דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים INVNT ממשיכה את המחויבות ללקוחות שנמצאים באירופה, המזרח התיכון ואפריקה עם מנהל קריאייטיב בכיר חדש
INVNT ממשיכה את המחויבות ללקוחות שנמצאים באירופה, המזרח התיכון ואפריקה עם מנהל קריאייטיב בכיר חדש
חיים נוי 05/01/21 |  צפיות: 1402

INVNT ממשיכה את המחויבות ללקוחות שנמצאים באירופה, המזרח התיכון ואפריקה עם מנהל קריאייטיב בכיר חדש

הסוכנות מחזקת את הפעילות באירופה, המזרח התיכון ואפריקה אחרי המינוי של קלודיה סטיבנסון למנהלת כללית בספטמבר 2020

לונדון, בריטניה, 5 בינואר 2021, (GLOBE NEWSWIRE):

INVNT. הסוכנות הגלובלית לסיפור סיפורים חיים של מותגים מודיעה היום על המינוי של ניל מייסון לתפקיד של מנהל קריאייטיב בכיר, אירופה, המזרח התיכון ואפריקה. ניל מביא לתפקיד ניסיון של יותר מעשרים שנה, שבהן הוא ניהל את תוצר הקריאייטיב של קמפיינים ניסיוניים ומשולבים למותגים כגון נייקי, מקלרן, סמסונג, גוגל וסיסקו.

מייסון, שנמצא בלונדון, מצטרף מ-Identity Group שם היה מנהל קריאייטיב בכיר, ומילא תפקידי קריאייטיב בכירים בסוכנויות כולל George P. Johnson ו-Jack Morton Worldwide. במהלך הקריירה שלו, הוא ניהל ופיתח מחלקות קריאייטיב, העלה פרויקטים קיימים כדי להשיג יעדים עסקיים אסטרטגיים וזכה בעסקים חדשים בכל המגזרים.

מייסון, שהוא שופט ב-D&AD Awards המוכרים בכל העולם מאז 2018, מרצה אורח בקולג' המלכותי לאמנות בלונדון וחבר בחבר המנהלים של אוניברסיטת רייבנסבורן, מלא תשוקה לא רק למקצוע שלו אלא גם לחינוך ומתן השראה לדור הבא של כישרונות הקריאייטיב.

מייסון יהיה כפוף לסטיבנסון, והיום הראשון שלו הוא 5 בינואר 2021.

בהתייחסה למינוי, קריסטינה מקוברי, מנכ"לית INVNT, אמרה: "אסטרטגיית הצמיחה שלנו עלתה תמיד בקנה אחד עם הצרכים המתפתחים כל הזמן של הלקוחות שלנו, וההחלטה להרחיב את הנוכחות של INVNT באירופה, המזרח התיכון ואפריקה היא תוצאה ישירה של הביקוש הגדל לשירותים שלנו כאן. בהיותנו עסק של קריאייטיב שמובל על ידי אסטרטגיה, הכרנו בצורך לגייס קריאייטיב מוביל לאזור, כדי שנוכל להמשיך לתמוך בלקוחות לא רק בהשגת יעדי הקמפיינים שלהם הם אלא גם להתעלות עליהם".

סטיבנסון הסבירה: "היה חשוב לנו למצוא אדם שחושב מחוץ לקופסה ומגלם את מנטליות קריאת התגר של INVNT גם בתיק העבודות שלו וגם באתוס, וללא ספק ניק עונה על הדרישות האלה. בהיותו בחור של רעיונות לפני ולפנים, ב-INVNT הוא יישען על הניסיון המוכח שלו כדי להמציא רעיונות ייחודיים לחוויות וירטואליות, היברידיות ועם נוכחות פיזית, בכל המדיומים. אירופה, המזרח התיכון ואפריקה יהיו המיקוד והבסיס, אבל הוא גם יעבוד יחד עם צוות הקריאייטיב הרחב יותר שלנו בקמפיינים גלובליים שעוברים התאמה לאזור. אנחנו שמחים שניל מוביל את צוות הקריאייטיב!".

מייסון הוסיף: "העובדים של INVNT מתארים את עצמם בתור "בני עשרה חכמים מאוד" ואני יכול להבין למה. הדהימה אותי היכולת של הסוכנות לאתגר את עצמה ואת הלקוחות שלה למתוח את הגבולות ולספק עבודה מצוינת בתקופה שחוויות עם נוכחות פיזית לא אפשריות. לכבוד הוא לי לקרוא לעצמי עכשיו "בן עשרה חכם מאוד"! אני מצפה לעבודה המשותפת עם הצוות והלקוחות שלנו כדי ליצור חוויות כל כך ייחודיות ורלבנטיות, שהן גורמות למסרים של המותגים להרשים, להישאר ולהתפשט בקרב הקהלים שלהם, אפילו בתקופה שבה העולם סביבנו משתנה כל כך מהר".

אודות INVNT

INVNT, שהוקמה ב-2008 על ידי סקוט קלתר וקריסטינה מקוברי, משתמשת באומנות של סיפור סיפורים חיים של מותגים כדי ליצור ולהפיק חוויות חיות שמלהיבות ומאחדות קהלים פיזיים ווירטואליים. הצהרת המיצוב "תקראו תגר על כל דבר" של החברה עוזרת ללקוחות ביניהם ג'נרל מוטורס, גרנט תורנטון, מרק, פפסיקו וסמסונג לשתף את הסיפורים שלהם עם כל קהל שחשוב. המשרדים של INVNT, שהיא חלק מ-[INVNT GROUP], THE GLOBAL BRANDSTORY PROJECT™, ממוקמים באופן אסטרטגי בניו יורק, לונדון, סידני, דטרויט, סן פרנסיסקו, וושינגטון הבירה, שטוקהולם וסינגפור. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.invnt.com.

קובץ מצורף:

לפרטים נוספים:

Brea Carter
[INVNT GROUP]
+1 09176336171
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Denodo מקדמת יסודות נתונים מהימנים עבור בינה מלאכותית סוכנית עם אינטגרציות חדשות עבור Amazon Web Services (AWS)
אינטגרציות מוצרים חדשות מאחדות סמנטיקה, מרחיבות גישה ריבונית לנתונים ומאיצות את האימוץ של סוכני בינה מלאכותית ארגוניים בסביבות היברידיות ובריבוי עננים

תיאטרון בית ליסין חושף: חרם בינלאומי על הפקות תיאטרון בישראל, מחזות הזמר בילי אליוט וכרמן ומחזה נודע של מחזאי לבנוני יעלו בעונה הקרובה
18/05/26 | תיאטרון
המלחמה עם איראן גרמה הפסד של 8 מיליון בהכנסות

תבור מגדירה מחדש בדיקות הגנה נגד רחפנים עם פלטפורמת SDR מוגדרת תוכנה
Tabor Electronics (תבור אלקטרוניקס) הכריזה על השקה מסחרית של פתרון הבדיקה וההערכה שלה נגד רחפנים, כשהיא מציגה גישה מוגדרת תוכנה לאימות מערכות להגנה נגד מטוסים בלתי מאוישים (C-UAS)

מרי קיי משיקה את תוכנית סגל חברתי גלובלי במטרה להעצים את הדור הבא של מובילי יופי דיגיטליים
תוכנית גלובלית המחברת מעל 70 יוצרים מתפתחים מקרב יועצי היופי העצמאיים, עם חינוך דיגיטלי, חניכה וניסיון מעשי עם מותגי יופי בעולם האמיתי

ריסקיפייד מדווחת על פתיחה חזקה לשנת 2026 עם צמיחה מואצת ברווח הגולמי
החברה מעלה את תחזית ההכנסות ואת תחזית ה-EBITDA המתואם בנקודת האמצע של התחזית

Mobix Labs מתעתדת לרכוש חברת מינרלים נדירים ומינרלים קריטיים של צבא ארה"ב המהווה את עמוד השדרה של האבטחה הלאומית
הצעת הרכישה מכניסה את Mobix Labs לשרשרת האספקה של ארה"ב אשר מניעה את תשתית ההגנה, האבטחה הלאומית והבינה המלאכותית

MOBX מתעתדת לרכוש חברת מינרלים נדירים ומינרלים קריטיים של צבא ארה"ב
Mobix Labs ‏( נאסד"ק: MOBX) הכריזה היום כי חתמה על מזכר כוונות שאינו מחייב לרכישת Special Project Delivery LLC ‏("SPD"), חברה אמריקאית אשר מקימה שרשראות אספקה ריבוניות עבור מתכות נדירות, מינרלים קריטיים ואחסון אנרגיה.

מידע למשקיעי מטבעות קריפטוגרפיים ב-FLOW: אם סבלתם הפסדים במטבעות קריפטוגרפיים ב-FLOW, אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, ממשיך לחקור תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם משקיעים במטבע קריפטוגרפי FLOW (FLOW-USD) שנובעים מהטענות כי קרן Flow פרסמה מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים.

מידע למשקיעים ב-TBRG: אם סבלתם הפסדים ב-TruBridge, Inc (נאסד"ק: TBRG), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין רוזן בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, ממשיך לחקור תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם בעלי המניות של TruBridge, Inc. (נאסד"ק: TBRG) הנובעות מטענות לפיהן TruBridge פרסמה מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים.

Elixir Technologies חושפת את Elixir Muse: סייען כתיבה מבוסס בינה מלאכותית שנבנה עם פרטיות נתונים מוחלטת
מוצר סייען הכתיבה החדש של Elixir מספק יכולות ניסוח, עריכה, תרגום, אימות, ניתוח טון דיבור וסנטימנט, וניתוח תאימות מבוססי בינה מלאכותית - ללא אחסון, קצירת נתונים או אימון באמצעות נתוני משתמשים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI