דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
חיים נוי 02/06/23 |  צפיות: 651

תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים

שנזן, סין, 29 במאי 2023, (BUSINESS WIRE):

‏ב-27 במאי 2023 הסתיים השלב השביעי של תחרות הגמר Huawei ICT בשנזן לשנת 2022-2023. זהו האירוע הראשון אשר מתקיים פיזית מאז 2019, ושיאו היה תחרות בין מועמדי הגמר ב-146 צוותים מ-36 ארצות. לפני תחרות הגמר, למעלה מ-120,000 סטודנטים מלמעלה מ-2000 אוניברסיטאות ב-74 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות ICT.

צוותים מ-Shenzhen Polytechnic, ‏‏‏אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏מכללת גואנגג'ואו למסחר, ‏Yangtze Normal University, ו-Hunan Industry Polytechnic זכו בפרס הגדול בתחום מסלול הרשת - Network Track. צוותים מ-אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏Shenzhen Polytechnic, ‏וכן מכללת נאנינג לטכנולוגיה מקצועית זכו בפרס הגדול בתחום מסלול ענן - Cloud Track. צוות Shenzhen Polytechnic זכה בפרס הגדול בנושא מסלול המחשוב Computing Track. צוותי אוניברסיטת ג'ילין ואוניברסיטת אחמדו בלו זכו בפרס הגדול בתחרות החידושים. צוות imin מאוניברסיטת טסינגואה זכה בפרס הגדול בתחום הדרך החכמה - Smart Road, ואילו Jsgroup מ-אוניברסיטת שיאן ג'יאוטונג זכו בפרס הגדול בתחום הדיגיטציה של החשמל.

שיאו האיג'ון, נשיא מחלקת שותפים גלובליים ופיתוח ב-Huawei Enterprise Business Group אמר, "בעלי כישרונות ומיומנויות בתחום הדיגיטל יהוו את היסודות לפיתוח הכלכלה הדיגיטלית. בעתיד, Huawei תרחיב את הנגישות של משאבים ללימוד ICT עבור מספר גדול יותר של בתי ספר ברחבי העולם. אנו צופים כי עד לשנת 2026 נקים 7000 אקדמיות Huawei ICT ונכשיר יותר ממיליון סטודנטים בשנה תוך שיפור ניכר ברמת הידע והכישורים הדיגיטליים שלהם ובמטרה להפוך את העולם הדיגיטלי לדינמי ומכליל יותר".

סטפניה ג'יאני, סגנית מנכ"ל אונסק"ו לענייני השכלה, שלחה סרטון ברכה לתחרות Huawei ICT. היא ציינה כי בנוסף לשיפור הכישורים הדיגיטליים של הסטודנטים, תחרות Huawei ICT בודקת גם פתרונות אפשריים וכדאיים לפיתוח בר קיימא. היא ציינה כי אונסק"ו תומכת במאמצי Huawei בענף החינוך במטרה לשפר את הקישוריות הגלובלית ואת הכישורים הדיגיטליים.

שיאו ראן, סגן נשיא Huawei Strategic Research Institute, ציין כי Huawei מקימה אקוסיסטמה יציבה של כשרונות בתחום ה-ICT, תוך קיצור תהליך הדיגיטליזציה של העולם באמצעות פתיחת של אקדמיות Huawei ICT נוספות, פרסום מסמכים לבנים לכישרונות וקיום תחרויות Huawei ICT.

פרופסור מוהאן מונסינג'ה, זוכה פרס נובל לשנת 2007 ופרס Blue Planet לשנת 2021, סגן יו"ר לשעבר של הפנל הבין-שלטוני בנושא שינויי אקלים (IPCC), נשא נאום בווידאו. הוא ציין כי ל-ICT תפקיד מכריע בשילוב משולש פיתוח בר קיימא של כלכלה, סביבה וחברה. הטכנולוגיה הדיגיטלית תזניק את הצמיחה ואת הפרודוקטיביות, היא תקדם פרודוקטיביות וצמיחה כלכלית ותחזק את ההכללה ואת שיתוף הפעולה. תחרות Huawei ICT מעודדת סטודנטים להפגין יצירתיות ולהגיע לפריצת דרך קריטית שתתרום לצמיחה ירוקה, מאוזנת ומכלילה ברחבי העולם.

ויקי ז'נג, סגנית נשיא מחלקת התקשורת הארגונית של Huawei אמרה "Huawei מעניקה את פרס הטכנולוגיה לנשים במטרה לעודד מועמדות של נשים, לקידום השוויון המגדרי בענף ה-ICT ולהכללה חברתית. השנה, חלקן של המתמודדות בתחרות הגמר הגלובלית היה גדול מ-21%, מה שמהווה גידול של 8% בהשוואה למצב לפני 3 שנים".

תחרות Huawei ICT, שהינה פרויקט עיקרי ביוזמת Seeds for the Future 2.0 של Huawei, נוצרה במטרה לספק פלטפורמה לסטודנטי מכללות ברחבי העולם בה הם יוכלו להתחרות ולתקשר אחד עם השני בתחום ה-ICT. נכון לסוף 2022, וואווי (Huawei) פעלה בשיתוף עם 2200 אוניברסיטאות להקמת אקדמיות Huawei ICT ואף עזרה להכשיר למעלה מ-200,000 סטודנטים מדי שנה. מאז ההשקה הראשונית בשנת 2015, למעלה מ-580,000 סטודנטים מ-85 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53408594/en

למידע נוסף

[email protected]

מקור: Huawei

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
WeRide נבחרה כאחד מ-10 תרחישי מחקר מובילים בתחום הבניה המלאכותית בסין לפריסת נהיגה אוטונומית באיחוד האמירויות הערביות,
WeRide (נסד"ק: WRD, HKEX: 0800), מובילה עולמית בתחום טכנולוגיית הנהיגה האוטונומית, הודיעה היום כי פריסת הנהיגה האוטונומית שלה באיחוד האמירויות הערביות (UAE) נבחרה כאחת מעשר הדוגמאות המובילות לשיתוף פעולה בינלאומי של טכנולוגיות ומוצרים סיניים בתחום הבינה המלאכותית במסגרת AI From China Benefits the World (2026) - אוסף תרחישים לאומי שפורסם במהלך כנס הבינלאומי לבינה מלאכותית (WAIC) לשנת 2026.

דגמי הרכבים KAIYI X7 Hybrid ו-X7 AWD מושקים באיחוד האמירויות, במסגרת הרחבת הנוכחות הגלובלית של המותג.
ב-27 ביוני השיקה Legend Group, המפיצה המקומית של KAIYI, את דגמי ה-KAIYI X7 Hybrid וה-X7 AWD בדובאי שבאיחוד האמירויות, ובכך הציגה ללקוחות המקומיים את היצע הרכבים שלה הכולל דגמי פלאג-אין היברידיים (PHEV) ורכבים בעלי הנעה כפולה (AWD)

Bitget משיקה חשבון מאוחד חוצה-נכסים ראשון מסוגו בתעשייה, המאפשר שימוש ב-100 אסימוני מניות אמריקאיות כבטוחה
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את החשבון המאוחד הראשון לנכסים חוצי נכסים (UTA) בתעשייה, שמביאה למעלה מ-370 נכסים זכאים — כולל 100 אסימוני מניות אמריקאיים (rTokens) — למאגר מרווחים אחד.

WeRide מציגה את WITT, מודל בסיס קוגניטיבי מבוסס בינה מלאכותית פיזית שנבנה על סמך עובדות פיזיקליות אטומיות
המודל החדש הופך נתונים תפעוליים מהעולם האמיתי לעובדות מהימנות, ועובדות מהימנות לאותות למידה עבור מערכות בינה מלאכותית פיזית

האגודה לקבלת החלטות רפואיות מעניקה ל-UMIT TIROL ולפרופ' אובה זיברט מהרווארד את הפרס למפעל חיים לשנת 2026
האגודה לקבלת החלטות רפואיות (SMDM) העניקה את הפרס היוקרתי ביותר שלה – פרס מפעל חיים לשנת 2026 – לפרופ' אובה זיברט (Uwe Siebert), MPH, MSc, ScD, ממוסד UMIT TIROL ומאוניברסיטת הרווארד, כהוקרה על עשרות שנים של תרומה משמעותית ופורצת דרך לתחום קבלת ההחלטות הרפואיות, הבאה לידי ביטוי במחקר חדשני, מנהיגות בינלאומית, חינוך ועשייה מקצועית.

Modon Holding ו- Nammos Hotels & Resorts מביאים את Nammos Ras El Hekma לחוף הצפוני של מצרים
Modon Holding ו- Nammos Hotels & Resorts מביאים את Nammos Ras El Hekma לחוף הצפוני של מצרים

Andersen Consulting מצרפת את Smartbridge כחברה משתפת פעולה
Andersen Consulting הכריזה על הסכם שיתוף פעולה עם Smartbridge, חברת טכנולוגיות דיגיטליות ובינה מלאכותית מטקסס, במטרה להרחיב את יכולותיה בתחומי הדאטה והאנליטיקה והשירותים לטרנספורמציה דיגיטלית.

יוניבר סולושנס נכללה ברשימת החברות הירוקות ביותר בעולם לשנת 2026 של ניוזוויק
חברת Univar Solutions זוכה להכרה זו השנה השנייה ברציפות, הודות למחויבותה המתמשכת לאחריות סביבתית, מצוינות עסקית, אחריות חברתית ונהלי ממשל תאגידי איתנים.

WeRide מציגה את WITT, מודל בסיס קוגניטיבי מבוסס בינה מלאכותית פיזית שנבנה על סמך עובדות פיזיקליות אטומיות
המודל החדש הופך נתונים תפעוליים מהעולם האמיתי לעובדות מהימנות, ועובדות מהימנות לאותות למידה עבור מערכות בינה מלאכותית פיזית

ExaGrid הוכרה ברשימת MES Midmarket 100 היוקרתית לשנת 2026
®ExaGrid, ספקית אחסון הגיבוי העצמאית הגדולה בעולם, המספקת אחסון גיבוי רב-שכבתי עם האבטחה המקיפה ביותר ואחסון עם נעילת זמן מבוססת בינה מלאכותית לשחזור ממתקפות כופרה, הודיעה היום כי MES Computing, מותג של The Channel Company, כללה את ExaGrid ברשימת MES Midmarket 100 לשנת 2026.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI