דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO
Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO
חיים נוי 15/02/22 |  צפיות: 1514

Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO

היוורד, קליפורניה, 14 בפברואר 2022, (BUSINESS WIRE) :

Mawi DNA Technologies (Mawi), חברה מובילה לאיסוף דגימות ביולוגיות, מודיעה כי היא זכתה בהסמכה לפי תקנים ISO 9001:2015 Quality Management Systems ו-ISO 13485:2016 Medical Devices Quality Management Systems. Mawi פיתחה ומסחרה את טכנולוגיית iSWAB, מערכת חדשנית לאיסוף דגימות ביולוגיות.

התקן הבינלאומי המוכר מסמל כי Mawi פיתחה, מתחזקת ומשפרת ללא הרף את התהליכים העסקיים שלה. קבלת התקן מושגת במדידה והשוואה של ביצועים עסקיים לתקני איכות מתאימים. תעודת ISO מסייעת לשפר את האמינות והסמכות העסקית, כמו גם את היעילות הכוללת של העסק.

"הסמכת ה-ISO מחזקת את מבנה האיכות שלנו כחברה וכספקית ללקוחות המוערכים שלנו", אמר האנזל לאוואס, מנהל ה-QMS והתפעול של Mawi. הוא הוסיף כי Mawi חוגגת את ההסמכה הזו מכיוון שהיא תומכת בפרויקטים רבים של COVID-19 על ידי שמירה על אספקה ​​בלתי פוסקת ברמת 100% של טכנולוגיות איסוף דגימות חדשניות מתוצרת ארצות הברית.

"לחברה שלנו יש תקן ISO והיא תמשיך להשתמש בו בכל התהליכים ובתכנון ופיתוח של מוצרים חדשים", הוסיף ג'רום דיוויד, סמנכ"ל המכירות והשיווק של Mawi. "הסמכת ה-ISO מבטיחה שהחברה שלנו עומדת בדרישות מנהל המזון והתרופות הפדרלי ומהווה את הצעד הגדול הראשון לעמידה בתקנים הרגולטוריים האירופיים (האיחוד האירופי) לקבלת אישור CE, שאנו מצפים לקבל עד הרבעון השני של 2022".מוצרים רבים דורשים סימון CE לפני שניתן למכור אותם באיחוד האירופי.

המשימה של Mawi היא לשמור על שלמות המדגם בטמפרטורת החדר מכל מקום בעולם, מה שמאפשר גיוון מדגם אמיתי בכל גיאוגרפיה או פלח אוכלוסייה. ב-Mawi, העתיד של הדגימה הביולוגית כבר כאן.

לקבלת מידע נוסף, בקרו www.mawidna.com.

ליצירת קשר

קשרי משקיעים

Jerome David, VP of Sales and Marketing
510-256-5186, [email protected]

קשרי מדיה

Susan Tellem, APR, RN, BSN
310-313-3444, [email protected]

מקור: Mawi DNA Technologies

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
U.S. Polo Assn חושפת חנות דגל חווייתית של USPA במרכז הלאומי לפולו של USPA
U.S. Polo Assn., המותג הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), מכריזה על פתיחה מחדש של חנות הדגל החווייתית של USPA, במרכז הלאומי לפולו (NPC) של USPA בוולינגטון, פלורידה.

AlphaTON Capital בכנס Consensus Hong Kong: חושפת את תשתית הבינה המלאכותית הסודית עבור מיליארד משתמשים
המנכ"לית בריטני קייזר, היועץ האסטרטגי אנתוני סקאראמוצ'י ונשיא קרן מידנייט, פהמי סייד, יציגו את מעמדה של AlphaTON כחלוצה בתחום הבינה המלאכותית לשמירת פרטיות בקנה מידה גדול.

תאריך פסגת ממשלות העולם לשנת 2027 הוכרז לאחר ההשתתפות הגלובלית הגדולה ביותר אי פעם
המהדורה הגדולה ביותר בהיסטוריה של הפסגה כינסה למעלה מ-6,250 מנהיגים, קובעי מדיניות ומומחים גלובליים מלמעלה מ-150 ארצות מנהיגים עולמיים, כולל נשיאים משווייץ, מסיירה לאון וממדינות נוספות, מובילים דיאלוגים אסטרטגיים

WeRide ו-Uber מתחילות שירות רובוטקסי מסחרי הראשון במרכז העיר אבו דאבי
*פעילות ציבורית של רובוטקסי החלה עם קווים בין רחוב קורניש למסגד הגדול של השייח' זאיד, וכן בעיר ח'ליפה, מסדר סיטי ורבדאן *שירות מורחב שאושר על ידי מרכז התחבורה המשולב (ITC)

Vasion ממנה את סקוט לי לתפקיד מנהל מוצר ראשי במטרה להאיץ את ההשפעה של אוטומציה חכמה בהדפסה
Vasion, חברה מובילה בתחום ההדפסה ללא שרתים ואוטומציה חכמה בהדפסה, הודיעה היום על מינויו של סקוט לי לתפקיד מנהל מוצר ראשי. לי מביא איתו יותר מ-25 שנות ניסיון בהובלת מוצר וצמיחה ברמת C-level, בהן הוביל שינוי והרחבה של חברות SaaS ארגוני.

NetBox Labs מכריזה על זמינות כללית של NetBox Copilot, ומספקת בינה מלאכותית מוכנה לשימוש בארגונים המבוססת על נתוני תשתית מדויקים
NetBox Copilot מאיץ את הפעילות והמיכון, תוך אספקת יכולות שירות עצמי לצוותים שאינם מורכבים מאנשי IT

Maadenבחרה את Hatch כשותפה להאצת פיתוח הכרייה בערב הסעודית
חברת Hatch, מובילה עולמית בהנדסה, אספקת פרויקטים ושירותים מקצועיים, נבחרה על ידי Maaden (חברת הכרייה הסעודית) כשותפה אסטרטגית לאספקה ​​במספר פרויקטים אסטרטגיים לצמיחה.

חברת Helus Pharma ממנה את מייקל קולה למנכ"ל שיוביל את השלב הבא של ההרחבה והביצועים
• נשיא לשעבר של עסקי התרופות הייעודיות של Shire PLC ("Shire"), עם יותר מ-30 שנות ניסיון בתחומי מדעי המוח, מחלות נדירות ותרופות ייעודיות, כולל תפקידי ניהול בכירים ב-Astra-Merck ו-AstraZeneca PLC

סם אלבק מ-ExaGrid הוכתר כ-CRN® Channel Chief לשנת 2026
ExaGrid®, בעלת הפתרון היחיד בתעשייה לאחסון גיבוי רב‑שכבתי עם נעילת זמן שמירה מבוססת בינה מלאכותית(RTL) הכולל שכבה שאינה חשופה לרשת (הפרדה אווירית מרובת-שכבות), זיהוי והגנה אוטומטיים, מחיקות מושהות ואי-ניתנות לשינוי לצורך שחזור מכופרה, הודיעה ש-CRN®‎ - מותג של The Channel Company - בחרה את סם אלבק, סגן נשיא מכירות באמריקה ושותפי ערוץ ב-ExaGrid, להיכלל ברשימת ה-CRN® Channel Chiefs היוקרתית לשנת 2026. ההכרה השנתית הזו מוקירה מנהלים בתחום ספקי ה-IT וההפצה, שמעצבים את אסטרטגיית הערוץ ומובילים חדשנות ושיתופי פעולה בתעשייה.

מצוינות עסקית ללא מתחרים: מרי קיי דורגה שנייה ברשימת שירות הלקוחות הטוב ביותר של פורבס לשנת 2026
Mary Kay מסכמת את 2025 עם 25 פרסי מוניטין תאגידי
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI