דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים BYD הציגה פורטפוליו אנרגיה חדש ב-The smarter E Europe וחוגגת מיליון התקנות מערכות Batterybox
BYD הציגה פורטפוליו אנרגיה חדש ב-The smarter E Europe וחוגגת מיליון התקנות מערכות Batterybox
חיים נוי 22/06/24 |  צפיות: 370

BYD הציגה פורטפוליו אנרגיה חדש ב-The smarter E Europe וחוגגת מיליון התקנות מערכות Batterybox

שנג'ן, סין ומינכן, 21 ביוני 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

BYD Co. Ltd (HKSE:1211), מיצרניות הסוללות הנטענות והרכבים החשמליים הגדולות בעולם, הציגה את פתרונות האנרגיה המתחדשת שלה ב-The Smarter E Europe בין התאריכים 19 ל-21 ביוני. החברה הציגה את המערכות שלה בדוכנים B1.130 ו-B1 .131, כולל מערכות אחסון האנרגיה העדכניות ביותר BatteryBox ו-BatteryMax Lite. כן היא הציגה את BYD MC Cube-T עבור יישומים מסחריים ותעשייתיים בקנה מידה שירותי. המבקרים יכלו לבחון מקרוב את הרכב החשמלי Seal של BYD וללמוד על התפקיד של BYD כשותפת הניידות החשמלית הרשמית של משחקי UEFA Euro 2024™.

מאז הופעת הבכורה שלה בשנת 2015, סדרת BatteryBox של BYD הפכה לפתרון מוביל לאחסון אנרגיה למגורים ברחבי העולם, והחברה מתגאה כיום ביותר ממיליון התקנות עם רקורד בטיחותי ללא דופי. ב-19 ביוני בשעה 15:00, BYD אירחה אירוע מיוחד כדי להודות לשותפים שלה.יין שיאו-צ'יאנג (Yin Xiaoqiang), מנכ"ל BYD Energy Storage העניק את התעודות והפרסים כגון כרטיסים לגמר יורו 2024 ומערכות BatteryBox למפיצים ולמתקינים. הפורטפוליו המלא של BatteryBox Premium מבית BYD כולל דגמי מתח גבוה HVS/HVM ודגמי מתח נמוך LVL/LVS. כמו כן, הוצגה יחידת בקרת סוללה חדשה (BCU) עבור הסדרות HVM ו-HVS, והיא מפשטת את ההתקנה על ידי ביטול הצורך להסיר כיסויים לחיבורי כבלים.

ה-BatteryMax Lite החדש, שהושק ב-ees Europe 2024, מיועד ליישומים מסחריים ותעשייתיים, ומציע פתרונות ניתנים להרחבה החל מ-30kWh עד 90kWh, ועד 5.76MWh עם חיבורים מקבילים. תואם לממירים של מותגים כמו SMA ו- Goodwe, BatteryMax Lite יהיה זמין להזמנה מוקדמת החל מאוגוסט עם משלוחים החל מסוף הקיץ, וזמינות המערכת באירופה צפויה עד אוקטובר 2024.

ב- ees Europe 2024, BYD זכתה בהכרה של "Top Brand PV Storage Europe 2024" ובפרס "Top Brand PV Storage 2024" ברמת המדינה עבור מספר שווקים באירופה, כולל בלגיה, גרמניה, איטליה, פולין, ספרד, אוסטריה ובריטניה. הפרס השנה דירג שוב את BYD כמותג המוביל למערכות אגירת אנרגיה PV בהתבסס על הערכות של מתקינים ומפיצים ברחבי אירופה.

ג'יאנג פנג (Jiang Feng), מנהל אחסון אנרגיה למגורים ב-BYD, הדגיש את חשיבות השווקים האירופיים ואת מטרת החברה לספק פתרונות אנרגיה ירוקה. השותפות של BYD עם UEFA Euro 2024™ מתיישרת עם קידום פתרונות אנרגיה וניידות ידידותיים לסביבה.

למידע נוסף, בקרו באתרים:

www.byd.com

www.bydenergy.com

www.batterybox.com

פרטי התקשרות: [email protected]

תמונת יח"צ הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/66a5ccab-1c68-42cb-bbeb-b8fc0862b882

סרטון הנלווה להודעה זו זמין בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ada7c6ac-1527-420a-ad1e-c8bf290074c0

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
טלפוניקה ומאבניר יוצרות שותפות אסטרטגית להאצת חדשנות בתחום הבינה המלאכותית בתקשורת
הצגת חדשנות בבינה מלאכותית בקונגרס העולמי למובייל ((#MWC26 עם הדגמות חיות של מקרי שימוש מהדור הבא

ExaGrid משיגה אבן דרך משמעותית בתחום הלקוחות
מעל 5,000 ארגונים ברחבי העולם משתמשים באופן פעיל באחסון גיבוי מדורג ב-ExaGrid

Project B ממנה את ויליאם קים, ותיק בתעשיית האופנה, לתפקיד מנהל הלייף-סטייל הראשי
פלטפורמת הכדורסל הגלובלית משלבת ספורט עילית עם אופנה, עיצוב ותרבות

Andersen Consulting מרחיבה את תחום הייעוץ לנכסים פיזיים באמצעות שיתוף פעולה עם Grinity
Andersen Consulting חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם Grinity, חברת ייעוץ לנכסים פיזיים המספקת שירותים טכניים, סביבתיים ופיתוח בר-קיימא לשוקי הבנייה והנדל"ן.

שילובים לוגיסטיקה ממנה את יובל סביץ' למנכ"ל החברה
שילובים לוגיסטיקה, ספקית שירותי הפצת ציוד רפואי ומעבדתי, מודיעה על מינויו של יובל סביץ' למנכ"ל החברה.

מכבדים את מורשתו של נלסון מנדלה להעצמה והכלה פיננסית
Datavault AI וחברי משפחת נלסון מנדלה, Re Mandela Dlamini ו-Manaway L.L.C, מודיעים על הקמת Mandela Digital Ventures לפיתוח מוצרי נכסים דיגיטליים התואמים את מורשתו של נלסון מנדלה

קובנטרי מכריזה על הרחבת קשרים עם NAIFA
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, הודיעה היום על הסכם חסות לאומי חדש בלעדי לקטגוריה עם האגודה הלאומית ליועצי ביטוח ופיננסים (NAIFA). על פי ההסכם, קובנטרי תשמש כנותנת החסות הבלעדית של NAIFA בקטגוריית הסדרי חיים, ותתמוך בייעוץ, חינוך ומעורבות בשוק המשני של ביטוח חיים.

קובנטרי מאותתת על השלב הבא של פיתוח ABS מקושר לאריכות ימים ב-SFVegas
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, תשתתף ב-SFVegas® 2026 כדי לשתף פעולה עם מובילי מימון מובנה, בתקופה בה שוק ניירות הערך המוסדי מגובי נכסים בעלי אריכות ימים ממשיך להתבגר.

Mavenir משתפת פעולה עם Red Hat כדי לספק יכולות הבטחת שירות עבור בינה מלאכותית
Mavenir משתפת פעולה עם Red Hat כדי לספק יכולות הבטחת שירות עבור בינה מלאכותית שיחתית ובינה מלאכותית סוכנית בהתקנה מקומית ברמת ספקיות שירות עבור שוק הטלקום

Andersen Consulting מרחיבה את יכולות הנתונים והאנליטיקה שלה באמצעות Insight Consulting
Andersen Consulting מעמיקה את הפלטפורמה שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Insight Consulting, חברת ייעוץ מובילה בתחום הנתונים והאסטרטגיה הדיגיטלית עם נוכחות בדרום אפריקה, מוזמביק והממלכה המאוחדת.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI