דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנטרה ביו מודיעה על עזיבתו של ד"ר פיליפ שוורץ, נשיא המחקר והפיתוח של החברה כדי לחפש הזדמנויות חיצוניות
אנטרה ביו מודיעה על עזיבתו של ד"ר פיליפ שוורץ, נשיא המחקר והפיתוח של החברה כדי לחפש הזדמנויות חיצוניות
חיים נוי 18/06/22 |  צפיות: 966

אנטרה ביו מודיעה על עזיבתו של ד"ר פיליפ שוורץ, נשיא המחקר והפיתוח של החברה כדי לחפש הזדמנויות חיצוניות

בוסטון וירושלים, 17 ביוני 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

Entera Bio Ltd (נאסד"ק: ENTX), מובילה בפיתוח תרופות המתבססות על מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה, הודיעה היום כי ד"ר פיליפ שוורץ, נשיא המחקר והפיתוח והמייסד של החברה, יתפטר מתפקידו הנוכחי החל מ-21 ביולי 2022 כדי לחפש הזדמנויות אחרות. ד"ר שוורץ גם פרש מדירקטוריון החברה, החל מיום 15 ביוני 2022. התפטרותו של ד"ר שוורץ לא נבעה ממחלוקת כלשהי עם החברה וד"ר שוורץ יישאר כיועץ לחברה.

ד"ר שוורץ, שהביא את מומחיותו מתפקידי פיתוח ומסחור שונים ב-Merck Merck KGaA-Seronoוב-Endo Pharmaceuticals, היה ממייסדי Entera Bioב-2009 והוביל את החברה כמנכ"ל עד 2019 וההנפקה שלה ב-2018. "אנו אסירי תודה על החזון והמנהיגות של פיליפ שהיו בעלי חשיבות עליונה להתקדמותה של אנטרה מפלטפורמת מו"פ בשלב מוקדם לחברה קלינית בשלב מאוחר עם שתי תוכניות ליבה PTH בפיתוח שלב 2/3 ושותפויות אסטרטגיות ליבה של מו"פ, כולל עם Amgen", אמר ג'רי ליברמן, יו"ר מועצת המנהלים של אנטרה. "תחת הנהגתו של ד"ר שוורץ, אנטרה ביו ניווטה בהצלחה לאורך למעלה מעשור של צמיחה מתמשכת ואנו נותרים חייבים לניסיונו ולתרומתו. בחודשים האחרונים הכריזה אנטרה על הנהלה חדשה, שלדעתנו תממש את חזונו של ד"ר שוורץ לחברה בשלב קריטי זה בהתפתחותה".

"החל מחברה של שני אנשים במחסן קטן של הדירה שלנו לחברת נאסד"ק עם נכסים מרובים בשלב הקליני ומספר שיתופי פעולה משמעותיים עם ביוטק וחברות תרופות אחרות הייתה הרפתקה של פעם בחיים. צוות אנטרה הוא כמו משפחה, ואני אתגעגע אליהם מאוד. אני בטוח מאוד בצוות ההנהלה החדש, ובטוח שהם יוכלו לקדם את אנטרה לשלב הפיתוח הבא שלה. אני רוצה להביע את תודתי לדירקטוריון ובמיוחד לעובדים ולצוות של אנטרה שאפשרו את ההתקדמות הזו ושהיו יצירתיים, תומכים ופשוט מדהימים לעבוד איתם", אמר ד"ר שוורץ.

"אחרי יותר מ-12 שנים כמייסד, מנכ"ל ונשיא מו"פ, אני מאמין שזה זמן טוב עבורי לעזוב את תפקידי כדי שאוכל לבלות יותר זמן עם משפחתי ולחפש הזדמנויות אחרות. אני עדיין נרגש מאוד מהסיכויים של החברה ומהפוטנציאל של התרכובות שלנו לשנות את פרדיגמת הטיפול בחולים עם אוסטאופורוזיס, תת-פעילות של בלוטת התריס ומחלות קשות אחרות. התרכובת שלנו, EB613, עוברת לשלב 3 של התפתחות קלינית מרכזית ויש לה פוטנציאל לשמש כאנבולית האוראלית הראשונה לטיפול באוסטאופורוזיס. נכון לעכשיו, כ-30% מתוך 15 מיליון הנשים עם אוסטאופורוזיס נמצאות בכל צורה של טיפול, ומתוכם, רק חלק קטן הן על כל צורה של בניית עצם וחומר אנבולי. להיות תרופה פומית היא אחד המניעים העיקריים לקבלת טיפול באוסטאופורוזיס. ככזה, חומר לבניית עצם הפה כמו EB613 טומן בחובו את הפוטנציאל להיות טרנספורמטיבי לבסיס מורחב בהרבה של חולים אוסטאופורוטיים. כמו כן, EB612 הוא מועמד לטיפול מובחן מאוד עבור בלוטת התריס אשר מבטיח לשפר מאוד את הטיפול במחלה קשה זו. עם פיתוח תרופות אלה, כמו גם טכנולוגיית פלטפורמה מאומתת מצוינת לפיתוח פורמולציות אוראליות אחרות של תרופות ביולוגיות ברמה עולמית, אני בטוח כי החיזוק האחרון של צוות הניהול של אנטרה יצליח בהשגת המטרות האסטרטגיות שלנו ובהגדלת הערך לבעלי המניות. אני מצפה להמשיך ולייעץ לאנטרה בהמשך".

אודות אנטרה ביו

אנטרה ביו Entera Bio היא מובילה בפיתוח של תרופות של מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה לשימוש בתחומים עם צורך רפואי גדול שמוגבל בטיפול באמצעות זריקה בשל עלות, נוחות וקשיי ציות של החולים. טכנולוגיית החדרת התרופות דרך הפה הקניינית של החברה מיועדת לתת מענה לאתגרים הטכניים של ספיגה גרועה, שונות גבוהה ואי יכולת להביא מולקולות גדולות למיקום היעד בגוף באמצעות שימוש במגביר ספיגה סינתטי כדי לאפשר את הספיגה של מולקולות גדולות, ומעכבי פרוטאז כדי למנוע הגרעה אנזימטית ולתמוך בהבאה לרקמות היעד. המוצרים הפוטנציאליים המתקדמים ביותר של החברה, EB613 לטיפול בדלדול העצם ו-EB612 לטיפול בתת-פעילות מצד התריס, נמצאים בפיתוח קליני. החברה השלימה לאחרונה את מחקר שלב 2 עבור EB613. אנטרה גם נותנת רישיונות לטכנולוגיה שלה לחברות ביופארמה לשימוש עם התרכובות הקנייניות שלהן, ועד היום יצרה שיתוף פעולה עם Amgen Inc.. למידע נוסף על אנטרה ביו, בקרו בבקשה באתר www.enterabio.com.

ליצירת קשר:

Mr. Jerry Lieberman, Chairman of the Board

Email: [email protected]

Phone: (917) 684-1558

Ms. Miranda Toledano, Chief Business & Financial Officer

Email: [email protected]

Phone: +972-58-55-88-470

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget הפכה לספונסרית זהב עבור כנס Token2049 Dubai: המנכ"לית גרייסי צ'ן שיתפה את החזון לפרק הבא בעולם הקריפטוגרפיה
Bitget, הבורסה המובילה למטבעות קריפטוגרפים וחברת ה-Web3, השפיעה בגדול על כנס Token2049 Dubai כנותנת חסות זהב לאירוע ציון הדרך של השנה. Token2049 Dubai, שהתקיים ב-30 באפריל וה-1 במאי 2025, ב-Madinat Jumeirah Conference Centre, הפגיש את המוחות המבריקים והחדשנים הנועזים ביותר מכל רחבי האקו סיסטם של תעשיית הקריפטוגרפיה והבלוקצ'יין העולמית.

אנדרסן גלובל מחזקת את הפלטפורמה בפיליפינים עם חברת Du-Baladad and Associates
Andersen Global אנדרסן גלובל משפרת את נוכחותה באזור אסיה והאוקיאנוס השקט באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם Du-Baladad and Associates, חברה לשירותי מס ושירותים ארגוניים מהפיליפינים.

הקמפיין החדש של kate spade new york בכיכובן של אייס ספייס וצ’ארלי ד'אמליו באירוע המציין ידידות חזקה
המותג שם את הידידות במרכז קמפיין SS25, "לכבוד אלה שנושאים אותנו", ומציין את אלה שנושאים אותנו לאורך החיים, בדומה לתיק Deco המוביל את המותג.

פליקס בראבו מונה למנהל הדירקטוריון הבינלאומי ב-eXp Realty
®eXp Realty, סוכנות הנדל"ן הכי ממוקדת סוכנים בעולם (“the most agent-centric real estate brokerage on the planet™” ) וחברת הבת המרכזית של eXp World Holdings, Inc (נאסד"ק: EXPI) הודיעה על קידומו של פליקס בראבו (Felix Bravo) לתפקיד מנהל הדירקטוריון הבינלאומי - צעד מפתח להאצת המשימה של החברה לבנות את סוכנות התיווך הגלובלית המעצימה ביותר בעולם.

Perma-Pipe International Holdings, Inc מדווחת על התוצאות הפיננסיות לרבעון הרביעי ולשנת הכספים 2024
*החברה הגיעה למכירות נטו בסך 45.0 מיליון דולר ברבעון ולסך 158.4 מיליון דולר בשנה זו *ההכנסה לפני מס הכנסה בסך 5.3 מיליון דולר ברבעון ולסך 18.5 מיליון דולר בשנה זו * צבר הזמנות בסך 114.2 מיליון דולר נכון ל-31 בינואר 2025, בהשוואה ל-68.5 מיליון דולר ב-31 בינואר 2024

Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בברזיל
בעקבות ההשקה הגלובלית של Andersen Consulting אשר התקיימה בפברואר האחרון, הארגון מרחיב את יכולות הייעוץ שלו בברזיל ומצרף את Albieri e Associados כחברה ב-Andersen Consulting.

eXp Realty משיקה באופן רשמי את תוכנית הספונסרים המשותפים, ומובילה עידן חדש של שיתוף פעולה וצמיחת סוכנים
eXp Realty מדמיינת מחדש דרכים למשיכה ופיתוח סוכנים עם מודל שנבנה לתמיכה חזקה יותר, השתלבות מהירה יותר וצמיחה בת-קיימא

Prilenia חתמה על הסכם לשיתוף פעולה ורישוי עם Ferrer עבור מסחור ופיתוח משותף של Pridopidine באירופה ובשווקים נבחרים נוספים
הסכם לפיתוח משותף באזורים הללו יתמוך בהמשך הרחבת השימוש ב-pridopidine לטיפול במחלת הנטינגטון, בטרשת אמיוטרופית צידית ובהתוויות עתידיות -

זום תפרסם את התוצאות הכספיות לרבעון הראשון של שנת הכספים 2026
Zoom Communications, Inc זום (נאסד"ק: ZM) הודיעה היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון הראשון של שנת הכספים 2026 ביום רביעי, 21 במאי 2025, לאחר סגירת השוק.

אנדרסן גלובל משפרת את יכולות הערכת השווי האירופית באמצעות שיתוף פעולה עם חברת Value & Risk Valuation Services
Andersen Global אנדרסן גלובל ממשיכה לחזק את יכולות הערכת השווי שלה דרך הסכם שיתוף פעולה עם Value & Risk Valuation Services, חברת הערכת שווי אירופאית ידועה המבוססת בגרמניה ומשרדיה שוכנים בלוקסמבורג ובאוסטריה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI