דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות בערב הסעודית
אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות בערב הסעודית
חיים נוי 31/08/21 |  צפיות: 836

אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות בערב הסעודית

סן פרנסיסקו, 31 באוגוסט 2021, (BUSINESS WIRE) :

Andersen Global מחזקת את נוכחותה במזרח התיכון עם משרד עורכי הדין נג'י ח'יראן בערב הסעודית, שיספק כיסוי נוסף לפלטפורמה הקיימת שלה באחד משווקי המפתח באזור.

עם משרדים בריאד וג'דה, משרד עורכי הדין נאג'י ח'יראן (לשעבר נאג'י עורכי דין) מספק שירותים ללקוחות עסקיים, ומשלים את פרקטיקת שירותי הלקוחות הפרטיים של חברות הארגון העולמי ומשרדי שיתוף הפעולה. החברה, שנוסדה בשנת 2010 על ידי השותף המנהל עלאא עבד אלחמיד נאג'י, כוללת פרויקטים עסקיים, מסחריים, ממשלתיים, תעסוקה, יישוב סכסוכים, ליטיגציה, תעופה, נדל"ן, מיזוגים ועסקים בינלאומיים.

"המומחיות המגוונת שלנו ומסירותנו החזקה לשירות הלקוחות הן גורם בלתי נפרד להצלחת משרדנו", אמר עלאא. "ככל שכלכלת המדינה ממשיכה לגוון ולהגדיל את ההשקעות חוצות הגבולות, שיתוף הפעולה עם אנדרסן גלובל הוא אבן הדרך הבאה עבור משרדנו שכן הוא יאפשר לנו להתרחב מעבר לשוק האזורי ולספק ללקוחותינו את המשאבים של חברה גלובלית".

"הניסיון הגלובלי והידע המקומי של אנשי המקצוע במשרד עורכי הדין נאג'י ח'יראן משלימים את הפלטפורמה הקיימת שלנו במדינה ובאזור", הוסיף מארק וורסאץ, יו"ר אנדרסן גלובל ומנכ"ל אנדרסן. "המשרדים השותפים שלנו במדינה מספקים מגוון יכולות בשוק חשוב זה כדי לשרת בצורה הטובה ביותר את לקוחותינו ככל שפריחת המשק תימשך".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-8,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-291 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וכמו כן חֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

תוכן הודעה זו בשפת המקור, היא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
זום תפרסם את התוצאות הכספיות לרבעון הראשון של שנת הכספים 2026
Zoom Communications, Inc זום (נאסד"ק: ZM) הודיעה היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון הראשון של שנת הכספים 2026 ביום רביעי, 21 במאי 2025, לאחר סגירת השוק.

אנדרסן גלובל משפרת את יכולות הערכת השווי האירופית באמצעות שיתוף פעולה עם חברת Value & Risk Valuation Services
Andersen Global אנדרסן גלובל ממשיכה לחזק את יכולות הערכת השווי שלה דרך הסכם שיתוף פעולה עם Value & Risk Valuation Services, חברת הערכת שווי אירופאית ידועה המבוססת בגרמניה ומשרדיה שוכנים בלוקסמבורג ובאוסטריה.

CGTN: מדוע יש להחזיר את כתבי היד של צ'ו סילק לסין
CGTN פרסמה מאמר על החזרת כתבי היד של צ'ו סילק (Chu Silk), אוצר תרבות סיני בן למעלה מ-2,000 שנה המוחזק כיום בארצות הברית. המאמר עוקב אחר מסעו של החפץ מגילויו בקבר עתיק ב-1942 ועד להברחתו לאמריקה ב-1946 על ידי האספן ג'ון האדלי קוקס, ומציג ראיות משכנעות של חוקרים סינים ואמריקאים המוכיחים את בעלותה החוקית של סין.

שינויים ב-CSG ו-NetLync Drive MNO ו-MVNO eSIM
השקת פלטפורמת Entitlement SaaS מהדור הבא תסייע למפעילים להגיע מהר יותר לחדשנות בפתרונות eSIM בלבד ולעשות את דרכם בזירת הטלקום המתפתח במהירות

Movellus משיקה את מנתח רשת אספקת החשמל על שבב הראשון בתעשייה
Aeonic Insight PDN IQ מצייד את התעשייה בנראות ואנליטיקת PDN חסרי תקדים ברמת הטרנזיסטור, הנמתחים לאורך כל מחזור החיים של המוצר, מהאפיון ועד הניטור בשטח

Axi חוגגת את שני הסוחרים הראשונים של Axi Select שזכו למימון בגובה מיליון דולר בסידני, אוסטרליה
ברוקרית ה-FX וה-CFD המקוונת המובילה, Axi, הכריזה בגאווה לפני מספר חודשים על סוחרי ה-Axi Select הראשונים אי פעם שהגיעו לרמת Pro M של תוכנית הקצאת ההון שלה, כאשר כל אחד מהם הבטיח מימון בגובה מיליון דולר.

DEBRICHEM® זכה בפרס ההישגיות של IIWCG לשנת 2025 עבור חדשנות בטיפול בפצעים
זכתה להכרה על הקידום הגלובלי של טיפול בפצעים באמצעות חדשנות ויעילות

Denodo Platform 9.2 מספקת חוויית שוק נתונים אינטואיטיבית הנתמכת בידי יכולות בינה מלאכותית יוצרת (GenAI) מתקדמות
המהדורה האחרונה מביאה שימושיות משופרת למשתמשים עסקיים תוך ייעול הפיתוח והניהול עבור משתמשים טכניים יותר

EBC Financial Group מעמיקה את מחויבותה להתאחד במאבק במלריה עם חידוש השותפות הגלובלית והענקת חסות לריצת ה-5K הראשונה אי פעם
משותפות אסטרטגית לפעילות עובדים גלובלית, EBC מצטרף לתנועה העולמית למיגור המלריה לצמיתות

Al Zorah מכריזה על שותפות עם Four Seasons לפתיחת אתר נופש יוקרתי בחוף הים ב-2026, באל זורה, עג’מאן
חברת הפיתוח אל זורה‏Al Zorah Development Company , שותפות בין שלטונות עג’מאן ו-Solidere International, יחד עם Four Seasons, הכריזו על תוכניות לפתיחת אתר נופש של Four Seasons Resort Ajman באל זורה בשנת 2026
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI