דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים יום הטבק העולמי: התמודדות עם "מגיפת התפיסה המוטעית"
יום הטבק העולמי: התמודדות עם "מגיפת התפיסה המוטעית"
חיים נוי |  30/05/24 |  צפיות: 970

יום הטבק העולמי: התמודדות עם "מגיפת התפיסה המוטעית"

World Vapers' Allianceבז'נבה

ז'נבה, 30 במאי 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

ביום העולם הזה ללא טבק, World Vapers Alliance(WVA) שופכת אור על מגיפת התפיסה המוטעית המשתוללת סביב הפחתת נזקי טבק. כפי שנחשף על ידי מחקר Ipsos עבור צוות החשיבה, We are Innovation, נמצא ש- 74% מהמעשנים ברחבי העולם מאמינים בטעות כי אידוי מזיק או מזיק יותר מעישון. אי הבנה נפוצה זו היא תוצאה של מידע שגוי ועולה בחיי אדם, כאשר מיליוני מעשנים מהססים, במעבר למוצר חלופי מוכח מדעית ומזיק ב-95%.

"היום הבינלאומי ללא טבק הוא הזדמנות מכרעת להילחם במידע שגוי ולקדם אסטרטגיות יעילות להפחתת נזקים", אמר מייקל לנדל, מנהל World Vapers Alliance. "במקום להילחם באופן עיוור נגד חלופות ניקוטין בטוחות יותר, ארגון הבריאות העולמי צריך לתמוך בהן כמפתח לעתיד ללא עשן".

שבדיה קבעה תקדים יוצא דופן בכך שאימצה את הפחתת הנזקים. המדינה נמצאת על סף הפיכתה לנקייה מעישון, לא על ידי איסור על מוצרי ניקוטין בטוחים יותר, אלא על ידי אישורם. הצלחתה של שבדיה צריכה לשמש מודל לאסטרטגיות גלובליות להפחתת נזקי הטבק. ארגון הבריאות העולמי (WHO) צריך לשים לב ולהתאים את גישתו הנוכחית, שנכשלת.

לנדל הוסיף: "ארגון הבריאות העולמי מפספס את המטרה על ידי התמקדות באידוי ומוצרי ניקוטין בטוחים אחרים במקום להתמקד באיום האמיתי - עישון. על ידי לחימה במוצרים אלה, הם מונעים ממעשנים לעשות את המעבר. זה לא רק מוטעה, זה מסוכן".

התפיסה המוטעית שאידוי מזיק באותה מידה כמו עישון היא משבר בריאות הציבור בפני עצמו. ראיות ממחקרים רבים, כולל סקירות מקיפות של בריאות הציבור באנגליה, מאשרות כי אידוי הוא הרבה פחות מזיק מאשר עישון.

"אנו עומדים בפני מגיפת תפיסה מוטעית וארגון הבריאות העולמי הוא חלק מהבעיה על ידי הפצת תפיסות מוטעות נוספות", אמר לנדל. "מידע מדויק הוא אבן הפינה של מדיניות בריאות ציבורית יעילה. עלינו להבטיח שלמעשנים תהיה גישה לאמת על חלופות בטוחות יותר. עובדות על פני שקרים!"

World Vapers Alliance קוראת לרשויות הבריאות ולארגון הבריאות העולמי להעריך מחדש את עמדתם בנוגע להפחתת נזקים ולתעדף עובדות על פני פחד. חיוני לתמוך במדיניות המקדמת חלופות בטוחות יותר לעישון במקום להשמיץ אותן.

יחד עם מאמצים אלה, WVA ארגנה מחאה מול מטה ארגון הבריאות העולמי ביום Vape העולמי, 30 במאי.

הפגנה זו נועדה לאלץ את ארגון הבריאות העולמי להקשיב סוף סוף לצרכנים ולהכיר בראיות המדעיות התומכות באידוי, שקיות ניקוטין ומוצרים דומים ככלים תקפים להפחתת נזקים. הגיע הזמן שארגון הבריאות העולמי יכיר במציאות, יאמץ את המדע ויעזור להניע את העולם לעבר עתיד בריא יותר. מסתבר שזה קל כמו לתת לאנשים יותר אפשרויות, לא פחות.

לפניות בנושא מדיה, אנא צרו קשר:

Michael Landl
Director of the World Vapers’ Alliance
[email protected]

תמונת יח"צ הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/0037ce8c-ca1f-48da-b4d3-384f0718d4a9

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting מצרפת את חברת JKIT כפירמה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחומי הדיגיטל והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם John Keells IT (JKIT), ספקית פתרונות טכנולוגיים שבסיסה בסרי לנקה.

אינפלציית מאמץ מסכנת את נאמנות הלקוחות למותגים, כך עולה ממחקר של Netcracker/CSG
דו"ח מצב חוויית הלקוח לשנת 2027 מראה שלקוחות פונים לבינה מלאכותית של צד שלישי לקבלת עזרה, בעוד שאוטומציה יעילה ותמיכה אנושית מחזקות את הנאמנות

JERA חותמת על הסכם עקרונות מחייב עם AM Green לאספקה ארוכת טווח של אמוניה ירוקה לצורך הפחתת פליטות הפחמן בענף הספנות
חברת JERA Co., Inc. (JERA) וחברת AM Green Ammonia (India) Private Limited (AM Green) הודיעו היום במשותף כי חתמו על הסכם עקרונות מחייב (HoA) עם AM Green בנוגע לאספקה ארוכת טווח של אמוניה ירוקה המיוצרת בהודו.

Legit Security ממנה את איתן וורצל למנהל אסטרטגיה ראשי
המייסד-השותף ב-Mobb מביא איתו כמעט שני עשורים של ניסיון באבטחת יישומים, במטרה לסייע להאיץ את הצמיחה של Legit וליישם את אסטרטגיית אבטחת היישומים לסוכני הבינה המלאכותית שלה

EarthDaily זכתה בהזמנה בהיקף של 3 מיליון דולר מנאס"א כדי לקדם שילוב תצפיות מסחריות על כדור הארץ עם Landsat
נאס"א ו-USGS ישוו את נתוני EarthDaily Constellation עם התצפיות של Landsat ויעריכו את הפוטנציאל שלה לתמוך במוצרים מוכנים לבינה מלאכותית ובארכיטקטורות משימה היברידיות ועתידיות למגזר הממשלתי והמסחרי

RAAAM Memory Technologies ממנה את הונג האו, לשעבר בכיר באינטל ובסמסונג פאונדורי, ליועץ אסטרטגי
RAAAM Memory Technologies, חברת סטארט-אפ המפתחת טכנולוגיית זיכרון על שבב בצפיפות גבוהה במיוחד ובצריכת חשמל נמוכה, הודיעה על מינויו של הונג האו, לשעבר בכיר ב-Intel Foundry וב-Samsung Electronics, ליועץ אסטרטגי. במסגרת תפקידו, האו יעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם צוות ההנהלה של RAAAM כדי לתמוך בצמיחתה האסטרטגית של החברה ולהאיץ את פעילותה מול לקוחות ושותפים באקוסיסטם ברחבי ארה"ב.

Bitget משדרגת את Stock Dual Investment עם VETA Finance עבור אסימוני מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מציינת שתדרגה את Stock Dual Investment, והרחיבה את פתרונות ההשקעות המובנות שלה לאסימוני מניות אמריקאיות באמצעות שותפות עם VETA Finance.

לאחר למעלה מ-100 פרויקטים, קבוצת EBC Financial מניחה יסודות להבטחת השפעה מתמשכת של פעילותה הפילנתרופית
קרן קבוצת EBC, הרשומה בסינגפור וממומנת במלואה על ידי EBC Financial Group, מציבה תנאי אחד לכל פרויקט שהיא תומכת בו, ושמה לה למטרה לסייע ל-6,000 בני אדם לפחות עד סוף שנת 2027

YYForce מביעה הערכה לטסלה ולאילון מאסק על תחילת הייצור של רובוטים דמויי-אדם מסוג אופטימוס
ציון דרך זה מסמן נקודת מפנה מכרעת עבור האקוסיסטם העולמי של הרובוטיקה והבינה המלאכותית הפיזית, ומעצימה את האצת האוטומציה של הדור הבא.

שבוע האופנה של מיאמי ציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת, שהתקיימה בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
חגיגת ציון הדרך הפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בעולם האופנה וחוויית קמעונאות חדשה במתכונת פופ-אפ
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI