דף הבית הודעות לעיתונות ספורט GMAC מרחיבה את הייצוג העולמי בחברות, בדירקטוריונים ובבתי ספר
GMAC מרחיבה את הייצוג העולמי בחברות, בדירקטוריונים ובבתי ספר
חיים נוי 06/09/23 |  צפיות: 1295

GMAC מרחיבה את הייצוג העולמי בחברות, בדירקטוריונים ובבתי ספר

יו"ר דירקטוריון חדש, חברי דירקטוריון ובתי ספר חברים משתרעים על פני טביעת רגל מאסיה לאמריקה

רסטון, וירג'יניה, 5 בספטמבר 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :

מועצת הקבלה לניהול תארים מתקדמים (GMAC), איגוד עולמי של בתי ספר מובילים למנהל עסקים לתארים מתקדמים, הודיעה היום על שינויים במועצת המנהלים שלה. תאמין סוורדי, חבר מועצת המנהלים של GMAC מאז 2019 ורקטור עמית לחינוך מקצועי לתואר שני באוניברסיטה לניהול של סינגפור, נבחר ליו"ר מועצת המנהלים של GMAC. אנה מריה זרמניו פאדילה, מנהלת תפעול וניסיון אקדמי בבית הספר לעסקים EGADE של Tecnológico de Monterrey במקסיקו, כמו גם קרטיס פרגוסון, שותף מנהל ב-Ventech China, הצטרפו למועצת המנהלים של GMAC כחברים החדשים ביותר שלה.

בנוסף, GMAC קידמה בברכה את Asia School of Business (ASB) כבית הספר החבר ה-227 שלה. ASB, שבסיסה בקואלה לומפור, הוקמה בשנת 2015 על ידי הבנק המרכזי של מלזיה, בנק נגרה מלזיה, בשיתוף עם בית הספר לניהול סלואן של MIT בתגובה לצורך בכישרונות ברמה עולמית במלזיה, באזור ובעולם המתעורר. כיום, תוכנית התואר MBA עטורת הפרסים של ASB הוכתרה כאחת מתוכניות ה- MBA החדשניות ביותר בעולם.

"מחקר GMAC הראה כי בתי ספר לעסקים באסיה פסיפיק מושכים יותר כישרונות באזור מאשר לפני המגפה למרות הניידות הבינלאומית המתאוששת, בעוד שאלו באמריקה הלטינית נהנים מיישומים בינלאומיים הולכים וגדלים", אמרה ג'וי ג'ונס, מנכ"לית GMAC. "אני נרגשת מכך שהאנשים המוכשרים האלה וארגון ASB המוערך מעמיקים את מעורבותם עם המועצה, משפרים את הגיוון במועצת המנהלים ואת רשימת החברים שלנו. הם מביאים נקודות מבט יקרות ערך ותובנות קריטיות למשימה הגלובלית של GMAC לעזור לבתי ספר לעסקים וכישרונות לגלות ולהעריך זה את זה".

מידע נוסף על דירקטורים חדשים במועצת המנהלים של GMAC

לאנה מריה זרמניו פאדילה יש רקורד מוכח כמובילה אקדמאית במספר מוסדות בין מערכת Tec de Monterrey, כולל האוניברסיטה הווירטואלית ו TecMilenio. בבית הספר לעסקים EGADE, היא מפקחת על כל הניסיון האקדמי וניסיון החיים של התלמידים, פעולות מנהליות ולוגיסטיקה לסטודנטים אישיים ומקוונים. היא חברה במועצת המנהלים של Somos El Cambio ו-Instituto de Formacion y Perfeccionamiento Policial de San Pedro, שניהם מוסדות אקדמיים. היא בעלת תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני בחינוך ודוקטורט בחדשנות בחינוך מ- Tecnológico de Monterrey בנוסף לתואר שני בניתוח עסקי מבית הספר לעסקים EGADE.

קרטיס פרגוסון הוא שותף מנהל של Ventech China, שם הוא מוביל השקעות בשוקי הצרכנים הצומחים במהירות במדינה. הוא היה מנהל לשעבר בחברת קוקה קולה במשך כמעט ארבעה עשורים ולאחרונה נשיא היחידה העסקית של קוקה קולה סין רבתי, קוריאה ומונגוליה. הוא היה מעורב באופן פעיל בחינוך, לאחר שכיהן כיו"ר המכללה האמריקנית של קהיר ובמועצה המייעצת של דיקן בית הספר לעסקים קלי של אוניברסיטת אינדיאנה. יוזמתו של תוכנית מלגות לטובת סטודנטים מעוטי יכולת מהמזרח התיכון ומאפריקה הובילה לכך שהוא וקוקה קולה זכו בפרס מחלקת המדינה האמריקנית לאזרחות תאגידית. מר פרגוסון הוא בעל תואר ראשון במדעים מבית הספר קלי של אוניברסיטת אינדיאנה והוא בוגר תוכניות פיתוח מנהלים בבית הספר לעסקים של סטנפורד ובבית הספר וורטון של אוניברסיטת פנסילבניה.

בעוד GMAC מקדמת בברכה את ההנהגה החדשה ואת התוספת למועצת המנהלים שלה, GMAC גם מכירה ומודה ליו"ר מועצת המנהלים היוצא, ג'ון אריקסון, לשעבר נשיא שירותי חינוך וקריירה ב-ACT, וחברת מועצת המנהלים היוצאת, קייטי מונטגומרי, לשעבר דיקנית עמיתה לתוכניות תואר ב-INSEAD.

"בשנים האחרונות עבדתי לצד ג'ון וקייטי, וראיתי ממקור ראשון את מסירותם כאשר אנו תומכים יחד בקהילת החינוך לניהול בוגרים. אני אסיר תודה על תרומתם", אמר תאמין סוורדי, יו"ר מועצת המנהלים של GMAC שנבחר לאחרונה. "אני מצפה להוביל את מועצת המנהלים, כולל התוספות החדשות שלנו אנה מריה וקורט, כדי ליצור ערכים נוספים עבור בתי הספר והמועמדים שאנו משרתים ללא לאות".

מידע נוסף על בית הספר לעסקים של אסיה וחברות ב-GMAC

Asia School of Business (ASB) - בית הספר הראשון החבר ב- GMAC ממלזיה - שואף להיות בית ספר מוביל לניהול באסיה המוכר ביכולתו לפתח מנהיגים טרנספורמטיביים ועקרוניים שיתרמו לעתיד טוב יותר ולקידום העולם המתעורר. הגישה שלהם ללמידה מתמקדת בקפדנות בכיתה בשילוב עם חוויות למידה של פעולה באתר ברחבי אסיה. מלבד תוכנית תואר MBA, ASB מציעה גם MBA מנהלים, מאסטר בבנקאות מרכזית, ותואר שני בניהול שיושק בהמשך השנה.

כדי להיחשב לחברות ב-GMAC, בית ספר חייב לקיים תהליך קבלה סלקטיבי; להציע תכנית לתואר שני במנהל עסקים, נושאי ניהול או שווה ערך; ולהפגין תמיכה במשימה של GMAC לספק את הכלים והמידע הדרושים לבתי ספר וכישרונות לגלות ולהעריך זה את זה.

אודות GMAC

המועצה לקבלה ללימודי ניהול למוסמכים (GMAC) היא ארגון מכוון משימה של בתי ספר למינהל עסקים למוסמכים מובילים מכל העולם. GMAC מספקת מחקר ברמה עולמית, כנסים של הענף, כלי גיוס והערכות לענף לימודי הניהול למוסמכים, וגם כלים, משאבים, אירועים ושירותים שעוזרים להדריך מועמדים במסע ההשכלה הגבוהה שלהם. הבחינה Graduate Management Admission Test™ (GMAT™) שבבעלות וניהול GMAC היא ההערכה הנפוצה ביותר לתואר שני בבית הספר למינהל עסקים.

יותר מ-12 מיליון מועמדים ללימודים של מנהל העסקים או MBA ביקרו באתר של GMAC mba.com -כדי ללמוד על תוכניות לתואר שני במנהל עסקים וכדי לבחון אפשרויות לבחירת בית ספר למינהל עסקים, להתכונן ולהירשם למבחנים, ולקבל ייעוץ על תהליך הקבלה לתוכניות MBA ומאסטר עסקי. BusinessBecause ו-GMAC Toursהן חברות בנות של GMAC, ארגון גלובלי עם משרדים בסין, הודו, בריטניה וארצות הברית.

למידע נוסף על הפעילות שלנו בקרו בכתובת www.gmac.com

קשרי מדיה

Teresa Hsu
Sr. Manager, Media Relations
Mobile: 202-390-4180
[email protected]


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GA-ASI ו-KONGSBERG מקדמות את השילוב של JSM עבור MQ-9B
החברות מביאות את מערכת הנשק Joint Strike Missile לפלטפורמה המלא מאוישת המובילה

GA-ASI משלימה את מבחני ההסמכה לנשקים של Protector הבריטי
מביאים לכדי סיכום שיתוף פעולה בן 6 שנים בין הממשל והתעשייה בארצות הברית ובבריטניה

ביקורת: גרוטסקה של אהבה וכיעור: "יאקיש ופופצ'ה" מאת חנוך לוין בבית צבי
20/07/26 | תיאטרון
העלילה עוקבת אחר יאקיש הושפיש, גבר שכל פחדיו מרוכזים בכיעורו החיצוני, ופופצ'ה חרופצ'ה, אישה שגורלה נקשר בו בשל מראה דומה. השניים, שנועדו זה לזו בחסות שדכנים ומוסכמות, נאלצים להתמודד עם השאלה הנצחית של לוין: האם אהבה יכולה להתקיים במקום שבו הגוף דוחה את העין?

חאבי לאם, יוצר הטיקטוק הנעקב ביותר בעולם, מצטרף ל-Holafly כשגריר המותג העולמי
יוצר הטיקטוק הנעקב ביותר בעולם הפך לאחת הדמויות המוכרות ביותר באינטרנט, וזאת על ידי חשיפת פתרונות מסובכים שלא לצורך והחלפתם בפתרונות פשוטים ומובנים מאליהם

רוזן, יועץ מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Futu Holdings Limited לקבל ייעוץ
רוזן, יועץ מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Futu Holdings Limited לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – FUTU

רוזן, משרד עורכי דין אמין ומוביל, מעודד את משקיעי Black Rock Coffee Bar, Inc. לקבל ייעוץ
רוזן, משרד עורכי דין אמין ומוביל, מעודד את משקיעי Black Rock Coffee Bar, Inc. לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – BRCB

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PICS: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעיPicS N.V. לקבל ייעוץ
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PICS: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעיPicS N.V. לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PICS

WeRide נבחרה כאחד מ-10 תרחישי מחקר מובילים בתחום הבניה המלאכותית בסין לפריסת נהיגה אוטונומית באיחוד האמירויות הערביות,
WeRide (נסד"ק: WRD, HKEX: 0800), מובילה עולמית בתחום טכנולוגיית הנהיגה האוטונומית, הודיעה היום כי פריסת הנהיגה האוטונומית שלה באיחוד האמירויות הערביות (UAE) נבחרה כאחת מעשר הדוגמאות המובילות לשיתוף פעולה בינלאומי של טכנולוגיות ומוצרים סיניים בתחום הבינה המלאכותית במסגרת AI From China Benefits the World (2026) - אוסף תרחישים לאומי שפורסם במהלך כנס הבינלאומי לבינה מלאכותית (WAIC) לשנת 2026.

דגמי הרכבים KAIYI X7 Hybrid ו-X7 AWD מושקים באיחוד האמירויות, במסגרת הרחבת הנוכחות הגלובלית של המותג.
ב-27 ביוני השיקה Legend Group, המפיצה המקומית של KAIYI, את דגמי ה-KAIYI X7 Hybrid וה-X7 AWD בדובאי שבאיחוד האמירויות, ובכך הציגה ללקוחות המקומיים את היצע הרכבים שלה הכולל דגמי פלאג-אין היברידיים (PHEV) ורכבים בעלי הנעה כפולה (AWD)

Bitget משיקה חשבון מאוחד חוצה-נכסים ראשון מסוגו בתעשייה, המאפשר שימוש ב-100 אסימוני מניות אמריקאיות כבטוחה
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את החשבון המאוחד הראשון לנכסים חוצי נכסים (UTA) בתעשייה, שמביאה למעלה מ-370 נכסים זכאים — כולל 100 אסימוני מניות אמריקאיים (rTokens) — למאגר מרווחים אחד.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI