דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים לנדמרק חוגגת 30 שנה כמובילת התעשייה בצמיחה אישית ומקצועית, הכשרה ופיתוח
לנדמרק חוגגת 30 שנה כמובילת התעשייה בצמיחה אישית ומקצועית, הכשרה ופיתוח
חיים נוי 17/09/21 |  צפיות: 838

לנדמרק חוגגת 30 שנה כמובילת התעשייה בצמיחה אישית ומקצועית, הכשרה ופיתוח

יותר מ-3 מיליון איש השתתפו ו-150,000 פרויקטים ללא כוונת רווח ופרו בונו

סן פרנסיסקו, 16 בספטמבר 2021, (BUSINESS WIRE) :

Landmark (Landmark Worldwide), שהוקמה בשנת 1991, חוגגת 30 שנה ליותר משלושה מיליון אנשים ברחבי העולם לאחר שתרמו באופן חיובי ועוצמתי לתוכניותיה. לציון50 שנים להיווסדות החברה, צויין כיהרעיונות ששגשגו לליבת לנדמרק נולדו עם המסירה של ההכשרה הראשונה est בשנת 1971.

כמובילה בתעשיית הצמיחה, ההכשרה והפיתוח האישית והמקצועית, התוכניות והרעיונות של Landmark הסמיכו אנשים במשך חמישה עשורים להעלות באופן דרמטי את איכות חייהם, ובנוסף, להשפיע על תחומי חייהם החשובים להם ביותר.

Marketdata Enterprises, Inc מוציאים לאור של הדו"ח הסופי על תעשיית הפיתוח האישי בארצות הברית, ציינו בדו"ח שלהם לשנת 2021:

*"לנדמרק הוכתרה כאחת מחברות ההכשרה והפיתוח המובילות בעולם על ידי HR.com/James McNeil".

*"ציון דרך מוכר על כך שיש לו את אחד מגופי הפקולטה הטובים ביותר בתחום", ואנשי מקצוע רבים "בענפי הפיתוח האישי והאימון התחילו את דרכם על ידי השתתפות בתוכניות של לנדמרק".

*לנדמרק הוא ייחודי בתעשייה כמו "ספק התוכנית הבלעדי של טרנספורמציה אונטולוגית, טרנספורמציה בהוויה – פריצת דרך שתביא לשינויים מיידיים, מתמשכים ודרמטיים ביעילות ובאיכות החיים של אנשים".

לפני 50 שנה, ההכשרה הראשונהest Trainingשל וורנר ארהרד השיקה את תעשיית הפיתוח האישי ואת תחילתו של מה שהפך מאז לתעשיית אימון העסקים והחיים. רבים מהמושגים שלו תפסו מקום מתמשך בתרבות המיינסטרים, בעסקים ובאקדמיה. כפי שהכיר מגזין טיים, "האובססיה האמריקנית לשינוי, אינה חדשה. היא עתיקה כמו האומה, אבל זה היה וורנר ארהרד שיצר את השינוי המודרני הראשון כאשר ייסד את הסמינרים est בשנת 1971."

ארהרד פרש מההכשרה והשיק קורס חדש, הפורום, בשנת 1985. רעיונותיו של ארהרד (כפי שבאו לידי ביטוי בתוכניותיו) נבחנים בפירוט על ידי שני חוקרים בספר רב המכר, "דבר להיות: וורנר ארהרד", "מרטין היידגר" ו"אפשרות חדשה להיות אנושי".

מתואר כ"אחד ההוגים החותכים והתובנות ביותר של דורנו" על ידי דייוויד איגלמן, Ph.D., חוקר מוח באוניברסיטת סטנפורד וסופר רב המכר של הניו יורק טיימס, ארהרד ביצע את רוב מאמציו האינטלקטואליים בשלושת העשורים האחרונים לעולם האקדמי. עם עמיתיו, הוא כותב תוכניות לימודים ברמה האוניברסיטאית ומלמד ומרצה באוניברסיטאות כולל בית הספר לניהול אנדרסון של UCLA, האקדמיה של חיל האוויר של ארצות הברית, אוניברסיטת סטנפורד, אוניברסיטת הרווארד, אוניברסיטת ייל, מכללת דרטמות ואוניברסיטת ארסמוס.

כיום, Landmark ממשיכה להפוך את התוכניות שלה לזמינות ברחבי העולם, כולל השקת כמעט כל יותר מ -50 התוכניות שלה באינטרנט. Landmark היה וממשיך להיות נתמך על ידי אלפי מנהלים בעלי שם ברחבי העולם, כולל מנכ"לים של תאגידים גלובליים, אקדמאים מכובדים, והומניטריים מוכרים בינלאומיים.

"מה שהרשים אותי מאוד בכל הנוגע ל-Landmark הוא שזה נותן לאנשים גישה מעשית לשינוי התרבות של הארגון ולחולל שינוי משמעותי בפרק זמן קצר באופן מפתיע"

~ מייקל סי. ג'נסן, ג'סי איסידור שטראוס פרופסור למנהל עסקים, אמריטוס באוניברסיטת הרווארד

"הזכייה במדליית זהב באולימפיאדה הייתה יוצאת דופן, וכשקיימתי את פורום לנדמרק, הבנתי שאני יכולה לקבל את אותה רמה של הישג, הגשמה ושמחה בכל חלק בחיי".

~ נטלי קוק, מדליסטית זהב אולימפית

"כאדם שחייו עוסקים בנושאים גלובליים, אני לא יכול לחשוב על תוכנית הכשרה יעילה יותר. אחת התוצאות החשובות ביותר שקיבלתי הייתה היכולת להתמודד עם בעיות גלובליות בלתי פתירות מבלי להתייאש. כתוצאה מההשתתפות ב-Landmark, אנשים משיגים את הכלים לצאת לעולם ולגרום לדברים לקרות"

~ ד"ר צ'ארלס מקניל, יועץ מדיניות בכיר, תוכנית הסביבה של האו"ם

"עדיין לא ראיתי שום דבר אחר שיש לו השפעה חיובית כל כך על היכולת של אנשים להתייחס, לתקשר ולהופיע כציון דרך"

~ פול פיירמן, מייסד ויו"ר/מנכ"ל ריבוק אינטרנשיונל בע"מ

Vanto Group, חברת הייעוץ וההנהלה הגלובלית של Landmark, הוכתרה כאחת מחברות הייעוץ הניהולי הטובות ביותר באמריקה על ידי מגזין פורבס במשך שנתיים רצופות – 2020 ו-2021. בנוסף, Landmark היא הזרז העיקרי למשתתפים ביצירת יותר מ-150,000 פרויקטים ללא כוונת רווח ופרו-בונו, לטובת אנשים, ארגונים וקהילות ברחבי העולם. כמה דוגמאות כוללות:

*לצופים מיוחדים (שעבורם המייסד, בלייק רוקוול הוכתר כגיבור CNN) הייתה השפעה משמעותית על עשרות אלפי ילדים חולים קשה, אחיהם והוריהם בכך שהעניק להם חוויית יום גישה VIP ביותר מ -50 מכללות ואוניברסיטאות גדולות.

*לשתול מיליון עצים: גאשו טאהיר הקים עמותה בשם "קרן גרינלנד לפיתוח" ששתלה יותר ממיליון עצים באתיופיה, ותוך כדי כך הפעילה יותר מ-450 צעירים, והעניקה להם לא רק תחושת כבוד, אלא גם את היכולת לראות עתיד באתיופיה.

*אר.יו. בסדר? יום: פרויקט למניעת התאבדויות שאומצה על ידי כל מדינת אוסטרליה.

Landmark מודה ומודה ליותר משלושה מיליון אנשים שהשתתפו בעבודתה ובהבדל שהם עושים בחייהם, בחייהם של אחרים ובעולם כולו.

לקבלת מידע נוסף אודות לנדמרק והתכניות שלה, בקרו באתר: www.landmarkworldwide.com

אנשי קשר:

Michelle Tennant Nicholson at Wasabi Publicity Inc.
+1-828-749-3200
[email protected]

מקור: Landmark

תוכן הודעה זו בשפת המקור, היא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
זום תפרסם את התוצאות הכספיות לרבעון הראשון של שנת הכספים 2026
Zoom Communications, Inc זום (נאסד"ק: ZM) הודיעה היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון הראשון של שנת הכספים 2026 ביום רביעי, 21 במאי 2025, לאחר סגירת השוק.

אנדרסן גלובל משפרת את יכולות הערכת השווי האירופית באמצעות שיתוף פעולה עם חברת Value & Risk Valuation Services
Andersen Global אנדרסן גלובל ממשיכה לחזק את יכולות הערכת השווי שלה דרך הסכם שיתוף פעולה עם Value & Risk Valuation Services, חברת הערכת שווי אירופאית ידועה המבוססת בגרמניה ומשרדיה שוכנים בלוקסמבורג ובאוסטריה.

CGTN: מדוע יש להחזיר את כתבי היד של צ'ו סילק לסין
CGTN פרסמה מאמר על החזרת כתבי היד של צ'ו סילק (Chu Silk), אוצר תרבות סיני בן למעלה מ-2,000 שנה המוחזק כיום בארצות הברית. המאמר עוקב אחר מסעו של החפץ מגילויו בקבר עתיק ב-1942 ועד להברחתו לאמריקה ב-1946 על ידי האספן ג'ון האדלי קוקס, ומציג ראיות משכנעות של חוקרים סינים ואמריקאים המוכיחים את בעלותה החוקית של סין.

שינויים ב-CSG ו-NetLync Drive MNO ו-MVNO eSIM
השקת פלטפורמת Entitlement SaaS מהדור הבא תסייע למפעילים להגיע מהר יותר לחדשנות בפתרונות eSIM בלבד ולעשות את דרכם בזירת הטלקום המתפתח במהירות

Movellus משיקה את מנתח רשת אספקת החשמל על שבב הראשון בתעשייה
Aeonic Insight PDN IQ מצייד את התעשייה בנראות ואנליטיקת PDN חסרי תקדים ברמת הטרנזיסטור, הנמתחים לאורך כל מחזור החיים של המוצר, מהאפיון ועד הניטור בשטח

Axi חוגגת את שני הסוחרים הראשונים של Axi Select שזכו למימון בגובה מיליון דולר בסידני, אוסטרליה
ברוקרית ה-FX וה-CFD המקוונת המובילה, Axi, הכריזה בגאווה לפני מספר חודשים על סוחרי ה-Axi Select הראשונים אי פעם שהגיעו לרמת Pro M של תוכנית הקצאת ההון שלה, כאשר כל אחד מהם הבטיח מימון בגובה מיליון דולר.

DEBRICHEM® זכה בפרס ההישגיות של IIWCG לשנת 2025 עבור חדשנות בטיפול בפצעים
זכתה להכרה על הקידום הגלובלי של טיפול בפצעים באמצעות חדשנות ויעילות

Denodo Platform 9.2 מספקת חוויית שוק נתונים אינטואיטיבית הנתמכת בידי יכולות בינה מלאכותית יוצרת (GenAI) מתקדמות
המהדורה האחרונה מביאה שימושיות משופרת למשתמשים עסקיים תוך ייעול הפיתוח והניהול עבור משתמשים טכניים יותר

EBC Financial Group מעמיקה את מחויבותה להתאחד במאבק במלריה עם חידוש השותפות הגלובלית והענקת חסות לריצת ה-5K הראשונה אי פעם
משותפות אסטרטגית לפעילות עובדים גלובלית, EBC מצטרף לתנועה העולמית למיגור המלריה לצמיתות

Al Zorah מכריזה על שותפות עם Four Seasons לפתיחת אתר נופש יוקרתי בחוף הים ב-2026, באל זורה, עג’מאן
חברת הפיתוח אל זורה‏Al Zorah Development Company , שותפות בין שלטונות עג’מאן ו-Solidere International, יחד עם Four Seasons, הכריזו על תוכניות לפתיחת אתר נופש של Four Seasons Resort Ajman באל זורה בשנת 2026
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI