דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים כנס חוויית המשתמש השנתי של Anaqua יציג הרצאות מרכזיות מ- Microsoft, SAP, USPTO ועוד
כנס חוויית המשתמש השנתי של Anaqua יציג הרצאות מרכזיות מ- Microsoft, SAP, USPTO ועוד
חיים נוי 30/05/24 |  צפיות: 484

כנס חוויית המשתמש השנתי של Anaqua יציג הרצאות מרכזיות מ- Microsoft, SAP, USPTO ועוד

מומחי קניין רוחני גלובליים מתכנסים כדי לחלוק ידע וחוויות ולדון בעתיד הקניין הרוחני

בוסטון, 30 במאי 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

Anaqua, הספקית המובילה של טכנולוגיית ניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום על שורה של דוברי IP וחברי פאנל מהשורה הראשונה בכנס Anaqua Experience השנתי ה-15 שלה (AEC). האירוע, שיתקיים בבוסטון, מסצ'וסטס, בין התאריכים 24-27 ביוני 2024, יפגיש מנהיגים בתחום הקניין הרוחני ועסקים מרחבי העולם כדי לחלוק ידע וחוויות, ולדון בעתיד הקניין הרוחני – תוך התמקדות מיוחדת בהשפעת הבינה המלאכותית בתעשייה.

המשתתפים ישמעו ממומחים בתעשייה, יעסקו באירועי נטוורקינג וישתתפו בהדרכות בהנחיית Anaqua, וילמדו על תכונות חדשות ב-AQX® 11 – פלטפורמת ניהול ה-IP המשמעותית ביותר של Anaqua מזה 20 שנה – כדי לעזור לייעל עוד יותר את תהליכי ניהול ה-IP שלהם.

"זוהי תקופה מרגשת עבור תעשיית הקניין הרוחני כאשר אנו מאמצים טכנולוגיות חדשות, כולל בינה מלאכותית, שיכולות להיות להן השפעות מרחיקות לכת על האופן שבו התעשייה פועלת", אמר בוב רומיאו, מנכ"ל Anaqua. "אנו גאים להפגיש את החברות ומשרדי עורכי הדין החדשניים ביותר ברחבי העולם בכנס הלקוחות שלנו. על ידי חיבור קהילת הקניין הרוחני כולה, אנו יכולים להתקדם יחד כדי לטפל בבעיות ובהתפתחויות החדשות של התעשייה שלנו".

את הכנס פותחת הרצאה מרכזית של תת-מזכיר המסחר לשעבר ומנהל USPTO דיוויד קאפוס, יו"ר משותף של פרקטיקת הקניין הרוחני של Cravath, על המגמות ברמת המאקרו המעצבות את עתיד הקניין הרוחני. הרצאות מרכזיות אחרות בכנס יעמיקו בהשפעות הספציפיות של AI עבור IP, ויכללו:

אולגה ו. מאק (Olga V. Mack) - יועצת משפטית ידועה, עורכת דין בנושאי קניין רוחני, מנהלת טרנספורמציה דיגיטלית, סופרת, ובעלת טור Above the Law + ACC Docket Legal Tech & Future of Law, תדון בערך ההולך וגדל של זמן אנושי בעידן הבינה המלאכותית המתקדמת.

*סטיבן פרי (Stephen R. Perry )- מנהל קריאייטיב בחברת Bailey Brand Consulting, יבחון את השפעת הבינה המלאכותית על תהליך הקריאייטיב ופיתוח המותג.

דיון בפאנל - בחינת האיזון בין סיכונים, ערך ויעילות בעת פריסת AI בפרקטיקה של קניין רוחני, בהשתתפות ראגו צ'ינגודאבהא (Raghu Chinagudabha ) מ- Microsoft; סונג'יי מוהן (Sunjay Mohan ) מ-SAP; ומתיו סקד (Matthew Sked ) מ-USPTO.

"מה שתמיד כל כך מתגמל בכנס החוויה של Anaqua הוא לצפות בקהילה הגלובלית הזו של אנשי מקצוע בתעשייה, אשר נלהבים מקידום הקניין הרוחני, חולקים את המחשבות, התובנות והחוויות שלהם בסביבה שיתופית ואינטראקטיבית באמת", אמרה איילין ביוקנן, סגנית נשיא, הצלחת לקוחות של Anaqua.

הכנס יארח גם מספר מושבים של מנהיגים רבים בתעשיית הקניין הרוחני, ביניהם:

*תומאס ה. וולס - Bausch Health Companies

*בת' מקגרו - Eli Lilly and Company

*גיטה ברתלסן לארק ואנה-מריה מקובצ' - Novo Nordisk

*טומו איטו- Otsuka Pharmaceutical Co., Ltd.

*וויל פדרשפיל- ריבוק

*אליזבת סוויפט - RTX Corporation

*קמיל וונק- Techtronic Industries (TTI)

כנס AEC 2024 יתקיים במלון רנסנס בוסטון ווטרפרונט, החל מקבלת פנים בערב ה-24 ביוני, יום שלם של אימונים ב-25 ביוני, ואחריו סדרה של מצגות ודיוני פאנל עד ה-27 ביוני. ההרשמה נשארת פתוחה עד 25 ביוני.

להרשמה לאירוע, בקרו באתר https://cvent.me/RY7ZLg.

אודות Anaqua

Anaqua, Inc היא ספקית מובילה של פתרונות ושירותים משולבים של טכנולוגיית ניהול קנין רוחני (IP) עבור תאגידים ומשרדי עורכי דין. פתרונות התוכנה שלה לניהול קניין רוחני פלטפורמת AQX® ו- PATTSY WAVE®מציעים שניהם זרימות עבודה מומלצות עם ניתוחי ביג דאטה ויכולות טכנולוגיות אחרות במטרה ליצור סביבה חכמה המעודכנת באסטרטגיית הקנין הרוחני, מאפשרות לקבל החלטות הקשורות בקניין הרוחני, ומייעלות את הפעולות הנוגעות לקניין רוחני המותאמות לצורך של כל מגזר. כיום, כמעט מחצית מ-100 מגישי הפטנטים והמותגים הגלובליים המובילים בארה"ב, כמו גם מספר גדל והולך של משרדי עורכי דין ברחבי העולם, משתמשים בפתרונות של Anaqua. למעלה ממיליון בכירים בתפקידי קנין רוחני, עורכי דין, עוזרים משפטיים, מנהלים וממציאים בחברות גדולות ובינוניות משתמשים בפלטפורמה לצרכי ניהול הקנין הרוחני שלהם. מרכזה של החברה ממוקם בבוסטון, ולה משרדים ברחבי ארה"ב, אירופה, אסיה ואוסטרליה. למידע נוסף, אנא בקרו באתר anaqua.com או בלינקדאין של החברה.

אשת קשר עם החברה:
Amanda Glagolev
Director, Communications
Anaqua
617-375-5808
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Nyxoah הודיעה כי המחקר המכריע בארה"ב, ACCCESS, עמד ביעדים העיקריים של בטיחות ויעילות בקרב מטופלים הסובלים מקריסה קונצנטרית מלאה
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום כי מחקר המרכזי של ACCCESS בארה"ב השיג תוצאות משמעותיות סטטיסטית בנקודות הסיום העיקריות שלו ליעילות של שיעור תגובה ל-AHI לאחר 12 חודשים, לפי קריטריוני Sher*, ושיעור תגובה למדד הרוויה בחמצן (ODI) לאחר 12 חודשים, ועמד בנקודות הבטיחות שלו, בחולים עם קריסה קונצנטרית מלאה (CCC) של החיך הרך.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעי חברת Intuit Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 8 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהגיש משרד עורכי הדין– INTU

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT: רוזן, משרד עורכי דין גלובלי ומוביל, קורא למשקיעי חברת Rackspace Technology, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – RXT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להערכה רבה, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

OPPEIN הוכרה על ידי פרוסט וסאליבן כמותג הריהוט המותאם-אישית המוביל בעולם
חברת OPPEIN הוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג המוביל בעולם בשוק הריהוט הביתי המותאם אישית לשנת 2025; הכרה זו מחזקת עוד יותר את מעמדה של החברה כספקית מובילה של פתרונות התאמה אישית לבית כולו.

WHP Global וקבוצת G-III Apparel משלימות את רכישת מארק ג'ייקובס
חברות WHP Global ו- G-III Apparel Group, Ltd. (NasdaqGS: GIII) הודיעו היום על השלמת רכישת המותג Marc Jacobs מידי קבוצת LVMH. במקביל, הקימו WHP Global ו-G-III את המיזם המשותף שעליו הכריזו בעבר, במטרה להחזיק במשותף בזכויות הקניין הרוחני של המותג Marc Jacobs ולהאיץ את הצמיחה הגלובלית של אחד המותגים המשפיעים ביותר בעולם האופנה.

Easy Aerial השלימה סבב גיוס הון מסדרה B בהיקף של 20 מיליון דולר להרחבת פעילותה בתחום הביטחוני ברחבי העולם
בתמיכת Insight Partners ו-Entrée Capital, ‏Easy Aerial מרחיבה את הייצור ואת פעילותה ברחבי העולם כדי לתת מענה לביקוש הגובר במהירות למודיעין אווירי

המהדורה השלישית של תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי, נפתחה בריאד בהשתתפות בינלאומית משמעותית
ד"ר אחמד בן סאמי א-זואווי חנך את האירוע, המביא את תחומי ייצור העץ, המיכון, טכנולוגיות הייצור ורכיבי הריהוט אל לב השוק הסעודי

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Primoris Services Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PRIM
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI