דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO
Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO
חיים נוי 15/02/22 |  צפיות: 2537

Mawi DNA Technologies זכתה בשתי הסמכות ISO

היוורד, קליפורניה, 14 בפברואר 2022, (BUSINESS WIRE) :

Mawi DNA Technologies (Mawi), חברה מובילה לאיסוף דגימות ביולוגיות, מודיעה כי היא זכתה בהסמכה לפי תקנים ISO 9001:2015 Quality Management Systems ו-ISO 13485:2016 Medical Devices Quality Management Systems. Mawi פיתחה ומסחרה את טכנולוגיית iSWAB, מערכת חדשנית לאיסוף דגימות ביולוגיות.

התקן הבינלאומי המוכר מסמל כי Mawi פיתחה, מתחזקת ומשפרת ללא הרף את התהליכים העסקיים שלה. קבלת התקן מושגת במדידה והשוואה של ביצועים עסקיים לתקני איכות מתאימים. תעודת ISO מסייעת לשפר את האמינות והסמכות העסקית, כמו גם את היעילות הכוללת של העסק.

"הסמכת ה-ISO מחזקת את מבנה האיכות שלנו כחברה וכספקית ללקוחות המוערכים שלנו", אמר האנזל לאוואס, מנהל ה-QMS והתפעול של Mawi. הוא הוסיף כי Mawi חוגגת את ההסמכה הזו מכיוון שהיא תומכת בפרויקטים רבים של COVID-19 על ידי שמירה על אספקה ​​בלתי פוסקת ברמת 100% של טכנולוגיות איסוף דגימות חדשניות מתוצרת ארצות הברית.

"לחברה שלנו יש תקן ISO והיא תמשיך להשתמש בו בכל התהליכים ובתכנון ופיתוח של מוצרים חדשים", הוסיף ג'רום דיוויד, סמנכ"ל המכירות והשיווק של Mawi. "הסמכת ה-ISO מבטיחה שהחברה שלנו עומדת בדרישות מנהל המזון והתרופות הפדרלי ומהווה את הצעד הגדול הראשון לעמידה בתקנים הרגולטוריים האירופיים (האיחוד האירופי) לקבלת אישור CE, שאנו מצפים לקבל עד הרבעון השני של 2022".מוצרים רבים דורשים סימון CE לפני שניתן למכור אותם באיחוד האירופי.

המשימה של Mawi היא לשמור על שלמות המדגם בטמפרטורת החדר מכל מקום בעולם, מה שמאפשר גיוון מדגם אמיתי בכל גיאוגרפיה או פלח אוכלוסייה. ב-Mawi, העתיד של הדגימה הביולוגית כבר כאן.

לקבלת מידע נוסף, בקרו www.mawidna.com.

ליצירת קשר

קשרי משקיעים

Jerome David, VP of Sales and Marketing
510-256-5186, [email protected]

קשרי מדיה

Susan Tellem, APR, RN, BSN
310-313-3444, [email protected]

מקור: Mawi DNA Technologies

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Together AI ו- HUMAIN יוצרות שותפות אסטרטגית להאצת תשתיות הבינה המלאכותית ושירותי הענן בערב הסעודית
השותפות, שהוכרזה על הבמה במסגרת כנס LEAP, משלבת את תשתית הבסיס לבינה מלאכותית של HUMAIN עם פלטפורמת הענן הייעודית לבינה מלאכותית של Together AI ועם הנוכחות הגלובלית שלה

WeRide נכללת ב-HKEX Tech 100 Index לאחר הסקירה הרבעונית של ספטמבר 2026
WeRide (נאסד"ק: WRD, HKEX: 0800), מובילה עולמית בתחום טכנולוגיית הנהיגה האוטונומית, הודיעה על הכללתה כחברה מרכיבה ב-HKEX Tech 100 Index בעקבות הסקירה הרבעונית האחרונה שפורסמה בידי Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEX). שינויי המדד ייושמו לאחר סגירת השוק ב-11 בספטמבר, וייכנסו לתוקף ב-14 בספטמבר 2026.

קבוצת Reportage מצטרפת ל-IPS 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום, ומחזקת בכך את מחויבותה לחזון הנדל"ן של דובאי
חברת Reportage Group, יזמית נדל"ן בינלאומית שמטהּ שלה ממוקם באיחוד האמירויות, הודיעה היום על השתתפותה בתערוכת הנדל"ן הבינלאומית (IPS) לשנת 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום.

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, קורא למשקיעי חברת Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

הודעת מועד אחרון לתביעה נגד PLAB
הודעת מועד אחרון לתביעה נגד PLAB: רוזן, משרד עורכי דין הבינלאומי המוביל, קורא למשקיעי חברת Photronics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-4 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLAB

מועד אחרון חשוב בנוגע ל-EQPT
מועד אחרון חשוב בנוגע ל-EQPT: רוזן, המייצג משקיעים במישור הארצי, קורא למשקיעים בחברת EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

תוכנית המימון LILY של קובנטרי מגיעה ל-1 מיליארד דולר במימון מגובה ביטוח חיים
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, הודיעה היום על השלמה מוצלחת של עסקת איגוח רביעית המגובה בנכסים במסגרת תוכנית LILY שלה מאז אפריל 2025; בכך הגיע היקף המימון הכולל המגובה בביטוחי חיים בפלטפורמה למיליארד דולר.

Star Wars Zero Company™ זמין כעת במחשב, בפלייסטיישן 5 ובקונסולות XBOX
כותר ההשקה של Bit Reactor משלב עומק טקטי עם אלגנטיות סינטטית בפרק חדש של מלחמת הכוכבים

פרויקט בנק ABB Davr הושק בהשתתפות נשיאי אזרבייג'ן ואוזבקיסטן
פרויקט ABB Davr Bank הושק רשמית בטשקנט, בהשתתפותם המקוונת של נשיא הרפובליקה של אזרבייג'ן, אילהם אלייב, ונשיא הרפובליקה של אוזבקיסטן, שבקט מירזייויב

החלה בריאד. נחלה הצלחה מסחררת בפריז, שותפות מנצחת בין stc ל-EWC
· stc group היא המייסדת והשותפה המובילה של גביע Esports העולמי זו השנה השלישית ברציפות. · EWC 2026, הגרסה המורחבת ביותר של הטורניר עד עתה, מחברת בין למעלה מ-2,000 שחקנים ו-200 מועדונים מלמעלה מ-100 ארצות, אשר התחרו ביניהם ב-25 טורנירים ו-24 כותרי משחקים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI