דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדוספן מדווחת על פרסום שהוא אבן דרך על הניסיון הראשוני עם מערכת שתלי הסטנטים בקשת אבי העורקים NEXUSTM
אנדוספן מדווחת על פרסום שהוא אבן דרך על הניסיון הראשוני עם מערכת שתלי הסטנטים בקשת אבי העורקים NEXUSTM
חיים נוי |  01/11/21 |  צפיות: 839

אנדוספן מדווחת על פרסום שהוא אבן דרך על הניסיון הראשוני עם מערכת שתלי הסטנטים בקשת אבי העורקים NEXUSTM

הרצליה,1 בנובמבר 2021,BUSINESS WIRE) )

Endospan, חלוצה בתיקון אנדו וסקולרי מהמדף של מחלות קשת אבי העורקים, מודיעה על הפרסום המקוון לפני המהדורה המודפסת בכתב העת Annals of Surgery של המאמר

NEXUS Arch Multicenter Study Evaluating the Initial Experience with a Novel Aortic Arch Stent Graft System מאת פלנר ואחרים.

הפרסום מדווח על התוצאות אחרי 30 יום ושנה אחת של הביצועים והבטיחות של מערכת שתלי הסטנטים בקשת אבי העורקים NEXUSTM בטיפול במחלות באבי העורקים החזי שכוללים את קשת אבי העורקים. הקבוצה כללה 28 חולים במחקר קליני פרוספקטיבי חד זרועי, במסגרת מחקר ראשון בבני אדם (NCT02365454) או כשימוש חמלה עם איסוף נתונים שיטתי (NCT03420066).

"תיקון קשת אבי העורקים הוא עדיין המאתגר ביותר גם בניתוח לב פתוח וגם בתיקון אנדו וסקולרי", אמר ד"ר דייוויד פלנר, מהדסה - המרכז הרפואי של האוניברסיטה העברית, ירושלים. "שיעור ההצלחה הגבוה של ההליך אחרי 30 יום ללא דיווחים על מוות שקשור למפרצות, שבץ משבית או כשל של המכשיר אחרי שנה, מאשר את הבטיחות והיעילות של המכשיר NEXUS™ באוכלוסייה הזאת של חולים בסיכון גבוה".

"מערכת שתלי הסטנטים בקשת אבי העורקים NEXUS היא מערכת השתלים בעלת שני שתלים מהמדף עם אישור CE הראשונה, שפותחה במיוחד כדי לטפל במורפולוגיה והאתגרים ההמודינמיים של קשת אבי העורקים ולהפחית את הסיכון לשבץ", אמר קווין מייברי, מנכ"ל. "הפרסום הזה שהוא אבן דרך מעודד לגבי התוצאות במחקר ה-TRIOMPHE IDE, שמגייס כעת לקראת האישור בארה"ב של מערכת שתלי הסטנטים בקשת אבי העורקים NEXUSTM".

יותר מ-120,000 חולים סובלים ממחלות קשת אבי העורקים בבית החזה בכל שנה בארה"ב ואירופה, ורק כ-25% מאובחנים או מטופלים. למרות התפתחויות משמעותיות, תיקון קשת אבי העורקים באמצעות ניתוח פתוח עדיין כרוך בתמותה ותחלואה גבוהות. חולים עם סיכון רב לפני הניתוח או גורמים אנטומיים לא מותווים לניתוח, אבל מורכבות אנטומית והיעדר מכשירים מאושרים לקשת לעיתים קרובות מנעו תיקון אנדו וסקולרי. זה מקשה על בחירת טיפול או אפילו הופך אותה לבלתי אפשרית עבור חלק מהחולים. הצעת החלופה של תיקון זעיר פולשני מקטינה את הדרישה למחזור דם חוץ גופי ואולי היפותרמיה, וזה מתורגם להפחתת זמן ההליך והאשפוז.

למידע נוסף על NEXUS, בקרו בבקשה באתר www.endospan.com.

אודות אנדוספן

החברה הפרטית אנדוספן, שהמטה שלה בהרצליה (תל אביב), היא חלוצה בתיקון אנדו וסקולרי של מחלות קשת אבי העורקים כולל מפרצות ובתירות. מערכת שתלי הסטנטים בקשת אבי העורקים NEXUSTM של אנדוספן היא המערכת האנדו וסקולרית מהמדף הראשונה עם אישור CE לטיפול בקבוצה שלא מקבלת מספיק שירות של חולים שאובחן אצלם נגע מרחיב בקשת אבי העורקים או לידה. תיקון אנדו וסקולרי זעיר פולשני הוא תקן הטיפול במפרצת בטנית באבי העורקים (AAA), אבל לחולי מחלות קשת אבי העורקים עם מפרצות או בתירות אין כזה מזל ואין להם הרבה ברירות אלא לעבור ניתוח חזה פתוח עם הפולשנות והסיכונים שלו, תקופות אשפוז ארוכות והחלמה ממושכת. למידע נוסף על אנדוספן, בקרו בבקשה באתר שלה בכתובת www.endospan.com.

מערכת שתלי הסטנטים בקשת אבי העורקים NEXUSTM זמינה עכשיו למכירה באירופה ומיועדת לשימוש ניסיוני בלבד בארצות הברית.

אנשי קשר

Kevin Mayberry - CEO

[email protected]

מקור: Endospan

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית כתוצאה מצמיחת מרכזי נתונים באמצעות הגנה על יערות עד, וממנה את Xange.com כשותפה לביצוע אימות ומדידה דיגיטליים (MRV)

Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI