דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הובר חותמת על הסכם לרכישת החלק הנותר במיזם המשותף מגניפין
הובר חותמת על הסכם לרכישת החלק הנותר במיזם המשותף מגניפין
חיים נוי 06/05/21 |  צפיות: 1222

הובר חותמת על הסכם לרכישת החלק הנותר במיזם המשותף מגניפין

אטלנטה, 5 במאי 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

ב-4 במאי J.M. Huber Corporation ("הובר") חתמה על הסכם סופי עם RHI Magnesita ("RHIM") לרכישת חלק הבעלות של 50% שלה במיזם המשותף 50/50 של החברות, MAGNIFIN Magnesiaprodukte GmbH & Co. KG ("מגניפין"). העסקה הזאת צפויה להיסגר במחצית השנייה של 2021, תלוי באישורים רגולטוריים.

הובר רכשה במקור את חלק הבעלות של 50% שלה במגניפין כחלק מהרכישה של הפעילות של Martinswerk מ-Albemarle ב-2016. Martinswerk שנמצאת בברגהיים, גרמניה, הפכה לחלק מהיחידה העסקית האסטרטגית (SBU) תוספים מעכבי בעירה (FRA) של הובר חומרים מהונדסים (HEM), שמייצרת מגוון רחב של מוצרים נטולי הלוגן ליישומים של עיכוב בעירה ודיכוי עשן ותחמוצות אלומיניום.

מגניפין שנמצאת בברייטנאו, אוסטריה, מייצרת ומוכרת מוצרי מגנזיום הידרוקסילי (MDH) פרימיום מאז 1991. המגנזיום ההידרוקסיליים המצופים והלא מצופים MAGNIFIN® הם מעכבי בעירה ידידותיים לסביבה ללא הלוגן שמשמשים במגוון רחב של יישומי פולימרים, במיוחד חומרים תרמופלסטיים ואלסטומרים שמצריכים טמפרטורות עיבוד גבוהות שעולות על 300 °C. יישומי עיכוב בעירה טיפוסיים הם כבלי נתונים של LAN (רשת מקומית) ואנרגיה, חיווט וכבלים ברכב, תרמו פלסטיקים מהונדסים (לדוגמה מחברים) ורדידים לבנייה.

"השינוי הזה מתאים מאוד באופן אסטרטגי למשימה של HEM להיות הבעלים והמפעילה של חברות כימיקלים ומינרלים מיוחדים שמובילות את השוק", אמר דן קרבצ'יק, נשיא הובר חומרים מהונדסים.

"הצעד קדימה הזה מפגין את המחויבות שלנו כלפי הלקוחות שלנו לתמוך בצמיחה שלהם ואת האסטרטגיה הברורה שלנו להגדיל את עסקי מעכבי הבעירה ללא הלוגן שלנו בכל העולם", מוסיף ויקטור דין, המנהל הכללי של עסקי FRA של HEM.

אודות הובר חומרים מהונדסים

הובר חומרים מהונדסים (HEM), שהמטה שלה באטלנטה, ג'ורג'יה (ארה"ב) היא מובילה גלובלית בייצור של טריהידרט אלומיניום משוקע דק ומגנזיום הידרוקסילי, שניהם מעכבי בעירה ללא הלוגן. ליחידה העסקית שלה FRA יש ארבעה אתרי ייצור בצפון אמריקה ושניים באירופה, שאחד מהם הוא המפעל מגניפין.

HEM היא ספקית אמינה של מעכבי בעירה ללא הלוגן ומדכאי עשן כבר 40 שנה כמעט, ומייצרת תיק גדול של טריהידרט אלומיניום מוסיפי ערך Hydral®, Hymod®, Martinal®, Micral®; מגנזיום הידרוקסילי MAGNIFIN®, Vertex®, Zerogen®; ותרכובות מוליבדט Kemgard® למגוון של שימושי קצה, כולל דפיסה ושיחול משיכה של פוליאסטר מחוזק, תרמו פלסטיקים מהונדסים, גומי סיליקון, חיווט וכבלים, ציפויים ותמיכה לשטיחים. בנוסף, הובר מייצרת תחמוצות אלומיניום קלויות Martoxid®, תחמוצות מיוחדות Compalox® ונשאים וחומרים מעממים Pergopak®.

HEM מתמקדת בכימיקלים ומינרלים מיוחדים מהונדסים שמחזקים את הביצועים, המשיכה והעיבוד של מגוון רחב של מוצרים שמשמשים ביישומים תעשייתיים, חקלאיים וצרכניים וגם יש לה תיק של חומרי הזנה וסיוע חקלאיים עתירי ערך ומוצרי סידן פחמתי בדרגה תעשייתית, מזון ו-USP. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.hubermaterials.com.

אודות J.M. Huber Corporation

J.M. Huber Corporation, שהמטה שלה באטלנטה, ג'ורג'יה (ארה"ב), מפעילה תיק מגוון של חברות: CP Kelco, Huber Engineered Materials, Huber Engineered Woods ו-Huber Resources Corp. עם אתרים ברחבי העולם, העסקים שלנו יוצרים מוצרים שמשמשים במגוון רחב של יישומים כולל טיפוח אישי, מזון, משקאות, חומרי הזנה וסיוע חקלאיים, חומרי בנייה, מעכבי בעירה ודיכוי עשן, וגם שירותי יערנות מקיימים. הובר שהוקמה ב-1883 היא אחת מהחברות בבעלות משפחתית הגדולות ביותר בארה"ב. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.huber.com.

קשרי מדיה

Lea Volpe
Director, Corporate Communications
J.M. Huber Corporation
678.247.7128 phone
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חברת Fakhruddin Properties תחשוף פרויקט מגורים המותאם לעתיד במסגרת תערוכת IPS 2026, כנותנת חסות בדרגת טיטניום
חברת Fakhruddin Properties עתידה לחשוף פרויקט מגורים חדש במתחם Dubai Land Residence Complex (DLRC) במהלך תערוכת IPS 2026, ולהציג גישה לפיתוח מגורים המשלבת בינה מלאכותית, רובוטיקה, טכנולוגיות חכמות, וולנס, קיימות ותכנון מוכוון-קהילה לכדי חוויית מגורים כוללת.

Templafy משיקה סוכן מסמכים חינמי ב-Microsoft Marketplace
תוסף שיחתי חדש מאפשר למשתמשים ליצור, לערוך ולסקור מצגות בעזרת בינה מלאכותית, ישירות בתוך PowerPoint

Bitget משיקה תוכנית שטר ריבית קבועה עבור rTokens של מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את התוכנית שטר ריבית קבועה (FCN), המביאה מוצר מובנה הנפוץ בשוק הפיננסי המסורתי לאסימוני מניות אמריקאיות

Queue-it מודיעה על השקעת רוב מצד THL Partners
השותפות תתמוך בהמשך החדשנות במוצר ובהתרחבות הגלובלית של פלטפורמת ניהול התעבורה המקוונת

Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים
Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים, ומאפשרת למפתחי משחקים להגיע לשחקנים ברחבי אסיה-פסיפיק, אירופה ואמריקה פעילים כעת: Mandiri, ‏ShopeePay, LINE Pay, ‏Octopus, ‏Konbini 7/11, ‏China UnionPay, Zip Co, ‏Wero, ‏Pay by Bank, ‏FLOA Pay BNPL, Bancomat Pay, MyBank, ‏IRIS Commerce, ‏CliQ ו-Aeropay

ריאד תארח את המהדורה השנייה של הפורום העולמי ללוגיסטיקה בנובמבר 2026, במקביל לפורום שרשרת האספקה ​​העולמית של האו"ם לשנת 2026.
תחת חסותו של המלך סלמאן בן עבדולעזיז אל סעוד, האפוטרופוס של שני המסגדים הקדושים, ובאירוח משרד התחבורה ושירותי הלוגיסטיקה, יקיים הפורום הלוגיסטי העולמי את המהדורה השנייה שלו בריאד, בין ה-29 בנובמבר ל-1 בדצמבר 2026, במרכז הכנסים הבינלאומי על שם המלך עבד אל-עזיז.

TRAFiX תומכת בהתרחבות הבינלאומית של Sigma Capital Partners MENA Limited
השותפות מרחיבה את יכולות הביצוע הגלובליות של סיגמא ומרחיבה את נוכחות TRAFiX במזרח התיכון

TOURISE ו- Oxford Economics מפרסמות דו"ח גלובלי חדש בנושא חוסן ענף התיירות בעידן של שיבושים מתמשכים
ניתוח חדש מראה כי יעדים הנוטלים על עצמם סיכונים יתאוששו עד פי 1.5 מהר יותר, כאשר זמן ההתאוששות העולמי מתקצר מ-24 חודשים לעד 10 חודשים בלבד

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד EMBC
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד EMBC: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעים ב- Embecta Corp. שצברו הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-17 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – EMBC

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GNS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GNS: רוזן, יועץ למשקיעים בעל מוניטין ארצי, מעודד את משקיעי חברת Genius Group Limited שספגו הפסדים העולים על מאה אלף דולר, לשכור ייצוג משפטי לפני מועד חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך הערך נגד Citadel Securities LLC ו-Virtu Americas LLC - GNS
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI