דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת HTEC רכשה את "מומנטום דיזיין לאב" – חברת HTEC, שמעסיקה כבר מעל 1,000 עובדים, תמזג את סטודיו המוצרים הדיגיטליים המוביל בעמק הסיליקון עם כשרון ההנדסה המוביל שלה
קבוצת HTEC רכשה את "מומנטום דיזיין לאב" – חברת HTEC, שמעסיקה כבר מעל 1,000 עובדים, תמזג את סטודיו המוצרים הדיגיטליים המוביל בעמק הסיליקון עם כשרון ההנדסה המוביל שלה
חיים נוי 19/11/21 |  צפיות: 1181

קבוצת HTEC רכשה את "מומנטום דיזיין לאב" – חברת HTEC, שמעסיקה כבר מעל 1,000 עובדים, תמזג את סטודיו המוצרים הדיגיטליים המוביל בעמק הסיליקון עם כשרון ההנדסה המוביל שלה

סן פרנסיסקו, 18 בנובמבר 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

חברת HTEC, חברה עולמית לייעוץ, הנדסת תוכנה ופיתוח מוצרים דיגיטליים אשר נוסדה בסרביה, הכריזה היום על רכישת "מומנטום דיזיין לאב" , אולפן עיצוב מוצר עטור פרסים בעמק הסיליקון.

עצם הרכישה, אשר תחזק אף יותר את יכולות עיצוב המוצר של חברת HTEC, לצד תרומתה המרכזית בתחום ההנדסה, תוביל לכך שהחברה תעסיק מעל 1000 איש ברחבי העולם, בסניפי החברה בארצות הברית, בבריטניה, בהולנד, בשוודיה ובסלובניה. מאז פתיחתה בשנת 2008, כחברת הזנק במדגרת הטכנולוגיה העסקית באוניברסיטת בלגרד, החברה צמחה מ-250 עובדים בארבעה מרכזי פיתוח בתחילת 2020, וכעת מעסיקה מעל 1000 עובדים במשרה מלאה, הפרוסים על פני 12 מיקומים בשש מדינות בדרום אירופה.

מומנטום תסייע לחברת HTEC לבנות מוצרים דיגיטליים, אשר משנות את פניהם של תעשיות ועסקים, ואף משפרות את חייהם של אנשים בכל העולם. רשימת הלקוחות של מומנטום נעה מ- 40 מהחברות הנכללות בדירוג החברות של מגזין פורצ'ן (Fortune), ועד חברות הזנק מסעירות. החברה הובילה את הלקוחות הטכנולוגיים שלה להניב מעל 41 מיליארד דולרים אמריקניים באקזיטים או במסגרת הערכות שווי.

Momentum Design Lab, שהוקמה בשנת 2002, הינה חלוצה ב-CX, UXועיצוב מוצר. החברה דורגה במקום ראשון בעולם בין סוכנויות UX בפלטפורמת המחקר B2B, קלאץ' במשך חמש שנים רצופות ופעולת בארבעה סניפים ברחבי העולם: עמק הסיליקון, ניו יורק, לונדון וסידני. מומחיות התעשיה של מומנטום חובקת תחומי מפתח כגון שירותים פיננסיים, שירותי בריאות, טכנולוגיות שיווק, מדיה ובידור, תוכנות יזמות ומוצרי צריכה, ובכך משלימה את כושרה ההנדסי של חברת HTEC בתחומים הללו.

אלכסנדר קברילו, מנכ"ל קבוצת HTEC אומר: "אני שמח לקבל את מומנטום לקבוצה הצומחת שלנו. במומנטום מצאנו ערכים ותרבות שמתאימה לשלנו - הדחף ללמידה מתמשכת ולצמיחה מקצועית, מוניטין מהמם בקרב לקוחותיה הקיימים, ותשוקה ברורה לספק מצוינות בעת עיצוב פלטפורמות ומוצרים דיגיטליים חשובים. על ידי מיזוג כישרונות טכנולוגיים מובילים ממרכזי ההנדסה שלנו באירופה עם חדשנות מוצר זו בעמק הסיליקון וחשיבה עיצובית, אנו ממוקמים היטב להציע שירותי פיתוח ודיגיטציה מלאים של מוצרים דיגיטליים לחברות הטובות בעולם. אנו נמשיך לחפש חברות החולקות את הערכים והתרבות שלנו, כחלק מאסטרטגיית הצמיחה הרחבה שלנו והמטרה שלנו להפוך לחברה הראשונה מסרביה להנפקה ב- NYSE".

מייסד מומנטום, דיוויד תומסון, אמר: "אנחנו משנים טכנולוגיה, אמפתיה ודמיון במרדף שלנו אחר ערך המוצר ומחפשים את השותף הנכון שיעזור להרחיב את היכולות שלנו כבר כמה שנים. כחברה שממציאה את האפשריעבור הלקוחות שלנו, היה חשוב למצוא שותף שיתאים את מומחיות העיצוב שלנו ואת בסיס הלקוחות שלנו עם כישרון טכנולוגי ברמה עולמית. הידע הטכני העמוק של HTEC עלה על הציפיות שלנו ואנחנו נרגשים לאחד כוחות כדי לבנות מוצרים משבשים, להניע חדשנות ולשנות את האופן שבו העסקים נעשים מבפנים החוצה".

אודות HTEC Group

קבוצת HTEC היא חברת ייעוץ גלובלית, הנדסת תוכנה ופיתוח מוצרים דיגיטליים המעצימה את חברות ההייטק הטובות בעולם, סטארט-אפים, תאגידים וארגוני Fortune 500עם חשיבה חדשנית לעיצוב מוצר ושירותי הנדסה מתוחכמים. עם מטה בסן פרנסיסקו ומשרדים מקומיים בארה"ב, בריטניה, הולנד, שוודיה וסלובניה, כמו גם 12 מרכזי פיתוח טכנולוגיים ברחבי דרום מזרח אירופה, HTEC ממוקמת היטב כדי לספק מוצרים דיגיטליים מתוחכמים ופלטפורמות בתחומים כולל שירותי בריאות, קמעונאות, תחבורה וניידות, לוגיסטיקה, פינטק, אנרגיה ירוקה, מדיה וטכנולוגיה עמוקה.

אודות Momentum

מומנטום (Momentum) הוא סטודיו לעיצוב בעמק הסיליקון שבסיסו בסן מטאו, עם משרדים בניו יורק, לונדון וסידני. החברה מציעה שירותי חשיבה עיצובית וטכנולוגיה בחדשנות במוצר דיגיטלי, ניהול חוויית לקוח וטרנספורמציה דיגיטלית שעבורה דורגה סוכנות ה-UX מספר 1 בעולם על Clutch.co במשך 5 שנים ברציפות. לקוחותיה נעים בין סטארט-אפים לחברות פורצ'ן 100.

 

ליצירת קשר

Jovana Osterday,

HTEC PR Manager,

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mavenir מקבלת את אות הנשיא בטקס פרסי החדשנות המובייל הלווייני של MSUA לשנת 2026
החברה זכתה להוקרה עבור חדשנות יוצאת דופן עבור פתרונות מובייל מבוססי בינה מלאכותית הפועלים על ענן עבור רשתות יבשתיות ולא יבשתיות

Datavault AI ו-Coppercore Inc מכריזות על יצירת אסימוני משאבי נחושת באיכות גבוהה לתוך Coppercoin™
הנפקה ראשונית של Coppercoin™ בהיקף של 100 מיליון דולר תקבע סטנדרט בתעשייה עבור אסימונים מבוססי נחושת

WeRide ואובר משיקות פעילות גביית תעריפי רובוטקסי ללא נהג בדובאי, ומאיצות את הניידות האוטונומית במזרח התיכון.
הפעילות הציבורית החלה היום במחוזות אום סוקים וג'ומיירה נוסעים בדובאי יכולים כעת להזמין רובוטקסי ללא נהג לחלוטין של WeRide דרך אפליקציית Uber מאושר על ידי רשות הדרכים והתחבורה של דובאי, התומכת ביעד האמירות של 25% נסיעות אוטונומיות עד 2030

Qodo מגייסת 70 מיליון דולר כדי להאיץ את המאבק נגד גלישת תוכנה מ-OpenClaw ו- Claude Code
המימון בסדרה B, בהובלת Qumra Capital, מקדם את פלטפורמת סקירת הקוד והריבונות, שנבנתה במיוחד לאימות ולניהול קוד בינה מלאכותית בייצור

Mandela Dollar (MUSD) הוכרז לקידום מורשתו של מנדלה להכלה כלכלית עבור קהילות מוחלשות ברחבי העולם
Datavault AI Inc, Mandela Dlamini & Manaway L.L.C, ו-Unity Reserve Holdings L.L.C משיקות את המטבע היציב MUSD לקידום הכללה פיננסית וכדי לכבד את מורשתו של נלסון מנדלה הודעה לעיתונות זו מעדכנת את הגרסה הקודמת שהכילה מידע שגוי

כוח אדם בטוח דורש מודלים חדשים של טיפול, לא רק יותר קלינאים, נמסר מצוות משימה גלובלי
הדו"ח בהובלת TruMerit מדגיש מודלים חדשניים של גיוס עובדים, טיפול מבוסס טכנולוגיה וגישות מבוססות צוות לחיזוק מערכות הבריאות ברחבי העולם.

Mandela Dollar (MUSD) הוכרז לקידום מורשתו של מנדלה להכלה כלכלית עבור קהילות מוחלשות ברחבי העולם
Datavault AI Inc, Mandela Dlamini & Manaway L.L.C, ו-Unity Reserve Holdings L.L.C משיקות את המטבע היציב MUSD לקידום הכללה פיננסית וכדי לכבד את מורשתו של נלסון מנדלה

כיצד חברות מפחיתות פליטות בנסיעות עסקים באמצעות שינויים דיגיטליים קטנים, על פי Holafly for Business
ככל שחברות מתמודדות עם לחץ גובר מצד משקיעים, רגולטורים והתחייבויות ESG להפחית את טביעת הרגל הפחמנית שלהן, נסיעות עסקיות מתפתחות כתחום שבו שינויים תפעוליים קטנים יכולים להביא להשפעה מדידה.

חודש כדור הארץ 2026: 42% מהמטיילים אומרים שהם נוקטים צעדים כדי לנסוע באחריות רבה יותר, לפי Holafly
Holafly, ספקית ה-eSIM המובילה, חושפת תובנות חדשות לגבי האופן שבו קיימות מעצבת החלטות נסיעות ברחבי העולם. על פי נתונים מדו"ח Holafly eSIM & Travel , 42% מהמטיילים אומרים שהם נוקטים באופן פעיל בצעדים לנסיעה אחראית יותר, דבר המדגיש מודעות גוברת להשפעה הסביבתית בקרב חוקרים מסביב לעולם.

רוזן, משרד עורכי דין מיומן לזכויות משקיעים, מעודד את משקיעי SUPER MICRO COMPUTER, INC לקבל ייעוץ
רוזן, משרד עורכי דין מיומן לזכויות משקיעים, מעודד את משקיעי SUPER MICRO COMPUTER, INC לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – SMCI
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI