דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אקוויום ממשיכה להתרחב באיחוד האמירויות עם ההשקה של אקוויום ב-DIFC
אקוויום ממשיכה להתרחב באיחוד האמירויות עם ההשקה של אקוויום ב-DIFC
חיים נוי 24/03/19 |  צפיות: 2901

אקוויום ממשיכה להתרחב באיחוד האמירויות עם ההשקה של אקוויום ב-DIFC

דובאי / ACCESSWIRE / 20 במרץ 2019 /:

הספקית הבינ"ל המובילה של שירותים מקצועיים אקוויום Equiom   שמחה להודיעה על פתיחת משרד חדש במרכז הפיננסי הבינ"ל של דובאי (DIFC). פתיחת המשרד, שיפעל בשם אקוויום (האי מאן) בע"מ (סניף DIFC), היא הצעד הבא בהתרחבות וההשקעה המתמשכות של החברה באזור.

הפתיחה של אקוויום ב-DIFC מציינת את המשרד השישה עשר בעולם והמשרד הרביעי של קבוצת אקוויום באיחוד האמירויות. הכניסה הראשונה של אקוויום לאיחוד האמירויות הייתה עם הרכישה של קבוצת לינקס (The Links Group Limited) בספטמבר 2016. לינקס היא ספקית של שירותים לחברות עם משרדים בדובאי ואבו דאבי שתומכת בארגונים שמקימים נוכחות באזור. בנובמבר 2018 אקוויום רכשה את HOLT consultancy, ספקית של שירותי ציות וניהול סיכונים שנמצאת ב-DIFC. הפתיחה של אקוויום ב-DIFC מתבססת על הנוכחות הגדלה של הארגון במזרח התיכון ומטרתה לספק רוחב שירותים רחב יותר של הקבוצה באזור.

המשרד החדש של אקוויום ב-DIFC נתון לרגולציה של רשות השירותים הפיננסיים של דובאי (DFSA) ויהיה אחראי על קידום המכירות של מגוון מלא של שירותי נאמנויות ונאמנות. ההיצע של החברה מיועד לענות על הדרישות הפרטניות של הלקוחות כולל אנשים עשירים, משרדים משפחתיים וחברות.

התמקדות מיוחדת של אקוויום תהיה הספקה של פתרון "המשרד הפרטי" הייחודי שלה ונאמנויות של מענקי סיום עבודה. לגבי האחרונות, אקוויום מציעה פתרון של נאמנים לארגונים שרוצים לחזק את התחייבויות מענקי סיום העבודה לעובדים הקיימות שלהן בהתאם לדיני העבודה של איחוד האמירויות.

בראש הנוכחות של אקוויום ב-DIFC יעמוד גארי היילס, מנהל Equiom Fiduciary - Middle East (שמשמש כמנהל העסקים הבכיר). גארי אמר: "אני נרגש לקבל את ההזדמנות לתמוך באסטרטגיה של אקוויום באזור ואני מצפה ליצור עסקים חדשים עבור אקוויום ב-DIFC. הנוכחות ב-DIFC תאפשר לנו להגדיל את מגוון השירותים שלנו ללקוחות המקומיים תוך רתימת הרשת המקצועית הבינ"ל של הקבוצה כדי למשוך עסקים גם מחלקים אחרים של העולם".

מנהלת העסקים הראשית הגלובלית של אקוויום שילה דין הוסיפה: "ההתבססות של אקוויום ב-DIFC היא אבן דרך מאוד מרגשת עבורנו, שמאפשרת לנו לספק את שירותי הנאמנויות והנאמנות הליבתיים שלנו לשוק הצומח של המזרח התיכון. אנחנו מצפים להגדלת הנוכחות שלנו, שהיא כבר עכשיו חזקה, ולקדם את יכולתנו לעזור ללקוחות חדשים וקיימים עם כל צורכי העושר הפרטי והצרכים התאגידיים שלהם".

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר http://www.equiomgroup.com/en/meet-our-team/gary-hales/


גארי היילס, מנהל Equiom Fiduciary - Middle East

אודות אקוויום

אקוויום הופכת במהירות לעסק הבולט במגזר השירותים המקצועיים, עם נוכחות חזקה באירופה, אסיה המזרח התיכון והאמריקות. היא מספקת מגוון של פתרונות חדשניים ויעילים של יצירת שותפויות עסקיות.

הצוותים המנוסים ומאוד מיומנים של אקוויום תומכים בחברות ואנשים עשירים ברחבי העולם בצורכי הנאמנות ושירותי התמיכה הקשורים שלהם.

אקוויום היא חברה עצמאית שמתמקדת בחשיבה אסטרטגית ומענה מהיר לדרישות של הלקוחות. היא עסק משגשג, ועוסקת כל הזמן בפיתוח מגוון המוצרים שלה כדי לספק ללקוחות קיימים ופוטנציאליים מגוון ללא מתחרים של אפשרויות והזדמנויות.

אקוויום (האי מאן) בע"מ (סניף DIFC) נתונה לרגולציה של רשות השירותים הפיננסיים של דובאי (DFSA). למידע על המעמד הרגולטורי של החברות שלנו, בקרו בבקשה באתר equiomgroup.com/regulatory.

www.equiomgroup.com

אודות HOLT consultancy

HOLT consultancy Ltd (בשם המסחר HOLT consultancy) היא ספקית שזכתה בפרסים של שירותי ציות וניהול סיכונים מקצועיים, שהוקמה ב-2012 והתאגדה במרכז הפיננסי הבינ"ל של דובאי (DIFC) ברישיון המסחרי מספר CL1282.

HOLT consultancy פועלת במגזר השירותים הפיננסיים ועוזרת לחברות שנתונות ושלא נתונות לרגולציה להקים נוכחות ולפעול ב-DIFC. היא יכולה לעזור עם בקשות לרישיונות מרשות השירותים הפיננסיים של דובאי (DFSA), פונקציות של קצין ציות וקצין דיווח הלבנת הון במיקור חוץ, פתרונות מימשל וניהול סיכונים וגם לספק הדרכה בציות ואיסור הלבנת הון.

HOLT consultancy פועלת בפלחי שוק רבים כולל ביטוח וביטוח משנה, ניהול נכסים, ניהול עושר, בנקאות פרטית, בנקאות השקעות (מיזוגים ורכישות, מימון חברות ופרויקטים, מסחר, מחקר), הזנקים וסניפים. HOLT consultancy נרכשה על ידי אקוויום בדצמבר 2018.

www.holtconsultancy.com

אודות קבוצת לינקס

קבוצת לינקס, חברה של אקוויום, תומכת בארגונים שרוצים להקים, להרחיב או לבצע שינוי מבני בעסק באיחוד האמירויות, קטאר ואזור מועצת המפרץ לשיתוף פעולה היותר רחב. תוך שילוב חריפות עסקית עם ייעוץ משפטי חזק, קבוצת לינקס מוודאת שלקוחותיה מוגנים בכל עת ומבטיחה שליטת בעלים של 100% בזמן הכניסה לשוק או היציאה מהשוק, כדי לבנות עסק שהוא בבעלות ושליטה שלהם.

קבוצת לינקס היא החברה הראשונה מסוגה שקיבלה תמיכה מממשלת דובאי באמצעות ברית אסטרטגית עם המשרד להשקעות זרות (FDI) של משרד הכלכלה של דובאי. לקבוצת לינקס יש היסטוריה ללא רבב עם  מאות לקוחות, שמייצגים הכנסות שנתיות מיצרפיות של יותר מ-5 מיליארד דולר לכלכלות שלהם. קבוצת לינקס נרכשה על ידי אקוויום בספטמבר 2016.

www.linksgroup.com

מקור: Equiom DIFC

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
זום תפרסם את התוצאות הכספיות לרבעון הראשון של שנת הכספים 2026
Zoom Communications, Inc זום (נאסד"ק: ZM) הודיעה היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון הראשון של שנת הכספים 2026 ביום רביעי, 21 במאי 2025, לאחר סגירת השוק.

אנדרסן גלובל משפרת את יכולות הערכת השווי האירופית באמצעות שיתוף פעולה עם חברת Value & Risk Valuation Services
Andersen Global אנדרסן גלובל ממשיכה לחזק את יכולות הערכת השווי שלה דרך הסכם שיתוף פעולה עם Value & Risk Valuation Services, חברת הערכת שווי אירופאית ידועה המבוססת בגרמניה ומשרדיה שוכנים בלוקסמבורג ובאוסטריה.

CGTN: מדוע יש להחזיר את כתבי היד של צ'ו סילק לסין
CGTN פרסמה מאמר על החזרת כתבי היד של צ'ו סילק (Chu Silk), אוצר תרבות סיני בן למעלה מ-2,000 שנה המוחזק כיום בארצות הברית. המאמר עוקב אחר מסעו של החפץ מגילויו בקבר עתיק ב-1942 ועד להברחתו לאמריקה ב-1946 על ידי האספן ג'ון האדלי קוקס, ומציג ראיות משכנעות של חוקרים סינים ואמריקאים המוכיחים את בעלותה החוקית של סין.

שינויים ב-CSG ו-NetLync Drive MNO ו-MVNO eSIM
השקת פלטפורמת Entitlement SaaS מהדור הבא תסייע למפעילים להגיע מהר יותר לחדשנות בפתרונות eSIM בלבד ולעשות את דרכם בזירת הטלקום המתפתח במהירות

Movellus משיקה את מנתח רשת אספקת החשמל על שבב הראשון בתעשייה
Aeonic Insight PDN IQ מצייד את התעשייה בנראות ואנליטיקת PDN חסרי תקדים ברמת הטרנזיסטור, הנמתחים לאורך כל מחזור החיים של המוצר, מהאפיון ועד הניטור בשטח

Axi חוגגת את שני הסוחרים הראשונים של Axi Select שזכו למימון בגובה מיליון דולר בסידני, אוסטרליה
ברוקרית ה-FX וה-CFD המקוונת המובילה, Axi, הכריזה בגאווה לפני מספר חודשים על סוחרי ה-Axi Select הראשונים אי פעם שהגיעו לרמת Pro M של תוכנית הקצאת ההון שלה, כאשר כל אחד מהם הבטיח מימון בגובה מיליון דולר.

DEBRICHEM® זכה בפרס ההישגיות של IIWCG לשנת 2025 עבור חדשנות בטיפול בפצעים
זכתה להכרה על הקידום הגלובלי של טיפול בפצעים באמצעות חדשנות ויעילות

Denodo Platform 9.2 מספקת חוויית שוק נתונים אינטואיטיבית הנתמכת בידי יכולות בינה מלאכותית יוצרת (GenAI) מתקדמות
המהדורה האחרונה מביאה שימושיות משופרת למשתמשים עסקיים תוך ייעול הפיתוח והניהול עבור משתמשים טכניים יותר

EBC Financial Group מעמיקה את מחויבותה להתאחד במאבק במלריה עם חידוש השותפות הגלובלית והענקת חסות לריצת ה-5K הראשונה אי פעם
משותפות אסטרטגית לפעילות עובדים גלובלית, EBC מצטרף לתנועה העולמית למיגור המלריה לצמיתות

Al Zorah מכריזה על שותפות עם Four Seasons לפתיחת אתר נופש יוקרתי בחוף הים ב-2026, באל זורה, עג’מאן
חברת הפיתוח אל זורה‏Al Zorah Development Company , שותפות בין שלטונות עג’מאן ו-Solidere International, יחד עם Four Seasons, הכריזו על תוכניות לפתיחת אתר נופש של Four Seasons Resort Ajman באל זורה בשנת 2026
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI