דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים INVNT ממשיכה את המחויבות ללקוחות שנמצאים באירופה, המזרח התיכון ואפריקה עם מנהל קריאייטיב בכיר חדש
INVNT ממשיכה את המחויבות ללקוחות שנמצאים באירופה, המזרח התיכון ואפריקה עם מנהל קריאייטיב בכיר חדש
חיים נוי 05/01/21 |  צפיות: 1322

INVNT ממשיכה את המחויבות ללקוחות שנמצאים באירופה, המזרח התיכון ואפריקה עם מנהל קריאייטיב בכיר חדש

הסוכנות מחזקת את הפעילות באירופה, המזרח התיכון ואפריקה אחרי המינוי של קלודיה סטיבנסון למנהלת כללית בספטמבר 2020

לונדון, בריטניה, 5 בינואר 2021, (GLOBE NEWSWIRE):

INVNT. הסוכנות הגלובלית לסיפור סיפורים חיים של מותגים מודיעה היום על המינוי של ניל מייסון לתפקיד של מנהל קריאייטיב בכיר, אירופה, המזרח התיכון ואפריקה. ניל מביא לתפקיד ניסיון של יותר מעשרים שנה, שבהן הוא ניהל את תוצר הקריאייטיב של קמפיינים ניסיוניים ומשולבים למותגים כגון נייקי, מקלרן, סמסונג, גוגל וסיסקו.

מייסון, שנמצא בלונדון, מצטרף מ-Identity Group שם היה מנהל קריאייטיב בכיר, ומילא תפקידי קריאייטיב בכירים בסוכנויות כולל George P. Johnson ו-Jack Morton Worldwide. במהלך הקריירה שלו, הוא ניהל ופיתח מחלקות קריאייטיב, העלה פרויקטים קיימים כדי להשיג יעדים עסקיים אסטרטגיים וזכה בעסקים חדשים בכל המגזרים.

מייסון, שהוא שופט ב-D&AD Awards המוכרים בכל העולם מאז 2018, מרצה אורח בקולג' המלכותי לאמנות בלונדון וחבר בחבר המנהלים של אוניברסיטת רייבנסבורן, מלא תשוקה לא רק למקצוע שלו אלא גם לחינוך ומתן השראה לדור הבא של כישרונות הקריאייטיב.

מייסון יהיה כפוף לסטיבנסון, והיום הראשון שלו הוא 5 בינואר 2021.

בהתייחסה למינוי, קריסטינה מקוברי, מנכ"לית INVNT, אמרה: "אסטרטגיית הצמיחה שלנו עלתה תמיד בקנה אחד עם הצרכים המתפתחים כל הזמן של הלקוחות שלנו, וההחלטה להרחיב את הנוכחות של INVNT באירופה, המזרח התיכון ואפריקה היא תוצאה ישירה של הביקוש הגדל לשירותים שלנו כאן. בהיותנו עסק של קריאייטיב שמובל על ידי אסטרטגיה, הכרנו בצורך לגייס קריאייטיב מוביל לאזור, כדי שנוכל להמשיך לתמוך בלקוחות לא רק בהשגת יעדי הקמפיינים שלהם הם אלא גם להתעלות עליהם".

סטיבנסון הסבירה: "היה חשוב לנו למצוא אדם שחושב מחוץ לקופסה ומגלם את מנטליות קריאת התגר של INVNT גם בתיק העבודות שלו וגם באתוס, וללא ספק ניק עונה על הדרישות האלה. בהיותו בחור של רעיונות לפני ולפנים, ב-INVNT הוא יישען על הניסיון המוכח שלו כדי להמציא רעיונות ייחודיים לחוויות וירטואליות, היברידיות ועם נוכחות פיזית, בכל המדיומים. אירופה, המזרח התיכון ואפריקה יהיו המיקוד והבסיס, אבל הוא גם יעבוד יחד עם צוות הקריאייטיב הרחב יותר שלנו בקמפיינים גלובליים שעוברים התאמה לאזור. אנחנו שמחים שניל מוביל את צוות הקריאייטיב!".

מייסון הוסיף: "העובדים של INVNT מתארים את עצמם בתור "בני עשרה חכמים מאוד" ואני יכול להבין למה. הדהימה אותי היכולת של הסוכנות לאתגר את עצמה ואת הלקוחות שלה למתוח את הגבולות ולספק עבודה מצוינת בתקופה שחוויות עם נוכחות פיזית לא אפשריות. לכבוד הוא לי לקרוא לעצמי עכשיו "בן עשרה חכם מאוד"! אני מצפה לעבודה המשותפת עם הצוות והלקוחות שלנו כדי ליצור חוויות כל כך ייחודיות ורלבנטיות, שהן גורמות למסרים של המותגים להרשים, להישאר ולהתפשט בקרב הקהלים שלהם, אפילו בתקופה שבה העולם סביבנו משתנה כל כך מהר".

אודות INVNT

INVNT, שהוקמה ב-2008 על ידי סקוט קלתר וקריסטינה מקוברי, משתמשת באומנות של סיפור סיפורים חיים של מותגים כדי ליצור ולהפיק חוויות חיות שמלהיבות ומאחדות קהלים פיזיים ווירטואליים. הצהרת המיצוב "תקראו תגר על כל דבר" של החברה עוזרת ללקוחות ביניהם ג'נרל מוטורס, גרנט תורנטון, מרק, פפסיקו וסמסונג לשתף את הסיפורים שלהם עם כל קהל שחשוב. המשרדים של INVNT, שהיא חלק מ-[INVNT GROUP], THE GLOBAL BRANDSTORY PROJECT™, ממוקמים באופן אסטרטגי בניו יורק, לונדון, סידני, דטרויט, סן פרנסיסקו, וושינגטון הבירה, שטוקהולם וסינגפור. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.invnt.com.

קובץ מצורף:

לפרטים נוספים:

Brea Carter
[INVNT GROUP]
+1 09176336171
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget Wallet משתפת פעולה עם Mastercard ו-Immersve כדי להציג כרטיס קריפטוגרפי ללא עמלות
Bitget Wallet, חברת התשלומים המובילה Mastercard וספקית התשתיות Immersve חברו זו לזו כדי להשיק כרטיס חדש המקושר לשוק הקריפטוגרפיה. כרטיס זה מאפשר למשתמשים לבצע תשלומים ישירות מהארנקים הדיגיטליים שלהם אצל יותר מ-150 מיליון סוחרים המקבלים Mastercard ברחבי העולם. המוצר נועד להגביר את קלות השימוש והיעילות בתחום הכרטיסים הקריפטוגרפיים.

ביקורת: חולמת על ברודווי – מופע מוזיקלי ממחזות זמר, תוסס וקולח – בית צבי
08/07/25 | תיאטרון
חולמת על ברודווי, העולה בבית צבי ברמת גן, הוא מופע מוזיקלי תוסס וקולח, המורכב מקטעים רבים של שירים וריקודים מתוך שורה ארוכה של מחזות זמר. אבישי בן גל ערך וביים את המופע המרהיב עם להקת השחקנים המוכשרת והתוצאה היא רביו מוצלח וצבעוני, שזור במיטב הקטעים המוזיקליים מתוך מחזות הזמר המוכרים , לחדוות הצופים הזקוקים כל כך למשב רוח רענן זה בימים אפורים הפוקדים אותנו. מסגרת המופע עוסקת בסטודנטים למשחק שחולמים על הופעה בברודווי, מלכת מחזות הזמר, ותוך כך מעלים מחרוזות של שירים וריקודים ממיטב המיוזיקלס.

PU Prime והתאחדות הכדורגל של ארגנטינה חוגגים את טקס החתימה הרשמי במדריד
טקס החתימה הרשמי של PU Prime x AFA במדריד חילופי מוצרים סמליים: PU Prime ו-AFA מסמנים את תחילת השותפות שלהם עם חוזים חתומים וחולצות רשמיות באקדמיית הכדורגל של ארגנטינה במדריד.

Xsight Labs E1 מבצעת השלמה ראשונה בענף של אימות SONiC-DASH Hero 800G
החברה מגיעה לציון דרך משמעותי בבדיקות עם תקורת ביצועים של 19%, 10 שבועות לפני הגעת החומרה

CGTN: כיצד BRICS רבתי מעצימה את הדרום הגלובלי?
במהלך פסגת ה-BRICS ה-17 בריו דה ז'ניירו, CGTN פרסמה מאמר הבוחן כיצד שיתוף הפעולה הגדול יותר של BRICS מגביר את קולו של הדרום הגלובלי ומניע רפורמה בממשל העולמי

אלטזה טראוול ומדענים מגלים את הצפרדע שחיה באפריקה על הר הקילימנג'רו
חוקרים גילו את מין הצפרדעים השורד בחיים על הר הקילימנג'רו באפריקה בגובה של 4000 מטר. התגלית, שנעשתה על ידי Altezza Travel במהלך טיפוס ביוני 2024, הובילה למחקר מדעי כדי לקבוע אם הצפרדעים מייצגות מין חדש או שהן צפרדעים ידועות שחיות הרבה יותר גבוה ממה שחשבו בעבר.

Bitget מסכמת את חודש המלחמה בהונאות עם יותר למעלה מ-65% מהמשתתפים שזיהו בהצלחה טקטיקות הונאה קריפטוגרפית
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, סיימה בהצלחה את חודש המלחמה בהונאות שלה לשנת 2025, יוזמה גלובלית שמטרתה להגביר את המודעות והחוסן של המשתמשים כנגד הונאות Web3.

Axi משיקה את הקמפיין 'Trading Places' עם כוכבות הנשים של מנצ'סטר סיטי
Axi, ברוקרית ה-FX וה-CFD המקוונת המובילה השיקה את הקמפיין החדש שלה, ‘Trading Places’ ("מקומות מסחר") עם נשות קבוצת מנצ'סטר סיטי. בהנחיית שדרנית הספורט ומגישת מנצ'סטר סיטי, נטלי פייק, קמפיין 'Trading Places' מציג את כוכבות Man City Women כשהן יוצאות מאזורי הנוחות שלהן, ומתחרות זו בזו בתפקידים חדשים.

EBC Financial Group חוגגת זכיות מרובות בפרסים בשנת 2025
EBC זכתה להכרה בדמות פרסי World Finance ו-Online Money על מובילות במסחר ב-CFD, הביצועים של הפלטפורמה ופתרונות אמינים ששמים את הסוחר בראש

ביקורת: מי בעד – קומדיה חברתית פרועה על ישיבת ועד ועם אמירה נוקבת – תיאטרון הקאמרי
02/07/25 | תיאטרון
"מי בעד" העולה בתיאטרון הקאמרי היא קומדיה פרועה, העוסקת בנושאים אקטואליים של מיגון בתים וגם הרבה יותר מקומדיה משעשעת – היא מראה חדה וכואבת לחברה הישראלית, עטופה בהומור שנון ומשחק מצוין. כבר מהרגע הראשון, ההצגה מצליחה ללכוד את הקהל ולשמור על קצב מהיר ודיאלוגים מדויקים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI