דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים PDF Solutions חתמה על הסכם עם ADMATI Agencies שתשמש כנציגת המכירות שלה
PDF Solutions חתמה על הסכם עם ADMATI Agencies שתשמש כנציגת המכירות שלה
חיים נוי 24/07/24 |  צפיות: 770

PDF Solutions חתמה על הסכם עם ADMATI Agencies שתשמש כנציגת המכירות שלה

סנטה קלרה, קליפורניה, 24 ביולי 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

PDF Solutions, Inc, ספקית מובילה של פתרונות נתונים מקיפים לאקו סיסטם של שוק המוליכים למחצה והאלקטרוניקה, הודיעה כי חתמה על הסכם רשמי עם ADMATI Agencies Ltd - אדמתי סוכנויות לפי היא תשתמש כנציגת המכירות של הפתרונות מבית PDF ברחבי ישראל.

במסגרת הסכם זה ADMATI Agencies תקדם, תמכור ותפיץ את כל מוצרי Exensio של PDF Solutions בשוק הישראלי. הפלטפורמה Exensio Analytics פותחה ותוכננה לספק מענה לצרכים והדרישות בייצור מוליכים למחצה, החל מהצגת מוצרים חדשים ועד לייצור בנפח גבוה. בין אם אתה מפתחת שבבים ללא מפעל ייצור, IDM או מפעל ייצור או שאתם לוקחים על עצמכם יוזמות COT, Exensio מציעה מערך עשיר של יישומים כדי לענות על הצרכים שלכם (TTM, איכות, אמינות, ויוצא בכך). ישראל היא מדינה עם אקו סיסטם פעיל מאוד בתחום המוליכים למחצה ו-ADMATI Agencies תהיה כלי מפתח ליכולת של PDF Solutions להמשיך ולחדור לשוק צומח זה.

ADMATI Agencies (www.admati.com) היא חברה עצמאית לשירותי הנדסה ונציגות יצרנים בראשות מייסדה אודי אדמתי ((Udi Admati. ADMATI Agencies, שממוקמת בחיפה, מייצגת מנהלי טכנולוגיה מאז 2007. היא מספקת תמיכה ללקוחות בתעשיות שונות, כולל רפואה, רכב, ביטחון, מוליכים למחצה, טלקומוניקציה, רכב, חקלאות ומוצרים תעשייתיים ברי קיימא.

"אנו מצפים למנף את הקשרים העמוקים של אדמתי סוכנויות במגזר תעשיית הטכנולוגיה בישראל. הסכם זה הוא צעד מפתח לקידום מיצוב השוק שלנו בחלק זה של העולם", אומר פיטר סאלאי (Peter Szalay), סגן נשיא, פיתוח עסקי, PDF Solutions. "המוניטין ומבנה התמיכה שלהם מתאימים באופן מושלם ל-PDF Solutions".

אודות ADMATI Agencies

מאז 2007 Admati Agencies אדמתי סוכנויות מציגה צמיחה יוצאת דופן, בשל מחויבותנו לקבוע את סטנדרט השירות בתעשייה למצוינות. אדמתי החלה את דרכה כבית שירותים טכניים לתעשיית המוליכים למחצה. החברה ביססה את עצמה כספקית מובילה של תחזוקה של ציוד עורפי והתרחבה לאספקת חומרה עורפית, שקעי בדיקה, שקעי שריפה, בדיקות וכו'. כיום, אדמתי היא ספקית מובילה של שקעים, פינים, פיני ICT, מחברים ו-Flex-PCB לרבים מהמותגים הגדולים בשוק הישראלי. בנוסף, אנו מספקים שירותי הנדסת ייצור ומיקור חוץ לחברות המעוניינות להעביר את הייצור שלהן לדרום מזרח אסיה. אנו משרתים את תעשיות הרפואה, הצבא, התעשייה והמוליכים למחצה.

למידע נוסף אנא בקרו באתר:
mpi-corporation.com
או
admati.com

אודות PDF Solutions

PDF Solutions (נאסד"ק:PDFS) מספקת פתרונות נתונים מקיפים שנועדו להעצים ארגונים ברחבי האקו סיסטם בשוק המוליכים למחצה והאלקטרוניקה כדי לשפר את התפוקה והאיכות של המוצרים שלהם ואת היעילות התפעולית כדי להגדיל את הרווחים. המוצרים והשירותים של החברה משמשים חברות Fortune 500 ברחבי האקו סיסטם של תחום המוליכים למחצה כדי להשיג יעדי ייצור חכמים על ידי חיבור ובקרה של ציוד, איסוף נתונים שנוצרים במהלך פעולות הייצור והבדיקה, וביצוע ניתוחים מתקדמים ולימוד מכונה כדי לאפשר ייצור רווחי בנפח גבוה.

המטה של PDF Solutions נוסד בשנת 1991 בסנטה קלרה, קליפורניה, עם פעילות בצפון אמריקה, אירופה ואסיה. החברה (במישרין או באמצעות חברת בת אחת או יותר) היא חברה פעילה ב- SEMI, INEMI, TPCA, IPC, קרן OPC ו- DMDII. לקבלת החדשות והמידע העדכניים ביותר אודותPDF Solutionsאו כדי למצוא מיקומי משרדים, בקרו בכתובת https://www.pdf.com/.

PDF Solutions, הלוגו של PDF Solutions ו-Exensio הם סימנים מסחריים או סימנים מסחריים רשומים של PDF Solutions, Inc. או של חברות הבת שלה.

אנשי קשר של החברה

Christophe Begue
VP, Corporate Strategic Marketing
(408) 938-6408
[email protected]

Sonia Segovia
Investor Relations
(408) 938-6491
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד INTU: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעי חברת Intuit Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 8 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהגיש משרד עורכי הדין– INTU

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד RXT: רוזן, משרד עורכי דין גלובלי ומוביל, קורא למשקיעי חברת Rackspace Technology, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – RXT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPR: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להערכה רבה, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

OPPEIN הוכרה על ידי פרוסט וסאליבן כמותג הריהוט המותאם-אישית המוביל בעולם
חברת OPPEIN הוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג המוביל בעולם בשוק הריהוט הביתי המותאם אישית לשנת 2025; הכרה זו מחזקת עוד יותר את מעמדה של החברה כספקית מובילה של פתרונות התאמה אישית לבית כולו.

WHP Global וקבוצת G-III Apparel משלימות את רכישת מארק ג'ייקובס
חברות WHP Global ו- G-III Apparel Group, Ltd. (NasdaqGS: GIII) הודיעו היום על השלמת רכישת המותג Marc Jacobs מידי קבוצת LVMH. במקביל, הקימו WHP Global ו-G-III את המיזם המשותף שעליו הכריזו בעבר, במטרה להחזיק במשותף בזכויות הקניין הרוחני של המותג Marc Jacobs ולהאיץ את הצמיחה הגלובלית של אחד המותגים המשפיעים ביותר בעולם האופנה.

Easy Aerial השלימה סבב גיוס הון מסדרה B בהיקף של 20 מיליון דולר להרחבת פעילותה בתחום הביטחוני ברחבי העולם
בתמיכת Insight Partners ו-Entrée Capital, ‏Easy Aerial מרחיבה את הייצור ואת פעילותה ברחבי העולם כדי לתת מענה לביקוש הגובר במהירות למודיעין אווירי

המהדורה השלישית של תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי, נפתחה בריאד בהשתתפות בינלאומית משמעותית
ד"ר אחמד בן סאמי א-זואווי חנך את האירוע, המביא את תחומי ייצור העץ, המיכון, טכנולוגיות הייצור ורכיבי הריהוט אל לב השוק הסעודי

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Primoris Services Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PRIM

דו"ח חדש של Anaqua חושף זינוק בהגשת בקשות לפטנטים בתחום המוליכים-למחצה לבינה מלאכותית
בינה מלאכותית מתגלה כגורם המניע החדשני המובהק עם צמיחה של 114% במספר הגשות הפטנטים, ומעצבת מחדש את השקעות המו"פ של מוליכים למחצה בכל שכבה של ערימת הטכנולוגיה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI