דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אלקטרוס מתחילה בבדיקת היתכנות לפרויקט כריית ליתיום בסיירה לאון
אלקטרוס מתחילה בבדיקת היתכנות לפרויקט כריית ליתיום בסיירה לאון
חיים נוי 14/03/23 |  צפיות: 451

אלקטרוס מתחילה בבדיקת היתכנות לפרויקט כריית ליתיום בסיירה לאון

סאני איילס ביץ', פלורידה, 14 במרץ 2023, (ACCESSWIRE) :

חברתElektros (OTC PINK:ELEK), מובילה מתפתחת בתעשיית הניידות החשמלית, הודיעה כי החלה בשיחות עם פרויקט כריית ליתיום בסיירה לאון, אפריקה.

אלקטרוס הודיעה כי החלה בדיונים בנוגע לפוטנציאל הסיכוי או הסכם הפיתוח של פרויקט כריית ליתיום בתולי הממוקם בסיירה לאון, אפריקה.

החברה החלה בבדיקת היתכנות כרייה בפרויקט ותבחן את הסיכויים לפתח את המכרה כספק ליתיום לשותפי עיבוד נבחרים, או יצרן סוללות, כאשר חלק מאספקת הליתיום עשוי להיות שמור לכל ייצור סוללות עתידי תחת מטריית Elektros.

עם השלמת בדיקת ההיתכנות, החברה צופה ביצוע מכתב כוונות לקראת השלב הבא של המשא ומתן על הפיתוח.

הביקוש השנתי לליתיום צפוי להגיע לכ-1.5 מיליון טון ליתיום קרבונט שווה ערך עד 2025 וליותר מ-3 מיליון טון עד 2030. תחזית זו לשנת 2025 קוראת לשלש את הביקוש שנראה ב-2021.

כלי רכב חשמליים יכולים להוות כ-84% מסך הביקוש לליתיום בשנת 2030, לעומת כ-55% בשנת 2021. מוצרי אלקטרוניקה לצרכנים, אחסון אנרגיה ויישומים תעשייתיים אחרים עשויים להסביר את מאזן הביקושים.

שלמה בלייר, מנכ"ל Elektros, Inc, מעורב בתעשיית הכרייה כבר למעלה מ-35 שנה, כולל פעילות בברזיל ובסיירה לאון בעשר השנים האחרונות.

בין השנים 1993-1999 עבד בחברת שמחה יהלומים בע"מ בברזיל, שם כרה בהצלחה זהב ויהלומים. בין השנים 2000-2004, הוא היה שותף ב- S & T Mining Group, Ltdבסיירה לאון, אפריקה, שם כיהן כמנהל תפעול ראשי. בין השנים 2005-2015, מר בלייר היה פעיל בניהול פרויקטים שונים בכרייה בסיירה לאון אפריקה.

אודות Elektros, Inc.

Elektros (OTC:ELEK) היא חברת כלי רכב חשמליים אמריקנית אשר מחדשת ומציעה פתרונות ניידות עבור צרכנים ועסקים. נוף הרכב עומד בפני שינוי מהותי שיתרחש במהלך העשור הבא כדי להגיע למצב של ניטרליות פחמן. Elektros מטפל בשינוי הפרדיגמה הזו עם טכנולוגיות ניידות התומכות בקיימות ומציעות חוויית משתמש מובילת שינוי. חברת Elektros שואפת להציג לצרכנים חווית רכב חשמלי משכנעת וחדשה לחלוטין המכונהElektros Sonicהחל משנת 2023.www.elektrosmotors.com

Twitter: https://twitter.com/elektrosenergy

Facebook: https://www.facebook.com/Elektrosmotors/

ליצירת קשר

Elektros, Inc.
Email: [email protected]

מקור: Elektros, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הודעה על מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד FFIV: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד את משקיעי F5, Inc לפנות לייעוץ משפטי
הודעה על מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד FFIV: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד את משקיעי F5, Inc לפנות לייעוץ משפטי לפני המועד החשוב של 17 בפברואר בתביעה ייצוגית לניירות ערך - FFIV

Bitget מדווחת על קצב צמיחה של 45.5% כאחת הבורסות הקריפטוגרפיות המובילות ב-2025
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, רשמה עלייה של 45.5% במונחים של שנה לשנה לשנה בצמיחת נפח המסחר, והבטיחה את המקום השישי בנתח השוק העולמי בקרב הבורסות הקריפטוגרפיות המרכזיות עם סיום 2025, על פי Market Share of Centralized Crypto Exchanges by Trading Volume report של CoinGecko.

ניסוי DISTALS של Rapid Medical™ מציג תוצאות חיוביות במיוחד ומדגים שחזור זרימת דם
ניסוי DISTALS של Rapid Medical™ מציג תוצאות חיוביות במיוחד ומדגים שחזור זרימת דם (Reperfusion) עדיפה עם TIGERTRIEVER™ 13 בטיפול בשבץ מוחי של כלי דם בינונים TIGERTRIEVER™ 13 הוא המכשיר הראשון שהוכיח עמידה ביעדי בטיחות ויעילות לשחזור זרימת דם באזורים קטנים יותר אך קריטיים במוח, האחראים לכמעט 50% מכלל השבצים האיסכמיים במוח.

WeRide ו-Uber יפרסו 1,200 רובוטקסי במזרח התיכון
WeRide (HKEX: 0800.HK , נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נהיגה אוטונומית, ו- Uber Technologies, Inc (אובר, NYSE: UBER) הודיעו היום על הרחבה משמעותית של השותפות האסטרטגית שלהן לפריסת לפחות 1,200 Robotaxis ברחבי המזרח התיכון.

ההאקתון M1 של Movement חושף 100% אימוץ בינה מלאכותית בקרב מפתחי בלוקצ'יין
הזוכים בנו כלים שהופכים את הפיתוח באמצעות Move לקל יותר, והם סיפקו ממשקים מלוטשים וחידושים עמוקים ברמת הפרוטוקול תוך ארבעה שבועות בלבד

Andersen Consulting חותמת על הסכם לשיתוף פעולה עם Alfa Group
Andersen Consulting מוסיפה עומק להצעת אבטחת הסייבר שלה באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם Alfa Group, חברה מובילה לטכנולוגיה עם קרוב ל-30 שנות ניסיון של עזרה לארגונים בהגנה ובמיטוב הפעילות שלהם.

VeriSilicon משפרת את סדרת ISP8200-FS IP ומקבלת אישור בטיחות פונקציונלי מסוג ASIL B
מאפשר יישום במערכות מצלמות מהדור הבא עם ביצועים חזקים לענף הרכב

חברת Macrobond משיקה את Macrobond Amplify, סטנדרט חדש למחקר פיננסי אינטראקטיבי
חברת Macrobond, הפלטפורמה הגלובלית לנתונים מקרו-כלכליים ופיננסיים, הודיעה על השקת Macrobond Amplify, כלי מבוסס דפדפן להפצת מחקר, המאפשר לכלכלנים ואנליסטים לספק תוכן עשיר ואינטראקטיבי לקהל היעד שלהם בקנה מידה רחב

Multi-Color Corporation מקבלת אישור מבית המשפט לבקשה דחופה
מקבלת אישור זמני לגישה על מימון DIP בסך 125 מיליון דולר הפעילות הגלובלית והשירות ללקוחות ימשיכו כרגיל וללא שיבושים במסגרת הארגון מחדש; כל יצרני וספקי המסחר והסחורות יקבלו תשלום מלא

"שנת הסרדינים" מושקת באזור MENA במהלך אירוע GulFood
יוזמה עולמית לבריאות מטבולית יוצאת לדרך בתערוכת המזון הגדולה בעולם במזרח התיכון וצפון אפריקה צוות איגוד הבריאות הרפואית (MWA) ומנהלי Mega Sardines באירוע גולפוד דובאי 2026.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI