דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Aman Residences, Tokyo ומותג המלונות החדש Janu Tokyo מדגישים את פרויקט הפיתוח העירוני מחדש טורנומון-אזבודאי
Aman Residences, Tokyo ומותג המלונות החדש Janu Tokyo מדגישים את פרויקט הפיתוח העירוני מחדש טורנומון-אזבודאי
חיים נוי 19/02/21 |  צפיות: 1706

Aman Residences, Tokyo ומותג המלונות החדש Janu Tokyo מדגישים את פרויקט הפיתוח העירוני מחדש טורנומון-אזבודאי

מורי בילדינג ו-Aman Resorts יוצרות שותפות לפרויקט פיתוח גדול בלב טוקיו

טוקיו, 18 בפברואר 2021, (BUSINESS WIRE):

Mori Building Co., Ltd., המפתחת המובילה ביפן של נוף עירוני, הודיעה היום שהיא תשתף פעולה עם אמאן, המפעילה של מלונות ואתרי נופש יוקרתיים מגוונים מהמעלה הראשונה, בפרויקט הפיתוח העירוני מחדש טורנומון-אזבודאי, פרויקט פיתוח עירוני מחדש גדול שיחדש שטח גדול של מרכז טוקיו כשיושלם ב-2023. שתי התוצאות העיקריות מהשותפות יהיו בית המגורים הממותג Aman Residences, Tokyo, ומלון היוקרה Janu Tokyo, המותג האח של אמאן, שיהיה הופעת הבכורה של המותג Janu ביפן.

שינגו צוג'י, נשיא ומנכ"ל מורי בילדינג, אמר: "טוקיו חייבת להוסיף לכוח המשיכה שלה כדי להצליח בתחרות שלה עם הערים המובילות בעולם. מורי בילדינג משלבת ידיים עם אמאן, שמפעילה אתרי נופש מהמעלה הראשונה, כדי לספק סביבת מגורים ומלון מובילים בעולם שלא דומים לשום דבר שנראה אי פעם בטוקיו, בהם אנשים ישיגו הרמוניה עם הטבע וגם יתחברו עם אנשים אחרים ויתנו להם השראה באמצעות יצירתיות. על ידי המימוש של צורה חדשה זאת של "שלומות עירונית", מורי בילדינג תחזק את כוח המשיכה של טוקיו".

ולדיסלב דורונין, יו"ר ומנכל אמאן ו-Janu, אמר: "השקת ה-Aman Residences העירוני הראשון ביפן היא רגע של ציון דרך בהיסטוריה של אמאן ומראה את הקשרים הקרובים והסימביוזה של המותג שלנו עם המדינה הזאת והתרבות המיוחדת הנהדרת שלה. העבודה עם המפתחת המובילה מורי בילדינג, והיותנו חלק מפרויקט טורנומון-אזבודאי, יאפשרו לנו להחיות את פרויקט הפיתוח החמישי של אמאן ביפן, והפעם להציע מקום מפלט קבוע לבעלים וגם גישה בלעדית לסגנון החיים של אמאן. יתר על כן, הוא ייצור את הסביבה ל-Janu Tokyo. במרכז הזה של תרבות ואומנות, אנחנו רוצים לחבר את האורחים ללב של הקהילה מלאת החיים הזאת ולהציע הזדמנות לביטוי יצירתי".

Aman Residences, Tokyo -- חוויית מגורים עירונית שאין כמותה

Aman Residences, Tokyo ימוקם בקומות 54-64 של מגדל A District שגובהו 330 מטר ויציע 91 יחידות מגורים במיתוג של מלון עם שירותים בלעדיים, כולל ספא של אמאן לדיירים בלבד (בערך 1,400 מ"ר). האירוח שהוא סימן היכר של אמאן -- חם וצנוע -- יאפשר לדיירים ליהנות מסגנונות חיים מאוד שלווים כשהם משקיפים על המטרופולין מלא החיים של טוקיו. הסגנון האדריכלי המתוחכם של המגדל הוא יצירת האומנות של Pelli Clarke Pelli Architects (ארה"ב) ועיצוב הפנים נעשה על ידי Yabu Pushelberg (קנדה).

Janu Tokyo -- הופעת בכורה של המותג האח של אמאן ביפן

הופעת הבכורה של מותג מלונות היוקרה של אמאן Janu תהיה בקומות 1-13 של מגדל B‑2 District. המלון מתוכנן על ידי דניסטון (מלזיה) בראשותו של ז'ן-מישל גאתי. בנוסף לכ-120 חדרים יוקרתיים, שכולם מציעים נוף מצוין של ככר מרכזית שמלאה בצמחיה שופעת, Janu Tokyo יתפאר בספא הגדול ביפן (בערך 3,500 מ"ר) עם טיפולי ספא ומכון כושר, שש מסעדות, ובית קפה וברים להתכנסויות של פנאי ועסקים. Janu Tokyo יקבל בברכה אורחים מכל העולם.

אודות אמאן

אמאן הוקמה ב-1988 עם חזון של בניית מקומות מפלט אינטימיים עם האירוח הצנוע והחם של בית פרטי מפואר. הראשון, אמנפורי (מקום של שלווה) בפוקט, תאילנד, הציג את הקונספט ומאז אמאן התפתחה וכוללת 33 מלונות ואתרי נופש מאוד שלווים ב-20 יעדים ברחבי עולם, עם עוד שבעה שנמצאים בבנייה. האמאן הבא שייפתח יהיה Aman New York. ב-2020 מותג מלונות חדש, Janu - שמשמעו "נפש" בסנסקריט - נחשף. Janu מציע גרסה ייחודית של אירוח שבה קשרים אמיתיים בין אנשים, ביטוי עליז ושלומות חברתית נמצאים בליבת החוויה. Janu מיועד להביא איזון לראש וללב ולהצית מחדש את הנשמה. Janu מושק עם שלושה מלונות שכבר נמצאים בבנייה: מונטנגרו (2022), Al Ula בערב הסעודית (2022) וטוקיו (2023) וגם צנרת חזקה של מלונות עתידיים.

קישורים קשורים

הודעה לעיתונות "מורי בילדינג חושפת פרויקט גדול של התחדשות עירונית במרכז טוקיו" שפורסמה ב-22 באוגוסט 2029:
https://www.mori.co.jp/en/img/article/190822.pdf

ספר עובדות על הפרויקט טורנומון-אזבודאי:
https://www.mori.co.jp/en/projects/toranomon_azabudai/img/fact_book.pdf

סרט תדמית של פרויקט טורנומון-אזבודאי:
https://www.youtube.com/watch?v=5akVE7tWOto&feature=emb_logo

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/52380277/en

אנשי קשר

שאלות מהמדיה הבינ"ל
Public Relations, Mori Building Co., Ltd.
Saori Asano
Tel +81 (0)3 6406 6606
Fax +81 (0)3 6406 9306
E-mail [email protected]

Weber Shandwick Japan
Reina Matsushita (tel: +81 (0)80 2375 0295),
Mayuko Harada (tel: +81 (0)90 9006 4968)
or Masashi Nonaka (tel: +81 (0)80 1037 7879)
E-mail [email protected]

מקור:Mori Building Co., Ltd.

מולטימדיה



מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
U.S. Polo Assn. חזרה לטורניר ה-DMMI Royal Charity Polo Cup לשנת 2026 כנותנת החסות הרשמית לביגוד ולנבחרות.
המותג הגלובלי תומך באירוע הפולו הפילנתרופי של נסיך ויילס, ומגייס מעל מיליון ליש"ט

ביקורת: בין קודש לחול, בין ייאוש לתקווה: "פליישר" בבית צבי - יצירת מופת נוקבת
14/07/26 | תיאטרון
ישנן הצגות שנכנסות לאולם ומעוררות סקרנות, וישנן הצגות שמכות בך בבטן הרכה מהדקה הראשונה ועד לירידת המסך. "פליישר", המחזה האיקוני של יגאל אבן-אור ז"ל, שעולה בימים אלה בבית צבי ברמת גן, שייך ללא ספק לסוג השני

ג'טקס ג'קרטה: ג'טקס מכריזה על כניסתה לשוק התעופה של אינדונזיה
Jetex, המותג המוביל בעולם בתחום התעופה הפרטית, חתמה על הסכם להרחבת פעילותה לאינדונזיה – צעד המהווה אבן דרך חשובה בהמשך הצמיחה של החברה באזור אסיה-פסיפיק.

QualityKiosk מאיצה את חזון האמינות של בינה מלאכותית עם מינויים אסטרטגיים להנהלה
QualityKiosk ממנה את צ'יטרה רמסוואמי לתפקיד מנהלת בכירת - חדשנות וטכנולוגיה; את רבישנקר גופאלאן לתפקיד מנהל תפעול ראשי ואת סאיראם ודאם לתפקיד מנהל שיווק ראשי

The Rock-It Company מתרחבת ומגיעה לדובאי, מחזקת את מיצוב ההון כמוקד גלובלי ליוקרה, לתרבות ולאירועים מרכזיים
The Rock-It Company ‏(Rock-It), אחת הספקיות המובילות בעולם ללוגיסטיקת מומחים במגזרים עם ערך גבוה וחשיבות קריטית לזמנים באירועים חיים ומוצרי יוקרה, הרחיבה את נוכחותה באיחוד האמירויות לאבו דאבי, בשותפות עם משרד ההשקעות של אבו דאבי (ADIO).

Russell Investments מודיעה על בעלים חדשים לטווח ארוך
קונסורציום משקיעים בהובלת B Capital, הכולל גם את CalPERS, יעמיד הון לטווח ארוך שיאפשר ל-Russell Investments להרחיב את השירותים והיכולות המוצעים ללקוחותיה ולהאיץ את תהליכי החדשנות

רוזן, משרד עורכי דין ותיק, מעודדים את משקיעי Nano-X Imaging Ltd לקבל ייעוץ
רוזן, משרד עורכי דין ותיק, מעודדים את משקיעי Nano-X Imaging Ltd לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – NNOX

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד את משקיעי Lucid Group, Inc עם הפסדים של מעל 100,000 דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך - LCID

רוזן, עורך דין מוביל בתחום המשפט, מעודד את משקיעי מיקרוסופט לקבל ייעוץ
רוזן, עורך דין מוביל בתחום המשפט, מעודד את משקיעי מיקרוסופט לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – MSFT

חדשות למשקיעים ב- GIL:
חדשות למשקיעים ב- GIL: אם סבלתם הפסדים ב- Gildan Activewear Inc. (NYSE: GIL), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין בנוגע לזכויותיכם
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI