דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Music Licensing, Inc. (OTC: SONG) מודיעה על רכישת זכויות התמלוגים לשיר "Thank God I Got It" של Desiigner, ומחזקת את הפורטפוליו המגוון ועטור הכוכבים שלה
Music Licensing, Inc. (OTC: SONG) מודיעה על רכישת זכויות התמלוגים לשיר "Thank God I Got It" של Desiigner, ומחזקת את הפורטפוליו המגוון ועטור הכוכבים שלה
חיים נוי |  03/09/24 |  צפיות: 880

Music Licensing, Inc. (OTC: SONG) מודיעה על רכישת זכויות התמלוגים לשיר "Thank God I Got It" של Desiigner, ומחזקת את הפורטפוליו המגוון ועטור הכוכבים שלה

נאפולי, פלורידה, 3 בספטמבר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

Music Licensing, Inc. (OTC: SONG), אחת מחברות רישוי המוזיקה הגדולות בעולם, נרגשת להודיע על רכישת זכויות התמלוגים לשיר "Thank God I Got It" על ידי האמן הנודע Desiigner. רכישה זו מדגישה את מחויבותה של Music Licensing, Inc. לגוון את תיק הנכסים שלה עם נכסים איכותיים ומניבי הכנסות.

רכישה אסטרטגית זו מתווספת לסדרה של רכישות שבוצעו לאחרונה על ידי Music Licensing, Inc, כולל יצירות מוזיקליות של אמנים איקוניים כמו אלטון ג'ון, מיילי סיירוס, ליל ויין, ריהאנה, דה וויקנד, קניה ווסט, ג'סטין ביבר, מייק פוזנר, הלסי ורבים אחרים. רכישות אלה תואמות את אסטרטגיית החברה להשקיע במגוון רחב של כישרונות וז'אנרים מוזיקליים, לשפר את ההיצע שלה ולפנות לקהל גלובלי.

ג'ייק נוך (Jake P. Noch), מנכ"ל Music Licensing, Inc, התייחס לרכישה: "הבטחת הזכויות ל-'Thank God I Got It' לצד יצירות של ענקיות אחרות בתעשיית המוזיקה מחזקת משמעותית את הפורטפוליו שלנו וממצבת אותנו להמשך צמיחה. כל אחד מהאמנים הללו מביא איתו סאונד ייחודי ובסיס מעריצים ייחודי, מה שמגדיל את הפוטנציאל לזרמי תמלוגים חזקים ומעשיר את בסיס הנכסים של החברה שלנו".

התוספת של "Thank God I Got It" לקטלוג של Music Licensing, Inc היא חלק מהאסטרטגיה הרחבה יותר של החברה למנף יצירות מוזיקליות בעלות השפעה גבוהה שמבטיחות הכנסות בנות קיימא ורלוונטיות תרבותית. על ידי השקעה במגוון רחב של תמלוגי מוזיקה, החברה מבטיחה פורטפוליו דינמי העונה על הטעמים המגוונים של ציבור מאזיני המוזיקה ומבסס את מעמדה בשוק כמובילה בתעשיית המוזיקה.

האזינו ל-"Thank God I Got It" של Desiigner כאן.

אודות Music Licensing, Inc.(OTC: SONG) (ProMusicRights.com)



מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ראס אל-ח'ימה חתמה על הסכם ידידות היסטורי ועל 10 מזכרי הבנות במהלך ביקור בדרג בכיר בדרום סין
השייח' סעוד בן סקר אל-קאסימי, חבר המועצה העליונה של איחוד האמירויות ושליט ראס אל-ח'ימה, נכח במעמד חתימתו של הסכם היסטורי בין ראס אל-ח'ימה למחוז פוג'יין שבסין, עם סיומו של ביקור בן שישה ימים בסין.

עלייה במחיר הצעת הרכש המפושטת למניות North Atlantic Energies
חברת North Atlantic France הודיעה היום על החלטתה להעלות את המחיר במסגרת הצעת הרכש הכפויה – שתוגש בהתאם להליך המפושט – עבור מניות North Atlantic Energies שאינן נמצאות בבעלותה (להלן: "ההצעה"), ל-75 אירו למניה.

Bitget, Reality ו-Keyring מביאים לראשונה לשוק מסחר בבסיס מניות מבוזר לחלוטין
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה דו"ח של מחקר משותף שערכה עם Reality ו-Keyring הבוחן כיצד אסימוני מניות יכולים לתמוך באסטרטגיות מסחר מעבר להשקעה מסורתית במניות.

U.S. Polo Assn פועלת בשלב מוקדם ליישום דרישת האיחוד האירופי לדרכון מוצר דיגיטלי
מותג הספורט הגלובלי ממפה מיליוני מוצרים זמן רב לפני המועד האחרון לעמידה בדרישות האיחוד האירופי

קבוצת האחזקות אלושיבה תביא ללוב 12 מותגים בינלאומיים בתחום המזון והמשקאות עד שנת 2028
אחמד גדאללה חותם על הסכם זיכיון ראשי עם MADO מתורכיה: 7 מיליון דולר, 7 בתי קפה ו-350 מקומות עבודה בשלב הראשון; אתר הדגל בבנגזי, על שטח של 1,000 מ"ר, צפוי להיפתח ברבעון הראשון של 2027

AirX משדרגת את המטוס 9H-BIG עם אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi) מהיר, ומתכננת התקנת 100 מושבים חדשים הנפתחים למיטות שטוחות
חברת AirX הציגה שירות Wi-Fi מהיר לשימוש במהלך הטיסה במטוס האיירבוס A340 שלה, מספר רישום 9H-BIG, ומתכננת להחליף את כל 100 מושבי הנוסעים במושבים חדשים ההופכים למיטות שטוחות.

אי-וודאות פוליטית מגבירה את הביקוש לזכויות תושבות ואזרחות נוספות
נתונים חדשים מצביעים על עניין גובר בזכויות לתושבות ולאזרחות נוספות בקרב משפחות אמידות במדינות מהמבוססות ביותר בעולם; זאת, על רקע תנודתיות פוליטית, רגולטורית וחברתית, המחדדת את המיקוד בחוסן וביצירת אפשרויות עתידיות.

WeRide חשפה תוכנית שותפות ביטוח גלובלית להרחבת כלי רכב אוטונומיים ברחבי העולם
WeRide מקימה תוכנית שותפות גלובלית בתחום הביטוח, כאשר Allianz Insurance Singapore ו-Ping An P&C Insurance הן השותפות הראשונות בתוכנית.

GA-ASI ו-סאאב מבצעות ניסויי טיסת AEW מתקדמים עם המטוס הלא מאויש MQ-9B
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI), משתפת פעולה עם Saab לביצוע ניסויי טיסה מתקדמים עבור מערכות התרעה מוקדמת מוטסת (AEW) באמצעות מטוס לא מאויש (UAS).

Hightouch משתפת פעולה עם Independent Media להפעלת נתוני קוראים ונתונים מסחריים
שיתוף הפעולה יסייע ל-Independent Media ליצור מעורבות רלוונטית יותר בקרב הקוראים, לבנות קהלים איכותיים לפרסום פרימיום ולתמוך בצמיחת פעילות השותפים המסחריים והמסחר האלקטרוני.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI