דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ג'טקס מרחיבה את הנוכחות שלה בדובאי
ג'טקס מרחיבה את הנוכחות שלה בדובאי
חיים נוי |  25/01/21 |  צפיות: 1381

ג'טקס מרחיבה את הנוכחות שלה בדובאי

עם הצמיחה הגדולה שצפויה בשוק טיסות המנהלים הגלובלי, ג'טקס ממשיכה להרחיב את הנוכחות שלה בטרמינל האח"ם המוביל בדובאי, המתקן הייעודי הגדול ביותר מסוגו בעולם

דובאי, איחוד האמירויות, 25 בינואר 2021, (GLOBE NEWSWIRE):

ג'טקס JETEX, מובילה גלובלית שזכתה בפרסים בתעופה לבכירים, חתמה על הסכם עם פלקון תעופה לניהול ה-FBO וההנגר שלה בשדה התעופה הבינ"ל אל מקטום, דובאי. זאת אבן דרך משמעותית בתעשיית התעופה הפרטית הגלובלית כי ג'טקס מפעילה עכשיו את הטרמינל הפרטי הגדול ביותר בעולם מבחינת השטח של טרקלין האח"ם, שמשתרע על יותר מ-32,000 רגל רבוע.

טרקלין הנוסעים החדש ישלים את המתקנים הקיימים של ג'טקס כדי לענות על הביקוש הגדל באזור לטיסות במטוסים פרטיים. בהיותה מותג ה-FBO המוביל בעולם, ג'טקס תשתמש במומחיות שלה כדי לשפר את הטרקלין כדי להבטיח שכל הנוסעים ייהנו משירות עקבי בסטנדרטים ברמה עולמית שהחברה ידועה בהם. הנוסעים ייהנו מגישה מועדפת למגוון של אקסטרות אלגנטיות חדשות, כולל שטחים ייעודיים למי שרוצה את הפרטיות המירבית, חדרי שינה מפוארים עם שירותים צמודים ומועדון לילדים.

הטרקלין פתוח לכל המפעילים, החברות והאנשים הפרטיים שמגיעים עם מטוסי המנהלים שלהם, והוא הראשון באזור שמאפשר טיסות שכר מהירות ונוחות של מסוקים בין דובאי ואבו דאבי תוך 30 דקות בלבד.

לפי ההסכם החדש, ג'טקס גם תנהל את ההנגר Code-F Plot של פלקון תעופה. המתקן המתקדם ביותר הוא אחד מהגדולים ביותר במזרח התיכון, והוא מתוכנן ומצויד באופן מושלם כדי לעמוד בביקוש הגדל לשטחי הנגרים למטוסים בדובאי. ההנגר הממוזג נמצא על חלקה של 258,000 מטר רבוע עם משטח למטוסים נוסף של 140,000 רגל רבוע כדי לטפל ולאחסן מטוסים באופן בטוח, בין אם זה חוזה לטווח ארוך או שהייה של לילה אחד.

"אני שמחה לחתום על הסכם הניהול עם פלקון תעופה שיחזק את המעמד שלנו כפתרון הכל במקום אחד בעולם התעופה הפרטית. הוא יאפשר לנוסעים בינ"ל ליהנות מהשירותים לנוסעים המשופרים בטרמינל האח"ם של ג'טקס. עם ההנגר הייעודי בדובאי, נוכל גם לספק תמיכה ברמה עולמית לבעלים ומפעילים של מטוסים. זה ציון דרך חשוב בתולדות ג'טקס, ואנחנו מצפים להודיע על עוד מקומות בעולם בקרוב", אמרה אדל מרדיני, מייסדת ומנכ"לית ג'טקס.

עם גידול איתן בטיסות במטוסים פרטיים, ג'טקס צפויה לקבל אפילו יותר נוסעים מהעולם ב-2021 כשהעיר תארח את התערוכה העולמית.

אודות ג'טקס:

מובילה גלובלית בתעופה לבכירים שזכתה פרסים רבים, ג'טקס JETEX מוכרת בזכות הספקת פתרונות תמיכה בנסיעות גמישים הטובים מסוגם ללקוחות בכל העולם. ג'טקס מספקת FBOs, תדלוק מטוסים, שירותי קרקע ותכנון טיסות יוצאי דופן. החברה מטפלת בבעלים ומפעילים של מטוסי מנהלים בשביל טיסות עסקיות, מסחריות ואישיות. לפרטים נוספעם אודות ג'טקס, בקרו באתר www.jetex.com ותעקבו אחרינו באינסטגרם, טוויטר, פייסבוק ולינקדאין.

קובץ מצורף:

  • JETEX v1

למידע נוסף:


Oleg Kafarov
Jetex
T: +971 4 212 4900
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS

ZNAKI FM מרחיבה את המהדורה הערבית שלה ומביאה את רשת החדשות והמידע שלה לקוראים במזרח התיכון
ZNAKI FM הודיעה היום על הרחבת המהדורה הערבית שלה בכתובת znaki.fm/ar. הפלטפורמה הרב-לשונית מציעה לקוראים דוברי ערבית חדשות מסביב לשעון בנושאי פוליטיקה, כלכלה, ספורט, תרבות, ידוענים וסגנון חיים – מאזור המפרץ, מצרים והעולם הערבי הרחב.

מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI