלי ומניע רפורמה בממשל העולמי

אלטזה טראוול ומדענים מגלים את הצפרדע שחיה באפריקה על הר הקילימנג'רו
חוקרים גילו את מין הצפרדעים השורד בחיים על הר הקילימנג'רו באפריקה בגובה של 4000 מטר. התגלית, שנעשתה על ידי Altezza Travel במהלך טיפוס ביוני 2024, הובילה למחקר מדעי כדי לקבוע אם הצפרדעים מייצגות מין חדש או שהן צפרדעים ידועות שחיות הרבה יותר גבוה ממה שחשבו בעבר.

Bitget מסכמת את חודש המלחמה בהונאות עם יותר למעלה מ-65% מהמשתתפים שזיהו בהצלחה טקטיקות הונאה קריפטוגרפית
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, סיימה בהצלחה את חודש המלחמה בהונאות שלה לשנת 2025, יוזמה גלובלית שמטרתה להגביר את המודעות והחוסן של המשתמשים כנגד הונאות Web3.

Axi משיקה את הקמפיין 'Trading Places' עם כוכבות הנשים של מנצ'סטר סיטי
Axi, ברוקרית ה-FX וה-CFD המקוונת המובילה השיקה את הקמפיין החדש שלה, ‘Trading Places’ ("מקומות מסחר") עם נשות קבוצת מנצ'סטר סיטי. בהנחיית שדרנית הספורט ומגישת מנצ'סטר סיטי, נטלי פייק, קמפיין 'Trading Places' מציג את כוכבות Man City Women כשהן יוצאות מאזורי הנוחות שלהן, ומתחרות זו בזו בתפקידים חדשים.

EBC Financial Group חוגגת זכיות מרובות בפרסים בשנת 2025
EBC זכתה להכרה בדמות פרסי World Finance ו-Online Money על מובילות במסחר ב-CFD, הביצועים של הפלטפורמה ופתרונות אמינים ששמים את הסוחר בראש

ביקורת: מי בעד – קומדיה חברתית פרועה על ישיבת ועד ועם אמירה נוקבת – תיאטרון הקאמרי
02/07/25 | תיאטרון
"מי בעד" העולה בתיאטרון הקאמרי היא קומדיה פרועה, העוסקת בנושאים אקטואליים של מיגון בתים וגם הרבה יותר מקומדיה משעשעת – היא מראה חדה וכואבת לחברה הישראלית, עטופה בהומור שנון ומשחק מצוין. כבר מהרגע הראשון, ההצגה מצליחה ללכוד את הקהל ולשמור על קצב מהיר ודיאלוגים מדויקים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI