דף הבית הודעות לעיתונות ספורט GMAC מרחיבה את הייצוג העולמי בחברות, בדירקטוריונים ובבתי ספר
GMAC מרחיבה את הייצוג העולמי בחברות, בדירקטוריונים ובבתי ספר
חיים נוי |  06/09/23 |  צפיות: 1548

GMAC מרחיבה את הייצוג העולמי בחברות, בדירקטוריונים ובבתי ספר

יו"ר דירקטוריון חדש, חברי דירקטוריון ובתי ספר חברים משתרעים על פני טביעת רגל מאסיה לאמריקה

רסטון, וירג'יניה, 5 בספטמבר 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :

מועצת הקבלה לניהול תארים מתקדמים (GMAC), איגוד עולמי של בתי ספר מובילים למנהל עסקים לתארים מתקדמים, הודיעה היום על שינויים במועצת המנהלים שלה. תאמין סוורדי, חבר מועצת המנהלים של GMAC מאז 2019 ורקטור עמית לחינוך מקצועי לתואר שני באוניברסיטה לניהול של סינגפור, נבחר ליו"ר מועצת המנהלים של GMAC. אנה מריה זרמניו פאדילה, מנהלת תפעול וניסיון אקדמי בבית הספר לעסקים EGADE של Tecnológico de Monterrey במקסיקו, כמו גם קרטיס פרגוסון, שותף מנהל ב-Ventech China, הצטרפו למועצת המנהלים של GMAC כחברים החדשים ביותר שלה.

בנוסף, GMAC קידמה בברכה את Asia School of Business (ASB) כבית הספר החבר ה-227 שלה. ASB, שבסיסה בקואלה לומפור, הוקמה בשנת 2015 על ידי הבנק המרכזי של מלזיה, בנק נגרה מלזיה, בשיתוף עם בית הספר לניהול סלואן של MIT בתגובה לצורך בכישרונות ברמה עולמית במלזיה, באזור ובעולם המתעורר. כיום, תוכנית התואר MBA עטורת הפרסים של ASB הוכתרה כאחת מתוכניות ה- MBA החדשניות ביותר בעולם.

"מחקר GMAC הראה כי בתי ספר לעסקים באסיה פסיפיק מושכים יותר כישרונות באזור מאשר לפני המגפה למרות הניידות הבינלאומית המתאוששת, בעוד שאלו באמריקה הלטינית נהנים מיישומים בינלאומיים הולכים וגדלים", אמרה ג'וי ג'ונס, מנכ"לית GMAC. "אני נרגשת מכך שהאנשים המוכשרים האלה וארגון ASB המוערך מעמיקים את מעורבותם עם המועצה, משפרים את הגיוון במועצת המנהלים ואת רשימת החברים שלנו. הם מביאים נקודות מבט יקרות ערך ותובנות קריטיות למשימה הגלובלית של GMAC לעזור לבתי ספר לעסקים וכישרונות לגלות ולהעריך זה את זה".

מידע נוסף על דירקטורים חדשים במועצת המנהלים של GMAC

לאנה מריה זרמניו פאדילה יש רקורד מוכח כמובילה אקדמאית במספר מוסדות בין מערכת Tec de Monterrey, כולל האוניברסיטה הווירטואלית ו TecMilenio. בבית הספר לעסקים EGADE, היא מפקחת על כל הניסיון האקדמי וניסיון החיים של התלמידים, פעולות מנהליות ולוגיסטיקה לסטודנטים אישיים ומקוונים. היא חברה במועצת המנהלים של Somos El Cambio ו-Instituto de Formacion y Perfeccionamiento Policial de San Pedro, שניהם מוסדות אקדמיים. היא בעלת תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני בחינוך ודוקטורט בחדשנות בחינוך מ- Tecnológico de Monterrey בנוסף לתואר שני בניתוח עסקי מבית הספר לעסקים EGADE.

קרטיס פרגוסון הוא שותף מנהל של Ventech China, שם הוא מוביל השקעות בשוקי הצרכנים הצומחים במהירות במדינה. הוא היה מנהל לשעבר בחברת קוקה קולה במשך כמעט ארבעה עשורים ולאחרונה נשיא היחידה העסקית של קוקה קולה סין רבתי, קוריאה ומונגוליה. הוא היה מעורב באופן פעיל בחינוך, לאחר שכיהן כיו"ר המכללה האמריקנית של קהיר ובמועצה המייעצת של דיקן בית הספר לעסקים קלי של אוניברסיטת אינדיאנה. יוזמתו של תוכנית מלגות לטובת סטודנטים מעוטי יכולת מהמזרח התיכון ומאפריקה הובילה לכך שהוא וקוקה קולה זכו בפרס מחלקת המדינה האמריקנית לאזרחות תאגידית. מר פרגוסון הוא בעל תואר ראשון במדעים מבית הספר קלי של אוניברסיטת אינדיאנה והוא בוגר תוכניות פיתוח מנהלים בבית הספר לעסקים של סטנפורד ובבית הספר וורטון של אוניברסיטת פנסילבניה.

בעוד GMAC מקדמת בברכה את ההנהגה החדשה ואת התוספת למועצת המנהלים שלה, GMAC גם מכירה ומודה ליו"ר מועצת המנהלים היוצא, ג'ון אריקסון, לשעבר נשיא שירותי חינוך וקריירה ב-ACT, וחברת מועצת המנהלים היוצאת, קייטי מונטגומרי, לשעבר דיקנית עמיתה לתוכניות תואר ב-INSEAD.

"בשנים האחרונות עבדתי לצד ג'ון וקייטי, וראיתי ממקור ראשון את מסירותם כאשר אנו תומכים יחד בקהילת החינוך לניהול בוגרים. אני אסיר תודה על תרומתם", אמר תאמין סוורדי, יו"ר מועצת המנהלים של GMAC שנבחר לאחרונה. "אני מצפה להוביל את מועצת המנהלים, כולל התוספות החדשות שלנו אנה מריה וקורט, כדי ליצור ערכים נוספים עבור בתי הספר והמועמדים שאנו משרתים ללא לאות".

מידע נוסף על בית הספר לעסקים של אסיה וחברות ב-GMAC

Asia School of Business (ASB) - בית הספר הראשון החבר ב- GMAC ממלזיה - שואף להיות בית ספר מוביל לניהול באסיה המוכר ביכולתו לפתח מנהיגים טרנספורמטיביים ועקרוניים שיתרמו לעתיד טוב יותר ולקידום העולם המתעורר. הגישה שלהם ללמידה מתמקדת בקפדנות בכיתה בשילוב עם חוויות למידה של פעולה באתר ברחבי אסיה. מלבד תוכנית תואר MBA, ASB מציעה גם MBA מנהלים, מאסטר בבנקאות מרכזית, ותואר שני בניהול שיושק בהמשך השנה.

כדי להיחשב לחברות ב-GMAC, בית ספר חייב לקיים תהליך קבלה סלקטיבי; להציע תכנית לתואר שני במנהל עסקים, נושאי ניהול או שווה ערך; ולהפגין תמיכה במשימה של GMAC לספק את הכלים והמידע הדרושים לבתי ספר וכישרונות לגלות ולהעריך זה את זה.

אודות GMAC

המועצה לקבלה ללימודי ניהול למוסמכים (GMAC) היא ארגון מכוון משימה של בתי ספר למינהל עסקים למוסמכים מובילים מכל העולם. GMAC מספקת מחקר ברמה עולמית, כנסים של הענף, כלי גיוס והערכות לענף לימודי הניהול למוסמכים, וגם כלים, משאבים, אירועים ושירותים שעוזרים להדריך מועמדים במסע ההשכלה הגבוהה שלהם. הבחינה Graduate Management Admission Test™ (GMAT™) שבבעלות וניהול GMAC היא ההערכה הנפוצה ביותר לתואר שני בבית הספר למינהל עסקים.

יותר מ-12 מיליון מועמדים ללימודים של מנהל העסקים או MBA ביקרו באתר של GMAC mba.com -כדי ללמוד על תוכניות לתואר שני במנהל עסקים וכדי לבחון אפשרויות לבחירת בית ספר למינהל עסקים, להתכונן ולהירשם למבחנים, ולקבל ייעוץ על תהליך הקבלה לתוכניות MBA ומאסטר עסקי. BusinessBecause ו-GMAC Toursהן חברות בנות של GMAC, ארגון גלובלי עם משרדים בסין, הודו, בריטניה וארצות הברית.

למידע נוסף על הפעילות שלנו בקרו בכתובת www.gmac.com

קשרי מדיה

Teresa Hsu
Sr. Manager, Media Relations
Mobile: 202-390-4180
[email protected]


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
CGTN: כיצד סין משתמשת בטכנולוגיה דיגיטלית כדי להעצים נשים ברחבי העולם
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק במאמצי סין להעצמת נשים באמצעות טכנולוגיות דיגיטליות. המאמר, המסתמך על דבריה של פנג לי-יואן בטקס הענקת פרס אונסק"ו לחינוך בנות ונשים שנערך ביום שישי, מדגיש את פעילותה של סין לקידום מיומנויות דיגיטליות בקרב נשים, לקידום שוויון מגדרי ולהרחבת שיתוף הפעולה הבינלאומי במטרה לצמצם את הפער הדיגיטלי המגדרי.

YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS

ZNAKI FM מרחיבה את המהדורה הערבית שלה ומביאה את רשת החדשות והמידע שלה לקוראים במזרח התיכון
ZNAKI FM הודיעה היום על הרחבת המהדורה הערבית שלה בכתובת znaki.fm/ar. הפלטפורמה הרב-לשונית מציעה לקוראים דוברי ערבית חדשות מסביב לשעון בנושאי פוליטיקה, כלכלה, ספורט, תרבות, ידוענים וסגנון חיים – מאזור המפרץ, מצרים והעולם הערבי הרחב.

מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI