דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים זנאס ביופארמה ממנה את ד"ר ג'ון אורלוף לדירקטוריון
זנאס ביופארמה ממנה את ד"ר ג'ון אורלוף לדירקטוריון
חיים נוי 06/01/22 |  צפיות: 1014

זנאס ביופארמה ממנה את ד"ר ג'ון אורלוף לדירקטוריון

בוסטון ושאנגחאי, 6 בינואר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

Zenas BioPharma, חברה ביופארמה גלובלית המחויבת להפוך למובילה בפיתוח ואספקה של טיפולים מבוססי מערכת החיסון, הודיעה היום על מינויו של ד"ר ג'ון אורלוף, לדירקטוריון שלה. ד"ר אורלוף מצטרף לדירקטוריון Zenas עם ניסיון של למעלה מ-25 שנה בהובלת ארגוני מחקר ופיתוח גלובליים בתחומים טיפוליים רבים, לרבות מחלות אוטואימוניות.

"אנו שמחים מאוד לקבל בברכה את ד"ר אורלוף לדירקטוריון Zenas ", אמר לוני מולדר, מייסד ויו"ר Zenas. "המנהיגות של ג'ון והמומחיות הנרחבת שלו במחקר, פיתוח ועניינים רפואיים ורגולטוריים יהיו יקרי ערך כאשר נקדם את הפורטפוליו שלנו של טיפולים חדשניים המבוססים על מערכת החיסון ונמשיך להרחיב את היכולות שלנו באמצעות פיתוח עסקי".

"אני שמח לעבוד עם צוות ההנהלה של Zenas ודירקטורים אחרים כשהחברה מתקדמת במהירות בצנרת מרגשת המבוססת על מערכת החיסון", אמר ד"ר אורלוף. "אני מצפה לתרום להמשך פיתוח החברה, כאשר היא שואפת לספק את ייעודה להביא תרופות חדשניות לחולים נזקקים".

ד"ר אורלוף משמש כיום כשותף במיזם עם Agent Capital. בתפקידו הניהולי האחרון, הוא כיהן כסגן נשיא בכיר וראש מחקר ופיתוח באלקסיון, שם ניהל בהרחבת צינור הפיתוח ל-30 תוכניות תמכה ברכישה האחרונה של Alexion על ידי אסטרהזנקה ב-39 מיליארד דולר.

לפני Alexion, ד"ר אורלוף כיהן כמנהל המו"פ העולמי ומנהל מדעי ראשי בBaxalta-, וכן מילא תפקידי ניהול בכירים בחברת נובליון, בקסטר אינטרנשיונל, מרק סרונו, נוברטיס ומעבדות המחקר מרק. לפני שנכנס לתעשיית הביופארמה, הוא היה חבר סגל בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת ייל. ד"ר אורלוף קיבל תואר ראשון בכימיה ממכללת דארטמות', סיים את התואר הרפואי שלו מאוניברסיטת ורמונט, המכללה לרפואה והשלים מלגה באנדוקרינולוגיה ומטבוליזם בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת ייל.

אודות Zenas BioPharma

Zenas BioPharma היא חברת ביופארמה חוצת גבולות (הבסיס שלה סיני-אמריקני) שמחויבת להפוך למובילה גלובלית בפיתוח והאספקה של ריפויים מבוססי חיסונים לחולים בארה"ב, בסין ובכל העולם. זינאס מקדמת במהירות תחום פיתוח עמוק של תרופות חדשניות שממשיכים לגדול באמצעות אסטרטגיית הפיתוח העסקי המוצלחת שלנו. צוות ההנהלה המנוסה ורשת השותפים העסקיים שלנו מניעים מצוינות תפעולית כדי לספק טיפולים פוטנציאלית משני מצב כדי לשפר את החיים של אנשים שמתמודדים עם מחלות אוטואימוניות ונדירות. למידע נוסף על Zenas BioPharma, בקרו בבקשה באתר www.zenasbio.com ותעקבו אחרינו בטוויטר ב- @ZenasBioPharmaוב-LinkedIn.

ליצירת קשר:

Investor and Media Contact:
Joe Farmer
Zenas BioPharma
[email protected]



*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מקריפטוגרפיה לזהב: UEX משיקה טורניר מסחר ראשון חוצה נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את UEX Futures League, תחרות מסחר חדשה המאחדת את שווקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים בפורמט תחרותי אחד

מחקר חדש של KnowBe4 מזהיר: סוכני בינה מלאכותית בלתי מפוקחים ודיפ-פייקים מתוחכמים מהווים איום חמור על ארגונים באיחוד האמירויות הערביות ובערב הסעודית
מחקר עולמי חושף כי 24% מהארגונים באיחוד האמירויות ובערב הסעודית כבר משתמשים בסוכני בינה מלאכותית אוטונומיים ללא פיקוח מספק, בעוד ש-52% מהעובדים מודים כי לא יצליחו, ככל הנראה, לזהות מתקפות מתוחכמות כמו דיפ-פייקים

Corpay Cross-Border נבחרה לשותפת המט"ח (FX) הגלובלית הרשמית של Fever
אספקת גישה לפתרונות ניהול סיכוני מטבע ותשלומים בינלאומיים

מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד חושף שני כוכבי מישלן, 14 כוכב מישלן אחד ו-35 תוארי המלצות ברשימת ביב גורמה
מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד 2026 הכיר ב-110 מסעדות ברחבי אוקלנד, וולינגטון, כרייסטצ'רץ' וקווינסטאון, וחגג איכות יוצאת דופן, יצירתיות ותחושה חזקה של מקום.

אנדרסן גלובל מעמיקה את יכולותיה בתחומי המס והניידות הגלובלית בגרמניה
חברת Andersen Global מחזקת את נוכחותה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Lohr and Company (L+C) , פלטפורמת ייעוץ מס בהובלת מנהלים בכירים, המספקת פתרונות מעשיים ומהירים בתחומי ציות מס, מיסוי בינלאומי, ניידות גלובלית ומחירי העברה.

Steel Partners Holdings L.P.‎ שלחה מכתב לדירקטוריון InMode Ltd.‎ המעלה חששות חמורים בנוגע להצעת רכישה בהובלת המנכ"ל, אשר עלולה לפגוע בערך החברה
מזהירה את הדירקטוריון שלא לקבל את הצעת הרכישה הבעייתית מבחינת ניגודי עניינים, בסך 16.20 דולר למניה, אשר נמוכה משמעותית מהצעות בסך 18.00 דולר למניה ומעלה שנדחו בעבר.

Bitget משיקה את TradFi 101 כדי להכין את המשתמשים לעידן הבורסה האוניברסלית
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את TradFi 101, יוזמה חינוכית לטווח אורך שנועדה לעזור למשתמשים קריפטוגרפים להבין שווקים פיננסיים מסורתיים, ולנווט בצומת ההולך וגדל בין נכסים דיגיטליים לשוק הפיננסים הגלובלי.

קבוצת EBC Financial Group והמחלקה לכלכלה של אוניברסיטת אוקספורד מחדשות את השותפות בנושא חינוך כלכלי ציבורי
שיתוף פעולה בן שלוש שנים להרחבת הגישה למחקר כלכלי באמצעות סדרת הוובינרים "מה כלכלנים באמת עושים"

CGTN: מהעם ולמען העם: מה מסמלת מדליית 1 ביולי
CGTN פרסמה מאמר הבוחן את הערכים המגולמים במדליית ה-1 ביולי. באמצעות סיפוריהם של המועמדים המומלצים לשנה זו, במאמר מודגש כיצד דורות של חברי המפלגה הקומוניסטית של סין (CPC) שמרו על קשר איתן עם העם, הקדישו את עצמם לשירות הציבור והמשיכו לשמר את הרוח המכוננת של המפלגה.

מדיסקה פותחת פרק חדש בהובלת המייסד אנטוניו דוס סנטוס
Medisca הודיעה היום כי המייסד ויו"ר החברה, אנטוניו דוס סנטוס, שב לתפקיד המנכ"ל עם כניסת החברה לפרק הצמיחה הבא שלה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI