דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Dyadic מקדמת שיתוף פעולה עם המכון הביולוגי הישראלי (IIBR) להתמקדות באיומים ביולוגיים ופתרונות למחלות מתפתחות
Dyadic מקדמת שיתוף פעולה עם המכון הביולוגי הישראלי (IIBR) להתמקדות באיומים ביולוגיים ופתרונות למחלות מתפתחות
חיים נוי |  23/02/24 |  צפיות: 1119

Dyadic מקדמת שיתוף פעולה עם המכון הביולוגי הישראלי (IIBR) להתמקדות באיומים ביולוגיים ופתרונות למחלות מתפתחות

יופיטר, פלורידה ונס-ציונה, ישראל 23 בפברואר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

Dyadic International, Inc  (נאסד"ק: DYAI), חברת ביוטכנולוגיה גלובלית המתמחה בפלטפורמות מיקרוביאליות מתקדמות לפיתוח חלבונים וייצור ביולוגי ומתן מענה לצרכים קליניים, והמכון למחקר ביולוגי (IIBR) הודיעו כי קידמו את שיתוף הפעולה עם המכון למחקר ביולוגי (IIBR) והזרוע המסחרית שלו Life Science Research Israel (LSRI), כדי להתמקד בפתרונות מתפתחים למחלות. שותפות זו נועדה למנף את המומחיות של Dyadic בפלטפורמות מיקרוביאליות לייצור ביולוגי של חלבונים בקנה מידה גמיש ואת יכולות גילוי הנוגדנים והאנטיגנים של המכון כדי לפתח ולייצר פתרונות חדשניים לטיפול במחלות מתפתחות ובאיומים ביולוגיים פוטנציאליים. באמצעות שיתוף פעולה זה, שני הצדדים פועלים לפיתוח טיפולים וחיסונים יעילים למאבק באתגרי הבריאות העולמיים מתוך כוונה למסחור עתידי (נכון להיום, המסגרת אינה מחייבת וכפופה לביצוע הסכם מחייב שיידון על ידי הצדדים) באמצעות יוזמות שיתוף פעולה של רישוי חוץ.


מארק אמלפרב (Mark Emalfarb), מנכ"ל Dyadic, הביע התרגשות מקידום שיתוף הפעולה עם המכון. המכון ישפר את קווי תאי C1 של Dyadic באמצעות רצפי גנים קנייניים כדי לשפר את הייצור הביולוגי של חיסונים רקומביננטיים וחומרים מנטרלים, כולל אנטיגנים ממוקדים ונוגדנים חד שבטיים. המאמץ המשותף מתמקד בטיפול במחלות מתפתחות באמצעות יוזמות מסחריות גלובליות לרישוי חוץ כדי להגדיל את הגישה והמחיר של חיסונים ונוגדנים לחולים.


ברוך שחר (Baruch Shahar), מנכ"ל LSRI, הדגיש את ההיסטוריה המשותפת עם Dyadic, שהחלה בינואר 2018 והתרחבה במהלך המגפה. שחר הדגיש את שביעות רצונם מהעבודה המתמשכת באמצעות טכנולוגיית C1 של Dyadic לפיתוח משותף של חיסונים וטיפולים המכוונים להתפרצויות ביולוגיות, כולל מגפות ואיומים אחרים. שיתוף הפעולה נועד לזרז את הפיתוח של חיסונים וטיפולים בטוחים, מגנים ויעילים נגד גורמי איום ביולוגי שונים, כולל רעלים, וירוסים וחיידקים. מוצרים אלה יכולים להיות מיוצרים במהירות רבה יותר, בכמויות גדולות יותר ובעלות נמוכה יותר באמצעות פלטפורמת ביטוי חלבון C1 של Dyadic.

אודות IIBR:

המכון הישראלי למחקר ביולוגי הוקם בשנת 1952 כמכון מחקר ממשלתי, שנוסד על ידי קבוצת מדענים מחיל המדע של צה"ל ומארגונים אקדמיים. המכון ממוקם בנס ציונה. במהלך השנים עסק המכון במחקר ופיתוח בתחומי הביולוגיה, הכימיה ומדעי הסביבה במטרה לספק למדינת ישראל מענה מדעי לאיומים כימיים וביולוגיים. לצד פעילות מיוחדת זו תרמו מדעני המכון לפיתוח חיסון לפוליו (1959); פיתוח ערכות לגילוי חומרי נפץ (1980); פיתחה תרופת מותג נגד תסמונת סיוגרן (1984) המשווקת בכל העולם והיא אחת מארבע תרופות מותג שפותחו בישראל. בשנת 1991 הוקמה לצד המכון חברה ממשלתית בשם Life Sciences Research Israel (LSRI) המשמשת כזרוע העסקית והשיווקית שלו. החל משנת 1992 הוקמה במכון מעבדה ייחודית לאבחון ארצי של מחלות הנגרמות על ידי החיידקים ריקטסיה, ארלכיה ולפטוספירה. מאז 1995 פועל המכון כיחידה ממשלתית החוקרת את כל תחומי ההגנה מפני נשק כימי וביולוגי, לרבות הפעלת מעבדות לאומיות לאיתור וזיהוי סיכונים כאלה. למידע נוסף, אנא בקרו באתר www.iibr.gov.il.

אודות Dyadic International, Inc

Dyadic International, Inc היא חברת ביוטכנולוגיה גלובלית המתמקדת בבניית פלטפורמות מיקרוביאליות חדשניות כדי לענות על הביקוש הגובר לייצור ביולוגי גלובלי של חלבונים וצרכים קליניים שלא נענו למוצרים ביו-פרמצבטיים יעילים, סבירים ונגישים וחלבונים חלופיים לבריאות האדם ובעלי החיים.

פלטפורמות ביטוי הגנים וייצור החלבונים של Dyadic מבוססות על הפטרייה הפרודוקטיבית והניתנת להתרבות Thermothelomyces heterothallica (לשעבר Myceliophthora thermophila). הטכנולוגיה המובילה שלנו, פלטפורמת ייצור חלבון C1-cell, מבוססת על מיקרואורגניזם מוכח תעשייתית (בשם C1), המשמש כיום להאצת הפיתוח, הפחתת עלויות הייצור ושיפור הביצועים של חיסונים ותרופות ביולוגיים בקנה מידה מסחרי גמיש עבור שוקי בריאות האדם ובעלי החיים. Dyadic פיתחה גם את פלטפורמת ייצור החלבונים המיקרוביאליים מבוססי Dapibus™ filamentous fungalכדי לאפשר פיתוח מהיר וייצור בקנה מידה גדול של חלבונים, מטבוליטים ומוצרים ביולוגיים אחרים בעלות נמוכה לשימוש ביישומים שאינם תרופות, כגון מזון, תזונה ואיכות חיים.

עם תשוקה לאפשר לשותפים ולמשתפי הפעולה שלנו לפתח טיפולים מונעים וטיפוליים יעילים במדינות מפותחות ומתפתחות כאחד, Dyadic בונה צנרת פעילה על ידי קידום טכנולוגיות הפלטפורמה המיקרוביאלית הקניינית שלה, כולל המוצר המוביל שלנו מועמד לחיסון DYAI-100 COVID-19, כמו גם חיסונים ביולוגיים אחרים, נוגדנים ומוצרים ביולוגיים אחרים.

למידע נוסף על Dyadic ועל המחויבות שלנו לעזור להביא חיסונים ומוצרים ביולוגיים אחרים לשוק מהר יותר, בכמויות גדולות יותר ובעלות נמוכה יותר, אנא בקרו באתר https://www.dyadic.com.

למידע נוסף וליצירת קשר:

Dyadic International, Inc.
Ping W. Rawson
Chief Financial Officer
Phone: (561) 743-8333
Email: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות

EgyptAir מעבירה את חוויית הנוסע לעידן הבינה המלאכותית בשיתוף Sitecore
באמצעות SitecoreAI, חברת התעופה הלאומית של מצרים נועדה לתמוך במתן שירות מותאם אישית, בתקשורת יזומה ובשירות תמיכה המבוסס על בינה מלאכותית, וזאת במגוון נקודות ממשק דיגיטליות

הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI