דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פדרציית השלום האוניברסליתUPF מכנסת את צוות החשיבה לעצרת התקווה 2022
פדרציית השלום האוניברסליתUPF מכנסת את צוות החשיבה לעצרת התקווה 2022
חיים נוי |  10/09/21 |  צפיות: 982

פדרציית השלום האוניברסליתUPFמכנסת את צוות החשיבה לעצרת התקווה 2022

צעדים לקראת שלום באסיה: התמקדות בפיוס ובשיתוף פעולה בחצי האי הקוריאני

וינה, 9 בספטמבר 2021, (BUSINESS WIRE) :

מגוון רחב של אתגרים עומדים בדרכה של בניית סדר עולמי יציב ושליו יחסית למאה ה -21. האירועים האחרונים הקשורים לנסיגת ארה"ב מאפגניסטן מדגישים עובדה זו.

חשיבות קריטית לדינמיקה הגיאופוליטית של זמננו היא המשבר המתמשך בחצי האי הקוריאני, המשפיע על מזרח אסיה ועל שאר העולם. בעוד שמאמצי השלום מנעו מלחמה נוספת בצפון מזרח אסיה, הפוטנציאל לעימות עדיין נותר בעינו ויכלול את ארה"ב, סין, רוסיה ויפן. הגיע הזמן לאסטרטגיה חדשה להתקדם לעבר פיוס ושיתוף פעולה בחצי האי הקוריאני.

מי: עצרת התקווה מקוונת שלThink Tank 2022בחסות פדרציית השלום האוניברסלית (upf.org)

מתי: ראשון, 12 בספטמבר 2021, 02.30 בבוקרCET, אירופה והמזרח התיכון (שידור חי מדרום קוריאה) או שידור חוזר/הבהרה: 12 בספטמבר 2021, 18:00 CET

איפה: הצטרפו לאירוע החי ב-12 בספטמבר, בשעה 02:30 בבוקר (CET)

באמצעות קישור זה: https://www.peacelink.live/online/

הצטרפו לאירוע השיא ב-12 בספטמבר, בשעה 18:00 (CET)

באמצעות קישור זום: http://www.zoom.rallyofhope.eu/

או שידור חי בפייסבוק: http://www.facebook.rallyofhope.eu/

מה: ראלי התקווה שנחנך בשנת 2020, הוא סדרה של הפקות מקוונות בשידור חי באמצעות טכנולוגיית מציאות רבודה מתקדמת כדי לחבר מיליוני צופים גלובליים. ראלי התקווה, המציג מנהיגי עולם בולטים ובידור שובה לב, מרומם, בר תביעה ומבוסס על אמונה.

למה: תוכנית חדשה וייחודית זו מעצימה את האזרח הפשוט המבקש שינוי משמעותי בחייו האישיים, במשפחתו, בקהילה ואפילו בעולם, על ידי השתתפות בתנועה המתעלה על גבולות פוליטיים, דתיים, גזעיים ואידיאולוגיים.

עצרות קודמות של תקווה סיפקו פלטפורמה למומחים בכירים לדבר על הנושאים המורכבים העומדים בפני כדור הארץ שלנו, ביניהם: שינויי אקלים, מוקדים גיאופוליטיים, אתגרי מגפת הקורונה, כיבוד ותיקי מלחמת קוריאה ביום השנה ה -70 שלה, תפקיד האמונה בבניית שלום ועוד.

הנושא של עצרת התקווה של Think Tank 2022הוא "צעדים לקראת שלום באסיה: התמקדות בפיוס ובשיתוף פעולה בחצי האי הקוריאני". למרות שהסכם שביתת הנשק הביא לסיום מעשי האיבה, חצי האי הקוריאני ממשיך להיות "מרכז סערה" לשלום וביטחון באזור. מנהיגי העולם ידברו על הסיכונים וההזדמנויות לפתרון סוגיות בחצי האי הקוריאני ועל הצעדים לשלום באסיה.

נואמים מרכזיים: ראש ממשלת קמבודיה הון סן, נשיא הנציבות האירופית

נשיא הנציבות האירופית לשעבר ז'וזה מנואל ברוזו (2004-2014), נשיאת הרפובליקה של הפיליפינים גלוריה מקפגל ארויו (2000-2010), ראש ממשלת הודו ה.ד. דב גובדה (1996-1997), נשיא טובגו וטרינידד אנתוני תומאס אקווינס קרמונה (2013-2018) ונשיאת הרפובליקה של סרביה נטשה מיצ'יץ' (2002-2004). ד"ר האק ג'ה האן מון, מייסדת שותפה של UPF, תציע מסר מיוחד של תקווה בנאום המייסדים שלה.

למידע נוסף על עצרת התקווה וצוות החשיבה 2022 לחצו כאן: https://www.rallyofhope.eu

ליצירת קשר:

Media:
Peter Zoehrer, UPF Media Relations - Europe & Middle East
+43 (0)6645238794
[email protected]
UPF.ORG & EUME.UPF.ORG

מולטימדיה

צילום

ד"ר האק ג'ה האן מון, מייסדת שותפה של פדרציית השלום האוניברסלית הפונה לקהל העולמי במהלך עצרת התקווה השישית הווירטואלית והשקת " THINK TANK 2022" (צילום: Business Wire)



מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית כתוצאה מצמיחת מרכזי נתונים באמצעות הגנה על יערות עד, וממנה את Xange.com כשותפה לביצוע אימות ומדידה דיגיטליים (MRV)

Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI