דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים עמותות בנייני מגורים משותפים ובעלי בתים מתעמתות עם עליות של פרמיות הביטוח, עמלות התחזוקה ועלויות התפעול
עמותות בנייני מגורים משותפים ובעלי בתים מתעמתות עם עליות של פרמיות הביטוח, עמלות התחזוקה ועלויות התפעול
חיים נוי 14/03/23 |  צפיות: 895

עמותות בנייני מגורים משותפים ובעלי בתים מתעמתות עם עליות של פרמיות הביטוח, עמלות התחזוקה ועלויות התפעול

פולס צ'רץ', וירג'יניה,13 במרץ 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :

תושבים המתגוררים בבנייני מגורים משותפים, אגודות בעלי בתים וקואופרטיבים לדיור עלולים להתמודד עם הערכות מוגברות לגידול בעלויות התפעול וההוצאות. על פי סקר חדש שלהקרן לחקר עמותות קהילתיות -Foundation for Community Association Research, 91% ממנהלי אגודות קהילתיות, אנשי מקצוע ובעלי בתים שהשתתפו בסקר ענו שהם רואים עליות בלתי צפויות בהוצאות עקב עליית עלויות ואינפלציה.

הסקר "העלויות העולות בעמותות קהילתיות" של הקרן, שפורסם לאחרונה, מציג משוב ישיר מחברי מועצת המנהלים, המנהלים והשותפים העסקיים של הקהילה הבינלאומית - כולל רואי חשבון, אנשי מקצוע ונותני שירותים.

על פי המשיבים בסקר, דמי ניהול (92%), דמי ביטוח (91%), שירותי אחזקה (85%), כוח אדם (74%), שירותי נוף (72%) ומימון רזרבות (64%) הם התחומים עם העליות הגדולות ביותר בעלויות.

כשנשאלו כיצד הם מתכננים להתמודד עם העלויות הבלתי צפויות, 73% מהנשאלים מדווחים שהם מתכננים להעלות דמי שימוש, בעוד 41% אומרים שהם מתכננים לצמצם הוצאות, ו-15% יורידו מהכספים המיועדים למימון הרזרבה.

40% מהמשיבים בסקר מתכננים לדחות פרויקטי תחזוקה, ו-31% מצמצמים את תוכניות הגינון, בעוד 18% מתכננים להקטין את שכר הטרחה של השירותים השונים, ו-14% יצמצמו את השירותים הקהילתיים. משא ומתן מחודש על חוזים, תעדוף פרויקטים, השקעה ביעילות אנרגטית, גביה מיוחדת, ניצול כספי חירום ובדיקת הלוואות בנקאיות הם מאמצים נוספים שנבחנים.

מכיוון שהאינפלציה ממשיכה להעלות את עלויות החומר והאספקה, 87% מחברות הניהול של העמותות הקהילתיות טוענות שהן מתכננות להגדיל את העמלות שלהן השנה, ו-39% מהחברות הללו טוענות שההצעות שלהן לשירותי עמותות קהילתיות אינן פוקעות.

הדו"ח מתאר עוד שיטות עבודה ושיקולים מומלצים עבור קהילות בעת הניסיון לבנות תוכנית פיננסית, כולל תנאי אינפלציה נוכחיים המשפיעים ישירות על בתי מגורים משותפים ועל איגודי בעלי הבתים.

"כאשר אנו עדים להשפעה של האינפלציה על שוק הדיור, התוצאות נותנות לנו הבנה טובה יותר כיצד הגורמים הכלכליים הללו מאתגרים את התושבים ואת אנשי המקצוע המשרתים בתי מגורים משותפים ועמותות של בעלי בתים", אומר דואן מ. באומן, CAE, CAE, מנכ"ל Foundation for Community Association Research. "הסקר החדש יהווה משאב רב ערך עבור קהילות שצריכות לעמוד באחריות מבוססת האמון לבעלי בתים תוך קביעה אילו מוצרים, שירותים ותוכניות מתקדמים הלאה".

אנשי קשר לתקשורת:

Amy Hawkes Repke
Vice President, Communications & Marketing
[email protected] | (703) 624-2179

Dawn M. Bauman, CAE
Senior Vice President, Government & Public Affairs | Executive Director, Foundation for Community Association Research
[email protected] | (703) 867-5588

אודות הקרן לחקר עמותות קהילתיות (Foundation for Community Association Research)

המשימה שלנו - בתמיכתך - היא לספק מידע מבוסס מחקר לבעלי בתים, חברי ועד אגודה קהילתית, מנהלי קהילות, מפתחים ובעלי עניין אחרים. מאז הקמת הקרן בשנת 1975, בנינו מוניטין מוצק של הפקת מידע מדויק, מלא תובנות ובזמן, ואנו ממשיכים לבנות על מורשת זו. בקרו בכתובת foundation.caionline.org למידע נוסף.

אודות מכון האגודות הקהילתיות (Community Associations Institute )

מאז 1973, מכון האגודות הקהילתיות (CAI) הוא הספק המוביל של משאבים ומידע עבור בעלי בתים, מנהיגי מועצות מתנדבים, מנהלים מקצועיים ואנשי עסקים ביותר מ -358,000 אגודות בעלי בתים, בתים משותפים וקואופרטיבים לדיור בארצות הברית ומיליוני קהילות ברחבי העולם. עם יותר מ-44,000 חברים, CAI עובדת בשותפות עם 36 ועדות פעולה מחוקקות ו-64 סניפים מסונפים בתוך ארה"ב, קנדה, דרום אפריקה ואיחוד האמירויות הערביות, כמו גם עם מנהלי אגודות דיור במספר מדינות אחרות, כולל אוסטרליה, ספרד ובריטניה. כארגון גלובלי ללא מטרות רווח 501(c)(6), CAI הוא הסמכות העליונה בניהול איגודים קהילתיים, ממשל, חינוך והדרכה. המשימה שלנו היא לעורר מקצועיות, מנהיגות יעילה ואזרחות אחראית – אידיאלים הבאים לידי ביטוי בעמותות קהילתיות שהן מקומות מועדפים לקרוא להם בית. בקרו אותנו ב-www.caionline.org, ועקבו אחרינו בטוויטר ובפייסבוק @CAISocial.

קובץ מצורף:

Rising Costs for Community Associations

למידע נוסף:

Amy Repke

Community Associations Institute

703-624-2179

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY : רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Bloom Energy Corporation עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לשכור ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – BE

ערב עתיר כוכבים שציין את השקת חנות הדגל של מונקלר בשדרה החמישית, פתח פרק חדש בסיפור האהבה המתמשך של המותג עם ניו יורק
המקום החדש של Moncler בשדרה החמישית העניק השראה לערב של חגיגות ושמחה, ריקודים לצלילי המוסיקה של הדיג’יי מארק רונסון וקרליטה, בליווי קוקטיילים ומתאבנים מבית השף הנודע יאן נורי.

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בתחומו בעולם, קורא למשקיעי Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI
דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להכרה ארצית, קורא למשקיעי Cogent Communications Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – CCOI

תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI