דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Envision Energy, Public Investment Fund (PIF) ו-Vision Industries משלבות כוחות כדי ליצור מיזם חדש בתחום האנרגיה המתחדשת
Envision Energy, Public Investment Fund (PIF) ו-Vision Industries משלבות כוחות כדי ליצור מיזם חדש בתחום האנרגיה המתחדשת
חיים נוי 19/07/24 |  צפיות: 1652

Envision Energy, Public Investment Fund (PIF) ו-Vision Industries משלבות כוחות כדי ליצור מיזם חדש בתחום האנרגיה המתחדשת

ריאד, ערב הסעודית, 19 ביולי 2024,EQS Newswire

Envision Energy, שהוכרה כ"ענקית הירוקה" ברשימה 2024 TIME100 Most Influential Companies, חשפה מיזם משותף אסטרטגי עם קרן ההשקעות הציבוריות - Public Investment Fund (PIF) של ערב הסעודית, ועם Vision Industries. מיזם זה נועד להאיץ את צמיחת השימוש באנרגיית הרוח ברחבי המזרח התיכון, תוך התחייבות להניע את המסע של האזור לעבר עתיד יותר נקי ובר-קיימא.

המיזם המשותף יתמקד בייצור והרכבה של טורבינות הרוח ורכיביהן, כולל להבים, בתי המנוע ורכזות. על פי ההסכם, Envision Energy מחזיקה ברוב המניות של המיזם, בעוד ש-PIF ו-Vision Industries מחזיקות ביתרת המניות. שיתוף הפעולה יתמוך ביעד של ערב הסעודית לייצר באופן 75% מרכיבי האנרגיה המתחדשת עד 2030, בהתאם לתוכנית הלאומית לאנרגיה מתחדשת של משרד האנרגיה הסעודי.

PIF היא קרן העושר הריבונית של ערב הסעודית ואחת המשקיעות המשפיעות בעולם. היא מאמצת את משימת המרת האנרגיה של הממלכה על ידי פיתוח יוזמות עתידיות של אנרגיה מתחדשת, כולל אנרגיית רוח, תאים פוטו-וולטאים, מימן, אגירת אנרגיה וכיוצא בכך. Vision Industries היא משקיעה ומפתחת מובילה של פרויקטים בתעשיית האנרגיה הירוקה ושל שרשראות אספקה מקומיות. באופן גלובלי, PIF בחרה ב- Envisionכשותפה שלה למיזם בשל מעמדה המוביל של Envision בתחום האנרגיה הירוקה, הכולל אנרגיית רוח חכמה, מערכות אגירת אנרגיה ופתרונות מימן ירוק המתמודדים עם אתגרי שינויי האקלים. החברה צברה הכי הרבה הזמנות בתחום אנרגיית הרוח במשך שנתיים ברציפות, מה שהופך אותה לשחקנית מפתח בהשתנות האנרגיה העולמית.


שיתוף הפעולה של Envision עם שני הצדדים מפגיש בין יכולות ההשקעה החזקות של PIF לבין טכנולוגיית אנרגיית הרוח החדשנית של Envision Energy, ומדגיש את שיתוף הפעולה הבינלאומי העמוק והחזון המשותף למעבר לאנרגיה נקייה. שותפות זו מסמנת צעד משמעותי לקראת יעדי חזון 2030 של ערב הסעודית ומקדמת מאמצים גלובליים במעבר לאנרגיה נקייה ועתיד בר קיימא.

בטקס נכחו, בין היתר, מושל PIF, יאסר עות'מאן אל-רומאיאן, ליי ז'אנג, יו"ר Envision וחברי מועצת המנהלים של Vision Industries.

הורדת תמונה: https://apo-opa.co/3xXBSrW

למידע נוסף - מדיה:

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Media OutReach


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Danube Properties מצטרפת ל-IPS 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום, ותציג את פורטפוליו הנדל"ן המתרחב שלה
חברת Danube Properties, גורם מוביל במגזר הנדל"ן הפרטי באיחוד האמירויות, מצטרפת למהדורה הקרובה של תערוכת IPS כנותנת חסות בדרגת יהלום; בכך היא מחזקת את תפקידה של הפלטפורמה בקידום הזדמנויות השקעה גלובליות, בטיפוח חדשנות בתעשייה ובאפשור שותפויות אסטרטגיות חוצות-גבולות.

Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר
Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר, לאחר שקבוצת SBI הובילה גיוס של 68 מיליון דולר בסבב C להרחבת שירותי הנאו-בנקאות בתחום המטבעות היציבים מבוססי הבינה המלאכותית

Jetex מודיעה על פתיחת פעילות בסופיה
Jetex Sofia צפויה לקבל את פני אורחיה הראשונים ברבעון הרביעי של 2026.

מחלקת הקרקעות של דובאי ו-IPS מחזקות את נוכחותה של דובאי על מפת ההשקעות העולמית בנדל"ן
המהדורה ה-22 תתקיים במרכז הסחר העולמי של דובאי בין ה-7 ל-9 בספטמבר 2026

מוטורולה סולושנס משלימה את רכישתD-Fend Solutions
מאיצה את ההגנה על המרחב האווירי עבור גופי ביטחון הציבור ותשתיות קריטיות באמצעות טכנולוגיית השתלטות סייבר ייחודית, לא-קינטית, מבוססת RF

רכב שטח אחד להיבטים שונים של חיי המשפחה: KAIYI X7 Hybrid מפנה מקום ליותר
רכב שטח משפחתי צריך לתמוך ביותר מאשר נסיעות יומיות: הוא צריך גם לארח מספר נוסעים, לצאת לנסיעות ארוכות וגם לפעילויות חוץ. ה-KAIYI X7 Hybrid משלב מידות חיצוניות נדיבות, תא נוסעים רב-תכליתי וקיבולת מטען פרקטית כדי להפוך נסיעות משפחיות לקלות ומהנות יותר.

ריאד מארחת את התערוכה הבינלאומית לאביזרי ריהוט, רכיבים ומוצרים חצי-מוגמרים (IFAC) – הזירה הייעודית לרכיבי ריהוט ופתרונות רכש
מוקד מפגש גלובלי המקשר בין מקבלי החלטות לבין הזדמנויות לרכש אסטרטגי, שותפויות בעלות ערך רב ואפיקי צמיחה חדשים בתעשיית רכיבי הריהוט

ארגון Spieren voor Spieren ההולנדי זכה בפרס הקהילה הגלובלי של F1® Allwyn על שינוי חיים באמצעות ספורט מותאם
גביע פרס הקהילה העולמית F1® Allwyn לשנת 2026, שהוענק למוניק מקס (מנהלת) ולרונלד דה בור (כדורגלן עבר ושגריר) מטעם ארגון הצדקה המקומי הזוכה "Spieren voor Spieren", במהלך הגרנד-פרי ההולנדי של FORMULA 1® HEINEKEN לשנת 2026 בהולנד

איתיחאד הגדילה את ה-EBITDA ב-37% במחצית הראשונה של 2026, למרות שיבושים אזוריים
חברת Ittihad International Investment LLC ("איתיחאד" או "הקבוצה"), תאגיד תעשייתי מוביל ומגוון הפועל באיחוד האמירויות הערביות, פרסמה היום את תוצאותיה הכספיות לתקופה של שישה חודשים שהסתיימה ב-30 ביוני 2026.

מרי קיי מקדמת את החדשנות בתחום הטיפוח האישי וההמרה הדיגיטלית
מציינת יוזמות חשובות הממצבות את Mary Kay במקום המתאים עבור לקוחות קיימים ובעתיד
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI