דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קידום החינוך בנושא הסוכרת כדי להבטיח מחר בריא יותר
קידום החינוך בנושא הסוכרת כדי להבטיח מחר בריא יותר
חיים נוי 18/11/22 |  צפיות: 400

קידום החינוך בנושא הסוכרת כדי להבטיח מחר בריא יותר

קמפיין מודעות וחינוך של ISA ליום הסוכרת העולמי 2022

בריסל, בלגיה, 14 בנובמבר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

איגוד הממתיקים הבינלאומי (ISA) שמח לחדש את תמיכתו ביום הסוכרת העולמי (WDD) זו השנה האחת עשרה ברציפות, ומצטרף לקריאה לפעולה של הפדרציה הבינלאומית לסוכרת (IDF) כדי להדגיש את הצורך בגישה טובה יותר לאיכות החינוך לסוכרת כדי להגן על המחר.1

קידום גישה טובה יותר לחינוך לסוכרת

יותר מחצי מיליארד אנשים חיים כיום עם סוכרת ברחבי העולם ומיליונים נוספים נמצאים בסיכון לפתח סוכרת. אחד מכל שני אנשים עם סוכרת לא יודע שהם חולים במחלה ונשאר לא מאובחן. בהנוסף חשוב לציין כי הצפי הוא כי עד 2030 מספר המבוגרים החיים עם סוכרת יעלה ל-643 מיליון ויגיע עד 2045 ל-784 מיליון.2 לכן, אנשים החיים עם סוכרת זקוקים לגישה לחינוך מתמשך לסוכרת, כולל בנושא תזונה, כדי להבין את מצבם ולבצע את הטיפול העצמי היומיומי החיוני לשמירה על בריאות והימנעות מסיבוכים.

הצטרפו לסדנה שמארגנת הפדרציה המקסיקנית לסוכרת

אנשי מקצוע בתחום הרפואה מוזמנים להצטרף לסדנה שאורגנה ל-23 בנובמבר 2022 בין השעות 17:00-19:00, שעון מקסיקו סיטי (חצות עד 2:00 בבוקר ב-24 בנובמבר לפי שעון CET), בידי הפדרציה המקסיקנית לסוכרת (Federación Mexicana de Diabetes - FMD), ובתמיכת ISA, בנושא 'שימושים ויתרונות של ממתיקים דלי/ללא קלוריות'. פרטים נוספים על התוכנית וההרשמה זמינים כאן.

למדו מהן ההנחיות התזונתיות העדכניות ביותר לטיפול בהשמנת יתר וסוכרת

סמינר מקוון של הפדרציה האירופית של איגודי התזונאים (EFAD) ורשת המומחים האירופית לדיאטה (ESDN) שלה בנושא השמנת יתר, המתקיים בנובמבר 2022 (תאריך מדויק טרם נקבע) יציג את ההנחיות התזונתיות העדכניות ביותר לניהול השמנת יתר וסוכרת, כולל לגבי התפקיד של סוכרים וממתיקים דלי/ללא קלוריות. מידע נוסף יהיה זמין בקרוב.

חינוך אודות ממתיקים דלי/ללא קלוריות יכול לעזור לאנשים החיים עם סוכרת: קמפיין ISA עבור WDD 2022

אנשי מקצוע בתחום הבריאות כמו גם אנשים החיים עם סוכרת צריכים לקבל גישה טובה יותר לחינוך תזונתי עם סוכרת, כולל לגבי התפקיד של ממתיקים דלי/ללא קלוריות בשליטה בסוכרת.

ממתיקים דלי/ללא קלוריות מציעים לאנשים עם סוכרת אפשרויות מזון רחבות יותר על ידי מתן ההנאה של טעם מתוק מבלי להשפיע על השליטה ברמת הגלוקוז בדם.3 מחקרים מראים שבניגוד לפחמימות, ממתיקים דלי/ללא קלוריות אינם מעלים את רמת הסוכר בדם,4,5 ושאנשים עם סוכרת יכולים להשתמש בהם בבטחה. הדבר מוכר גם בידי הרשות האירופית לבטיחות במזון (EFSA) אשר אישרה את הטענה הבריאותית לפיה ממתיקים דלי/ללא קלוריות המשמשים כתחליף לסוכרים גורמים לעלייה נמוכה יותר ברמת הסוכר בדם לאחר צריכה בהשוואה למזונות ומשקאות המכילים סוכר.6

אתר האינטרנט של ISA מספק חומרים חינוכיים רבים על תפקידם של ממתיקים דלי/ללא קלוריות בסוכרת, כולל הקלטות של סמינרים מקוונים ואירועים מדעיים קודמים, כמו גם משאבים שונים לאנשי מקצוע בתחום הרפואה שפותחו במטרה לספק מידע מדעי מבוסס ראיות על הבטיחות, השימוש, התפקיד והיתרונות של ממתיקים דלי/ללא קלוריות, כגון האינפוגרפיקה: 'ממתקים דלי/ללא קלוריות בסוכרת' ודף המידע 'בקרת סוכרת וסוכר בדם עם ממתיקים דלים/ללא קלוריות'.

פעילויות ISA לרגל יום הסוכרת העולמי אושרו על ידי ארגוני סוכרת בינלאומיים כולל האגודה הברזילאית לסוכרת7 (ANAD), הפדרציה הקולומביאנית לסוכרת8 (FDC), הפדרציה המקסיקנית לסוכרת9(FMD) והפדרציה הברזילאית של ארגוני הסוכרת10 (FENAD).

שתפו את קמפיין ISAליום הסוכרת העולמי 2022 ברשתות החברתיות עם חברים, בני משפחה ורשתות באמצעות ההאשטאגים הייעודיים #ISA4WDD, #WDD2022ו-#EducationToProtect.

עקבו אחר @SweetenersAndU, עמודי הפייסבוק והלינקדאין של ISA, והירשמו לערוץ היוטיוב של ISA כדי לקבל מידע נוסף על הקמפיין והוובינרים ולקדם את הידע שלכם על מה ניתן לעשות כדי למנוע או לנהל סוכרת!

מידע נוסף על פעילות ISA לרגל יום הסוכרת העולמי ניתן למצוא כאן.

סרטון ISA לקידום החינוך בנושא סוכרת למחר בריא יותר -ISA תומכת ביום הסוכרת העולמי 2022 זמין כאן .

הפניות

  1. יום הסוכרת העולמי (WDD) 2022 - זמין בכתובת https://worlddiabetesday.org/
  2. אטלס הסוכרת של IDF.זמין בכתובת https://diabetesatlas.org/
  3. Diabetes UK. The use of low or no calorie sweeteners.Position Statement (Updated December 2018). Available at: https://www.diabetes.org.uk/professionals/position-statements-reports/food-nutrition-lifestyle/use-of-low-or-no-calorie-sweetners
  4. Nichol AD, Holle MJ, An R. Glycemic impact ofnon-nutritive sweeteners: a systematic review and meta-analysis ofrandomized controlled trials. Eur J Clin Nutr 2018; 72: 796-804
  5. Greyling A, Appleton KM, Raben A, Mela DJ. Acuteglycemic and insulinemic effects of low-energy sweeteners: a systematicreview and meta-analysis of randomized controlled trials. American Journalof Clinical Nutrition 2020; 112(4): 1002-1014
  6. EFSA Scientific opinion on the substantiation ofhealth claims related to intense sweeteners. EFSA 2011 Journal 9(6): 2229,and 9(4): 2076
  7. הפדרציה הסוכרתית הקולומביאנית
  8. הפדרציה המקסיקנית לסוכרת

למידע נוסף:

[email protected]

סרטון המצורף להודעה לעיתונות זו זמינה בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/be8b9a0a-54bc-4c7e-9239-099313ecc0cf

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת AlloyX מכריזה על מימון הון בסך 100 מיליון דולר להאצת אסטרטגיית נכסים דיגיטליים גלובלית
קבוצת AlloyX (AXG) הודיעה רשמית על גיוס הון בסך 100 מיליון דולר במהלך אירוע Consensus Hong Kong. הכספים יוקצו בעיקר להרחבת עסקי מטבעות יציבים ואסימון נכסים, מחקר ופיתוח בתחום הבינה המלאכותית וטכנולוגיות אבטחה בלוקצ'יין, וכן השקעות נוספות בהרחבת השוק הגלובלי.

מועדון המעריצים של Bitget קובע סטנדרט חדש לקהילה בתחום הקריפטו
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה היום על השקת מועדון המעריצים של Bitget, יוזמה קהילתית חדשה שנועדה לקרב את המשתמשים למסע הצמיחה של הפלטפורמה באמצעות השתתפות מובנית, שיתוף פעולה במוצרים ומעורבות מונחית תוכן.

Bitget הביאה את Blockchain4Youth לטורניר הנוער LALIGA בתאילנד
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, ציינה את פתיחת טורניר הנוער LALIGA (LLYT) לשנת 2026 במרכז האימונים לביצועים גבוהים של FA Thailand, והדגישה את מחויבותה למעורבות נוער ולפיתוח עממי ברחבי דרום מזרח אסיה.

לאחר רכישת Kaiser Associates, חברת ‏Sia משיקה קו עסקי גלובלי המוקדש לאסטרטגיה ארגונית, ל-PE ולמיזוגים ורכישות
Sia ממשיכה את התרחבותה בארה"ב עם רכישת Kaiser Associates, חברת ייעוץ אסטרטגי מובילה שבסיסה בארצות הברית וסניף בבריטניה, הידועה במומחיותה באסטרטגיה תאגידית וייעוץ להשקעות פרטיות.

המותג Levi’s® משיק את קמפיין "Behind Every Original" עם סרטון סופרבול המציג סיפורי רקע
המותג Levi’s® השיק את "Behind Every Original", קמפיין גלובלי ונועז חדש המציג אנשים שקידמו תרבות - עם טוויסט מפתיע. השקת הסרטון מתוכננת לאירוע הסופרבול במהלך ההקרנה של סרט התדמית "Backstory" בבימוי קים גריג.

מועדון המעריצים של Bitget קובע סטנדרט חדש לקהילה בתחום הקריפטו
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה היום על השקת מועדון המעריצים של Bitget, יוזמה קהילתית חדשה שנועדה לקרב את המשתמשים למסע הצמיחה של הפלטפורמה באמצעות השתתפות מובנית, שיתוף פעולה במוצרים ומעורבות מונחית תוכן.

הודעה על מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד FFIV: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד את משקיעי F5, Inc לפנות לייעוץ משפטי
הודעה על מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד FFIV: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד את משקיעי F5, Inc לפנות לייעוץ משפטי לפני המועד החשוב של 17 בפברואר בתביעה ייצוגית לניירות ערך - FFIV

Bitget מדווחת על קצב צמיחה של 45.5% כאחת הבורסות הקריפטוגרפיות המובילות ב-2025
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, רשמה עלייה של 45.5% במונחים של שנה לשנה לשנה בצמיחת נפח המסחר, והבטיחה את המקום השישי בנתח השוק העולמי בקרב הבורסות הקריפטוגרפיות המרכזיות עם סיום 2025, על פי Market Share of Centralized Crypto Exchanges by Trading Volume report של CoinGecko.

ניסוי DISTALS של Rapid Medical™ מציג תוצאות חיוביות במיוחד ומדגים שחזור זרימת דם
ניסוי DISTALS של Rapid Medical™ מציג תוצאות חיוביות במיוחד ומדגים שחזור זרימת דם (Reperfusion) עדיפה עם TIGERTRIEVER™ 13 בטיפול בשבץ מוחי של כלי דם בינונים TIGERTRIEVER™ 13 הוא המכשיר הראשון שהוכיח עמידה ביעדי בטיחות ויעילות לשחזור זרימת דם באזורים קטנים יותר אך קריטיים במוח, האחראים לכמעט 50% מכלל השבצים האיסכמיים במוח.

WeRide ו-Uber יפרסו 1,200 רובוטקסי במזרח התיכון
WeRide (HKEX: 0800.HK , נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נהיגה אוטונומית, ו- Uber Technologies, Inc (אובר, NYSE: UBER) הודיעו היום על הרחבה משמעותית של השותפות האסטרטגית שלהן לפריסת לפחות 1,200 Robotaxis ברחבי המזרח התיכון.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI