דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים המכון לחדשנות טכנולוגית ממנה את הטכנולוג הידוע ד"ר ריי או. ג'ונסון למנכ"ל
המכון לחדשנות טכנולוגית ממנה את הטכנולוג הידוע ד"ר ריי או. ג'ונסון למנכ"ל
חיים נוי 03/08/21 |  צפיות: 1294

 

המכון לחדשנות טכנולוגית ממנה את הטכנולוג הידוע ד"ר ריי או. ג'ונסון למנכ"ל

ד"ר ג'ונסון יעצב את הכיוון האסטרטגי של המכון

אבו דאבי, איחוד האמירויות, 2 באוגוסט 2021, (BUSINESS WIRE):

המכון לחדשנות טכנולוגית (Technology Innovation Institute - TII), ליבת המחקר היישומי של המועצה למחקר טכנולוגי מתקדם (ATRC-Advanced Technology Research Council), הגוף האחראי להתגברות העיסוק בטכנולוגיה מתקדמת באבו דאבי, שאחראי להנעת מחקר ופיתוח שמניב תוצאות טכנולוגיות שמובילות שינוי, מכריז על המינוי של הטכנולוג והיזם הוותיק ד"ר ריי או. ג'ונסון שיפעל לעצב את הכיוון האסטרטגי של המכון ויוביל את ביצוע אסטרטגיות הצמיחה שלו במטרה להגיע למצוינות תפעולית.

לפני הצטרפותו למכון לחדשנות טכנולוגית, ד"ר ג'ונסון היה שותף תפעולי ב-Bessemer Venture Partners, קרן הון אמריקנית מהשורה הראשונה שלקחה חלק ב-130 הנפקות במהלך 50 השנים האחרונות. לפני כן הוא שימש סגן נשיא תאגידי בכיר להנדסה, טכנולוגיה ותפעול ומנהל הטכנולוגיה הראשי ב-Lockheed Martin Corporation.

ד"ר ג'ונסון מביא לתפקיד יותר מארבעים שנות ניסיון מוביל בטכנולוגיה גלובלית, ביצוע של השקעות אסטרטגיות בטכנולוגיות פורצות דרך, ופיתוח אסטרטגיות עסקיות שהובילו לקווים עסקים חדשים בהיקף של מיליארד דולר. יש לו גם יכולות נטוורקינג יוצאות דופן; הוא נפגש עם מנהיגים בדרגים הגבוהים ביותר של הממשל, התעשייה והאקדמיה. הוא מבוקש לעתים קרובות כדי לשמש דובר בפורומים גלובליים בנושאים עסקיים, אסטרטגיים, כמו גם בחדשנות ובחינוך.

"אנו מקבלים בברכה את ד"ר ריי ג'ונסון כמנכ"ל הראשון של המכון לחדשנות טכנולוגית. ציפינו למינוי שלו - היינו להוטים להבטיח שהאדם שיופקד בידו התפקיד הזה לא יהיה רק מומחה בתחום המחקר והטכנולוגיה, אלא באותה מידה יהיה מקצוען ובעל עניין בתעשייה המסוגל להבטיח ולהגשים את התוצאות החיוביות ביותר לפרויקטים פורצי הדרך של המכון לחדשנות טכנולוגית, הפועל כיום באמצעות שבעת מרכזי המחקר הייעודיים והראשונים שלו", אמר על המינוי החדש פייסל אל באנאי, מזכ"ל המועצה למחקר טכנולוגי מתקדם.

הוא הוסיף כי, "אנו בטוחים שד"ר ג'ונסון יוכל לבנות סינרגיות משנות משחק עבור המכון לחדשנות טכנולוגית כשיוביל אותו למימוש מטרותיו הרחבות יותר שהן גידול הצוות העולמי המוכשר שמונה יותר מ-375 חוקרים, מדענים ומהנדסים, ולהבטחה כי יעמדו ביעדים של תזרימי העבודה הנוכחיים. הוא גם ימנף את רשת הקשרים העצומה שלו כדי להרחיב עוד יותר את הנראות שלנו ולהגיע לעוד שווקים".

"אני נרגש מאוד לגבי התפקיד החדש הזה באזור שאני מעריץ בזכות מסירותו למחקר ופיתוח מתקדם לטובת איחוד האמירויות. מאז הקמת המכון לחדשנות טכנולוגית, בנובמבר 2020 עקבתי אחר ההכרזות וההישגים הרבים שלו בעניין רב. עכשיו, כשהוא עובר לשלב חדש של צמיחה, אני מצפה לעבודה עם צוותי החוקרים המוכשרים ברחבי המרכזים של המכון כדי להביא להניע תוצאות תחרותיות וכדי לסייע לפתרונות פורצי לעבור אל השוק", אמר מצידו ד"ר ריי או. ג'ונסון.

המכון לחדשנות טכנולוגית (TII) הוא מרכז מחקר ופיתוח גלובלי חלוצי המתמקד במחקר יישומי וביכולות טכנולוגיות של העידן החדש. למכון שבעה מרכזי מחקר ייעודיים ראשוניים בתחום הקוונטים, רובוטיקה אוטונומית, קריפטוגרפיה, חומרים מתקדמים, אבטחה דיגיטלית, אנרגיה מכוונת ומערכות מאובטחות. עבודה עם כישרונות יוצאי דופן, אוניברסיטאות, מוסדות מחקר ושותפים לתעשייה מכל רחבי העולם, מאפשרת למכון לחבר קהילה אינטלקטואלית ולתרום לבניית אקו סיסטם של מחקר ופיתוח באבו דאבי ובאיחוד האמירויות, וכך לחזק את מעמדם של אבו דאבי ואיחוד האמירויות כמוקד גלובלי לחדשנות, ולתרום להתפתחות הרחבה יותר של הכלכלה המבוססת על ידע.

למידע על המועצה למחקר טכנולוגי מתקדם (ATRC), בקרו באתרwww.atrc.ae

למידע על המכון לחדשנות טכנולוגית (TII), בקרו באתר www.tii.ae

*מקור: AETOSWire

גלריית תמונות / מולטימדיה נמצאים בקישור:

https://www.businesswire.com/news/home/52469745/en

ליצירת קשר:


Technology Innovation Institute
Hanz Valbuena
[email protected]

מקור: Technology Innovation Institute

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Axi משיקה את הקמפיין 'Trading Places' עם כוכבות הנשים של מנצ'סטר סיטי
Axi, ברוקרית ה-FX וה-CFD המקוונת המובילה השיקה את הקמפיין החדש שלה, ‘Trading Places’ ("מקומות מסחר") עם נשות קבוצת מנצ'סטר סיטי. בהנחיית שדרנית הספורט ומגישת מנצ'סטר סיטי, נטלי פייק, קמפיין 'Trading Places' מציג את כוכבות Man City Women כשהן יוצאות מאזורי הנוחות שלהן, ומתחרות זו בזו בתפקידים חדשים.

EBC Financial Group חוגגת זכיות מרובות בפרסים בשנת 2025
EBC זכתה להכרה בדמות פרסי World Finance ו-Online Money על מובילות במסחר ב-CFD, הביצועים של הפלטפורמה ופתרונות אמינים ששמים את הסוחר בראש

ביקורת: מי בעד – קומדיה חברתית פרועה על ישיבת ועד ועם אמירה נוקבת – תיאטרון הקאמרי
02/07/25 | תיאטרון
"מי בעד" העולה בתיאטרון הקאמרי היא קומדיה פרועה, העוסקת בנושאים אקטואליים של מיגון בתים וגם הרבה יותר מקומדיה משעשעת – היא מראה חדה וכואבת לחברה הישראלית, עטופה בהומור שנון ומשחק מצוין. כבר מהרגע הראשון, ההצגה מצליחה ללכוד את הקהל ולשמור על קצב מהיר ודיאלוגים מדויקים.

מותג הספורט העולמי U.S. Polo Assn מושק בברזיל עם Grupo Pasquini
U.S. Polo Assn, המותג הרשמי של איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), גאה להכריז על השקתו בשוק הברזילאי בשותפות עם Grupo Pasquini, שחקנית מובילה בתעשיית האופנה במדינה., התרחבות זו מחזקת את הנוכחות של המותג העולמי בהשראת הספורט באמריקה הלטינית ותומכת עוד יותר בתוכנית הצמיחה האסטרטגית של U.S. Polo Assn. להגיע לצרכנים חדשים ברחבי העולם.

Ditchit פוצצה את השלט האייקוני של Twitter
בצעד דרמטי שלכד את רוח השינויים בעמק הסיליקון, Ditchit - השוק המקוון המתפתח והמתחרה של OfferUp - עלתה לכותרות כשרכשה ולאחר מכן פוצצה את שלט הציפור המקורי של Twitter, ששוקל 560 פאונד, שעמד פעם על מטה טוויטר בסן פרנסיסקו.

Bitget הופכת את המסחר הקריפטוגרפי לשיחה חכמה עם GetAgent
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, שמחה להשיק באופן רשמי את GetAgent, סייען מסחר חדש מבוסס בינה מלאכותית שמטרתו להקל על האינטראקציה וההבנה של המשתמשים בשוק הקריפטוגרפיה. על ידי שילוב של בינה מלאכותית מתקדמת עם נתוני שוק בזמן אמת וכלי מסחר, GetAgent מתוכנן להפוך קבלת החלטות מורכבות לשיחה פשוטה.

Andersen Consulting משתפת פעולה עם Mercurial Minds לשיפור יכולות הטרנספורמציה הדיגיטלית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולות האספקה של פתרונות מונעי טכנולוגיה על ידי שיתוף פעולה עם Mercurial Minds ‏(M.M.), חברה פקיסטנית לטרנספורמציה דיגיטלית, AI וייעוץ בתחום ה-IT.

Bitget רושמת את NodeOps (NODE) ​​למסחר בספוט
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, הודיעה על הרישום של NodeOps (NODE) ​​באזור החדשנות, הבינה המלאכותית וה-DePIN, והוסיפה אותה למסחר בספוט.

DASA, ספקית האבחון הגדולה ביותר בדרום אמריקה, בוחרת בפלטפורמת ההדמיה הארגונית של AGFA HealthCare עם חתימה על הסכם דגל
AGFA HealthCare גאה להכריז על הישג היסטורי: אימוץ פלטפורמת ההדמיה הארגונית שלה על ידי רשת הבריאות המשולבת הגדולה ביותר באמריקה הלטינית - והחמישית בגודלה בעולם

Bitget Launchpool תרשום את Fragmetric (FRAG) עם 4.6 מיליון אסימונים כמענקים
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, הכריזה על הרישום הקרוב של Fragmetic (FRAG) באזורי האקו סיסטם של Innovation, LSD ו-Solana לטובת מסחר בספוט.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI