דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
חיים נוי 04/10/22 |  צפיות: 569

מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב

למדו את ההשפעה של בקרות ITAR, EAR ו-OFAC על חברות, שותפים ועסקאות שאינן מארצות הברית

קליבלנד, אוהיו, 4 באוקטובר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

המכון להדרכה לציות לרגולציות יצוא (ECTI), ספק מוביל של הדרכות ציות לבקרות היצוא של ארצות הברית לעסקים, ארגונים, ממשלות ואוניברסיטאות/מוסדות מחקר, שמח להציג את סדרת הסמינרים החיים הקרובה שלו בתל אביב, בינואר 2023.

"בקרות הייצוא מורכבות, והכללים משתנים לעתים קרובות", אמר סקוט גיריטי, נשיא ECTI. "מצאנו שסמינרים חיים, אישיים, מספקים למקצועני ציות לרזולוציות ביצוא מתחילים ומנוסים את ההדרכה העדכנית והמקיפה ביותר על עמידה בתקנות הייצוא של ארצות הברית, כמו גם הזדמנויות ייחודיות לדיונים מעמיקים עם מדריכים ועמיתים. המשתתפים עוזבים עם הבנה מוצקה של כללי בקרת היצוא וידע מעודכן על השינויים האחרונים".

הסמינרים הקרובים לתאימות לייצוא בתל אביב יתקיימו בין ה-16 בינואר עד ה-19 בינואר 2023. הנושאים שיידונו כוללים:

*סמינר בקרות תנועה בינלאומית של נשקים (ITAR) על עסקאות שאינן מבוצעות בארצות הברית, 16 ו-17 בינואר.

* תקנות מנהל היצוא (EAR) ובקרות המשרד לפיקוח על נכסים זרים (OFAC) על עסקאות שאינן בארצות הברית, 18 ו-19 בינואר.

המשתתפים יכולים להשתתף בשני הסמינרים כדי להעמיק את ההשכלה אודות תקנות בקרת יצוא המנוהלות על ידי משרדי החוץ, המסחר והאוצר של ארצות הברית כפי שהן חלות על חברות שאינן ממוקמות בארצות הברית, אך משתמשות או מוכרות מחדש מוצרים, רכיבים או טכנולוגיה שמוצאים בארצות הברית, כמו גם שותפות, חברות אם וחברות בת של חברות אמריקאיות שאינן ממוקמות בארצות הברית.

סדרת הסמינרים החיים הפופולרית של ECTI מנוהלת בידי גיריטי, מומחה מוכר בתחום הציות לרגולציות יצוא עם ניסיון מעמיק בתוכניות ציות ארגוניות. המדריכים בסמינר שייערך בינואר הינם מתרגלים פעילים בתעשיית היצוא, והרשימה כוללת את סקוט גיריטי, נשיא ECTI ואת טימותי פ.או'טול, Esq, חבר במשרד עורכי הדין Miller & Chevalier Chartered, בוושינגטון די.סי.

כל המדריכים ב-ECTI שואפים להישאר מעודכנים אודות בקרות הייצוא של ארצות הברית, ו-ECTI מעדכנת את תוכן ההדרכה עם המידע המעודכן ביותר בהתאם להשתנות החוקים והרגולציות. כתוצאה מכך, הסמינרים של ECTI נשמרים מעודכנים ומדויקים כדי לעזור לארגונים להמשיך לציית לרגולציות.

למידע נוסף על סמינרים אלה או תוכניות אחרות בלוח הסמינרים והסמינרים המקוונים החיים של The Export Compliance Training Institute - ECTI, בקרו בכתובת https://www.learnexportcompliance.com/live-events/. ניתן גם ליצור קשר עם ECTI בטלפון +1-540-433-3977 או באמצעות האימייל[email protected] לקבלת מידע נוסף.

ליצירת קשר:

Scott Gearity
President, ECTI
[email protected]
540-433-3977


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Nyxoah - פרסום הנוגע להודעות שקיפות
בהתאם לסעיף 14 לחוק מ-2 במאי 2007 על שקיפות בעלי מניות גדולים, Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: (NYXH מודיעה כי קיבלה הודעת שקיפות כמפורט להלן

מרג'אן מכריזה על Marjan Beach, יעד חוף חדש לשימוש מעורב
מרג'אן (Marjan), המפתחת הראשית של נכסים בבעלות חופשית בראס אל ח'ימה, הכריזה על השקת יעד חוף חדש לשימוש מעורב, חוף מרג'אן - Marjan Beach. הפיתוח מתוכנן למשוך אליו מיליארדים בהשקעות בתחום סגנון החיים, הנדל"ן והאירוח והוא יקדם את חזון RAK 2030.

OMP חושפת את UnisonIQ: פריצת דרך בתחום הבינה המלאכותית שתשנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה
OMP, מובילה גלובלית בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, הכריזה על הזמינות של UnisonIQ, מסגרת תיאום מבוססת בינה מלאכותית חדשנית אשר משנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה ​​באמצעות סינרגיה בין אדם לבינה מלאכותית.

OMP חושפת את UnisonIQ: פריצת דרך בתחום הבינה המלאכותית שתשנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה
OMP, מובילה גלובלית בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, הכריזה על הזמינות של UnisonIQ, מסגרת תיאום מבוססת בינה מלאכותית חדשנית אשר משנה את תהליך קבלת ההחלטות בשרשרת האספקה ​​באמצעות סינרגיה בין אדם לבינה מלאכותית.

Poppulo הופכת לחברת התקשורת לעובדים והשילוט הדיגיטלי הראשונה שמקבלת הסמכת ISO Benchmark לבינה מלאכותית אחראית
הסמכת ISO 42001 AI מאמתת את המוניטין של Poppulo לממשל, אבטחת נתונים ומדרגיות ארגונית

Andersen Consulting מחזקת את הפלטפורמה עם NewVision Solutions
Andersen Consulting ממשיכה להרחיב את היכולות שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם NewVision Solutions, חברת ייעוץ המתמחה באסטרטגיית כניסה לשוק, מחקרי שוק ופתרונות תשתית והנדסה.

פתרון הרחפנים מבוסס הבינה המלאכותית בקצה של Lantronix משלב את פלטפורמות Gremsy ו-Teledyne FLIR להשגת זמני טיסה ארוכים ויעילים יותר
שיתוף פעולה אסטרטגי זה ממצב את Lantronix לצמיחה ארוכת טווח עם בעלת שולי רווח גבוהים בשווקי הרחפנים הביטחוניים והמסחריים, שצפויים להגיע להיקף של 57.8 מיליארד דולר עד 2030*

רשות שוק ההון של ערב הסעודית מבקשת להתייעץ עם הציבור על פתיחת השוק הראשי לכל קטגוריות המשקיעים הזרים שאינם תושבי חוץ
רשות שוק ההון של ערב הסעודית קראה לגורמים הרלוונטיים ובעלי העניין המשתתפים בשוק ההון לשתף את המשוב שלהם על פתיחת השוק הראשי לכל הקטגוריות של משקיעים זרים תושבי חוץ ולאפשר להם להשקיע בו ישירות.

MidOcean Energy של EIG רוכשת שליטה ב-LNG Canada מ-PETRONAS
MidOcean Energy ‏("MidOcean"), חברה לגז טבעי נוזלי (LNG) אשר נוסדה ומנוהלת על ידי EIG, במגזרי האנרגיה והתשתיות העולמיים, הכריזה כי חתמה על הסכם סופי לרכישת 20% מהשליטה בישויות מפתח של PETRONAS בקנדה.

WeRide משיקה פיילוטים של רובוטקסי ורובובוס בראס אל-ח'ימה, ומתרחבת לאמירות השלישית באיחוד האמירויות
WeRide (נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נהיגה אוטונומית, הודיעה היום על השקת פעולות הפיילוט של Robotaxi GXR ו-Robobus בשותפות עם רשות התחבורה של ראס אל-ח'ימה (RAKTA).
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI