דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הענן האישי של סינכרונוס נבחר על ידי טלקומסיגמה לשילוב באוניברסיטאות באינדונזיה
הענן האישי של סינכרונוס נבחר על ידי טלקומסיגמה לשילוב באוניברסיטאות באינדונזיה
חיים נוי 22/04/21 |  צפיות: 1254

הענן האישי של סינכרונוס נבחר על ידי טלקומסיגמה לשילוב באוניברסיטאות באינדונזיה

השותפות תביא את הענן האישי לשוק של יותר מ-25 אוניברסיטאות ושמונה מיליון סטודנטים בשלוש השנים הבאות

ברידג'ווטר, ניו ג'רסי, 22 באפריל 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

Synchronoss Technologies, Inc. (NASDAQ: SNCR), מובילה וחדשנית גלובלית של פתרונות ענן, העברת מסרים ודיגיטל, הודיעה היום על השותפות שלה עם Telkomsigma, זרוע המחשוב של קבוצת טלקום אינדונזיה, כדי לספק את הפתרון Synchronoss Personal Cloud® לאוניברסיטאות באינדונזיה. הענן הקהילתי של טלקום יוצע לסטודנטים ב-25 אוניברסיטאות ככלי לאחסון, שיתוף והעברה באופן מאובטח של מסמכים אקדמיים עם המורים, קבוצות הלימודים והעמיתים שלהם.

פתרון המדבקה הלבנה Synchronoss Personal Cloud יפעל מעל FLOU, פלטפורמת העננים המרובים של טלקומסיגמה. תלמידי שנה א' באוניברסיטאות נבחרות יוכלו להצטרף לפתרון הענן החדש החל מספטמבר, ואלפי סטודנטים נוספים יתווספו בשלוש השנים הבאות. בתום תהליך ההצטרפות התלת שנתי, 450,000 סטודנטים צפויים לקבל גישה לפתרון הענן האישי החדש המופעל על ידי סינכרונוס. לסטודנטים תהיה גם אפשרות להמשיך להשתמש בגרסה בתשלום של אותו פתרון אחרי סיום הלימודים, שתיתן להם אפשרות לגשת, לאחסן ולשתף את הקבצים האקדמיים, התמונות, הסרטונים ותוכן אישי אחר שלהם זמן רב אחרי שיעזבו את המוסדות החינוכיים שלהם.

"אנחנו נרגשים לשתף פעולה עם סינכרונוס כדי להציע לאוניברסיטאות באינדונזיה פתרון של ענן אישי שעונה על הצרכים של הסטודנטים והסגל", אמר מ. חסן סלמן, סגן נשיא בכיר של טלקומסיגמה. "בין אם הם נוכחים בשיעורים באופן אישי או מנצלים את הלמידה מרחוק, הסטודנטים יוצרים ומשתפים כמויות גדולות של נתונים עם העמיתים והמורים שלהם, והם חייבים להיות בטוחים שהתוכן שלהם מוגן וגם זמין כשצריכים אותו. הענן הקהילתי של טלקומסיגמה והיכולת שלו לשמור שהקבצים אלה יהיו גם נגישים וגם מאובטחים יספק שירות רב ערך לסטודנטים כיום וגם בעתיד אחרי שיסיימו את הלימודים שלהם".

בנוסף למתן גישה למשתמשים באוניברסיטאות לתוכן שלהם מכל מקום ובכל עת ואת היכולת לשתף בקלות את התוכן הזה עם אחרים, יכולות הגיבוי האוטומטי של הענן הקהילתי של טלקומסיגמה גם מגינות על הסטודנטים מאובדן נתונים בגלל כשלי חומרה. ושלא כמו פתרונות ענן אחרים בשוק, הענן האישי המופעל על ידי סינכרונוס מאפשר שמירה של נתוני הסטודנטים בתוך המדינה, דרישה קריטית של טלקומסיגמה כדי לציית לחוק האינדונזי.

אנתוני סוצ'י, נשיא ומנהל כללי של אסיה פסיפיק, אמר שהערך של שיתוף הפעולה עם טלקומסיגמה מגיע מעבר להספקת ענן אישי נגיש בקלות שהאוניברסיטה מספקת למיליוני סטודנטים. "מוסדות אקדמיים רוצים יותר ויותר לספק פתרונות של ענן אישי לסטודנטים והסגל שלהם כי הגודל של התוכן הדיגיטלי שנוצר ומשותף גדל באופן דרמטי. כפי שטלקומסיגמה מצאה, הפתרון Synchronoss Personal Cloud מסוגל באופן מלא לענות על הצרכים של המגזר האקדמי שהם לפעמים ייחודיים - בין אם הדרישות האלה הן גמישות להוסיף במהירות שירותים חדשים או היכולת לציית לתקנות פרטיות נתונים מקומיות. אנחנו נרגשים לראות איך השותפות שלנו עם טלקומסיגמה פותחת את הדלת לשיתופי פעולה נוספים עם ארגונים חינוכיים אחרים".

פתרונות הענן האישי של סינכרונוס אומצו על ידי מפעילי סלולר וחברות אחרות, כולל ספקי ביטוח, בכל העולם כדי לספק רמה גבוהה של ערך ללקוחות שלהם ולהפיק הכנסות חדשות. למידע נוסף על פתרונות הענן של סינכרונוס, בקרו בבקשה באתר synchronoss.com/solutions/cloud.

אודות סינכרונוס

Synchronoss סינכרונוס משנה את האופן שבו חברות יוצרות הכנסות חדשות, מפחיתות עלויות ומשמחות את המנויים שלהן עם פתרונות ענן, העברת מסרים ודיגיטל, שתומכים במאות מיליוני מנויים ברחבי העולם. הטכנולוגיות החדשות המאובטחות, מדרגיות ופורצות דרך של סינכרונוס, השותפויות האמינות והאנשים המוכשרים משנים את האופן שבו לקוחות TMT מגדילים את העסקים שלהם. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.synchronoss.com.

ליצירת קשר

קשרי מדיה:

Anais Merlin, CCgroup (International)
+44 07932 526514 -- [email protected]

Diane Rose, CCgroup (North America)
+1 727.238.7567 -- [email protected]

קשרי משקיעים:

Todd Kehrli/Joo-Hun Kim, MKR Investor Relations, Inc.
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חברת Fakhruddin Properties תחשוף פרויקט מגורים המותאם לעתיד במסגרת תערוכת IPS 2026, כנותנת חסות בדרגת טיטניום
חברת Fakhruddin Properties עתידה לחשוף פרויקט מגורים חדש במתחם Dubai Land Residence Complex (DLRC) במהלך תערוכת IPS 2026, ולהציג גישה לפיתוח מגורים המשלבת בינה מלאכותית, רובוטיקה, טכנולוגיות חכמות, וולנס, קיימות ותכנון מוכוון-קהילה לכדי חוויית מגורים כוללת.

Templafy משיקה סוכן מסמכים חינמי ב-Microsoft Marketplace
תוסף שיחתי חדש מאפשר למשתמשים ליצור, לערוך ולסקור מצגות בעזרת בינה מלאכותית, ישירות בתוך PowerPoint

Bitget משיקה תוכנית שטר ריבית קבועה עבור rTokens של מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את התוכנית שטר ריבית קבועה (FCN), המביאה מוצר מובנה הנפוץ בשוק הפיננסי המסורתי לאסימוני מניות אמריקאיות

Queue-it מודיעה על השקעת רוב מצד THL Partners
השותפות תתמוך בהמשך החדשנות במוצר ובהתרחבות הגלובלית של פלטפורמת ניהול התעבורה המקוונת

Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים
Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים, ומאפשרת למפתחי משחקים להגיע לשחקנים ברחבי אסיה-פסיפיק, אירופה ואמריקה פעילים כעת: Mandiri, ‏ShopeePay, LINE Pay, ‏Octopus, ‏Konbini 7/11, ‏China UnionPay, Zip Co, ‏Wero, ‏Pay by Bank, ‏FLOA Pay BNPL, Bancomat Pay, MyBank, ‏IRIS Commerce, ‏CliQ ו-Aeropay

ריאד תארח את המהדורה השנייה של הפורום העולמי ללוגיסטיקה בנובמבר 2026, במקביל לפורום שרשרת האספקה ​​העולמית של האו"ם לשנת 2026.
תחת חסותו של המלך סלמאן בן עבדולעזיז אל סעוד, האפוטרופוס של שני המסגדים הקדושים, ובאירוח משרד התחבורה ושירותי הלוגיסטיקה, יקיים הפורום הלוגיסטי העולמי את המהדורה השנייה שלו בריאד, בין ה-29 בנובמבר ל-1 בדצמבר 2026, במרכז הכנסים הבינלאומי על שם המלך עבד אל-עזיז.

TRAFiX תומכת בהתרחבות הבינלאומית של Sigma Capital Partners MENA Limited
השותפות מרחיבה את יכולות הביצוע הגלובליות של סיגמא ומרחיבה את נוכחות TRAFiX במזרח התיכון

TOURISE ו- Oxford Economics מפרסמות דו"ח גלובלי חדש בנושא חוסן ענף התיירות בעידן של שיבושים מתמשכים
ניתוח חדש מראה כי יעדים הנוטלים על עצמם סיכונים יתאוששו עד פי 1.5 מהר יותר, כאשר זמן ההתאוששות העולמי מתקצר מ-24 חודשים לעד 10 חודשים בלבד

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד EMBC
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד EMBC: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעים ב- Embecta Corp. שצברו הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-17 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – EMBC

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GNS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GNS: רוזן, יועץ למשקיעים בעל מוניטין ארצי, מעודד את משקיעי חברת Genius Group Limited שספגו הפסדים העולים על מאה אלף דולר, לשכור ייצוג משפטי לפני מועד חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך הערך נגד Citadel Securities LLC ו-Virtu Americas LLC - GNS
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI