דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל משיקה פירמת חברים בבלגיה
אנדרסן גלובל משיקה פירמת חברים בבלגיה
חיים נוי |  16/05/24 |  צפיות: 855

אנדרסן גלובל משיקה פירמת חברים בבלגיה

סן פרנסיסקו, 15 במאי 2024, (:(BUSINESS WIRE

אנדרסן גלובל Andersen Global משיקה את Andersen בבלגיה עם הפיכתה של Seeds of Law, חברה שמשתפת איתה פעולה משנת 2022, לחברה הראשונה במדינה שמאמצת את מותג Andersen.

Andersen בבלגיה היא משרד עורכי דין שמעניק שירות בכל התחומים, בהובלת המייסדים ליאו פיטרז וקון דה פויט ויאן גיסלז שהצטרף לצוות ההנהלה ב-2022. המשרד מתמחה במשפט מסחרי ובדיני תאגידים, נדל"ן, בנייה, משפט מנהלי ודיני עבודה. בנוסף, הצוות עובד עם לקוחות מקומיים ובינלאומיים, כולל חברות קטנות ובינוניות, חברות שנסחרות בבורסה ויזמים.

"העבודה עם השותפים ועם המשרדים שמשתפים איתנו פעולה בשנים האחרונות חיזקה את היכולות של המשרד שלנו ומיצב את המעמד שלנו בשוק" אמר ליאו. "אימוץ המותג Andersen משקף את המחויבות שלנו לספק ללקוחותינו פתרונות חלקים ובין-תחומיים שייתנו מענה לצרכים המשתנים שלהם בבלגיה ומחוצה לה."

מארק ל. וורסאץ, יו"ר אנדרסן גלובל ומנכ"ל אנדרסן אמר ש"במהלך התקופה שלהם כמשרד שותף, צוות Seeds of Law הרשים ללא הרף הן את לקוחותיהם והן את עמיתיהם בידע הנרחב שלהם ובערכים המשותפים. בכך שהם אימצו את המותג Andersen, הם רק מוכיחים את המחויבות שלהם למתן שירות ללא הפרעות ללקוחות תוך שאנחנו עובדים יחדיו כדי להפוך לארגון גלובלי מוביל."

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-16,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-450 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וכמו כן חֶברות שיתוף הפעולה שלה.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53990811/en

למידע נוסף:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
שרבון מינתה את פיטר ג'. קרלסון למנהל מכירות ללקוחות אסטרטגיים
פיטר ג'. קרלסון מצטרף לחברת Chervon בתפקיד מנהל מכירות ללקוחות אסטרטגיים, החל מיום שני, 5 באוקטובר 2026, בכפיפות לסגן נשיא בכיר למכירות במגזרי התעשייה והמסחר, ג'ף קמפבל.

שרבון מינתה את דניאל ל. אבוט למנהל מכירות – מערב ארה"ב
דניאל ל. אבוט מצטרף לחברת Chervon בתפקיד מנהל מכירות – מערב ארה"ב; המינוי ייכנס לתוקף ביום שני, 5 באוקטובר 2026, והוא ידווח לסגן הנשיא הבכיר מאט דה-פאו.

שרבון מינתה את ניל הריסון לתפקיד סגן נשיא למכירות ושיווק ומנכ"ל Chervon קנדה
ניל הריסון מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא למכירות ושיווק ומנכ"ל Chervon קנדה, החל מיום שני, 5 באוקטובר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

שרבון מינתה את קלאודיו צ'יאפטה לסגן נשיא למכירות קמעונאיות ב-Chervon קנדה
קלאודיו צ'יאפטה מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא למכירות קמעונאיות ב-Chervon Canada, החל מיום שני, 5 באוקטובר 2026, בכפיפות לניל הריסון, סגן נשיא ומנכ"ל.

מרי קיי משיקה את סדרת מרקמי K-Beauty
קולקציית טיפוח עור במהדורה מיוחדת, מתוצרת קוריאה, מושקת ב-40 שווקים וזמינה עד גמר המלאי

הישגים ופרסים רבים בתעשייה מחזקים את מעמד ההובלה של CSG/Netcracker בתחום ניהול מסע הלקוח וחדשנות בבינה מלאכותית
פלטפורמת מעורבות הלקוחות מקבלת הכרה על יכולתה לתאם חוויות לקוח מקושרות ומונעות בינה מלאכותית

המכון לחדשנות טכנולוגית (TII) משלים את בניית הגשושית לנחיתה על אסטרואיד עבור המשימה ההיסטורית של איחוד האמירויות לחגורת האסטרואידים
במסגרת משימה ראשונה מסוגה, הגשושית של TII – הנישאת על גבי החללית MBR Explorer – תעבור בדרכה על פני שישה אסטרואידים בחגורת האסטרואידים הראשית בטרם תנחת על האסטרואיד 269 Justitia; בכך הוא יהפוך לאסטרואיד השביעי בלבד בהיסטוריה שגשושית מגיעה אל פני השטח שלו

מועד אחרון בנוגע ל-UWMC
מועד אחרון בנוגע ל-UWMC: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי UWM Holdings Corporation להצטייד בייצוג משפטי לקראת המועד החשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – UWMC

מועד אחרון בעניין XTI Aerospace
מועד אחרון בעניין XTI Aerospace: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להערכה ברמה הארצית, קורא למשקיעי XTI Aerospace, Inc לשכור ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – XTIA

Henley & Partners – ארגנטינה מכריזה על תוכנית חדשה לקבלת אזרחות באמצעות השקעה
מסגרת חדשה מוסיפה ממד משמעותי לתמונה המתפתחת של ניידות ההון באמריקה הלטינית, בעוד ארגנטינה פועלת למשוך הון בינלאומי, יזמים וכישרונות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI