דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מתילדה מלכת בלגיה, הנסיך הארי, הדוכס מסאסקס, פורסט ויטאקר, ראשי סוכנויות האו"ם ונכבדים אחרים הצטרפו לניצולים ולפעילים למען הפסקת האלימות נגד ילדים בניו יורק, במהלך העצרת הכללית של האו"ם
מתילדה מלכת בלגיה, הנסיך הארי, הדוכס מסאסקס, פורסט ויטאקר, ראשי סוכנויות האו"ם ונכבדים אחרים הצטרפו לניצולים ולפעילים למען הפסקת האלימות נגד ילדים בניו יורק, במהלך העצרת הכללית של האו"ם
חיים נוי 25/09/24 |  צפיות: 345

מתילדה מלכת בלגיה, הנסיך הארי, הדוכס מסאסקס, פורסט ויטאקר, ראשי סוכנויות האו"ם ונכבדים אחרים הצטרפו לניצולים ולפעילים למען הפסקת האלימות נגד ילדים בניו יורק, במהלך העצרת הכללית של האו"ם

ניו יורק, 24 בספטמבר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

מלכת בלגיה מתילדה, הנסיך הארי, הדוכס מסאסקס, ראשי סוכנות האו"ם ונכבדים נוספים נפגשו עם ניצולים ופעילים למען הפסקת האלימות נגד ילדים בניו יורק ביום ראשון בלילה (22 בספטמבר). הם נמצאים בניו יורק לעצרת הכללית של האו"ם, שם התכנסו מנהיגי העולם למושב ה-79 שלה (UNGA 79).

הם פגשו ניצולים, אישי ציבור ומנהיגי ממשלה מרחבי העולם, כולל שבדיה, קולומביה, זימבבואה, גאורגיה, קנדה, איסלנד, ברזיל ובריטניה כדי לדון בנושא הדחוף באירוע אינטימי, בהנחיית מנכ"ל הארגון, ד"ר טדרוס אדהנום גברייסוס מארגון הבריאות העולמי ומאורגן על ידי Project Everyone, בשולי העצרת הכללית של האו"ם. הם שמעו עדויות של ניצולים, כמו גם מחשבות והתחייבויות ממנהיגים.

הכינוס הרם דרג הזה מגיע ימים ספורים לאחר שניצולים, פעילים ובעלי ברית פרסמו מכתב פתוח (17 בספטמבר 2024), הדורש פעולה דחופה ממנהיגי העולם לקראת ועידת השרים העולמית הראשונה אי פעם לסיום אלימות נגד ילדים, שתתקיים בקולומביה בנובמבר הקרוב.

בין החותמים על המכתב אנשי ציבור בהם פורסט וויטאקר (Forest Whitaker), שודו מוסידה (Shudu Musida) ו-וויל פולטר (Will Poulter), שנכחו גם הם באירוע המיוחד.

על פי ארגון הבריאות העולמי, בכל שנה אחד מכל שניים מכל הילדים בעולם - מעל מיליארד - חווה אלימות כגון ענישה גופנית, בריונות בבית הספר, אלימות מקוונת והתעללות מינית. צורות משמעותיות אחרות של אלימות כוללות אלימות כנופיות, נישואי ילדים והעסקת ילדים.

ראיות מראות כי פתרונות פורצי דרך לסיום כל צורות האלימות נגד ילדים כוללים מתן תמיכה הורית, יישום התערבויות מבוססות בית ספר, הצעת שירותי רווחה ובריאות ידידותיים לילדים, אימוץ חוקי הגנה והבטחת אינטרנט בטוח יותר לילדים. מדינות המיישמות אסטרטגיות מבוססות ראיות אלה יכולות להפחית את האלימות נגד ילדים בשיעור של עד 50%.

וויל פולטר, שחקן ושגריר התוכנית נגד בריונות של Diana Awards, אמר: "אלימות לובשת צורות רבות - הן פיזיות והן פסיכולוגיות - וכל אחת מהן משאירה השפעה מתמשכת על אלה שחווים אותה. עם מיליארד ילדים ברחבי העולם שחווים אלימות כזו, הסטטיסטיקה מדהימה, אבל היא מייצגת חיים אמיתיים, וזו האחריות הקולקטיבית שלנו להבטיח שהילדים האלה מוגנים".

צפו במכתב המלא כאן.

תמונה 1 משמאל לימין : ד"ר דניאלה ליג'ירו, מנכ"לית Together For Girls; אלכסנדר דה קרו, ראש ממשלת בלגיה; הנסיך הארי, דוכס סאסקס; ד"ר טדרוס אדהנום גברייסוס, מנכ"ל ארגון הבריאות העולמי; שודו מוסידה, האלוף האזורי של UNFPA; מלכת בלגיה מתילדה; פורסט ויטאקר, שחקן ואקטיביסט; הנסיכה מייבל ואן אורנג'ה; בריאנה מרינאס, שורדת; וויל פולטר, שחקן; ד"ר אטיין קרוג, מנהל המחלקה לגורמים חברתיים של בריאות בארגון הבריאות העולמי; קתרין ראסל, מנכ"לית יוניצ"ף.

Two men in suits standing together

Description automatically generated

תמונה 2 משמאל לימין: ד"ר טדרוס אדהנום גברייסוס, מנכ"ל ארגון הבריאות העולמי והנסיך הארי, הדוכס מסאסקס.

תמונות יח"צ הנלוות להודעה זו זמינות בכתובות

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/d077140c-dd98-4abc-b523-dd11ab8aa532

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/c186e9a4-fdfd-4095-9550-f58b6cd0e9c6

למידע נוסף וליצירת קשר:

Chris Bull (Goodness PR) [email protected] / +44 7760 273 160

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Lyten משלימה את רכישת מתקן הייצור של Northvolt BESS בפולין
Lyten הכריזה כי השלימה את רכישת Northvolt Dwa בגדנסק, פולין. מדובר במתקן הגדול באירופה ביותר לייצור מערכות אחסון אנרגיה בסוללות (BESS). · Lyten תחדש את הייצור באופן מידי וכן את פיתוח המוצרים מ-Northvolt Dwa ותתמקד במכירות לפני תום השנה.

עדכון: SINTX מחזקת את תיק הפיתוחים למניעת זיהומים עם פטנט אמריקני חדש המכסה שוק אנטי-פתוגני בשווי 30 מיליארד דולר
פטנט אמריקאי חדש מחזק את היתרון התחרותי ומאפשר הזדמנויות רישוי ומוצרים רחבים יותר בשווקי מפתח

קבוצת Multiply מודיעה על תוכניות לרכישת 2PointZero ו-Ghitha Holding באמצעות עסקת החלפת מניות
הרכישה המוצעת היא חלק מהאסטרטגיה הרחבה יותר של קבוצת Multiply לבניית קנה מידה, ושיפור סינרגיות של תיק ההשקעות והגדלת ערך לטווח ארוך.

CGTN: פנג לי-יואן קוראת ליצירת הזדמנויות נוספות לנשים, נערות באמצעות טכנולוגיה
CGTN פרסמה מאמר על פנג לי-יואן, רעייתו של נשיא סין שי ג'ינפינג והשליחה המיוחדת של אונסק"ו לקידום חינוך נערות ונשים, ותת-מזכ"ל האו"ם ומנכ"לית UN Women סימה באהוס, שהשתתפו בתערוכה המציגה את התקדמותה של סין בהעצמה דיגיטלית וחכמה לנשים ונערות בבייג'ינג.

חוסר יציבות גיאופוליטית מעורר עלייה באזרחות על ידי תוכניות השקעה
אירועים גלובליים מעוררים עניין רב בתוכניות אזרחות על ידי השקעה (CIB), לדברי מנהל אחת התוכניות האחרונות שהוצגו.

Owkin משיקה את K Pro: כלי עזר ראשון עבור בינה מלכותית מבוססת סוכנים לטובת תעשיית הביו-פארמה המועצם בידי מודלי הייטק ביולוגיים
פלטפורמה ארגונית עבור שאילתות בשפה טבעית, כדי לעזור לחברות תרופות, ביוטכנולוגיה ומשקיעים לקבל החלטות טובות יותר. · נתוני מטופלים ביולוגיים באיכות גבוהה, מועשרים ומשולבים לשימוש בידי סוכני בינה מלאכותית.

Xsight Labs ו-Interface Masters חוברות ומייצרות את התקן המיתוג המשופר (EXA) עם הביצועים הטובים בעולם
מתג חכם הניתן לתכנות מלא עם צפיפות השירותים הגבוהה ביותר, צריכת הספק קטנה מ-50% וביצועים גבוהים פי 4 לעומת יחידות מדף.

Owkin משיקה את K Pro: כלי עזר ראשון עבור בינה מלכותית מבוססת סוכנים לטובת תעשיית הביו-פארמה המועצם בידי מודלי היסק ביולוגיים
פלטפורמה ארגונית עבור שאילתות בשפה טבעית, כדי לעזור לחברות תרופות, ביוטכנולוגיה ומשקיעים לקבל החלטות טובות יותר. · נתוני מטופלים ביולוגיים באיכות גבוהה, מועשרים ומשולבים לשימוש בידי סוכני בינה מלאכותית.

קונגרס AIM מתרחב ברחבי העולם ופותח סניף סין בשנחאי
הוועדה המארגנת של קונגרס AIM, פלטפורמת ההשקעות המובילה בעולם, מכריזה על השקת AIM China Chapter 2025, המהדורה הבינלאומית הראשונה של קונגרס AIM מחוץ לאיחוד האמירויות.

VoltaGrid משתפת פעולה עם אורקל כדי להעצים דאטה סנטרים מבוססי בינה מלאכותית מהדור הבא
VoltaGrid LLC תפרוס 2,300 מגה-וואט של תשתית מתקדמת עם פליטות נמוכות במיוחד, המסופקת על ידי רשת צינורות של Energy Transfer, כדי לתמוך בדרישות האנרגיה של דאטה סנטרים מהדור הבא המבוססים על בינה מלאכותית (AI) של Oracle Cloud Infrastructure (OCI).
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI