דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Analog Devices משלים את רכישת Maxim Integrated
Analog Devices משלים את רכישת Maxim Integrated
חיים נוי 27/08/21 |  צפיות: 1395

Analog Devices משלים את רכישת Maxim Integrated

וילמינגטון, מסצ'וסטס, 26 באוגוסט 2021, (BUSINESS WIRE):

Analog Devices, Inc (נאסד"ק: ADI) הכריזה על השלמת הרכישה, שהוכרזה זה מכבר, של Maxim Integrated Products, Inc (נאסד"ק: NXIM). השילוב מחזק עוד יותר את מעמדה של ADI כיצרנית מוליכים למחצה בעלי ביצועים גבוהים עם הכנסות בתריסר החודשים האחרונים המסתכמות בלמעלה מ-9 מיליארד דולר, שולי רווח מובילים בתעשייה, ותזרים מזומנים חופשי של יותר מ-3 מיליארד דולר1 על בסיס דו"ח פרו פורמה.

"היום הוא ציון דרך אדיר עבור ADI ואני שמח לברך את הצוות של Maxim, החולק את התשוקה שלנו לפתור את בעיות הטכנולוגיה המורכבות ביותר של לקוחותינו", אמר וינסנט רוש, הנשיא והמנכ"ל. "עם יותר מ-10,000 מהנדסים והרוחב והעומק המוגדלים של הטכנולוגיות המובילות שלנו, אנו ממוקמים היטב לפתח פתרונות מתקדמים יותר עבור הלקוחות שלנו. יחד, נניע את הגלים הבאים של חדשנות בשוק המוליכים למחצה האנלוגיים, תוך הנדסת עתיד בריאה ובטוחה יותר, ויותר בת קיימא לכולם".

על פי תנאי ההסכם הסופי, המחזיקים במניות של Maxim קיבלו 0.63 מניה רגילה של ADI עבור כל מניה רגילה של Maxim. המניות הרגילות של Maxim לא יהיו יותר רשומות למסחר בבורסת המניות נאסד"ק.

דירקטוריון משולב

בקשר לסגירת העסקה, טונצ' דולוקה, לשעבר נשיא ומנכ"ל Maxim, ומרצדס ג'ונסון, לשעבר מנכ"ל Avago Technologies, יצטרפו לדירקטוריון ADI. מר דולוקה וגברת ג'ונסון כיהנו בדירקטוריון של Maxim עד לסגירת העסקה.

שיחת ועידה מיוחדת למשקיעים ושידור אינטרנט

ADI מתכננת לארח שידור אינטרנט כדי לדון בסדרי העדיפויות הקרובים של הקצאת ההון שלה ובתחזית הפיסקלית המעודכנת לרבעון הרביעי של 2021. שידור האינטרנט אמור להתחיל בסביבות השעה 8:30 בבוקר שעון מזרח (15:30 שעון ישראל) ב-8 בספטמבר 2021 עם וינסנט רוש, נשיא ומנכ"ל, פרשנת' מהנדרה-ראג'ה, סגן נשיא בכיר, פיננסים וסמנכ"ל פיננסי, ומייקל לוקרלי, מנהל בכיר לקשרי משקיעים.

ניתן לגשת לשידור האינטרנט ולמצגת הנלווית בשידור חי באינטרנט באתר קשרי המשקיעים של Analog Devices בכתובת investor.analog.com, או בדלפון כמפורט להלן:

חיוג משתתף (מקומי ובינלאומי): (833) 423-0297

קוד גישה בינלאומי למשתתפים: 8334230297

*אין צורך בקוד גישה עבור חיוג נכנס מקומי

שידור חוזר של שיחת הוועידה יהיה זמין כשעתיים לאחר סיום השיחה וניתן לגשת אליו עד שבועיים, על ידי חיוג 855-859-2056 והזנת מזהה הוועידה: 7115409.

הן ההודעה לעיתונות והן הגרסה המאוחסנת בארכיון של שידור האינטרנט יהיו זמינות ב- investor.analog.com.

אודות Analog Devices

Analog Devices, Inc. (נאסד"ק: ADI) פועלת במרכז הכלכלה הדיגיטלית המודרנית, וממירה תופעות מהעולם האמיתי לתובנה מעשית עם חבילה מקיפה של אותות אנלוגיים ומעורבים, ניהול הספק, תדר רדיו (RF) וטכנולוגיות דיגיטליות וחיישנים. ADI משרתת 125,000 לקוחות ברחבי העולם עם יותר מ-75,000 מוצרים בשוקי התעשייה, התקשורת, הרכב והצרכנות. מטה ADI נמצא בווילמינגטון, מסצ'וסטס. בקרו באתר http://www.analog.com.

1 מבוסס על 12 חודשים נגררים שהסתיימו C- 31 ביולי 2021 עבורAnalog Devices ו-12 חודשים רצופים שהסתיימו ב-26 ביוני 2021 עבור Maxim. תזרים מזומנים חופשי מוגדר כמזומנים נטו המסופקים על ידי פעילויות תפעוליות, שנקבעו בהתאם ל- GAAP, פחות תוספות לנכסים, מפעל וציוד, נטו.

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20210826005486/en/

ליצירת קשר:

Contacts for ADI

Investor Contact:

Mr. Michael Lucarelli
+1 781-461-3282
[email protected]

Media Contact:

Ms. Brittany Stone
+1 917-935-1456
[email protected]

מקור: Analog Devices, Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, היא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית בכל סוגי התקשורת
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

בנק ABB משלים את רכישת השליטה בבנק Davr
קבוצת ABB Financial השלימה בהצלחה את רכישת השליטה ב-Davr Bank, בנק מסחרי הפועל באוזבקיסטן

BRKZ מגייסת 31 מיליון דולר להרחבת פעילות הרכש של חומרי בניין מבוססי בינה מלאכותית ברחבי ערב הסעודית ומדינות המפרץ (GCC)
חברת BRKZ הגדילה את הכנסותיה ב-250% בשנה שעברה ועובדת עם אלפי עסקים בענף הבנייה. היא מכרה חומרי בניין – מקומיים ומיובאים – בשווי של למעלה מ-133 מיליון דולר, ועיבדה בקשות להצעות מחיר בהיקף של למעלה מ-1.37 מיליארד דולר באמצעות הפלטפורמה שלה

זום עשתה את העבודה: קמפיין הפרסום החדש של החברה, בכיכובה של קייט מקינון, מציג כיצד Zoom הופכת שיחות לעבודה שהושלמה
תשדיר פרסומת חדש, בהפקת חברת No Notes Productions של קולין ג'וסט, משודר במהלך תוכנית ה-NFL Monday Night Football – כחלק מקמפיין Zoom Ahead של החברה

ZEISS VersaXRM 5 Insight מאיץ הדמיית רנטגן תלת-ממדית היברידית
חברת ZEISS הציגה היום את ZEISS VersaXRM 5 Insight, מיקרוסקופ רנטגן תלת-ממדי היברידי שנועד לסייע לחוקרים ומהנדסים להבין דגימות מהר יותר.

רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב במסגרת בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DKS

תראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT
התראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעים ב- EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

דו"ח על אירוע סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993, פורסם על ידי Pardu Productions
חברת Pardu Productions הודיעה היום כי פרסמה דו"ח על אירוע ה-Survivor Series, סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993. מארק מיסטריו סיפר כי אביו של ברט הארט אמר לסבו, לאחר אירוע ה-Survivor Series של 1993, ש"הבן של וולטר מגיע" ושהוא מעוניין בקרב מסוג המנצח לוקח הכל נגד "שון מייקלס הבא".

מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI