דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים המכון לחדשנות טכנולוגית ממנה מומחים בעלי שם עולמי למועצת היועצים במרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית
המכון לחדשנות טכנולוגית ממנה מומחים בעלי שם עולמי למועצת היועצים במרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית
חיים נוי 07/04/21 |  צפיות: 1464

המכון לחדשנות טכנולוגית ממנה מומחים בעלי שם עולמי למועצת היועצים במרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית

אבו דאבי, איחוד האמירויות, 7 באפריל 2021, (BUSINESS WIRE) :

המכון לחדשנות טכנולוגית (TII), העמוד של מחקר שימושי במועצה למחקר טכנולוגי מתקדם (ATRC) החדשה שהוקמה באבו דאבי, הודיע היום על המינוי של מומחים בינ"ל מובילים למועצת היועצים של המרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית (ARRC).

המינויים באים אחרי סדרה של הודעות מהירות במכון לחדשנות טכנולוגית מאז הישיבה הראשונה של מועצת המנהלים של המועצה למחקר טכנולוגי מתקדם באוגוסט 2020.

המרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית הוא אחד מהמרכזים המתמחים הראשונים במכון לחדשנות טכנולוגית. החברים במועצת היועצים החדשה הם מומחים מפורסמים בתחומים שונים של אוטונומיה חכמה, מערכות ורובוטיקה אוטונומיות, רובוטיקה ותפיסה, בין היתר. החוקרים של המרכז עוסקים בחקירת ההתפתחויות האחרונות ברובוטיקה שיעזרו לבנות חברה היברידית שתכלול מערכות ביולוגיות ומלאכותיות. מועצת היועצים הנכבדה תנחה את הפעילות של פיתוח טכנולוגיות פורצות דרך שיש להן השפעה כלל עולמית.

מועצת היועצים כוללת את פרופ' איאן פ. אקילידיז, פרופסור הקתדרה על שם קן ביירז, מנהל המעבדה לרשתות אלחוטיות רחבות פס וראש קבוצת התקשורת בבית הספר להנדסת חשמל ומחשבים במכון הטכנולוגי של ג'ורג'יה בארצות הברית; פרופ' לוקה בניני, ראש המעגלים והמערכות הדיגיטליים במחלקה לטכנולוגיית המידע והנדסת חשמל במכון הטכנולוגי הפדרלי השוויצרי (ETH) ציריך ופרופסור לאלקטרוניקה באוניברסיטה של בולוניה באיטליה; פרופ' מרקו ברטוניה, פרופסור באוניברסיטה של מודנו ורג'ו אמיליה באיטליה, שם הוא מנהל את המעבדה של מערכות זמן אמת עתירות ביצועים; פרופ' א. א. אייבן, פרופסור לבינה מלאכותית ומערכות קולקטיביות ב-Vrije Universiteit Amsterdam בהולנד ופרופסור אורח באוניברסיטה של יורק בבריטניה; פרופ' ג'וזפה לואנו, מרצה בכיר לרובוטיקה ותפיסה באוניברסיטת ניו יורק בארצות הברית; פרופ' מרטין ססקה, המייסד של קבוצת המערכות הרב רובוטיות במחלקה לקיברנטיקה של האוניברסיטה הטכנית הצ'כית בפראג.

בהתייחסה למינויים החדשים, ד"ר נג'ווה ארג', חוקרת ראשית בפועל במרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית אמרה: "חברי המועצה יקדמו שיתוף פעולה מדעי שיאפשר חקירה ומחקר מדעיים ניתנים לאימות, קפדניים, שיטתיים ואמפיריים בטכנולוגיות מתקדמות, שישימו את אבו דאבי ואיחוד האמירויות בכלל במקום מוביל לעצב את היכולות העתידיות ברובוטיקה אוטונומית בכל המימדים - אוויר, יבשה, מים, מתחת למים ואפילו בחלל".

אודות המכון לחדשנות טכנולוגית (TII):

המכון לחדשנות טכנולוגית (TII) הוא העמוד הייעודי של "מחקר שימושי" במועצה למחקר טכנולוגי מתקדם (ATRC). TII הוא מרכז מחקר ופיתוח גלובלי חלוצי שמתמקד במחקר שימושי ויכולות טכנולוגיות של העידן החדש. למכון יש שבעה מרכזי מחקר ייעודיים ראשונים בקוונטום, רובוטיקה אוטונומית, קריפטוגרפיה, חומרים מתקדמים, אבטחה דיגיטלית, אנרגיה מכוונת ומערכות מאובטחות. על ידי עבודה עם אנשים מוכשרים יוצאי דופן, אוניברסיטאות, מכוני מחקר ושותפים מהתעשייה מכל העולם, המכון מחבר קהילה אינטלקטואלית ותורם לבנייה של סביבת מו"פ שמחזקת את המעמד של אבו דאבי ואיחוד האמירויות כמרכז גלובלי של חדשנות.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.tii.ae.

אודות המרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית (ARRC):

המרכז למחקר של רובוטיקה אוטונומית (ARRC) -- במכון לחדשנות טכנולוגית (TII) -- מוקדש לפיתוחים פורצי דרך ברובוטיקה ואוטונומיה. עם מומחיות טכנית מעמיקה ברובוטיקה, ראיית מחשב וטכנולוגיות בהשראה ביולוגית, המרכז ביסס עמדת הובלה בתחום.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://autonomousrobotics.tii.ae/.

התחברו איתנו במדיה החברתית:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tiiuae/

Twitter: https://twitter.com/TIIuae

Instagram: https://www.instagram.com/tiiuae/

*Source: AETOSWire

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/52406268/en

אנשי קשר

Haitham Haddadin
[email protected]

מקור:Technology Innovation Institute

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית בכל סוגי התקשורת
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

בנק ABB משלים את רכישת השליטה בבנק Davr
קבוצת ABB Financial השלימה בהצלחה את רכישת השליטה ב-Davr Bank, בנק מסחרי הפועל באוזבקיסטן

BRKZ מגייסת 31 מיליון דולר להרחבת פעילות הרכש של חומרי בניין מבוססי בינה מלאכותית ברחבי ערב הסעודית ומדינות המפרץ (GCC)
חברת BRKZ הגדילה את הכנסותיה ב-250% בשנה שעברה ועובדת עם אלפי עסקים בענף הבנייה. היא מכרה חומרי בניין – מקומיים ומיובאים – בשווי של למעלה מ-133 מיליון דולר, ועיבדה בקשות להצעות מחיר בהיקף של למעלה מ-1.37 מיליארד דולר באמצעות הפלטפורמה שלה

זום עשתה את העבודה: קמפיין הפרסום החדש של החברה, בכיכובה של קייט מקינון, מציג כיצד Zoom הופכת שיחות לעבודה שהושלמה
תשדיר פרסומת חדש, בהפקת חברת No Notes Productions של קולין ג'וסט, משודר במהלך תוכנית ה-NFL Monday Night Football – כחלק מקמפיין Zoom Ahead של החברה

ZEISS VersaXRM 5 Insight מאיץ הדמיית רנטגן תלת-ממדית היברידית
חברת ZEISS הציגה היום את ZEISS VersaXRM 5 Insight, מיקרוסקופ רנטגן תלת-ממדי היברידי שנועד לסייע לחוקרים ומהנדסים להבין דגימות מהר יותר.

רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב במסגרת בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DKS

תראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT
התראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעים ב- EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

דו"ח על אירוע סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993, פורסם על ידי Pardu Productions
חברת Pardu Productions הודיעה היום כי פרסמה דו"ח על אירוע ה-Survivor Series, סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993. מארק מיסטריו סיפר כי אביו של ברט הארט אמר לסבו, לאחר אירוע ה-Survivor Series של 1993, ש"הבן של וולטר מגיע" ושהוא מעוניין בקרב מסוג המנצח לוקח הכל נגד "שון מייקלס הבא".

מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI