דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Zenas BioPharma מודיעה על מינוי שני בכירים
Zenas BioPharma מודיעה על מינוי שני בכירים
חיים נוי 03/05/21 |  צפיות: 1303

Zenas BioPharma מודיעה על מינוי שני בכירים

Hua Mu, MD, Ph.D מונה כנשיא, מנכ"ל והאחראי על התהליכים הרפואיים (CMO)

ג'ו פרמר (Joe Farmer) מונה כמנהל עסקים ראשי (CBO)

הונג קונג ובוסטון, 3 באפריל 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

Zenas BioPharma (זינאס), חברת ביופארמה הפועלת מסין ומארה"ב, המחויבת לפיתוח והבאה לשוק של פתרונות רפואה התומכים במערכת החיסון (Immune-based therapies), הודיעה היום על מינויו של הואה מיו (Hua Mu) כנשיא ומנכ"ל החברה, אשר ישמש גם כאחראי על התהליכים הרפואיים בחברה (Chief Medical Officer) בפועל. בנוסף הודיעה החברה על מינויו של ג'ו פרמר (Joe Farmer) כמנהל העסקים הראשי (CBO) שלה.

"אנו שמחים לקדם את הואה לצוות ההנהגה הבכיר של זינאס", ציין לוני מולדר, מייסד ויו"ר החברה. "נסיונו הנרחב של הואה, הכולל הקמת והובלת פעילויות מחקר ופיתוח בסין, ושרשרת הישגיו בפיתוח תרופות שזכו לקבל אישורים בארה"ב וסין, יהיו משמעותיות עבור זינאס בעת שהחברה בונה עצמה כחברה גלובלית, ופועלת לקדם את פיתוח פתרונות הרפואה התומכים במערכת החיסון שלה.

ד"ר מיו מצטרף לזינאס לאחר שייסד במשותף את חברת Overland Pharmaceuticals ושימש כמנכ"ל זמני וכאחראי על התהליכים הרפואיים בחברה, בעת שכיהן כשותף חיצוני (Venture Partner) ב-Hillhouse Capital. טרם הצטרפותו ל-Overland, ד"ר מיו שימש כאחראי על המחקר המדעי וכנשיא הממונה על מחקר ופיתוח, ובהמשך כאחראי על התהליכים הרפואיים ב-Simcere Pharmaceutical Group, ונשיא Simcere of America. לפני סימסר, כיהן כסגן נשיא בכיר וראש הפעילות הגלובלית של פיתוח מוצרים, שירותים ושותפויות ב-WuXi AppTec. לפני WuXi שימש מיו כסגן נשיא ואחראי על התהליכים הרפואיים ב-Hutchison MediPharma בסין. בעבר כיהן במספר תפקידים בכירים של פיתוח קליני בחברות פארמה גלובליות בארה"ב, בהן Biogen ו-Genetech.

ד"ר מיו קיבל את הדוקטורט של מאוניברסיטת קליפורניה שבברקלי, והשלים את הפוסט-דוקטורט שלו בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת קליפורניה ובבית הספר לרפואה של אוניברסיטת וושינגטון. את תארו כרופא קיבל מהאוניברסיטה למדעי הרפואה של מערב סין.

"זינאס היא חברת פארמה חדשנית, הממוצבת באופן ייחודי בחיבור שבין פיתוח תרופות ותהליכי מוצר בין סין והמערב, ולה צוות הנהלה יוצא דופן, משקיעים מהשורה הראשונה וזרם מוצרים עתידי בשלל תחומים", אמר ד"ר מיו. "אני נרגש לעבוד עם כל הצוות בזינאס, ורשת השותפים של החברה, על מנת להגשים את משימתנו – לגרום למהפך בחייהם של החולים שטרם נמצא מזור למצבם, באמצעות הצגת פתרונות רפואיים הטובים מסוגם התומכים במערכת החיסונית".

זינאס הודיעה במקביל על מינויו של ג'ו פרמר כמנהל העסקים הראשי שלה. פרמר הינו בכיר בענף הביופארמה עם כ-25 שנות נסיון מסחרי ותפעולי, בכל שלבי הפעילות של פיתוח המוצרים בחברות ביוטכנולוגיה חדשניות, החל ממחקר ועד למסחור. לפני הצטרפותו לזינאס שירת פרמר כסמנכ"ל התפעול ב-Xilio Therapeutics.

לפני Xilio, פרמר היה היועץ המשפטי הראשי והמזכיר הראשי של TESARO, שם הוביל את המחלקות המשפטית, הציות וקשרי ממשל, והיה חבר בכיר בצוות ההנהלה של החברה עד לרכישתה בידי GlaxoSmithKline בשנת 2019. פרמר שימש בעבר כיועץ המשפטי הראשי ב-Cubist Pharmaceuticals עד לרכישתה בידי Merck בשנת 2015, ובתפקידים משפטיים ותפעוליים נוספים בחברות ציבוריות. פרמר החל את הקריירה שלו כעו"ד תאגידי במשרד Testa Hurwitz & Thibeault. הוא קיבל את הסמכתו המשפטית מבית הספר למשפטים בבוסטון קולג'.

"עם מינויים של הואה וג'ו, זינאס ממשיכה לחזק את שדרת הניהול שלה", מציין לוני מולדר. "המומחיות שלהם בבניית ארגונים גלובליים, והוצאה לפועל של אסטרטגיה בתוך תאגידים בכל שלבי פיתוח התרופות ומסחורן, יהיו בעלות ערך אדיר עבורנו בעת שאנו ממשיכים לקדם את תוכניות הפיתוח הגלובליות שלנו, ואת קו המוצרים החדשני שלנו".

אודות Zenas BioPharma

Zenas BioPharma היא חברת ביופארמה חוצת גבולות (הבסיס שלה סיני-אמריקני) שמחויבת להפוך למובילה גלובלית בפיתוח וההספקה של ריפויים מבוססי חיסונים לחולים בסין ובכל העולם. זינאס מקדמת במהירות צנרת פיתוח עמוקה של תרופות חדשניות שממשיכה לגדול באמצעות אסטרטגיית הפיתוח העסקי המוצלחת שלנו. צוות ההנהלה המנוסה ורשת השותפים העסקיים שלנו מניעים מצוינות תפעולית כדי לספק טיפולים פוטנציאלית משני מצב כדי לשפר את החיים של אנשים שמתמודדים עם מחלות אוטואימוניות ונדירות. למידע נוסף על Zenas BioPharma, בקרו בבקשה באתר www.zenasbio.com ותעקבו אחרינו בטוויטר ב- @ZenasBioPharmaוב-LinkedIn.

ליצירת קשר:

Investor Contact:

Zenas BioPharma
[email protected]

Media Contact:

Lauren Bartlett
Zenas BioPharma
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תבור מגדירה מחדש בדיקות הגנה נגד רחפנים עם פלטפורמת SDR מוגדרת תוכנה
Tabor Electronics (תבור אלקטרוניקס) הכריזה על השקה מסחרית של פתרון הבדיקה וההערכה שלה נגד רחפנים, כשהיא מציגה גישה מוגדרת תוכנה לאימות מערכות להגנה נגד מטוסים בלתי מאוישים (C-UAS)

מרי קיי משיקה את תוכנית סגל חברתי גלובלי במטרה להעצים את הדור הבא של מובילי יופי דיגיטליים
תוכנית גלובלית המחברת מעל 70 יוצרים מתפתחים מקרב יועצי היופי העצמאיים, עם חינוך דיגיטלי, חניכה וניסיון מעשי עם מותגי יופי בעולם האמיתי

ריסקיפייד מדווחת על פתיחה חזקה לשנת 2026 עם צמיחה מואצת ברווח הגולמי
החברה מעלה את תחזית ההכנסות ואת תחזית ה-EBITDA המתואם בנקודת האמצע של התחזית

Mobix Labs מתעתדת לרכוש חברת מינרלים נדירים ומינרלים קריטיים של צבא ארה"ב המהווה את עמוד השדרה של האבטחה הלאומית
הצעת הרכישה מכניסה את Mobix Labs לשרשרת האספקה של ארה"ב אשר מניעה את תשתית ההגנה, האבטחה הלאומית והבינה המלאכותית

MOBX מתעתדת לרכוש חברת מינרלים נדירים ומינרלים קריטיים של צבא ארה"ב
Mobix Labs ‏( נאסד"ק: MOBX) הכריזה היום כי חתמה על מזכר כוונות שאינו מחייב לרכישת Special Project Delivery LLC ‏("SPD"), חברה אמריקאית אשר מקימה שרשראות אספקה ריבוניות עבור מתכות נדירות, מינרלים קריטיים ואחסון אנרגיה.

מידע למשקיעי מטבעות קריפטוגרפיים ב-FLOW: אם סבלתם הפסדים במטבעות קריפטוגרפיים ב-FLOW, אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, ממשיך לחקור תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם משקיעים במטבע קריפטוגרפי FLOW (FLOW-USD) שנובעים מהטענות כי קרן Flow פרסמה מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים.

מידע למשקיעים ב-TBRG: אם סבלתם הפסדים ב-TruBridge, Inc (נאסד"ק: TBRG), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין רוזן בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, ממשיך לחקור תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם בעלי המניות של TruBridge, Inc. (נאסד"ק: TBRG) הנובעות מטענות לפיהן TruBridge פרסמה מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים.

Elixir Technologies חושפת את Elixir Muse: סייען כתיבה מבוסס בינה מלאכותית שנבנה עם פרטיות נתונים מוחלטת
מוצר סייען הכתיבה החדש של Elixir מספק יכולות ניסוח, עריכה, תרגום, אימות, ניתוח טון דיבור וסנטימנט, וניתוח תאימות מבוססי בינה מלאכותית - ללא אחסון, קצירת נתונים או אימון באמצעות נתוני משתמשים

חדשות למשקיעים ב-ADMA: אם סבלתם הפסדים ב-ADMA Biologics, Inc (נאסד"ק: ADMA), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מודיע על חקירה של תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם בעלי המניות של ADMA Biologics, Inc (נאסד"ק: ADMA) הנובעות מטענות לפיהן ADMA Biologics מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים

חדשות למשקיעים ב-ADMA: אם סבלתם הפסדים ב-ADMA Biologics, Inc (נאסד"ק: ADMA), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין בנוגע לזכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מודיע על חקירה של תביעות ניירות ערך פוטנציאליות מטעם בעלי המניות של ADMA Biologics, Inc (נאסד"ק: ADMA) הנובעות מטענות לפיהן ADMA Biologics מידע עסקי מטעה באופן מהותי לציבור המשקיעים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI