דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים עם גידול של 150 לקוחות בשנה האחרונה - חברת הסייבר Vicarius מגייסת 24 מליון דולר
עם גידול של 150 לקוחות בשנה האחרונה - חברת הסייבר Vicarius מגייסת 24 מליון דולר
חיים נוי |  09/02/22 |  צפיות: 1262

עם גידול של 150 לקוחות בשנה האחרונה - חברת הסייבר Vicarius מגייסת 24 מליון דולר

הגיוס בהובלת AllegisCyber Capital, קרן JVP ו-AlleyCorp נועד לתמוך במגמת הצמיחה של Vicarius שפיתחה פתרון אוטונומי לניהול פרצות אבטחה

תל אביב וניו יורק, 9 בפברואר 2022, (BUSINESS WIRE):

חברת הסייבר Vicarius, שפיתחה פלטפורמה חדשנית לתיקון אוטונומי של פרצות אבטחה בארגונים מבוססי ענן, השלימה גיוס בהיקף של 24 מיליון דולר בהובלת AllegisCyber Capital, קרן JVP ו-AlleyCorp ובהשתתפות בכירים מ-Okta ,SecurityScorecard ו-Exabeam.

סבב הגיוס הנוכחי יאפשר ל-Vicarius לשלש את מספר העובדים עד לתום השנה הנוכחית. החברה תשתמש בכספי הגיוס להרחבת צוותי המכירות, התמיכה והפיתוח, וזאת כדי לתת מענה מקיף ליותר מ-150 הלקוחות הפעילים של החברה, והן לאלה שיצטרפו בעתיד.

Vicarius, שנוסדה ב-2016 על ידי מיכאל אסרף, רועי כהן ויוסי זאבי, פועלת היום מניו יורק ותל אביב. הפתרון החלוצי שהחברה פיתחה, מאפשר שיתוף פעולה מיטבי בין צוותי IT וצוותי אבטחת המידע.

כיום, פרצות אבטחה מטופלות על ידי שתי מחלקות: אבטחת מידע ו-IT. ברוב המקרים צוותי אבטחת המידע אחראים על זיהוי פרצות אבטחה ותיעדופן, בעוד צוותי ה-IT אחראים על תיקונן.

צוותי אבטחת המידע מוכרחים להגן על הרשתות שלהם ולנהל היגיינת סייבר כלל-ארגונית, ולאחר הערכת הפגיעויות שבהן יש לטפל הם מעדכנים את צוותי ה-IT באשר לעדכוני האבטחה הזמינים. בקרב צוותי ה-IT קיים החשש שהעדכונים יגרמו להשבתת המערכות או יפגעו בעבודה השוטפת של עובדי הארגון. התוצאה היא שהבעיה נמשכת, הרשתות נותרות פגיעות והסיכון אינו מנוהל כראוי.

"זו בעיה בת 15 שנים שטרם נפתרה", מסביר מיכאל אסרף, מנכ"ל Vicarius, "מניסיוננו, אנו מבינים את הבעייתיות והתסכול כאשר קיים חוסר סנכרון בתהליכי תיקון נאותים. הטכנולוגיה שלנו מאחדת את צוותי האבטחה וה-IT כדי שאלה יוכלו לטפל בבעיות האבטחה שלהם בצורה יעילה יותר".

Vicarius שמה לה למטרה להוביל שינוי בתהליך זה שמנוהל היום ב-4-5 מערכות שונות שנותנות מענה רק לחלק מהבעיה, המוצר של החברה הוא מוצר אחוד שנותן מענה מקצה לקצה. בכוונת החברה לשנות את הנוהג בן עשרות השנים של אבטחה תגובתית ותיקונים תלויי-ספק, Vicarius מתמקדת בפעולות יזומות לנטרול סיכונים גם במקרים בהם אין אפשרות להתקין עדכון או לשדרג גרסה.

לדברי גדי פורת, שותף כללי ב-JVP, "ל- Vicarius יש צוות חזק, חזון ברור וטכנולוגיה יוצאת דופן. עדכון גרסאות הוא הליך סטנדרטי שקורה בכל חברה בארגונים גדולים ובינוניים. אם לא מעדכנים גרסה גובר הפוטנציאל לפרצה. Vicarius מאפשרת לאנשי ה-IT והאבטחה בארגון לקבל תמונה מלאה בזמן אמת על כלל המערכות בארגון, תהליך זה כולל: זיהוי, תעדוף והגנה על תוכנות, מיפוי החולשות, חשיפת איומי סייבר ותעדוף הטיפול בהם, תוך שליטה מלאה במערכת ואפשרות לחסום את הפרצות גם לפני שמתקבלות הגרסאות החדשות. לחברה יש פוטנציאל גדול להפוך למובילת שוק ואנו שמחים לסייע לצוות לממש את יעד זה".

מוצר הדגל של החברה, TOPIA, הוא מוצר ענן המזהה ומנתח חורי אבטחה ידועים (CVE) ולא ידועים באפליקציות צד שלישי ובמערכות הפעלה. בנוסף, המוצר מתעדף את התוכנות הקריטיות ביותר לטיפול מיידי באמצעות הגנה גם כשאין עדכוני אבטחה זמינים. מעקב אחר איומים וטיפול בהם בצורה ידנית מוחלפים בפעולות אוטומטיות שמגדילות את הפרודוקטיביות של צוותי אבטחת המידע.

מנהלי אבטחת מידע מחברות טכנולוגיה מובילות, חברות Fortune 500 ולקוחות נוספים הדגישו את הקלות שבה TOPIA מרכז ומאחד את העבודה בין צוותי ה-IT והאבטחה, מה שמוביל לתהליך עבודה יעיל יותר. בנוסף, הקימה Vicarius תשתית שותפים פעילה ונרחבת אשר לה תרומה חשובה בהאצת הצמיחה של החברה ובאימוץ של הטכנולוגיה שלה ברחבי העולם עם מעל ל-50 שותפים פעילים.

"עם שני עשורים של ניסיון ביצירה וזיהוי הזדמנויות חדשות בשוק הסייבר, נוכחנו לדעת כי Vicarius פיתחה מוצר ייחודי והיא מביאה גישה רעננה ופשוטה לפלח שוק זה שמשתוקק לקדמה ולחדשנות. אנו נרגשים לתמוך במיכאל ובצוות העובדים בעודם מובילים את השינוי בשוק", אמר מייקל פיירטאג, שותף בקרן AllegisCyber Capital

אודות Vicarius

Vicarius היא החברה הראשונה בעולם לזהות ולהגן מפני חולשות מבוססות תוכנה לפני שהן נפרצות. המערכת חושפת איומים ידועים וכאלה שטרם נתגלו, מתעדפת אותם לפי ההקשר העסקי שלהן ומגינה אוטומטית על התוכנה עם או ללא התקנת טלאי אבטחה. לנוכח סיכוני הסייבר הגוברים, לחברות אין שליטה על חולשות בתוכנה שהן רוכשות. גישתה של Vicarius להגנת יישומים היא דרך חדשנית לאבטחת תוכנה ללא צורך בקוד המקור שלה, התקנת טלאי או מעורבות של יצרן התוכנה. Vicarius הוקמה ב-2016 על ידי שלושה יזמים ישראלים מתעשיית אבטחת המידע. לחברה מטות בניו יורק ובישראל בהם מועסקים 25 עובדים.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת https://www.businesswire.com/news/home/52576397/en

לפרטים נוספים:

Pnina Ben-Ami

JVP

[email protected]

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting מצרפת את חברת JKIT כפירמה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחומי הדיגיטל והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם John Keells IT (JKIT), ספקית פתרונות טכנולוגיים שבסיסה בסרי לנקה.

אינפלציית מאמץ מסכנת את נאמנות הלקוחות למותגים, כך עולה ממחקר של Netcracker/CSG
דו"ח מצב חוויית הלקוח לשנת 2027 מראה שלקוחות פונים לבינה מלאכותית של צד שלישי לקבלת עזרה, בעוד שאוטומציה יעילה ותמיכה אנושית מחזקות את הנאמנות

JERA חותמת על הסכם עקרונות מחייב עם AM Green לאספקה ארוכת טווח של אמוניה ירוקה לצורך הפחתת פליטות הפחמן בענף הספנות
חברת JERA Co., Inc. (JERA) וחברת AM Green Ammonia (India) Private Limited (AM Green) הודיעו היום במשותף כי חתמו על הסכם עקרונות מחייב (HoA) עם AM Green בנוגע לאספקה ארוכת טווח של אמוניה ירוקה המיוצרת בהודו.

Legit Security ממנה את איתן וורצל למנהל אסטרטגיה ראשי
המייסד-השותף ב-Mobb מביא איתו כמעט שני עשורים של ניסיון באבטחת יישומים, במטרה לסייע להאיץ את הצמיחה של Legit וליישם את אסטרטגיית אבטחת היישומים לסוכני הבינה המלאכותית שלה

EarthDaily זכתה בהזמנה בהיקף של 3 מיליון דולר מנאס"א כדי לקדם שילוב תצפיות מסחריות על כדור הארץ עם Landsat
נאס"א ו-USGS ישוו את נתוני EarthDaily Constellation עם התצפיות של Landsat ויעריכו את הפוטנציאל שלה לתמוך במוצרים מוכנים לבינה מלאכותית ובארכיטקטורות משימה היברידיות ועתידיות למגזר הממשלתי והמסחרי

RAAAM Memory Technologies ממנה את הונג האו, לשעבר בכיר באינטל ובסמסונג פאונדורי, ליועץ אסטרטגי
RAAAM Memory Technologies, חברת סטארט-אפ המפתחת טכנולוגיית זיכרון על שבב בצפיפות גבוהה במיוחד ובצריכת חשמל נמוכה, הודיעה על מינויו של הונג האו, לשעבר בכיר ב-Intel Foundry וב-Samsung Electronics, ליועץ אסטרטגי. במסגרת תפקידו, האו יעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם צוות ההנהלה של RAAAM כדי לתמוך בצמיחתה האסטרטגית של החברה ולהאיץ את פעילותה מול לקוחות ושותפים באקוסיסטם ברחבי ארה"ב.

Bitget משדרגת את Stock Dual Investment עם VETA Finance עבור אסימוני מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מציינת שתדרגה את Stock Dual Investment, והרחיבה את פתרונות ההשקעות המובנות שלה לאסימוני מניות אמריקאיות באמצעות שותפות עם VETA Finance.

לאחר למעלה מ-100 פרויקטים, קבוצת EBC Financial מניחה יסודות להבטחת השפעה מתמשכת של פעילותה הפילנתרופית
קרן קבוצת EBC, הרשומה בסינגפור וממומנת במלואה על ידי EBC Financial Group, מציבה תנאי אחד לכל פרויקט שהיא תומכת בו, ושמה לה למטרה לסייע ל-6,000 בני אדם לפחות עד סוף שנת 2027

YYForce מביעה הערכה לטסלה ולאילון מאסק על תחילת הייצור של רובוטים דמויי-אדם מסוג אופטימוס
ציון דרך זה מסמן נקודת מפנה מכרעת עבור האקוסיסטם העולמי של הרובוטיקה והבינה המלאכותית הפיזית, ומעצימה את האצת האוטומציה של הדור הבא.

שבוע האופנה של מיאמי ציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת, שהתקיימה בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
חגיגת ציון הדרך הפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בעולם האופנה וחוויית קמעונאות חדשה במתכונת פופ-אפ
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI