דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
חיים נוי |  02/06/23 |  צפיות: 797

תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים

שנזן, סין, 29 במאי 2023, (BUSINESS WIRE):

‏ב-27 במאי 2023 הסתיים השלב השביעי של תחרות הגמר Huawei ICT בשנזן לשנת 2022-2023. זהו האירוע הראשון אשר מתקיים פיזית מאז 2019, ושיאו היה תחרות בין מועמדי הגמר ב-146 צוותים מ-36 ארצות. לפני תחרות הגמר, למעלה מ-120,000 סטודנטים מלמעלה מ-2000 אוניברסיטאות ב-74 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות ICT.

צוותים מ-Shenzhen Polytechnic, ‏‏‏אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏מכללת גואנגג'ואו למסחר, ‏Yangtze Normal University, ו-Hunan Industry Polytechnic זכו בפרס הגדול בתחום מסלול הרשת - Network Track. צוותים מ-אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏Shenzhen Polytechnic, ‏וכן מכללת נאנינג לטכנולוגיה מקצועית זכו בפרס הגדול בתחום מסלול ענן - Cloud Track. צוות Shenzhen Polytechnic זכה בפרס הגדול בנושא מסלול המחשוב Computing Track. צוותי אוניברסיטת ג'ילין ואוניברסיטת אחמדו בלו זכו בפרס הגדול בתחרות החידושים. צוות imin מאוניברסיטת טסינגואה זכה בפרס הגדול בתחום הדרך החכמה - Smart Road, ואילו Jsgroup מ-אוניברסיטת שיאן ג'יאוטונג זכו בפרס הגדול בתחום הדיגיטציה של החשמל.

שיאו האיג'ון, נשיא מחלקת שותפים גלובליים ופיתוח ב-Huawei Enterprise Business Group אמר, "בעלי כישרונות ומיומנויות בתחום הדיגיטל יהוו את היסודות לפיתוח הכלכלה הדיגיטלית. בעתיד, Huawei תרחיב את הנגישות של משאבים ללימוד ICT עבור מספר גדול יותר של בתי ספר ברחבי העולם. אנו צופים כי עד לשנת 2026 נקים 7000 אקדמיות Huawei ICT ונכשיר יותר ממיליון סטודנטים בשנה תוך שיפור ניכר ברמת הידע והכישורים הדיגיטליים שלהם ובמטרה להפוך את העולם הדיגיטלי לדינמי ומכליל יותר".

סטפניה ג'יאני, סגנית מנכ"ל אונסק"ו לענייני השכלה, שלחה סרטון ברכה לתחרות Huawei ICT. היא ציינה כי בנוסף לשיפור הכישורים הדיגיטליים של הסטודנטים, תחרות Huawei ICT בודקת גם פתרונות אפשריים וכדאיים לפיתוח בר קיימא. היא ציינה כי אונסק"ו תומכת במאמצי Huawei בענף החינוך במטרה לשפר את הקישוריות הגלובלית ואת הכישורים הדיגיטליים.

שיאו ראן, סגן נשיא Huawei Strategic Research Institute, ציין כי Huawei מקימה אקוסיסטמה יציבה של כשרונות בתחום ה-ICT, תוך קיצור תהליך הדיגיטליזציה של העולם באמצעות פתיחת של אקדמיות Huawei ICT נוספות, פרסום מסמכים לבנים לכישרונות וקיום תחרויות Huawei ICT.

פרופסור מוהאן מונסינג'ה, זוכה פרס נובל לשנת 2007 ופרס Blue Planet לשנת 2021, סגן יו"ר לשעבר של הפנל הבין-שלטוני בנושא שינויי אקלים (IPCC), נשא נאום בווידאו. הוא ציין כי ל-ICT תפקיד מכריע בשילוב משולש פיתוח בר קיימא של כלכלה, סביבה וחברה. הטכנולוגיה הדיגיטלית תזניק את הצמיחה ואת הפרודוקטיביות, היא תקדם פרודוקטיביות וצמיחה כלכלית ותחזק את ההכללה ואת שיתוף הפעולה. תחרות Huawei ICT מעודדת סטודנטים להפגין יצירתיות ולהגיע לפריצת דרך קריטית שתתרום לצמיחה ירוקה, מאוזנת ומכלילה ברחבי העולם.

ויקי ז'נג, סגנית נשיא מחלקת התקשורת הארגונית של Huawei אמרה "Huawei מעניקה את פרס הטכנולוגיה לנשים במטרה לעודד מועמדות של נשים, לקידום השוויון המגדרי בענף ה-ICT ולהכללה חברתית. השנה, חלקן של המתמודדות בתחרות הגמר הגלובלית היה גדול מ-21%, מה שמהווה גידול של 8% בהשוואה למצב לפני 3 שנים".

תחרות Huawei ICT, שהינה פרויקט עיקרי ביוזמת Seeds for the Future 2.0 של Huawei, נוצרה במטרה לספק פלטפורמה לסטודנטי מכללות ברחבי העולם בה הם יוכלו להתחרות ולתקשר אחד עם השני בתחום ה-ICT. נכון לסוף 2022, וואווי (Huawei) פעלה בשיתוף עם 2200 אוניברסיטאות להקמת אקדמיות Huawei ICT ואף עזרה להכשיר למעלה מ-200,000 סטודנטים מדי שנה. מאז ההשקה הראשונית בשנת 2015, למעלה מ-580,000 סטודנטים מ-85 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53408594/en

למידע נוסף

[email protected]

מקור: Huawei

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת Apparel מגדירה מחדש את עתיד הקניות באמצעות "AIVI" – אפליקציית קניות פורצת דרך המבוססת על בינה מלאכותית, שהושקה באירוע מרהיב עתיר כוכבים
דובאי הייתה עדה לאחת מהשקות הקמעונאות הבולטות ביותר באזור, כאשר Apparel Group חשפה את AIVI, פלטפורמת הקניות המהפכנית שלה המופעלת על ידי בינה מלאכותית, בחגיגה מרהיבה שvchtv למעלה מ-2,000 אורחים, נציגים דיפלומטיים מכובדים, מנהיגים עסקיים בולטים, ידוענים מהשורה הראשונה, כלי תקשורת מובילים ויוצרי תוכן בעלי השפעה.

יוזמה עולמית חדשה שואפת למודרניזציה בניידות כוח אדם בתחום הבריאות
הקונספט של רשומת מיומנות גלובלית נועד לסייע לאנשי מקצוע מוסמכים לנוע באופן יעיל יותר בין מדינות תוך תמיכה בהחלטות כוח אדם באופן מיודע

YYForce מכינה את ענף האירוח לסופר-אינטליגנציה (בינה על-אנושית) באמצעות פלטפורמה אחודה המשלבת בני אדם, רובוטים ו-IoT
בניית התשתית התפעולית לדור הבא של פתרונות אינטליגנטיים בסביבות מלונאיות

GA-ASI משתפת פעולה עם Spirit Defense לייצור של FQ-42 CCA
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI), המובילה העולמית במערכות מטוסים לא מאוישים (UAS), מכריזה על שותפות עם Spirit Defense, חברה של בואינג, לתמיכה בייצור השלדה של המטוס החדש FQ-42 Vengeance Collaborative Combat Aircraft (CCA). ביוני, GA-ASI זכתה בחוזה מחיל האוויר האמריקאי לייצור FQ-42.

מחקר מצא שיעורים נמוכים יותר של עודף משקל בקרב חתולים הניזונים מתזונה טבעונית
סקר רחב היקף שפורסם ב-Frontiers in Animal Science מצא כי חתולים שניזונו מתזונה טבעונית סובלים משיעורים נמוכים יותר של השמנת יתר ובעיות בריאותיות נלוות, בהשוואה לאלו שניזונו מתזונה קונבנציונלית מבוססת בשר

CGTN: מה מלמד אותנו הסיפור על "חצי שמיכה" בנוגע למצעד הארוך החדש של סין?
רשת CGTN פרסמה מאמר לרגל ציון 90 שנה לניצחון הצבא האדום במצעד הארוך. המאמר, המשתמש בסיפור "חצי שמיכה" כנקודת מוצא, מדגיש את דגשו של הנשיא שי ג'ינפינג על שימור וקידום רוח הצעידה הארוכה במקביל לתהליך המודרניזציה של סין;

מבינה מלאכותית פיזית ועד פריסה רחבת-היקף: WeRide נכללה ברשימת 10 מקרי הבוחן המובילים ליישומי בינה מלאכותית בתחום הרכב ב-WICV 2026
WeRide נבחרה לאחת מ"10 מקרי יישומי הבינה המלאכותית המובילים לרכב לשנת 2026" של WICV 2026 בזכות גלגל התנופה הפיזי שלה המבוסס על בינה מלאכותית המופעל על ידי GENESIS ו-WITT.

Antalpha מגדילה את השקעתה ב-Aurelion באמצעות רכישת מניות בסך 2 מיליון דולר ארה"ב
Antalpha Platform Holding Company (נאסד"ק: ANTA) ("Antalpha"), פלטפורמה מובילה למימון נכסים דיגיטליים עבור גופים מוסדיים, הודיעה היום כי החברה-הבת שלה, הנמצאת בבעלותה המלאה, Antalpha Capital (HK) Limited, התקשרה בהסכם לרכישת מניות עם חברת Aurelion Inc. (נאסד"ק: AURE)

שיתוף פעולה בין Fortrea ל-Omico לקידום פיתוח תרופות אונקולוגיות המבוססות על סמנים ביולוגיים
שיתוף הפעולה שואף לשפר את תכנון הניסויים ולהרחיב את גישת המטופלים למחקרים מותאמי-סמנים ביולוגיים באוסטרליה

קרן החינוך של מחוז בתי הספר דל ואלה באוסטין זכתה בפרס הקהילה הגלובלי של F1® Allwyn, במטרה לקדם מסלולי קריירה בתחומי ה-STEM עבור 12,000 תלמידים
קרן החינוך Del Valle ISD זכתה בפרס הקהילה הגלובלית F1® Allwyn בתחרות הגרנד פרי של FORMULA 1® MSC CRUISES UNITED STATES לשנת 2026 באוסטין, טקסס.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI