דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים עדכון בעלי מניות Cuentas 2022
עדכון בעלי מניות Cuentas 2022
חיים נוי 06/01/22 |  צפיות: 1175

עדכון בעלי מניות Cuentas 2022

מיאמי, פלורידה, 4 בינואר 2022, (ACCESSWIRE) :

Cuentas, Inc (נאסד"ק: CUEN & (CUENW ('Cuentas'), ספקית פינטק מובילה של שירותי בנקאות ותשלומים ניידים, מכריזה על עדכון בעלי המניות שלה עבור 2021-2022 בהיבטים של אסטרטגיות מוצר, ערוצים ואסטרטגיות צמיחה.

ב-2021 הציגה החברה אסטרטגיית צמיחה מדורגת חדשה כדי להביא את Cuentas לשוק הלטיני וההיספני, כחלק מהאסטרטגיה ארוכת הטווח שלה להרחיב את היקף הפעילות הגלובלית בשנים הקרובות.

בפברואר 2021, החברה נרשמה לנאסד"ק לצורך הנפקה שהובילה להשקעה של 12 מיליון דולר בחברה, הזרמת הון שאפשרה הוספת עובדי מפתח, שיפורים מרכזיים במוצר הליבה שלנו, ושדרוגים ותיקונים ב-Cuentas App, האפליקציה המעניקה למשתמשים גישה טובה יותר לכלים הפיננסיים שבארנק.

במהלך 2021, שיתפנו פעולה עם ווסטרן יוניון כדי לספק העברות כספים חוצות גבולות ליותר מ-200 מדינות ברחבי העולם באמצעות תשלומים מ-Cuentas Mobile App שלנו, והמשכנו באדיקות עם השילוב של קישוריות ה-API שלנו, שיושק בקרוב לבסיס המשתמשים שלנו. יחד עם היכולת לספק תשלומי חשבונות בינלאומיים ב-2022, Cuentas אמורה ליצור הבחנה חשובה ומבדילה בתחום הבנקאות הדיגיטלית הניידת והמרחב של אפליקציות הארנקים הדיגיטליים.

ביולי 2021, השווקים אימתו את המומנטום שלנו כאשר סחרנו ביותר מ-200 מיליון מניות כששווי כוח הקנייה הגיע ל-9.25 דולר.

באוגוסט, מיננו את ג'פרי ד. ג'ונסון למנכ"ל Cuentas והוא מצטרף לחזון המייסדים שלנו לקחת את Cuentas לשלב הבא שלה. לניסיון והיחסים הרבים של ג'ף בתחומי הפינטק, הארנק הנייד והתשלומים הניידים כבר יש השפעה רבה מאוד על אסטרטגיות הצמיחה שלנו. Cuentas גם הוסיפה חברה עצמאית מרכזית לדירקטוריון שלה, קרול פפר, מנכ"לית Pepper International, כדי לעזור להדריך את החברה במסע שלה בהתאם למפת הדרכים Cuentas Global Strategy Markets.

במחצית השנייה של 2021, עבדנו במרץ כדי לשפר את העומק והעוצמה התפעולית הדרושים כדי לתמוך בחוויית משתמש מובחנת, כמו גם כדי לאחד את צבירת הנתונים במטרה לקשר את כל הפלטפורמות שלנו יחד. כחלק מהמאמץ הזה, הארכנו חוזים עם שותפים מרכזיים, ובנינו קשרים עם שותפי שיווק ונתונים חדשים שיסייעו לנו להתאים את תוכניות ניתוח הנתונים והרחבת השוק שלנו ל-2022 ואילך.

ברבעון הרביעי של 2021, התחלנו בניהול קונספט שיווקי באחד מהאזורים הגיאוגרפיים בו אנו מתמקדים, והוא יהווה את המתווה שלנו לאזורים אחרים ברחבי ארצות הברית, תוך מינוף הידע שנרכש מכריית נתונים בזמן אמת על פני ערוצי שיווק רבים. כדי לעמוד בתוכניות אסטרטגיית רכישה מסוימות, התחלנו בהשקת כרטיסי המעבר שלנו בניו יורק עם השקה רכה בדצמבר 2021 ונמשיך ב-2022 להרחיב את ההפצה שלנו באמצעות שותפים ברשת חנויות הממכר שלנו, שיאפשרו שימוש ב-WiFi 6 במקומות מרכזיים ליד מוקדי תחבורה ציבורית עם השותפים הנוכחיים שלנו.

בזמן שאנו מאיצים את הצמיחה ב-2022, אנו בוחנים ללא הרף יעדי רכישה שמגדילים את בסיס המשתמשים שלנו וגם את המוצרים שאנחנו מספקים לבסיס הזה. במקביל, כרטיסי OMNY Reloadable זמינים בשוק ואמורים לספק יתרונות משמעותיים למשתמשי Cuentas שמשתמשים ב-NY Metro Cards כבר שנים רבות. OMNY מקודמת כחלופת התעבורה הציבורית החדשה שתעזור לצרכנים ותהפוך את ההחזקה בכרטיסי Cuentas לנוחה מאוד.

"אני מאוד גאה ובטוח מאוד ש-Cuentas בנתה את האפליקציה הניידת הנכונה כדי לשרת לטינים ומהגרים בארצות הברית ובקרוב במדינות גדולות כמו מקסיקו וב-CGG (מדינות המפרץ)", אמר אריק מימון, מייסד שותף ויו"ר בכיר של Cuentas . "מנקודה זו והלאה יש לנו את רוב הכלים והטכנולוגיה שיהפכו את Cuentas Mobile App לאפליקציה שתשנה את אורח החיים של אנשים ותספק חיסכון ללקוחות שלנו".

אודות קואנטס

Cuentas, Inc. (נאסד"ק: CUEN & (CUENW היא ספקית שירותי פינטק אלקטרוני ומסחר אלקטרוני עם טכנולוגיה קניינית שמיועדת לספק פתרונות לאוכלוסייה ההיספנית והלטינו שלא מקבלת מספיק שירותי בנקאות או בכלל לא. המוצרים והשירותים שלנו מרחיבים את הגישה לשירותי בנקאות ניידים ומקוונים כולל חיוב ששולם מראש, פיקדונות ACH, גישה למזומן באמצעות כספומט, העברות כספים מקומיות ובינלאומיות, משיכת מזומנים ביותר מ-70,000 מיקומים. כרטיס Cuentas לשימוש כללי נטען מחדש (GPR) כולל ארנק דיגיטלי, הנחות לרכישות אצל קמעונאים פיזיים מקוונים גדולים, הטבות ויכולת לרכוש תוכן דיגיטלי. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://cuentas.com/.

ליצירת קשר

Investor Relations

Cuentas, Inc.

800-611-3622

[email protected]

מקור: Cuentas, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCSSEWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GTCFX מסכמת יומיים של דיונים על השוק ב-Wiki Finance Expo Hong Kong 2026
GTCFX סיימה ב-24 ביולי את השתתפותה בתערוכת Wiki Finance Expo Hong Kong 2026; האירוע, שנמשך יומיים במלון Hopewell ברובע וואן צ'אי (Wan Chai), הפגיש את הברוקרים באופן ישיר עם סוחרים, משקיעים ואנשי מקצוע מהתעשייה – הן מהאזור והן ממקומות נוספים.

Bitget, לפי דיווח של CoinGlass, מדורגת במקום השני בעומק הנזילות של ETH במחצית הראשונה של 2026
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, דורגה בין זירות המסחר המובילות לנזילות בנגזרות של BTC ו-ETH במחצית הראשונה של 2026, על פי CoinGlass 2026 Semi-Annual Cryptocurrency Derivatives Market Report, דו"ח המדגיש את תפקידה ההלך וגדל של הבורסה בתמיכה בביצוע עמוק בנכסים קריפטוגרפים מרכזיים ככל ששוקי הנגזרות הופכים לסלקטיביים יותר.

נאפסטר,‏ DETASAD ולנובו מאפשרות תשתית בינה מלאכותית ריבונית לתמיכה בפריסה מקומית בערב הסעודית
חברת החדשנות Napster, המניעה את הדור הבא של בינה מלאכותית (AI) מוחשית ובעלת יכולת פעולה עצמאית, הודיעה היום על שיתוף פעולה עם החברות DETECON AL SAUDIA (DETASAD) ולנובו, במטרה לספק תשתית בינה מלאכותית ריבונית בממלכת ערב הסעודית

ריסקיפייד תדווח ביום רביעי, ה-12 באוגוסט על התוצאות הכספיות לרבעון השני של 2026
ריסקיפייד ‏Riskified Ltd ‏(NYSE: RSKD), מובילה עולמית בתחום מניעת הונאות ומודיעין סיכונים במסחר אלקטרוני, הודיעה היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של שנת 2026 ב-12 באוגוסט 2026, לפני פתיחת המסחר.

סקירה של 31 מחקרים מצאה כי מזון טבעוני לכלבים ולחתולים מתעכל היטב
סקירה מדעית חדשה מצאה כי מזון טבעוני לכלבים ולחתולים, כמו גם תזונה צמחונית לחיות מחמד – כל עוד הם מאוזנים מבחינה תזונתית – מתעכלים בדרך כלל היטב ודומים במידה רבה לתזונה קונבנציונלית המבוססת על בשר

OpenGate Capital מבצעת עסקה לרכישת Merak — הפעילות הגלובלית בתחום מערכות מיזוג האוויר לרכבות של Knorr-Bremse
OpenGate Capital, חברת השקעות פרטיות גלובלית, הודיעה היום כי חתמה על הסכם מחייב לרכישת Merak, הפעילות הגלובלית בתחום מערכות מיזוג האוויר לרכבות של Knorr-Bremse, חברה תעשייתית גרמנית ציבורית הנסחרת בבורסה. תנאי העסקה לא נחשפו.

מרי קיי פרסמה את דו"ח הקיימות לשנת 2026, המציג התקדמות משמעותית ובעלת השפעה בתחומי החברה, הכלכלה והסביבה ברחבי העולם
מותג היופי דורג במקום ה-8 ברשימת המותגים בעלי ההשפעה החברתית הטובים ביותר של פורבס לשנת 2026

QualityKiosk נבחרה כשותפת השירותים המנוהלים של המרכז הארגוני למצוינות בתחום הבדיקות של UAB
החברה מספקת תמיכה בהמרה הדיגיטלית של UAB באמצעות הנדסת איכות המבוססת על בינה מלאכותית, בגישה המתמקדת באוטומציה תחילה, לשיפור חוויית הלקוח, החוסן התפעולי והעמידה בדרישות רגולטוריות.

ExaGrid משחררת את גרסה 8.1
העדכון האחרון כולל תמיכה ב-Cohesity DataProtect, מכסות שיתוף עבור ספקי MSP והצפנת NFS בעת העברת הנתונים ברשת

מעבר לשריקת הסיום: LEPAS מקדמת ניידות אלגנטית באמצעות ההיצע הגלובלי שלה
LEPAS, מותג רכבי האנרגיה החדשה (NEV) של Chery Auto הממוקם בטווח שבין רמת הביניים לפרמיום, מקדם את התרחבותו בשווקים הגלובליים באמצעות היצע דגמים מקיף הכולל את ה-LEPAS L4 EV, ה-LEPAS L6 EV וה-LEPAS L8 PHEV.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI