דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Datalec Precision Installations (DPI) מחזקת את נוכחותה במזרח התיכון
Datalec Precision Installations (DPI) מחזקת את נוכחותה במזרח התיכון
חיים נוי 07/08/24 |  צפיות: 372

Datalec Precision Installations (DPI) מחזקת את נוכחותה במזרח התיכון

מקימה את מבנה החברה בדובאי, המשמש כמטה האזורי שלה

לונדון, 6 באוגוסט 2024, (BUSINESS WIRE):

Datalec Precision Installations (DPI), ספקית שירותי תכנון, הקמה והתקנה של מרכזי נתונים ברמה עולמית, הממנפת מומחיות טכנית ייחודית כדי לספק פתרונות שוטפים מקצה לקצה עבור מפעילי מרכזי נתונים, גאה להכריז על ציון דרך משמעותי בתוכנית ההתרחבות שלה. מפעל ייצור חדש באיחוד האמירויות (UAE) מהווה עדות למחויבות החזקה של החברה כלפי האזור. במתקן הייעודי, בגודל של כ-51,000 רגל רבוע, החברה תייצר כלובי אבטחה ובידוד מעברים בהתאם למפרט המדויק של DPI.

כחלק מהצמיחה האסטרטגית של DPI, לעסק מחויבות כלפי אזור המזרח התיכון גם בפיתוח של הצוות האזורי, בהשקעה ובשיקוף יכולות הייצור האירופיות בדובאי. המתקן החדש, הצפוי להתחיל לפעול עד סוף הקיץ, ישמש גם כמטה האזורי של החברה כולל מחלקת שיווק וחדר הדרכה.

"קיימות היא לא רק שיקול אלא גורם מפתח בשיקולים שלנו לבחירת האתר", אמר שון כריסטי, מנהל פרויקטים ב-Datalec באזור המזרח התיכון. "ההתמקדות היא באספקה של מוצרים אותם אנו מייצרים תוך הפחתת פליטת הפחמימנים הכרוכה בכך במוצרים הסופיים, ותוך הוכחת המחויבות של החברה לאחריות כלפי הסביבה".

המתקן כולל מערך של פנלי גג סולריים בהספק של 450 קילוואט המספקים לאתר אנרגיה מתחדשת. מיקום הבניין נבחר באופן אסטרטגי כך שיהיה סמוך לתשתית שינוע מטענים באוויר ובים, לשיפור זמני המסירה בפרויקט ולצמצום הפליטה במהלך השינוע. רוב החומרים בשרשרת האספקה הגיעו אף הם מאתרים מקומיים בטווח של 20 קילומטר מהפרויקט. DPI מתעתדת להמשיך ולהשקיע במתקן ציפוי אבקה מובנה, בדומה להסדר שקיים במטה החברה באנגליה.

לפרטים נוספים אודותDatalec Precision Installations (DPI) בקרו בכתובת https://datalecltd.com

Datalec תציג ב-GITEX Global 2024, בין ה-14 ל-18 באוקטובר בדובאי.

אודות Datalec

Datalec Precision Installations מספקת שירותי תכנון, הקמה והתקנה של מרכזי נתונים ברמה עולמית, וממנפת מומחיות טכנית ייחודית, לרבות שירותי ניקיון טכני וקריטי, אבטחה אלקטרונית ושירותים מנוהלים. אנו מספקים שירות של 'שיחה אחת, צוות אחד' המבטיח פתרון שוטף מקצה לקצה, ומשיג את הרמות הגבוהות ביותר של ביצועים ויעילות. ניהול הפרויקטים הקפדני של DPI מסייע ללקוחותיה על ידי צמצום הסיכונים והפחתת עלויות. בנוסף, הגישה הפרואקטיבית והגמישה שלנו מבטיחה פתרונות מותאמים העולים על דרישות הלקוח. למידע נוסף ראו: https://datalecltd.com

אנשי קשר

איליסה מילר
קשרי ציבור של iMiller
דואר אלקטרוני: [email protected]
טלפון: 1.914.315.6424

מקור: Datalec Precision Installations

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
AlphaTON Capital בכנס Consensus Hong Kong: חושפת את תשתית הבינה המלאכותית הסודית עבור מיליארד משתמשים
המנכ"לית בריטני קייזר, היועץ האסטרטגי אנתוני סקאראמוצ'י ונשיא קרן מידנייט, פהמי סייד, יציגו את מעמדה של AlphaTON כחלוצה בתחום הבינה המלאכותית לשמירת פרטיות בקנה מידה גדול.

תאריך פסגת ממשלות העולם לשנת 2027 הוכרז לאחר ההשתתפות הגלובלית הגדולה ביותר אי פעם
המהדורה הגדולה ביותר בהיסטוריה של הפסגה כינסה למעלה מ-6,250 מנהיגים, קובעי מדיניות ומומחים גלובליים מלמעלה מ-150 ארצות מנהיגים עולמיים, כולל נשיאים משווייץ, מסיירה לאון וממדינות נוספות, מובילים דיאלוגים אסטרטגיים

WeRide ו-Uber מתחילות שירות רובוטקסי מסחרי הראשון במרכז העיר אבו דאבי
*פעילות ציבורית של רובוטקסי החלה עם קווים בין רחוב קורניש למסגד הגדול של השייח' זאיד, וכן בעיר ח'ליפה, מסדר סיטי ורבדאן *שירות מורחב שאושר על ידי מרכז התחבורה המשולב (ITC)

Vasion ממנה את סקוט לי לתפקיד מנהל מוצר ראשי במטרה להאיץ את ההשפעה של אוטומציה חכמה בהדפסה
Vasion, חברה מובילה בתחום ההדפסה ללא שרתים ואוטומציה חכמה בהדפסה, הודיעה היום על מינויו של סקוט לי לתפקיד מנהל מוצר ראשי. לי מביא איתו יותר מ-25 שנות ניסיון בהובלת מוצר וצמיחה ברמת C-level, בהן הוביל שינוי והרחבה של חברות SaaS ארגוני.

NetBox Labs מכריזה על זמינות כללית של NetBox Copilot, ומספקת בינה מלאכותית מוכנה לשימוש בארגונים המבוססת על נתוני תשתית מדויקים
NetBox Copilot מאיץ את הפעילות והמיכון, תוך אספקת יכולות שירות עצמי לצוותים שאינם מורכבים מאנשי IT

Maadenבחרה את Hatch כשותפה להאצת פיתוח הכרייה בערב הסעודית
חברת Hatch, מובילה עולמית בהנדסה, אספקת פרויקטים ושירותים מקצועיים, נבחרה על ידי Maaden (חברת הכרייה הסעודית) כשותפה אסטרטגית לאספקה ​​במספר פרויקטים אסטרטגיים לצמיחה.

חברת Helus Pharma ממנה את מייקל קולה למנכ"ל שיוביל את השלב הבא של ההרחבה והביצועים
• נשיא לשעבר של עסקי התרופות הייעודיות של Shire PLC ("Shire"), עם יותר מ-30 שנות ניסיון בתחומי מדעי המוח, מחלות נדירות ותרופות ייעודיות, כולל תפקידי ניהול בכירים ב-Astra-Merck ו-AstraZeneca PLC

סם אלבק מ-ExaGrid הוכתר כ-CRN® Channel Chief לשנת 2026
ExaGrid®, בעלת הפתרון היחיד בתעשייה לאחסון גיבוי רב‑שכבתי עם נעילת זמן שמירה מבוססת בינה מלאכותית(RTL) הכולל שכבה שאינה חשופה לרשת (הפרדה אווירית מרובת-שכבות), זיהוי והגנה אוטומטיים, מחיקות מושהות ואי-ניתנות לשינוי לצורך שחזור מכופרה, הודיעה ש-CRN®‎ - מותג של The Channel Company - בחרה את סם אלבק, סגן נשיא מכירות באמריקה ושותפי ערוץ ב-ExaGrid, להיכלל ברשימת ה-CRN® Channel Chiefs היוקרתית לשנת 2026. ההכרה השנתית הזו מוקירה מנהלים בתחום ספקי ה-IT וההפצה, שמעצבים את אסטרטגיית הערוץ ומובילים חדשנות ושיתופי פעולה בתעשייה.

מצוינות עסקית ללא מתחרים: מרי קיי דורגה שנייה ברשימת שירות הלקוחות הטוב ביותר של פורבס לשנת 2026
Mary Kay מסכמת את 2025 עם 25 פרסי מוניטין תאגידי

Andersen Consulting מצרפת את חברת Lighthouse Consultants
חברת Andersen Consulting נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם Lighthouse Consultants, חברת ייעוץ שבסיסה בלונדון, המתמחה בראיית חשבון פורנזית ובחקירות פיננסיות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI