דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים בומברדייה ממנה את בארט דמוסקי לסגן נשיא ביצועי ומנהל כספים ראשי
בומברדייה ממנה את בארט דמוסקי לסגן נשיא ביצועי ומנהל כספים ראשי
חיים נוי 30/11/20 |  צפיות: 1832

בומברדייה ממנה את בארט דמוסקי לסגן נשיא ביצועי ומנהל כספים ראשי

מונטריאול, 30 בנובמבר 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :

בומברדייה (TSX: BBD.B) הודיעה היום על המינוי של בארט דמוסקי לסגן נשיא ביצועי ומנהל כספים ראשי, בתוקף מיידי. בארט יהיה כפוף לאריק מרטל, נשיא ומנהל כללי, בומברדייה בע"מ, ויחליף את ג'ון די ברט שיעזוב את החברה.

"אנחנו מאוד נרגשים לקבל את בארט לצוות ההנהלה של בומברדייה", אמר אריק מרטל. "הוא מנהל מיומן עם ניסיון פיננסי רחב והיסטוריה מרשימה של הצלחה בכמה מהחברות הכי גדולות של קנדה. הידע והמומחיות העמוקים של בארט בכל ההיבטים הפיננסיים של חברות ישרתו אותנו היטב כשאנו משלימים את המיצוב מחדש האסטרטגי שלנו לחברה יותר רזה וממוקדת. אני בטוח שבארט יהיה מנהל חזק כשאנו מתמודדים עם האתגרים הכלכליים הנוכחיים וימשיך למצב את בומברדייה לעתיד".

בארט מביא יותר מ-30 שנות ניסיון בניהול שינויים ארגוניים ובניית ארגונים פיננסיים עתירי ביצועים בתעשיות התחבורה, אנרגיה, תשתיות ושירותים. תפקידי הניהול הקודמים שלו כוללים נשיא ומנהל כללי של Universal Rail Systems Inc., סגן נשיא ביצועי ומנהל כספים ראשי של Canadian Pacific Railway ומנהל כספים ראשי של Suncor Energy. יש לו תואר ראשון בכלכלה מהאוניברסיטה של קלגרי והוא בוגר בהצטיינות של התוכנית לפיתוח ניהול של האוניברסיטה של קלגרי.

"כשאנו מקבלים את בארט לצוות של בומברדייה, אני רוצה גם להביע הוקרה ולהודות לג'ון די ברט על תרומתו הרבה לבומברדייה", הוסף מאטל. "אנחנו מאחלים לג'ון המשך הצלחה בכל מעשיו בעתיד".

אודות בומברדייה

עם יותר מ-52,000 עובדים על פני שני מגזרים עסקיים, בומברדייה היא מובילה גלובלית בענף התחבורה, שיוצרת מטוסים ורכבות חדשניים שמשנים את השוק. המוצרים והשירותים שלנו מעניקים חוויות נסיעה מהמעלה הראשונה שקובעות אמות מידה חדשות בנוחיות של הנוסעים, יעילות אנרגטית, אמינות ובטיחות.

לבומברדייה, שהמטה שלה במונטריאול, קנדה, יש אתרי ייצור והנדסה ב-25 מדינות וגם תיק רחב של מוצרים ושירותים לשוקי התעופה העסקית, התעופה המסחרית והתחבורה המסילתית. המניות של בומברדייה נסחרות בבורסה לניירות ערך של טורונטו (BBD). בשנת הכספים שהסתיימה ב-31 בדצמבר 2019 בומברדייה רשמה הכנסות של 15.8 מיליארד דולר. חדשות ומידע זמינים בכתובת bombardier.com או תעקבו אחרינו בטוויטר @Bombardier

בומברדייה הוא שם מסחרי של Bombardier Inc. או החברות הבנות שלה.

למידע נוסף:

Jessica McDonald
Advisor, Media Relations and Public Affairs
Bombardier Inc.
+15148619481

Patrick Ghoche
Vice President, Corporate Strategy and Investor Relations
Bombardier Inc.
+15148615727

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
בולדר אימג'ינג, חברה מובילה בתחום ראיית מכונה המונעת על ידי בינה מלאכותית, מקבלת השקעה בצמיחה מ-Lime Rock New Energy
LRNE והנהלת החברה משתפות פעולה להאצת הצמיחה הגלובלית של פתרונות הראייה המכאנית המובילים של Boulder Imaging

iHerb נבחרה כקמעונאית הבינלאומית הבלעדית עבור מוצרי ה-k2o של קיילי ג'נר
מותג ההידרציה מונע היופי החדש מושק ברחבי העולם

IDC מגדירה את העידן הבא של בינה טכנולוגית עם הצגת IDC Quanta™ ב-Directions 2026 פלטפורמה חדשה מועצמת בינה מלאכותית מקימה שכבת מודיעין משובצת עבור כלכלת הבינה המלאכותית, ומספקת תובנות ברמה של קבלת החל
פלטפורמה חדשה מועצמת בינה מלאכותית מקימה שכבת מודיעין משובצת עבור כלכלת הבינה המלאכותית, ומספקת תובנות ברמה של קבלת החלטות

ZincFive הכריזה על ערכת שדרוג בניקל-אבץ לחידוש של תשתיות אחסון האנרגיה הקיימות של מערכות UPS
ערכת השדרוג מוכנה להפעלה, בטוחה, ניתנת להרחבה ומאפשרת שדרוג ישיר למערכות UPS קיימות, תוך שימוש באלטרנטיבה בת-קיימא ובעלת אורך חיים ארוך כתחליף לסוללות עופרת-חומצה

U.S. Polo Assn ו-ESPN תמכו ב-USPA Gold Cup האייקוני במרכז הפולו הלאומי של USPA, בהנחיית הפרשן האגדי כריס פאולר
הגמר של גביע הזהב של USPA שודר ב-ESPN ובפלטפורמות הפולו הגלובליות

פלטפורמת אחסון האנרגיה של Kingdom, הנתמכת על ידי Stonepeak, מבצעת את מימון הפרויקט הראשון שלה
Kingdom, פלטפורמת מערכת אחסון אנרגיה בסוללות ("BESS") שהוקמה על ידי Stonepeak, חברת השקעות אלטרנטיביות מובילה המתמחה בתשתיות ונכסים ריאליים, הודיעה היום כי ביצעה את מסגרת הלוואת המימון ארוכת הטווח הראשונה שלה לפרויקט Mimasaka, פרויקט אחסון אנרגיה בסוללות בהספק של 29 מגה-וואט במימאסקה, מחוז אוקיאמה, צ'וגוקו, יפן.

הקרן הסעודית לפיתוח חותמת על הסכם בהיקף של 15 מיליון דולר עם רפובליקת פלאו לעידוד צמיחה כלכלית מקומית
הקרן הסעודית לפיתוח (SFD) חתמה על הסכם הלוואה בסך 15 מיליון דולר עם רפובליקת פלאו. ההסכם מהווה מיזם פיתוח משותף ראשון מסוגו של הקרן באומת האיים של האוקיאנוס השקט.

פורמרה מכריזה על העלאת מחירים גלובלית
Formerra, חברה מובילה בהפצת חומרי גלם, הודיעה היום על העלאת מחירים גלובלית של 0.02 דולר לליברה על כל המוצרים. העלייה מטפלת בעלויות תפעול גבוהות יותר הקשורות לעלייה בעלויות מחירי החומרים, שהוחמרו עקב הסכסוך במזרח התיכון.

Ardabelle חושפת אתגר של 7 טריליון אירו לאירופה: להשקעה עכשיו או איבוד דור של תחרותיות
אירופה מנווטת בתקופה של סערה עזה שבה משברים גיאופוליטיים, לחץ על חומרי גלם קריטיים וזעזועים הקשורים לאקלים מחזקים זה את זה. משבר רב-תכליתי זה כבר אינו מחזורי: הוא מעצב מחדש מבחינה מבנית את שרשראות הערך של היבשת ובוחן את התחרותיות התעשייתית שלה.

Fortrea חושפת את Fortrea Intelligent Technology™‎ כדי לעזור לספונסרים ואתרים להפעיל ניסויים חכמים ומשולבים יותר
חבילת פתרונות משופרת בינה מלאכותית מציגה טכנולוגיה חדשה ומשופרת להעצמת יעילות, ביטחון ואיכות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI