דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל משיקה פירמת חברים בבלגיה
אנדרסן גלובל משיקה פירמת חברים בבלגיה
חיים נוי 16/05/24 |  צפיות: 743

אנדרסן גלובל משיקה פירמת חברים בבלגיה

סן פרנסיסקו, 15 במאי 2024, (:(BUSINESS WIRE

אנדרסן גלובל Andersen Global משיקה את Andersen בבלגיה עם הפיכתה של Seeds of Law, חברה שמשתפת איתה פעולה משנת 2022, לחברה הראשונה במדינה שמאמצת את מותג Andersen.

Andersen בבלגיה היא משרד עורכי דין שמעניק שירות בכל התחומים, בהובלת המייסדים ליאו פיטרז וקון דה פויט ויאן גיסלז שהצטרף לצוות ההנהלה ב-2022. המשרד מתמחה במשפט מסחרי ובדיני תאגידים, נדל"ן, בנייה, משפט מנהלי ודיני עבודה. בנוסף, הצוות עובד עם לקוחות מקומיים ובינלאומיים, כולל חברות קטנות ובינוניות, חברות שנסחרות בבורסה ויזמים.

"העבודה עם השותפים ועם המשרדים שמשתפים איתנו פעולה בשנים האחרונות חיזקה את היכולות של המשרד שלנו ומיצב את המעמד שלנו בשוק" אמר ליאו. "אימוץ המותג Andersen משקף את המחויבות שלנו לספק ללקוחותינו פתרונות חלקים ובין-תחומיים שייתנו מענה לצרכים המשתנים שלהם בבלגיה ומחוצה לה."

מארק ל. וורסאץ, יו"ר אנדרסן גלובל ומנכ"ל אנדרסן אמר ש"במהלך התקופה שלהם כמשרד שותף, צוות Seeds of Law הרשים ללא הרף הן את לקוחותיהם והן את עמיתיהם בידע הנרחב שלהם ובערכים המשותפים. בכך שהם אימצו את המותג Andersen, הם רק מוכיחים את המחויבות שלהם למתן שירות ללא הפרעות ללקוחות תוך שאנחנו עובדים יחדיו כדי להפוך לארגון גלובלי מוביל."

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-16,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-450 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וכמו כן חֶברות שיתוף הפעולה שלה.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53990811/en

למידע נוסף:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Gradiant מרחיבה את פעילותה בארה"ב עם הנהלה חדשה, פתיחת משרדים וחוזי שירות ארוכי טווח
Gradiant מינתה את ד"ר ניש וורה למנהל הפעילות באזור אמריקה, במטרה להאיץ את תנופת הצמיחה שלה באזור. ד"ר וורה הוא מנהל מוכח בתחום הצמיחה, שהקריירה שלו כוללת תפקידי הנהלה בכירים

Xsolla Partner Network מרחיבה את שיתופי הפעולה עם יוצרים מאומתים ומאחדת את ניהול הקמפיינים לקראת gamescom 2026
מפתחים מקבלים גישה לשיתופי פעולה עם יוצרים שנבדקו מראש ולתהליך עבודה אחיד לניהול קמפיינים, המנוהל מחשבון המוציא לאור שבו הם כבר משתמשים

GenBio AI בונה את המודל העולמי הראשון של התא האנושי
מערכת ראשונה מסוגה המדמה את התנהגות התא האנושי לאורך ההיררכיה הביולוגית המלאה, מ-DNA ו-RNA דרך חלבונים ועד לרמת התא השלם

Corpay Cross-Border ממונה לשותפת FX הרשמית של ליגת הפרמייר האירופאית T20
תספק גישה לפתרונות תשלום חוצי גבולות וניהול סיכוני מטבע

חברת Fakhruddin Properties תחשוף פרויקט מגורים המותאם לעתיד במסגרת תערוכת IPS 2026, כנותנת חסות בדרגת טיטניום
חברת Fakhruddin Properties עתידה לחשוף פרויקט מגורים חדש במתחם Dubai Land Residence Complex (DLRC) במהלך תערוכת IPS 2026, ולהציג גישה לפיתוח מגורים המשלבת בינה מלאכותית, רובוטיקה, טכנולוגיות חכמות, וולנס, קיימות ותכנון מוכוון-קהילה לכדי חוויית מגורים כוללת.

Templafy משיקה סוכן מסמכים חינמי ב-Microsoft Marketplace
תוסף שיחתי חדש מאפשר למשתמשים ליצור, לערוך ולסקור מצגות בעזרת בינה מלאכותית, ישירות בתוך PowerPoint

Bitget משיקה תוכנית שטר ריבית קבועה עבור rTokens של מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את התוכנית שטר ריבית קבועה (FCN), המביאה מוצר מובנה הנפוץ בשוק הפיננסי המסורתי לאסימוני מניות אמריקאיות

Queue-it מודיעה על השקעת רוב מצד THL Partners
השותפות תתמוך בהמשך החדשנות במוצר ובהתרחבות הגלובלית של פלטפורמת ניהול התעבורה המקוונת

Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים
Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים, ומאפשרת למפתחי משחקים להגיע לשחקנים ברחבי אסיה-פסיפיק, אירופה ואמריקה פעילים כעת: Mandiri, ‏ShopeePay, LINE Pay, ‏Octopus, ‏Konbini 7/11, ‏China UnionPay, Zip Co, ‏Wero, ‏Pay by Bank, ‏FLOA Pay BNPL, Bancomat Pay, MyBank, ‏IRIS Commerce, ‏CliQ ו-Aeropay

ריאד תארח את המהדורה השנייה של הפורום העולמי ללוגיסטיקה בנובמבר 2026, במקביל לפורום שרשרת האספקה ​​העולמית של האו"ם לשנת 2026.
תחת חסותו של המלך סלמאן בן עבדולעזיז אל סעוד, האפוטרופוס של שני המסגדים הקדושים, ובאירוח משרד התחבורה ושירותי הלוגיסטיקה, יקיים הפורום הלוגיסטי העולמי את המהדורה השנייה שלו בריאד, בין ה-29 בנובמבר ל-1 בדצמבר 2026, במרכז הכנסים הבינלאומי על שם המלך עבד אל-עזיז.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI