דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים OKX עוקפת את הבורסות הקריפטוגרפיות העולמיות ומתמקמת כשנייה בגודלה, והיא ממתגת עצמה מחדש כספקית שירותים חוצי פלטפורמות
OKX עוקפת את הבורסות הקריפטוגרפיות העולמיות ומתמקמת כשנייה בגודלה, והיא ממתגת עצמה מחדש כספקית שירותים חוצי פלטפורמות
חיים נוי |  18/01/22 |  צפיות: 713

OKX עוקפת את הבורסות הקריפטוגרפיות העולמיות ומתמקמת כשנייה בגודלה, והיא ממתגת עצמה מחדש כספקית שירותים חוצי פלטפורמות

המותג החדש OKX מחליף את OKEx, והוא מדגיש את חבילת מוצרי ההשקעות בקריפטוגרפיה, NFT ו-DeFi החזקה של הפלטפורמה

ויקטוריה, 18 בינואר 2022, (GLOBE NEWSWIRE):

OKX, שהפכה לאחרונה לבורסת המטבעות הקריפטוגרפים השנייה בגודלה בעולם לפי נפח מסחר בספוט, הכריזה היום על מיתוג מחדש של כלל החברה שמטרתו לשקף את הדינמיות והאימוץ המואץ של מטבעות קריפטוגרפים. OKX, שנוסדה ב-2017 כשירות למסחר במטבעות קריפטוגרפים, צברה מאז למעלה מ-20 מיליון משתמשים והרחיבה את חבילת מוצרי ההשקעה בנכסים דיגיטליים שלה כך שתכלול את OKX Earn, כלי שמאפשר להרוויח הכנסות קריפטוגרפיות פסיביות; שוק NFT ומרכז לגילוי יישומים מבוזרים; ולאחרונה, את MetaX, המצב המבוזר החדש של OKX המציע לוח מחוונים חוצה תחומים וארנק Web 3.0 עצמי לאחסון נכסים דיגיטליים, כולל NFT.

שינוי זה, כפי שהודגש על ידי החלפת שם החברה מ-OKEx ל-OKX, משקף את המספר ההולך וגדל של הזדמנויות ליצירת עושר שמציעה הפלטפורמה מעבר לבורסה בה משקיעים משתמשים כדי לסחור במאות נכסים דיגיטליים בשוקי הספוט, המרווחים והנגזרות.

כחלק מהמהלך, OKX הכריזה על משימתה "להסיר מחסומים ליצירת עושר על ידי מתן גישה לכל מה שמחכה לנו בעתיד המבוזר שלנו". משימה זו מדגישה את ההתפתחות המתמשכת של הפלטפורמה אל עבר ביזור, וזה כולל מתן אפשרות למשקיעים להחזיק בעצמם בנכסים הדיגיטליים שלהם. להבדיל מבורסות קריפטוגרפיות מרכזיות אחרות, OKX מחויבת להפחית בהדרגה את רמת המעורבות של החברה בפעילות המשתמשים, כשהמטרה הסופית היא לבטל לחלוטין את התיווך.

"OKX משתנה אל מעבר למודל החליפין הריכוזי הסטנדרטי כדי להעניק ללקוחותינו חווית מטבעות קריפטוגרפים מקצה לקצה", אמר ג'יי האו, מנכ"ל OKX. "והכי חשוב הוא שאנחנו עושים זאת תוך שמירה על עקרונות הליבה של המטבעות הקריפטוגרפים - ביזור ואוטונומיה. המטרה שלנו היא לתת ללקוחות את הכלים הדרושים להם כדי להרוויח, להעביר, ולבזבז את הונם בקלות ובבטחה, כראות עיניהם, ללא תיווך שלנו. הורדנו את ה-E מהשם שלנו כי אנחנו הרבה יותר מבורסה, בדיוק כמו שנכס קריפטוגרפי הוא הרבה יותר מנכס ספקולטיבי".

OKX, שמציעה רשימה של יותר מ-250 נכסים דיגיטליים, שמחזיקה זמן רב בדירוג מספר 1 בהיבט של נפחי המסחר בחוזים עתידיים במטבעות קריפטוגרפים, הפכה לאחרונה לפלטפורמת הספוט במטבעות קריפטוגרפים השנייה בגודלה בעולם. ב-2021 נפח המסחר הכולל בפלטפורמה, כולל מכשירי ספוט ונגזרות, צמח ביותר מ-700%, בעוד שמספר העסקאות שבוצעו בפלטפורמה גדל ביותר מ-480%. הימור, חיסכון והנפקות DeFi באמצעות OKX Earn הסתכמו ביותר מ-5.1 מיליארד דולר שהופקדו בידי משתמשים, ויצרו תשלומים של למעלה מ-314 מיליון דולר בהכנסה פסיבית בשנה האחרונה.

למידע נוסף, בקרו באתר OKX.com ועקבו אחר @OKXבטוויטר.

אודות OKX

OKX, שנוסדה ב-2017, היא בורסת ואקו סיסטם של מטבעות קריפטוגרפים מובילים בעולם. OKX אימצה באופן חדשני את טכנולוגיית הבלוקצ'יין כדי לעצב מחדש את האקו סיסטם הפיננסי, והיא מציעה כמה מהמוצרים, הפתרונות וכלי המסחר המגוונים והמתוחכמים ביותר בשוק. OKX היא זוכה לאמון של יותר מ-20 מיליון אנשים ב-180 אזורים ברחבי העולם, והמשימה שלה היא להסיר מחסומים ליצירת עושר על ידי מתן גישה לכל מה שהעתיד המבוזר טומן בחובו. עם המחויבות הבלתי מעורערת שלה לחדשנות, OKX רואה בעיני רוחה עולם של הכלה פיננסית לכולם באמצעות הכוח של הקריפטוגרפיה והמימון המבוזר.

ליצירת קשר:

Email: [email protected]
Olivia Capozzalo:
[email protected]
@oliviacap (Telegram)

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS

ZNAKI FM מרחיבה את המהדורה הערבית שלה ומביאה את רשת החדשות והמידע שלה לקוראים במזרח התיכון
ZNAKI FM הודיעה היום על הרחבת המהדורה הערבית שלה בכתובת znaki.fm/ar. הפלטפורמה הרב-לשונית מציעה לקוראים דוברי ערבית חדשות מסביב לשעון בנושאי פוליטיקה, כלכלה, ספורט, תרבות, ידוענים וסגנון חיים – מאזור המפרץ, מצרים והעולם הערבי הרחב.

מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI