דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Permutive מגייסת 75 מיליון דולר כדי להיות התשתית הפרטית הראשונה לפרסום פרוגרמטי
Permutive מגייסת 75 מיליון דולר כדי להיות התשתית הפרטית הראשונה לפרסום פרוגרמטי
חיים נוי |  02/11/21 |  צפיות: 952

Permutive מגייסת 75 מיליון דולר כדי להיות התשתית הפרטית הראשונה לפרסום פרוגרמטי

המימון יתדלק את המשימה של Permutive לבנות מחדש נתונים בפרסום פרוגרמטי כדי להגן על הפרטיות

לונדון וניו יורק, 2 בנובמבר 2021, (BUSINESS WIRE):

Permutive, פלטפורמת קהל לבעלי אתרים ומפרסמים, המאפשרת מסחר במדיה בצורה בטוחה לפרטיות, השיגה 75 מיליון דולר בסדרה C מ- SoftBank Vision Fund 2. היא מביאה את סך הגיוסים של Permutive עד כה ל-105 מיליון דולר, כאשר המשקיעים הקודמים EQT Ventures, Octopus Ventures ו- ACE & Company השתתפו גם הם. המימון יאפשר ל-Permutive להגדיל את טכנולוגיית המכשיר המוגנת בפטנט שלה ולהרחיב את פלטפורמת הקהל שלה כדי ליצור תשתית גלובלית לפרטיות ראשונה לפרסום פרוגרמטי, כיום תעשייה של 155 מיליארד דולר.

נתונים אישיים מפעילים את הפרסום הדיגיטלי כבר למעלה מעשר שנים; השימוש לרעה בו תפס את תשומת הלב של הרגולטורים והצרכנים. חשבון זה עורר מעבר כוח סייסמי מפרסום פרוגרמטי בבעלות אדטק לרשת פרטית בבעלות של בעל אתר. פלטפורמת הקהל של Permutive, שראתה גידול של פי 20 במודעות ממוקדות בשנתיים האחרונות, בעלי אתרים יכולים לספק חוויית פרסום מותאמת אישית מבלי להתפשר על הפרטיות באמצעות נתוני צד ראשון שהסכימו. החברה בנתה רשימת לקוחות הכוללת כמה מהמפרסמים המוערכים ביותר באירופה ובצפון אמריקה, כולל ניוז קורפ, הרסט, באזפיד, פנסקה, Future plc, הגרדיאן, ווקס מדיה, Insider, הוברט בורדה מדיה וקונדה נאסט אינטרנשיונל.

"בעלי אתרים הם הבסיס של האינטרנט, והיחסים שיש להם עם המשתמשים שלהם הם עמוד השדרה של הפרסום הדיגיטלי", אומר ג'ו רוט, מנכ"ל ומייסד שותף, Permutive. "ככל שהפרטיות תעביר את כלכלת האינטרנט לכיוון הרשת שבבעלות המו"ל, תשתית ראשית לפרטיות תבטיח שהאינטגרציה הבאה של הפרסום הדיגיטלי תהיה חסינה לכאוס פרטיות, תגדל ותשגשג".

מפרסמים קונים ישירות מבעלי אתרים מכיוון שהם בסיס יציב לפרסום מונחה נתונים והם שותפים מהימנים בעת ניווט בהשפעה של שינויים בדפדפן והידוק תקנות הפרטיות. אבל ללא תשתית שתומכת במעבר זה לרשת פרטיות ראשונה בבעלות בעלי אתרים, התעשייה לא תשיג קנה מידה. Permutive יצרה מודל חדש לפרסום דיגיטלי עם פרטיות בבסיסו, שבו בעלי אתרים ומפרסמים יכולים להחזיק ולשלוט בנתונים שלהם תוך תכנון וקנייה של קמפיינים. זה מביא שקיפות, קנה מידה ופרטיות לפרסום פרוגרמטי בפעם הראשונה.

"כדי לבסס רשת פרטיות ראשונה דורשת טכנולוגיה ייחודית. כמובילה בטכנולוגיית המכשיר, Permutive יכולה להביא נוף מסובך שנפגע באופן משמעותי לעתיד בטוח לפרטיות. הטכנולוגיה של החברה פועלת כיום על יותר ממיליארד מכשירים בחודש ברחבי העולם, ואנו רואים הזדמנות אדירה לצמיחה מתמשכת כאשר עיבוד במכשיר מעצב מחדש את אדטק", אומר מקס אורסטרד, משקיע בחברת סופטבנק יועצי השקעות.

המימון של Permutive מגיע בזמן קריטי לתעשיית הפרסום הדיגיטלי. יצירת תשתית ראשית בנושא פרטיות שנבנתה כדי להגן על פרטיות המשתמשים מחדירה אמון, שקיפות ויעילות בהוצאות על מודעות פרוגרמטיות.

הערות לעורך:

אודות Permutive

Permutive בונה מחדש נתונים בפרסום פרוגרמטי כדי להגן על הפרטיות. כפלטפורמת Audience היחידה הבנויה על טכנולוגיה מוגנת בפטנט במכשיר ושמירה על פרטיות, אנו מאפשרים למפרסמים ומפרסמים מובחרים לתכנן, לבנות ולהפעיל קבוצות - כל זאת תוך שמירה על בטיחות הנתונים של כולם.

בשיתוף פעולה עם לקוחות ברחבי אירופה וצפון אמריקה, מפרסמים המשתמשים ב-Permutive כוללים את ניוז קורפ, הרסט, באזפיד, פנסקה מדיה, Future plc, הגרדיאן, ווקס מדיה, Insider, הוברט בורדה מדיה וקונדה נאסט אינטרנשיונל.

למידע נוסף על החברה permutive.com

ליצירת קשר

Bluestripe Group
Zoe Baptie
[email protected]
+44(0)7796 406899

מקור:Permutive

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית כתוצאה מצמיחת מרכזי נתונים באמצעות הגנה על יערות עד, וממנה את Xange.com כשותפה לביצוע אימות ומדידה דיגיטליים (MRV)

Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI