דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Envision Energy, Public Investment Fund (PIF) ו-Vision Industries משלבות כוחות כדי ליצור מיזם חדש בתחום האנרגיה המתחדשת
Envision Energy, Public Investment Fund (PIF) ו-Vision Industries משלבות כוחות כדי ליצור מיזם חדש בתחום האנרגיה המתחדשת
חיים נוי 19/07/24 |  צפיות: 1601

Envision Energy, Public Investment Fund (PIF) ו-Vision Industries משלבות כוחות כדי ליצור מיזם חדש בתחום האנרגיה המתחדשת

ריאד, ערב הסעודית, 19 ביולי 2024,EQS Newswire

Envision Energy, שהוכרה כ"ענקית הירוקה" ברשימה 2024 TIME100 Most Influential Companies, חשפה מיזם משותף אסטרטגי עם קרן ההשקעות הציבוריות - Public Investment Fund (PIF) של ערב הסעודית, ועם Vision Industries. מיזם זה נועד להאיץ את צמיחת השימוש באנרגיית הרוח ברחבי המזרח התיכון, תוך התחייבות להניע את המסע של האזור לעבר עתיד יותר נקי ובר-קיימא.

המיזם המשותף יתמקד בייצור והרכבה של טורבינות הרוח ורכיביהן, כולל להבים, בתי המנוע ורכזות. על פי ההסכם, Envision Energy מחזיקה ברוב המניות של המיזם, בעוד ש-PIF ו-Vision Industries מחזיקות ביתרת המניות. שיתוף הפעולה יתמוך ביעד של ערב הסעודית לייצר באופן 75% מרכיבי האנרגיה המתחדשת עד 2030, בהתאם לתוכנית הלאומית לאנרגיה מתחדשת של משרד האנרגיה הסעודי.

PIF היא קרן העושר הריבונית של ערב הסעודית ואחת המשקיעות המשפיעות בעולם. היא מאמצת את משימת המרת האנרגיה של הממלכה על ידי פיתוח יוזמות עתידיות של אנרגיה מתחדשת, כולל אנרגיית רוח, תאים פוטו-וולטאים, מימן, אגירת אנרגיה וכיוצא בכך. Vision Industries היא משקיעה ומפתחת מובילה של פרויקטים בתעשיית האנרגיה הירוקה ושל שרשראות אספקה מקומיות. באופן גלובלי, PIF בחרה ב- Envisionכשותפה שלה למיזם בשל מעמדה המוביל של Envision בתחום האנרגיה הירוקה, הכולל אנרגיית רוח חכמה, מערכות אגירת אנרגיה ופתרונות מימן ירוק המתמודדים עם אתגרי שינויי האקלים. החברה צברה הכי הרבה הזמנות בתחום אנרגיית הרוח במשך שנתיים ברציפות, מה שהופך אותה לשחקנית מפתח בהשתנות האנרגיה העולמית.


שיתוף הפעולה של Envision עם שני הצדדים מפגיש בין יכולות ההשקעה החזקות של PIF לבין טכנולוגיית אנרגיית הרוח החדשנית של Envision Energy, ומדגיש את שיתוף הפעולה הבינלאומי העמוק והחזון המשותף למעבר לאנרגיה נקייה. שותפות זו מסמנת צעד משמעותי לקראת יעדי חזון 2030 של ערב הסעודית ומקדמת מאמצים גלובליים במעבר לאנרגיה נקייה ועתיד בר קיימא.

בטקס נכחו, בין היתר, מושל PIF, יאסר עות'מאן אל-רומאיאן, ליי ז'אנג, יו"ר Envision וחברי מועצת המנהלים של Vision Industries.

הורדת תמונה: https://apo-opa.co/3xXBSrW

למידע נוסף - מדיה:

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Media OutReach


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט
המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט ומטפס למקום ה-22 הכללי בדירוג בעלי הרישיונות הגלובליים המובילים לשנת 2026 של מגזין License Global

iHerb מציינת 30 שנות הנגשת בריאות ו- wellnessבמבצע יום-הולדת גלובלי
אירוע יום השנה מציע חיסכון משמעותי במגוון של למעלה מ-600 מותגים, במקביל להרחבת פלטפורמת הקניות של iHerb ל-46 שפות – מהלך המשקף את הביקוש הגלובלי הגובר למוצרי בריאות ואיכות חיים.

Bitget משיקה לשוק המוסדי את Project Archimedes בהיקף של 300 מיליון דולר לתמיכה בחברות מסחר כמותי ומנהלי נכסים
היוזמה תקדם את אסטרטגיות המסחר בקנה מידה גדול של חברות מסחר מוסדיות, תשפר את יעילות ההון ותספק גישה להזדמנויות מתפתחות בנכסים דיגיטליים ובשווקים מבוססי

תערוכת Global WoodShow 2026 שמה במרכז את עתיד ענף העץ, הייצור החכם והקיימות בערב הסעודית
דמויות מובילות בתעשייה ומומחים מערב הסעודית ומהעולם מתכנסים לדיאלוג אסטרטגי על עתיד תעשיית העץ

Voyager Interests ו- The Arab Energy Fund מודיעות על שותפות אסטרטגית ב-CRTS Global
‏Voyager Interests ‏("Voyager"), חברת השקעות פרטית המתמחה בהשקעות בשירותים ובציוד בתחום האנרגיה (ES&E), ו-The Arab Energy Fund ‏("TAEF"), מוסד פיננסי רב-לאומי מוביל להשקעות בעלות השפעה, הודיעו היום כי קונסורציום הכולל את TAEF ואת קבוצת Zamil Investment Company‏ ("Zamil") הסכים לבצע השקעת מיעוט אסטרטגית ב- CRTS Global ("CRTS" או "החברה").

Staffbase פותחת משרד במזרח התיכון ובאפריקה ומשיקה שירות אחסון נתונים באיחוד האמירויות, במטרה לגשר על הפער בתקשורת עם עובדי השטח באזור
ככל שמפעלים באזור MEA מאיצים את ההמרה הדיגיטלית ואת אימוץ הבינה המלאכותית, שני אתגרים מתכנסים עבור המעסיקים הגדולים ביותר באזור: הגעה לכוח עבודה מבוזר ורב-לשוני בחזית, ועשיית זאת על תשתית העומדת בדרישות אחסון הנתונים המקומיות

מוזיאון אגא חאן מקבל בברכה את הנסיך עלי מוחמד אגא חאן וסיירה בוג'אני למועצת המנהלים שלו
מוזיאון אגא חאן שמח להודיע על המינויים של הנסיך עלי מוחמד אגא חאן ועו"ד סיירה בוג'אני למועצת המנהלים שלו.

חברת Rampart משכה את הערעור על החלטת ה-USPTO לפסול את תוקף הפטנט
חברת Egg Medical הודיעה היום כי חברת Rampart IC, LLC ("Rampart") משכה את הערעור שהגישה על החלטת משרד הפטנטים וסימני המסחר של ארה"ב (USPTO) במסגרת הליך בחינה מחדש;

ביקורת: סודות ושקרים מתחת לפני השטח: "אף מילה לאמא" בתיאטרון בית ליסין
12/08/26 | תיאטרון
"אף מילה לאמא" העולה בתיאטרון בית ליסין היא קומדיה אנטי רומנטית המציבה מראה מול החברה הזעיר בורגנית בחדות, בשנינות ןבעוקצנות. המחזה של נעם גיל הוא קצבי ומשעשע עד דמעות, שמצליח לחשוף את הסדקים העמוקים ביותר המסתתרים מאחורי חזות משפחתית מושלמת לכאורה.

מועד אחרון לתביעה נגד FUTU
מועד אחרון לתביעה נגד FUTU: רוזן, יועץ מיומן למשקיעים, מעודד משקיעים ב- Futu Holdings Limited עם הפסדים של מעל מאה אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב- 25 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – FUTU
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI